|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Onda ga probaj obavezno. Sve šta je bilo dobro u jedinici, u dvojici su još poboljšali, a sve što je nedostajalo ili nije bilo baš ispolirano, u Vegas 2 su ispravili. Ja ga svako malo zaigram, ne brišem ga s kompa otkad je izašo. Jedinica je možda za nijansu bila maštovitija što se mapa tiće i to, dvica je više zatvorenog tipa, ali sveukupno mi je puno bolja dvica. I da, obavezno si stavi zadnji patch, ispravlja dost toga i meni je poboljšao framerate poprilično. Sa verzijom 1.0 nisam smio palit antialiasing, sa zadnjom zakrpom bez problema na najjače. Nemoj propustit igru nikako. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#515 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
U top 20 nema Fallout, Freespace (ili Descent) ili Starcraft, a upadne Gears of War, WoW i slični... ![]()
![]() |
![]() |
#516 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Znam ja da je ljudima grafika danas najvažnija, al eto na ovoj listi grafika nije toliko važna da bi došao u top ten.. Super Mario 4ever! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#518 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Slazem se. Lista nema veze s vezom. Upadne Super Contra, koja je jedna od losijih igara i doslovno losa. Najlosija Contra koja je izasla, a ne upadne Metal Gear Solid 3, Mirrors Edge, Mass Effect, GTA San Andreas, CoD 2, Splinter Cell itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
street fighter 2 FTW ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
c-64, 80e: pirates, high noon, detective game, ikari warirors, cobra, commando, platoon, cabal, tusker Amiga 500 - 90e: it came from desert, super cars II, kindoms of england, centurion, street fighter 2, battle squadron, wings, another world, pinball fantasies, PC - 90e: doom, duke 3d, descent, C&C, panzer general, Unreal tournament, Shougn total war, civilization 1,2 PS - 90e: final fantasy VII, Xenogears, Resident evil, Metal Gear Solid, PES, Tekken, ridge racer N64 - 90e: Zelda Ocarina of time, goldeneye, mario 64 PC - 2000e: morrowind, oblivion, fear, Crysis, Unreal 2004, PC - 2010e: Total war Napoleon, Mass Effect 2, Civilization V, BC 2 Vietnam, NFS Hot pursuit |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
mafia max payne alone in the dark I i II gta serijali sc wc3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
^A kako će drukčije nabit 50 postova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kolko god da je novija igra, al dota il dota2, whatever, je najbolja igra što postoji. Jedina igra koja mi apsolutno nikad nije dosadila.. iz svake runde u rundu te tjera na razmišljanje koju kombinaciju heroja izabrati, te tokom igre,koje iteme napraviti protiv prethodno izabranih heroja. Na drugom mjestu je starcraft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
PC: Gothic 2 + NotR Deus Ex Witcher EE (dvojku jos nisam igrao) GTA: Vice City (SA isto mrak, al sam VC igrao gro vise) PS1: MGS Syphon Filter 2 FF8 Tenchu 2 PS2: MGS 3 Okami God of War 2 GC: Killer 7 RE 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#538 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|