|
![]() |
#5461 | |
Your God is in your mind.
Datum registracije: Jun 2017
|
Citiraj:
Btw, njihovu De tipkovnicu sam najnormalnije stavio u oba lapa i izvadio je iz oba, također ta moja hr je isto normalno ušla u njihov laptop. Problem je krenuo s time da sam je jedva jedvice izvadio iz njihovog laptopa i više ne mogu stavit u svoj. Probao i sa onom gumom crnom ispod i bez nje. Ista stvar. Bez razlike. Fakat jako čudno hahaha
![]() |
![]() |
#5462 | |
|
Citiraj:
A možda su i jeftiniji od ZelCosa...idem k njima onda za koji dan pa bumo vidli...dam tih 190kn pa bum bar znal kaj je problem... Tak da nikaj od onog Ubera 😁
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5463 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je zamjenu fuse-a naplatil 50ak kuna. Istinabog, nije trebal raditi dijagnostiku jer sam znal koji fuse je otišel, ali evo, da imaš bar nekakvu referencu kolko košta zamjena jednog fuse-a
![]() |
#5464 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5465 | ||
|
Citiraj:
Hvala ![]() Citiraj:
Sve mi je jasno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5467 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Osim što su ti drugi već napisali u vezi razlike u cijeni,... je li ta cijena od 125 kn sa ili bez PDV-a,... pitam jer sam prije par godina kod njih provjeravao dobavljivost baterije za X220 pa je cijena ispala OK no onda sam pročitao da je to bez PDV-a pa cijena više nije bila OK. EDIT: Što se pak tiče udaljenosti i nemam auto, ja ne znam kako sam preživio četiri godine srednje škole kad sam svakodnevno putovao sa zapadnog cijela grada na istočni i natrag, a nisam ni mogao imati auto i vozačku, a nije bilo ni Ubera ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 06.07.2021. u 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5468 | ||
|
Citiraj:
Nisam ni pitao, ali nebitno...idem u RAM i mir ![]() Citiraj:
Kad smo bili klinci, jedina obaveza nam je bila škola, jel tak? ![]() Od Maksimira do RAMa i natrag + tam obavit kaj imamo, preko 2 sata ukupno biciklom (ne ludujem po cesti...svjestan sam da sam mlađi da bi za pol vure došel do tam ![]() Ali nebitno više...
![]() |
![]() |
#5469 |
Premium
|
Ak si u Dubravi (npr.) sjedneš na vlak i za 15-20 minuta si u Malešnici, cijena na relaciji recimo Čulinec-Vrapče je nekih 11 kn, a vlak ide svakih 20-ak minuta,... danas nitko ne koristi u ZG vlak koji je osim ujutro i poslijepodne uglavnom prazan. Znam da sam otišao u OT, ali samo ti predlažem alternativu prijevoza kojeg se nitko ne sjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5470 |
|
Sve jasno i hvala u svakom slučaju ![]() ![]() Fala na ideji svakako ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5471 | |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
----------- Nakon dugo vremena problem riješen u 2 min... tako što sam smontirao novi klopac, evo ovaj: https://www.aliexpress.com/item/4001...3dfe69ccPqpJxd Šarafići i podloške su ok dimenzija, ali stari poklopac izgleda izlio ![]() Planirao sam prebaciti naljepnice sa starog poklopca ali mi izgleda kao teško ostvarivo bez da ih oštetim po rubovima. Pa neka ostane ovako, Thinkpadski clean look |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5472 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
neznam gdje da pitam na hardver ili thinkpad temi pošto se odnosi na T540p, koji od ova dva ssd-a mi paše 2242 sata m.2 ssd ili nvme m.2 ssd da ne kupim krivo hvala
![]() |
#5473 |
|
Laptop vraćen u Luxnote...primili ga u petak i danas ujutro odmah napravili refund za laptop i slanje natrag do njih... Danas ili sutra bi mi trebali javit iz RAM-a što i kako, pa ćemo videt dalje ![]()
![]() |
#5474 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5475 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5477 | |
|
Citiraj:
Gotova saga o T460 RAM presudio: neispravan CPU - zamjena matične (5812kn) ![]() Kako vidim po netu, zamjena CPU nije moguća jel je zalemljen na MB, tako da ništa više od njega... Ako netko treba djelove, javite se na PP, dogovorimo popularne cijene za TPajdaše ![]()
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 16.07.2021. u 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5478 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je stvarno CPU i ništa drugo, sve se to da riješiti za puno manje novce. Vidi imaš li kakav servis u Zagrebu koji bi ti mijenjao takav CPU ili da pitam kolegu u Splitu ima li vremena za tako nešto.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5479 |
Premium
|
BGA procesor može zamijeniti servis koji se ozbiljnije bavi mobitelima, playstationima i računalima, vjerujem za ispod 1k kn. Ali da imam takav slučaj dobro bih prvo razmislio o isplativosti toga, jer nisam nikad vidio da je krepao CPU pa mi ta dijagnostika izgleda malo upitno, može biti tko zna što na ploči i onda da zamjena procesora ne pomogne. Vjerojatno bih u slučaju 460ice pošao na eBay i za 100ak eura kupio ispravnu ploču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5480 |
|
Hvala obojici...vidjet ću što i kako dalje... @domy ako ti se da, pitaj frenda i nek ti kaže cijenu pa ću vidjeti ![]()
![]() |
#5481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mene zeza t520. Izgleda kao da je u pitanju neki kondenzator? Dakle nije htio paliti. Onda se makne baterija pa upali. Onda više nije ni to radilo. Kad se priključi strujni adapter onda zasvjetli par puta lampica od baterije. Išao sam raskapati i kad sam maknuo BIOS bateriju laptop se upalio. Kad sam uštekao nazad opet ne pali. Reko idem naručiti novu bateriju, naručim i opet isti simptomi. Lampica za bateriju se upali na kratko, ali ne pali. Sad je doduše i baterija pokazivala da se puni, ali nakon nekog vremena prestane. Ddoduše baterija drži par minuta. Međutim sad ne pali niti kad se bios baterija makne. Probao micati RAM module, no opet ništa. Držao power tipku minutu i opet ništa. Što da radim? Nekako bih tog zamjenio pod neki noviji ako slučajno tko ima kakvu shemu? To je kćeri za osnovnu školu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5482 |
|
Samo da pitam...kolko bi mogo tražit za taj T460 sa mrtvim procom? Stanje vizualno 10 od 10, doslovno (ili ako ćemo cjepidlačit - 9,5 od 10)...hr tipkovnica, i5 6300, 8gb i hdd 500gb...unutra čist ko suza... Ili za dijelove možda? Iako mi se ne da da ga kopam, ali pitam pa mogu imat neki orjentir..
![]() |
#5483 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5484 |
|
I ja mislim da se više može izvuć po dijelovima, da...kao i kod svega ostalog kaj se može u dijelove rastavit...samo nisam znao ni otprilike cifru...da, gnjavaža sa rastavljanjem i eventualnim slanjem... Hvala ti na odgovoru btw...ako ima netko ovdje koga zanima dotični laptop neka mi se javi pa ćemo se nekaj lako dogovorit...uvijek mi je draže sa ljudima sa foruma odradit nego po oglasima
![]() |
#5485 |
Premium
|
zanimljiva stranica za ThinkPad https://octoperf.com/blog/2018/11/07...-buyers-guide/
![]() |
#5486 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5488 |
Premium
|
T440 i T440p nisu isti laptopi (pa da ne uzmeš krivi) ![]() Link: https://www.youtube.com/watch?v=7kzRuOhZHBA Zadnje izmijenjeno od: bertone. 26.07.2021. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5490 |
Premium
|
Imaš u toj generaciji i T440s koji je pak drugačiji od prethodna dva: https://www.youtube.com/watch?v=P9mI0W-v2uE Kaj se tiče T440p,... ako ti debljina i težina nisu problem (da, T440p je mala debela svinjica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|