|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
RS pocinje suckati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
meni pise ovo: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Na svu srecu sam uzeo rs tromjesecni, 8. ovog mjeseca. Tako da za mene vrijedi staro pravilo ![]() No, stvarno mi se ovo pravilo ne svidja... Bolje da vrate na staro i ako je potrebno neka i budu malo skuplj, ovako bas i ne idu nama na ruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
RS mi u zadnje vrijeme niš ne valja. Skidam užasno sporo, znam za ograničenje, al zastajkivanje je prestrašno. Naravno i pucanje downloada. netload zato funkcionira savršeno!
![]() |
#516 |
Bill Gates
|
Mislim stvarno jadno je sad postalo. Svake 3 sekunde stane, onda tako stoji 5 i onda se malo pomakne i tako stalno. Poludit cu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | ||
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
pridruzujem se IcyTexxu. Vama kojima pucaju downloadi , je korisitite Rapidshare DM . Ukoliko da onda je u tome problem jer on je tesko sranje i fajlove svako malo pucaju, ne skinu se dobro.. program se zbrejka.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
WTF?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? 80GB na mjesec, pih uglavnom, ja sam novi na RSu pa jel mi netko može ovo prokomentirati http://pce.hostili.com/images/R398u.jpg što sada ja, na kraju imam fore ovih 54GB do kraja mjeseca ili? EDIT: sad sam prelistao temu, ispričavam se, ako se nekto zapita isto što i ja: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Buger. 26.10.2008. u 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ovih 50GB si dobio gratis (inaće se taj trafficshare plaća) sve skupa si imao 60GB (ali si ti valjda već potrošio jednu gigu) i RS daje da se troši taj promet za skidanje kada se ovaj običan potroši, drugim riječima žele natjerati ljude da kupuju trafficshare promet da RS više zaradi, zato su i toliko smanjili promet tih 54GB imaš do isticanja accounta, a 10GB dnevno dobivaš svaki dan do kada ti traje acc, tebi je to do 2.01.2009 evo i nekih novosti, relativno dobrih ako vam se neda čitati.. - malo se hvale kako su najbolji ![]() to je sve ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da su oni itekako svjesni što se diže na njihove servere, da to počnu kontrolirat bankrotirali bi za 6 mjeseci. Osobno ne skidam puno tak da mi je dosta i tih 80 GB mjesečno za 61.50 kn. Ja sam zadovoljan brzinom i izborom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
naravno da su svjesni, moja slobodna procjena je da je barem 90% stvari ilegalno meni bi bilo i 10GB mjesečno dosta, ali kada već imam 100mbit na faksu onda hoću i brzinu iskoristiti kako treba ![]()
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A kad vidim što sam skinuo unazad 2 mjeseca i koliko toga ima (oko 450 GB), sa velikom sigurnošću mogu reć da 80% toga niti ću ikad odgledat niti odigrat. Ajmo downloadat, pa nek se ima, nek stoji... Pa na DVD, pa u ladicu na skupljanje prašine i nakon 6 mjeseci na tavan. I kad budem pretresao krov za 3-4 godine sve u prikolicu i na smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
rapid je definitivno postao g*vno. taj dan kad su promjenili pravila su mi ukrali 50gb. danas mi je također okrugla brojka, a skidao sam. imam još mjeseca dana tog smeća a onda najvjerojatnije na megaupload, ili bilo kud dalje, s rs-om se više ne može...
![]() |
#531 |
Premium
|
MU je smece... tesko se pomiriti s cinjenicom da je rapidshare najbolji sad.. pogle sto se megasharesu desilo kada je 1% korisnika s RSa preso na njega.. speed ocajan i sve. Moram priznati da mi se ne sivda ovih 80Gb mjesecno ali na RS uvijek imas max speed (vecina) dok na ovim ostalim em nemas stvari em speed varira.. cim malo vise ljudi skida speed je nikakav. Recimo nemres usporedivati RSov bandwith s MUdovim.. Razlika je nebo i zemlja. Netload se spominje u zadnje vrijeme ali kad je pocela navala na njega fajlovi misteriozno pocinju nestajati , kao da imaju sam jedan server s par diskova.. speed je ocajan isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
poslo mail u vezi zastajkivanja download ai ovo odgovorili your system configuration (browser, firewall, cookie-settings, etc.) might be incorrect. We suggest you should just try another browser and if possible even another computer. If no problems occurs compare the configurations of both systems. Delete your cache and reload the page with the error message. Please check your browser settings if cookies are enabled. If the cookie does exist it could be that your firewall blocks the cookies. You have to configure the firewall settings. A different possibility would be to try another browser. Please note that we can not give you support for your firewall or browser. napomena,sad skidam nešto sa majorgeeksa brzina savršena 210 kb nema zastajkivanja,netload promjenjiva brzina ali nema zastajkivanja,megauplaod isto,u firmi rapidshare normalno radi iako je isto wireless |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni trenutno zastajkuje. (firefox) i mrzim ga. stovise, prezirem ! ali, opet skidam ![]() nego, nisam bas aktivan u temi i zanima me dal se pojavio neki pouzdani i dobar reseller u hr ?! ![]() fala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Hurr durr
|
Bio mi je krepao na jedno 5 min ali skroz i sve drugo je radilo normalno. @Željac ima. http://rapidshare.com/resellers.html
![]() |
#538 |
Bill Gates
|
Imas na RS stranici official resseler za Hrvatsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
evo ovak.trebo bi pomoć naime jer zna netko kako stupiti u kontakt s tim šupcima iz rapida.jerbo sam kupio acc za 266 kunića i dnevni limit mi je 2.6 gb.blamaža. totalno sam nanerviran.jel zna netko zbog poradi čega je to. hvala. edit:jer ima još netko tako mali limit kao ja tenks |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Hurr durr
|
Jesi li uopce ispunio formular na web stranici tko si i sta si. http://www.condurarapid.com/hrvatski/novi_racun.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|