|
![]() |
#5551 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nažalost, ništa od povoljne cijene za Ascend P6. http://gsminsider.com/2013/05/29/hua...-of-ascend-p6/
#5554 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Konačno: Moto X smartphone is real and will be launched by October I još da bude "broadly distributed" uz njihove >3000 mAh baterije... Interview
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 30.05.2013. u 12:00. |
![]() |
![]() |
#5555 |
Premium
|
LG tvrdi da će oni raditi i N5 http://www.unwiredview.com/2013/05/3...us-4s-to-date/
#5556 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
a prije 2 dana su iz LGa rekli da ne rade na novom nexusu, ali da bi prihvatili da im se ponudi ''Manufacturer says it's not currently working on Nexus 5, but wouldn't turn down the opportunity'' androidcentral.com
#5558 |
Premium
|
Ne još, ali se pojavio ma Android media playerima (Rikomagic MK802IV ima Rockchip RK3188 čipset). Rockchip nije baš popularan na mobitelima. Valjda im je Mediatek jeftinji jer ga ima većina tih kineskih jeftinjava.
#5559 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#5560 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Da al dosta tabeta koristi rockchip pa mi nije jasno zasto ih nema u mobovima jer bolji je od mediateka i ovih drugih...barem mi se cini:-) |
![]() |
![]() |
#5562 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#5563 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam kraj sebe novi broj časopisa (ne smijem reklamirati ali rimuje se sa Midi ![]() Po rezultatima benchmarka MSM8225 (dual core 1GHz Snapdragon) u Quadrantu ima CPU score od 5244dok MTK MT6577 (dual core 1.2GHz) ima CPU score 5650. Moja Xperia (S3 1.5GHz dual) ima CPU score od 6468. Ono, po meni su to dovoljno jaki procesori za nekog prosječnog korisnika koji će koristiti smartphone za Facebook i Instagram. To je znači oko 90% vlasnika smartphoneova ![]()
#5564 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Jedva čekam da prođe ljeto ![]()
![]() |
#5565 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Bas sad citam na stranicama Qualcomm-a o tim Snapdragon 800 procesorima ... Evo u spec kažu da će Krait 400 podržavat neku novu tehnologiju punjenja (75% brže punjenje nego dosada). ![]() Neznam kako to oni misle preko procesora izvest ako se zna da je tu punjač glavni koji određuje s kolko će ampera filat bateriju. |
![]() |
![]() |
#5566 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Punjac ne znaci nista bez elektronike na maticnoj ploci. Struja punjaca ne ide direktno u bateriju nego kroz maticnu. Npr. imas 1A punjac i 2A punjac. NA nekim mobovima imas limit na 1A i ako stavis 2A punjac nece nista brze napuniti mob od onog koji radi na 1A. A na nekim imas limit na 1.5A i 2A punjac ce puniti brze. Imas i telefona,doduse starijih,koji nemaju zastitu pa crknu kad ubodes prejak punjac.E sad,kako oni misle rijesiti brze punjenje,nije bitno,samo neka rijese ![]() |
![]() |
![]() |
#5567 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Tako je, ja ga punim sa 2A ( iz Note2 i S4 ) na Galaxy Nexus ( serijski 1A ) i ništa mu nije ![]() Pazi, ima i punjača npr. tablet sa 5.1V pa može skuriti mobitel LG punjači rade na 4.8V. Ostali punjači od Nokia, HTC , Samsung i Sony imaju 5V pa neće biti problema.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#5568 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Sad sam jos malo pronjuskao materiju i kaze ovako "You can use a Quick Charge 2.0 charger with a Quick Charge 1.0 device, since by default the 2.0 charger safely provides only the voltage/power allowed by the 1.0 device," Tran said. "And while 2.0 devices will ship with 2.0 chargers, 2.0 devices can be charged safely by 1.0 chargers as well, but at '1.0 speed'." Znaci ipak je punjač malo važniji od samog čipa.. Zadnje izmijenjeno od: viper. 03.06.2013. u 01:38. |
![]() |
![]() |
#5569 |
Premium
|
Dolazi li phablet i iz Acera? Najavljena cijena mi se čini vrlo prihvatljiva. http://www.androidauthority.com/acer...uid-s1-220136/
#5570 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5571 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5572 |
Premium
|
Evo jednog zanimljivog gadgeta za mob http://mashable.com/2013/06/03/eye-fi-mobi/ http://www.eye.fi/products/mobi
#5573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam nekoliko pitanja u vezi samog Androida i mobitela. Imam Samsung Galaxy mini koji ima 290 MB RAM, na njemu je Android 2.3.6 (GB) i mobitel radi solidno (mislim ne šteka) ako ja RAM popunjen do nekih 235 MB, nakon toga mi mob radi sporije. Nije mi jasno u čemu je problem ako je više od 50 MB RAM slobodno, zašto mob počinje štekati nakon te granice? Drugo, vidim da dosta često spominjete da je 512 MB RAM relativno malo za današnje pojmove. Znači li to da su novi Androidi (ICS i JB) prezahtjevni ili troše RAMa poput GB? Odnosno, gdje nastaje problem sa 512 RAMa? Treće, vidim da relativno često izlazi novi Android OS. Donosi li nova verzija OS-a značajne promjene ili je to više marketinška fora te hardverski zahtjevniji OS (što sa sobom povlači i bolju prodaju novih mobitela)? |
![]() |
![]() |
#5574 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
JB je donio fluidniji rad. ICS je bio napredak malo u izgledu. U pravilu ništa revolucionarnog što jedan moddani ROM nije imao, ali ok - đabe je najčešće pa zašto ne.
![]() |
#5575 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5576 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo vec lagano poluduje,trisedeti put danas radim factory reset i nikako ne mogu proci one pocetne izbornike,konkretno zapnem kod Dodaj Google račun. Dodam kojega koristim stalno,namjestim postavke i opet me vrati u meni dodaj račun. Oke,probam opet svoj,izbaci da je ulogiran s time. U redu,napravim novi,odaberem sigurnosno pitanje i lozinku i opet me vrati na Dodaj račun. Probam se ulogirati s ovim novim,pogodite opet me vrati na Dodaj račun. Ovo je toliki mindfuck ili ja nešto krivo radim,kako se ovog *ebeno rijesiti. Sjecam se dok sam imao GT i5500 isto sam imao slicnih *ranja,cujem da mi dolaze obavijesti,ali se sa Dodaj račun ne mogu pomaknuti ![]() |
![]() |
![]() |
#5579 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Po cemu se tocno manifestira ovo s punjacima o cemu se pricalo? Mislim na.punjenje putem punjaca koji imaju drukciju voltazu.. Svoj stari LG Optimus 2X sam par puta punio sa punjacem od Optimus G i sad sam primjetio da u zrakoplovnom modu pojede bateriju za manje od 24 sata, bez da se na njemu ista radi... Moze li ovo imati veze s punjenjem ili je samo rijec o tome da je baterija dotrajala jer je stara vec dvije godine?
|
|