|
![]() |
#511 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Što se tiče utrke, Alonso ispred Vettela je nešto najljepše što se može gledati kada start krene. Baš me zanima kakvu taktiku su smislili iz obje momčadi. Red bull je brži, ali oba Ferraria su ispred Vettela.
![]() |
![]() |
#512 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma sve će se vidjeti u utrci. Imao je auto drugačiji zvuk, sporo je šaltao brzine i 8 brzina je bila loša. To su rekli na njemačkom rtlu. I negdje sam čuo da ovi motori trenutno rade na 12000 okretaja a mogu izvući svi odreda između 16-18000 okretaja. E tu bi bili puno glasniji. Ali morat će puno pravila promjeniti ako to stvarno stvarno šefovi f1 žele |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
|
Istina, svatko može biti bog i batina, ali takav je sport. To vrijedi u svim sportovima. Ponekad odluči faktor sreće, a ponekad kvaliteta momčadi u bilo kojem obliku. Možeš u nogometu sjediti na klupi barcelone jer nisi dovoljno dobar, pa svejedno osvajati naslove kao frajer jer drugi rade težak posao za tebe ![]()
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Primjetim da vam većini smetaju nova pravila ( kao Ferariju i Red Bulu). Ja bih međutim volio da se ništa ne mijenja, pa neka se inženjeri dokažu i stignu Mercedes. Oni su stvarno napravili vrhunski motor, vidljivo po snazi i potrošnji-iskoristivosti goriva, pa neka uživaju u rezultatima svoga rada. Da se usvoje promjene, odmah bi bile priče RB platio itd. Očekujem da će se RB-Renault oporaviti negdje do Evrope, a do tad će Mercedes biti ak Bajern. Što se tiče vozača, mnogi se nisu uspjeli pošteno priviknuti na bolid radi malo izveženih krugova, a po kvalitetu otprilike Fetel, Hamilton, Rajkonen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da, i ja se slažem s tim. Svi su imali jednako vremena za razvit motor novi. Neki su uspili, neki baš nisu. Ako i ove godine bude promjena jer zna se već kojoj momčadi neide, trebali bi počet snimat sapunjare umjesto utrka. To im bolje ide.
![]() |
#518 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesen 2009' , autosport.com: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Anyway http://squirrelstreams.com/ trenutno nema streama pa molin za SkyF1 HD alternative. Sigurno ce se nesto izrodit na ustreamu ali se bojin da nece do kraja trke izdrzat, uziva san jucer u skyu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#523 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
49e8c52a47ec114476ab186d042d2c4fe76e86ce Nadam se da će izdržati do kraja ![]() Thx aski. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Stream nije stvarao probleme i evo sad ga gledam. Laudin vrhunac neukusa je odvala od prije par minuta, da moze voziti danasnje bolide jednako kao i aktualni vozaci - HAHAHAH. Ovako se proslavio prije 12 godina kad je jedva krug spojio i izasao s hrpom modrica ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 06.04.2014. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Moderator
|
Al ima pravo u jednom da su današnji vozači "computer boy" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Naletio sam na NBC-ev stream. Ni da trzne dosad. http://live.drakulastream.eu/static/...705155091.html
![]() |
#528 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
opa Citiraj:
![]() |
![]() |
#529 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Primijetio sam i odmah mi je HRT pred očima. Našao švapski koji ne razumijem, ali ide http://live.drakulastream.eu/static/...705155090.html Najzanimljivija stvar u utrci je ganjanje Rosberga i Hamiltona i face iz Ferrarijevog boksa kad ih Force Indija prestigne ![]() Ostalo je žalosno. Nek svi timovi fino svoje bolide recikliraju i kupe po 2 komada od Mercedesa, pa da se svi mogu utrkivati. Ovako me sve podsjeća na Ferrari s kraja 90-ih.
![]() |
#530 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Netko je napisao, i moram reci da se slazem, da je Nico Hulkenberg vrhunski vozac. I jos treba uzeti u obzir da nije minijaturan i nema 50kg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Playmaker
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Je suis Schumi
|
Ni u Mercedesu nema utrkivanja. Bilo je tako i lani, ali eto... Prelose. Za momcad dobro, ali za nas i zanimljivost ne.
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nek se nađe http://squirrelstreams.com/
![]() |
#536 |
Je suis Schumi
|
Ferrari je gori od kurve. Samo dodjes i uzmes. Sramota... Ovaj moj stream danas malo steka, ali sad se smirila situacija.
![]() |
#537 |
Premium
|
iiiiiiiii safety car ![]() Sad ćemo gledati Niku kako natjerava Hamiltona
![]() |
#540 |
Je suis Schumi
|
Wow, what was that? ![]() Haha, Maldonado strikes again ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|