|
![]() |
#5402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Onoliko koliko je kod snipera, znaci od 20 do 30.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5403 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
gabre, prijavi kvar. poshalji screenshot tracert indexa, nasheg servera. nije ti velik kao shto je nama bio, ali opet. mail poshalji na helpdesk@t-com-hr opishi problem. sve lijepo objasni. par screenova poshalji i to je to. uporan budi. nemoj niti zvati radi ovoga 0800 9000 da ti ne dodju doma skidati 10mb. ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 28.04.2006. u 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5405 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Meni je ping indexa 15-16, a našeg servera 50-100. Ono što me zabrinjava je da je ping manji sa laptopa nego sa mog kompa. Zaključak je da neki vrag ne štima kod moje kante, a s tim nije problem kod ISP-a. Samo ne znam da li je to do žice ili mrežne kartice. Radije si podesite te DSL-ove kako treba a ne da cvilite u HT-u. Vjerujem kako vas 98% nema podešen DSL modem i ima adresu modema 192.168.1.1, username admin, pass epicrouter. Meni se 2x do sada dogodio viši ping. Oba sam puta isključio ISKON i spojio se preko HT-a. Problem je nestao nakon nekoliko sati a mene je zadovoljstvo igranja koštalo 20kn. Problem je riješen za par sati. Čekao sam da napravim promet od 700Mb i vratio se na ISKON.
![]() |
#5406 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() I onda nakon sta se atha za nas borio 2tjedna HT to popravi i opet cijeloj Rijeci se modem podesio kako spada. ![]() Naposlijetku tko bi slao ovakav mail da nije kriv: "Postovani, upoznati smo sa poteskocama koje ste naveli u mailu te se radi na otklonu istih. T-Com svakodnevno radi na poboljsanju mrezne infrastrukture implementacijom novih sustava i tehnologija kako bi se slicne poteskoce u buducnosti spustile na najmanju mogucu razinu. Ovim putem saljemo Vam ispriku zbog nastalih poteskoca , te se nadamo kako ce u buducnosti mogucnost istih biti dovedena na minimum na zadovoljstvo prvenstveno Vas kao korisnika , a samim time i nas kao Vaseg providera. Srdacan pozdrav," Mogu ja podesavati i natezati sta god hocu kad je evidentno do njih bio kvar. Uostalom oni su pruzatelji usluge i ja ih masno placam svaki mjesec i u njihovom je interesu da imaju zadovoljne korisnike.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 28.04.2006. u 11:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5407 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@rak ja chu se vratiti na modem. jebesh onaj ksada router. neka si ga metnu. @andeo da, taj mail nakon shto sam im rekao da chu ih nakon 15god korishtenja morati otkantati sa svih polja ako ne rijeshe problem. dva dana nakon toga sve su rijeshili. najbitnije je da su mi 3puta slali servisera da skida 10mb. ![]() znaju oni shto i kako i gdje je problem, ali shto prvo uchiniti? okriviti korisnika. ista stvar je sa vip sluzhbom za korisnike. prvo pokushati od korisnika napraviti budalu, pa onda rechi: ok, mi smo krivi, to chemo rijeshiti. vjerujem da od mnogih i uspiju napraviti budalu.
![]() |
#5408 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ne treba zaboraviti kako su svi brže-bolje gurnuli onaj HT-ov spyware cd u komp i "instalireali" modem, kako su to dali da rade HT-ovi "stručnjaci" i kako se kao službena metoda dijeljenja interneta koristi ICS. Mogu reći da sve to radi fantastično kako je meni za očekivati. Čudo je ta tehnoologija koja trpi takva korisnička sranja i još radi nekako. Imam 9 kompova od kojih, u trenutku igranja, radi 5-6. Sve preko jednog modema i ping mi je 50-100. Večina nema toliko malo niti sa jednim kompom. Pretpostavljam da nije problem niti u meni, niti u ISP-u. Ne treba zaboraviti najmanje jedan hop više koji ja radim preko Iskona.
![]() |
![]() |
#5409 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5410 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Evo jedan klasicni primjer koji mi se desio prije dva dana. Zove me rodakinja i pita zasto nema zvuka da hoce na kompu slusati cd, i pitam je jeli sve prikljuceno kako treba, kaze da, znam da ima maticnu sa zvucnom, navodim je po kompu i sve isprobamo i nista, cd i dalje ne svira, pitam onako cisto reda radi pa koje zvucnike imas i jesi sigurna da su dobro spojeni a ona kaze nemam zvucnike ali kod frendice mi radi bez zvucnika taj cd. :clap: Normalno kad frendica ima LCD sa zvucnicima. Isuse kakvi retardusi. : bonker : @Renesis Zasto me slijedis u COD2-u? Ucis od majstora kako se igra? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5412 |
Ex-Gastarbajter
|
ma slijedim sve pomalo, tebe slijedim kada se hoću smijati ![]() ali probat ću sad popodne malo i druge servere pa vidjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5413 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
gle RAK, ima istine u tome što ti pričaš, ali nisam retardus kao pojedini - Andeov slučaj... ![]() razumi ovo.. Igram COD dugo vremena, sve bilo super, sve na istim windozama, driverima, postavkama.... odjednom, bez da sam išta dirao, reinstaliravao, prckao, drkao po modemu ili slicnim stvarima, mi je PING preko 150! a o lagu da ne govorim.. ali to je problem kod servera i sviju članova. Nisu problemi sa brzinom samo u igri, surfanje je usporeno, dolazi do pada brzina... i mislim, koja je to velika mudrost kod spajanja na DSL? ajde me prosvijetlite... koristim normalni USB modem, Zyxel nekakav.. u zadnjih 2 tjedna problemi sa brzinom... GARANTIRANO problem sa ISP, nisam tudum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5414 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ocekivao sam takav odgovor. ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#5415 | ||
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Možda bi netko drugi želio otvoriti novu dretvu sa nekim korisnim savjetom i za promjenu napraviti nešto korisno, osim da se pravi pametan. EDIT Možda ima 5-6 dobrovoljaca da testiramo server? Nočas sam radio promjene, pa bi želio vidjeti efekt. Čitaj, kada nemamo pristojne brzine, prilagodimo server tome.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 28.04.2006. u 12:45. Razlog: spajam |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ovaj novi pass bas i nesljaka(barem meni)
![]() |
#5417 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Pass probljem
@MisterM Dobio sam novi pass, upisao i : baad : : lol2 : ni Slibe ne radi kako treba. Uglavnom odgovor servera je : INVALID PASSWORD vratio stari i ista stvar !?!? Sta se dogadja ? Imaju li i ostali taj probljem ili samo ja ![]() @edit Aha ! nisam sam !
![]() |
#5418 |
Ex-Gastarbajter
|
evo ja sam online, sada sam bio na bihnetu i radi mi ok tamo edit: rak, koji je pass, meni ovaj iz PM-a neće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5422 |
Premium
|
aha lol
![]() |
#5423 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
khm čitajte PM dobro, noćas kad završi sa serverom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5425 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5426 |
Premium
|
ma LOL
![]() |
#5429 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Poslao sam ti PM... Za ostale drugo slovo promijenite u u i to je to, dakle: XuXXXXXXXX... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5430 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|