|
![]() |
#483 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Makar neki vozaci bi mogli njegov start 2008 u madarskoj vise puta pogledati i puno nauciti iz toga.
![]() |
![]() |
#486 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Prosjek, par bljesaka i to je to. Hamilton, Vettel i Alonso kao ekipa koja je top, malo ispod njih kimi. Osobno smatran da za kisu Hamilton i Alonso nemaju ravnih, sjetimo se Madjarske po kisi sta je radio vettelu. Ima je problema kao rookie, ali prvenstveno jer je dosa u top tim i ima je jaku konkurenciju. Za brazil je sve vec kazano ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo za Schumachera uopce ne zelim komentirati.
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
|
![]() |
#490 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Schumi je po sluzbenim informacijama bolje ![]() A debili u Ferrariju nastavljaju s idiotlukom. Alonsu su stavili razlicite komponente guma na bolid ![]() https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...75275559_o.jpg
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne smije se to, inače bi svakakve kombinacije viđali tokom vikenda. Zato je i stao nakon 30m u pitlaneu. U međuvremenu, Marko nastavlja sa svojim proljevima : Napokon imamo Australca koji zna startati utrke i može konkurirati Vettelu |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Sutra zadnji trening i kvale. Ne očekujem nekih velikih promjena u odnosu na zadnju utrku. Mercedes ako htjedne, moći će pokazati punu dominaciju (staza sa 4 pravca). Moj tip za sutra: 1-4 je Ham, Ros, Alo, Fetel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
Ova staza pokazuje da samo snaga motora igra ulogu (zadnji trening 6 prvi sa Merc motorima. Fetel koliko razumijem njemački je već zamjenio motor, tako da ga danas nema pri vrhu. Budemo vidjeli u 17h da li će neko iznenaditi, u šta sumnjam, eventualno neko sa Merc. motorom, ili Rajkonen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Je suis Schumi
|
1 Nico Rosberg 2 Lewis Hamilton 3 Daniel Ricciardo 4 Valtteri Bottas 5 Sergio Perez 6 Kimi Raikkonen 7 Jenson Button 8 Felipe Massa 9 Kevin Magnussen 10 Fernando Alonso Mercedes opet sve ubio... Rosberg je vozio 1:33.135. Usporedio sam vremena i drasticnija razlika je bila 2004. i 2006. kad je Schumi vozio 2 sekunde brze. Prethodnih godina je bilo sekundu do pola sekunde brze. 2009. kad je bila velika promjena pravila, vozilo se gotovo identicno. Dakle, na stazama koje traze vise snage motora, V6 radi dobro. ![]()
![]() |
#499 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Drago mi je vidjeti da je Ricciardo brži od Vettela. S ovih +10 je na gridu samo malo iza Vettela ![]() Možda to napokon otvori oči fanboy ekipi da Vettel nije nikakav poseban vozač. Nadam se da će Bottas sutra doći do postolja.
![]() |
#500 | ||
Banned
|
Citiraj:
Kad je samo jedan proizvođač guma - bar da se može malo taktizirati sa komponentama. Citiraj:
bez imalo poštovanja prema starijoj ekipi - živo ga zaboli đoko. Vozi i uživa - griješi tu i tamo - ali je hladan - to mi se sviđa. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Je suis Schumi
|
Okretaji se neće povećati. Ako su motori razvijani tako da pet komada pokrije čitavu sezonu na 15 000 RPM, kako onda očekivati da će dozvoliti povećanje okretaja? Jedino da onda dozvole više motora po sezoni, što se opet kosi s njihovim zagovaranjem štednje... Više goriva, da. Onda nećemo morati slušati sranja da puste gas i okrenu neki kotačić na volanu koji štedi benzin.
![]() |
#508 | |
Banned
|
Citiraj:
- Početi sa manje goriva pa ići na 3 zaustavljanja - Početi "pun do čepa" pa ići na 2 ili čak 1 zaustavljanje (ako bi gume držale) Naravno uz kombinaciju raznih guma - zbog zahtjevnosti staza. F1 bi tada bila veoma atraktivna - kao u najboljim godinama. Nego, slučajno sam naletio na ovaj video. Meni je i dalje V10 F2002 omiljeni zvuk motora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Da, na team radiu.. i onda su poslije pokazivali video gdje se vidi da dosta sporo šalta brzine prema dole.. Nije problem quale i 11 mjesto problem je što koristi 2 motor u trećoj utrci i što će danas opet odustati zbog kvara.. To su moje prognoze, jer nema šanse da poprave mjenjač ako je stvarno u kvaru!! Sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|