Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.08.2013., 22:53   #511
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Hamilton - najbrži vozač po krugu.
Alonso - najbrži vozač utrka.

Raikkonen - IMO i jedno i drugo.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2013., 23:52   #512
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, isto ko i Šumaher, bio je vozač do kraja 2004. kad je bolid bio 2 sekunde brži od ostatka grida, kad su on i panj Rubinjo imali 1-2 i ostavljali cijeli grid za krug. Kad je bolid bio podjednak ili slabiji, onda je bio banana, a naperlitali su ga i Raikkonen i Alonso kroz 2005. i 2006. i oterali u penziju iz koje se nije trebao ni vraćati i onako pošteno osramotiti.

Alonso je kantu od auta dopeljao do zadnje utrke lani i za 3 boda izpušio naslov. Malo to tko može. Hamitlon i Button su imali overall bolji auto cijelu sezonu sa momentima padova pa su ispali iz ikakvih borbi 6 utrka prije kraja.

Alonso je kakav je, plačipička, smrad, političar, ali je sigurno uz Hamiltona i Raikkonena najbolji vozač današnjice. Čovjek nema niti jedan zajeb otkako je u Ferrariju. Samo kad ti 4 godine ekipa ne može složiti pošten bolid, naravno da čovjek popizdi. Kao da je Raikkonen sretan sa svojom kantom od Lotusa. Samo nije toliko "strastven" oko toga kao Alonso.
Bolid slaze momcad, a vozac je u momcadi koliko znam. I alonso je prosle godine izgubio naslov sam zbog nacina voznje i tu je prestao biti vozac. Vettel je u zadnje tri utrke dva puta bio zadnji nakon prvog kruga i dogurao do njemu povoljnih rezultata. Alonsa je pobjedivao i massa!!! kada mu je bilo najpotrebnije za naslov. Daj pa nije mogao buttona i force indiju stici u brazilu, a jos kao kisna utrka koja anulira razlike u bolidu. Alonso je previse ziheraski vozi i to ga ubija i zbog toga nikada nece biti vozac, a ni prvak.
Za naslove se sam moras potruditi, a ne na tudoj nesreci...

Ima jos ovu sezonu, inace je psiholoski gotov
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2013., 00:09   #513
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Neće biti prvak? Alonso je najmlađi dvostruki prvak.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2013., 00:40   #514
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Staro 09.08.2013., 09:14   #515
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Poraz boli, ali na kraju se naslovi broje...
Staro 09.08.2013., 09:18   #516
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Da, isto ko i Šumaher, bio je vozač do kraja 2004. kad je bolid bio 2 sekunde brži od ostatka grida, kad su on i panj Rubinjo imali 1-2 i ostavljali cijeli grid za krug. Kad je bolid bio podjednak ili slabiji, onda je bio banana, a naperlitali su ga i Raikkonen i Alonso kroz 2005. i 2006. i oterali u penziju iz koje se nije trebao ni vraćati i onako pošteno osramotiti.
E moj Brko, napises vecinu dobro i onda ukakis sve...
Kad je bolid bio podjednak, Michael je cak i osvajao naslove . Ako si gledao barem 2000. (a znam da jesi) onda znas da je te sezone Ferrari bio tu negdje s McLarenom. Ali eto, Michael ga je osvojio i to tek u predzadnjoj utrci u Japanu.
'98. je bio u sasvim solidnoj poziciji za osvajanje naslova u slabijem Ferrariju do Belgije kad ga je krivousti sef McLarena sjebao tako sto je kockastoglavom Škotu naredio da pusti gas u vodenoj prasini da se Michael sjebe... I onda jos malo kvarenja pri kraju sezone.
'97. je bio u borbi do kraja protiv superiornih Williamsa.
Mislim da se na ne treba vracati na sezone u kojima je osvojio svoja prva dva naslova. Pogledaj samo di su mu momcadske kolege bile u poretku...

Ferrari je zapravo procvjetao do kraja tek 2001. kad je su manje-vise svi dotjerali TC do savrsenstva i potpune uporabe, gdje je i Williams isplivao nakon par losih sezona.
2002. i 2004. su prica za sebe. Tad je Ferrari bio ono sto je Red Bull danas.
2003. Ferrari i nije bio bas nesto, a Michael je opet osvojio naslov iako je imao Montoyu i Raikkonena za protivnike. A Raikkonen je parirao s bolidom iz 2002. Toliko o Ferarijevoj super nadmoci te sezone.

A pricati da su ga u 2005. i 2006. Alonso i Raikkonen namazali je malo glupo. Zasto? Zato jer je Ferrari osim problema s losim Bridgestone gumama patio i od strasnih vibracija na sasiji sto se u konacnici odrazava na performanse bolide. A di su McLaren i Renault tu bili podjednaki? I taj McLaren je bio bar sekundu brzi kao i Ferrari godinu prije...
Jedino sto McLarenu nije islo u prilog su motori, koji su se ugl. kvarili kod Raikkonena, a taj auto je bio nadmociji i od Renaulta. Sjeti se samo Monze i Kimijevog spina i mujnevite brzine kojom je stigao Toyotu par krugova kasnije...

2006. je vec bila druga prica. Tu se moze reci da je Alonso odradio bolji posao. Prvi dio sezone je pripao Alonsu i Renaultu, a kasnije je Ferrari procvjetao, Bridgestone proradio i onda je Renault ostao bez amortizera mase
Ali citavu sezonu su oba vozaca i obje momcadi napravili neke greske i na kraju se sve nekako poravnalo i Alonso je postao zasluzeno prvak.

2010. i 2011. je Rosberg bio nadmocan u kvalifikacijama, ali je ta nadmoc u utrkama pala negdje 2011. od Belgije pa dalje.
2012. je Michael krenuo dobro u sezonu, imao je najbrzi krug u Monaku i bio je cesto ispred Rosberga, samo su ga jebali kvarovi, sto se odrazilo na bodovnu bilancu. Isto se sad dogadja Rosbergu pa vidi njegovu bilancu u odnosu na Scherzingera I ne, ne zelim reci da je Rosberg bolji od njega.

Iako, to nije bio onaj Michael koji je nekad bio najbolji i tu se nema sto reci.
A price da ga je Rosberg unistio u potpunosti se mogu okaciti macku o rep. Michael je oduvijek mnogima bio trn u oku...

Ne znam zasto je toliko tesko priznati da je Michael jedan od najvecih svih vremena? Ovakve price zasigurno nisu ni blizu da se zakljuci suprotno...
Pa nisu ni Williamsovi vozaci 90-tih i McLarenovi 80-tih vozili kante, vec superiorne bolide

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2013., 09:29   #517
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Zaboravio si 1999 koji bi takoder osvojio da nije nogu slomio.
Takoder u kakav ferarri je dosao schumi (doduse jos nekoliko ljudi) i sta je napravio od njega, a sta je alonso napravio kada je dosao.
Staro 09.08.2013., 09:33   #518
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
I jos jedino sto se zaboravilo je FIA+Ferrari deal gdje je Ferrari imao veto na sve novitete u F1 tada .
Staro 09.08.2013., 10:22   #519
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
Zaboravio si 1999 koji bi takoder osvojio da nije nogu slomio.
Takoder u kakav ferarri je dosao schumi (doduse jos nekoliko ljudi) i sta je napravio od njega, a sta je alonso napravio kada je dosao.

Iako sam navijao za Hakkinena, slažem se da bi MS 1999. osvojio naslov da nije slomio nogu. Kada se vratio nakon oporavka u drugom dijelu sezone, vozio je kao da se ništa nije dogodilo.
Staro 09.08.2013., 10:50   #520
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Tebi je fanboy svatko tko napise cinjenice drukcije od onih po kojima ti mislis da si u pravu. Po tome i ja mogu reci da si ti fanboy.

'94. i '97. se ne svode samo na zadnje dvije utrke. tC nije nikad dokazan. Mozda je.koristen, mozda ne. Price su krenule '94. kad je to Senna probubao na pocetku sezone tako sto je.na testiranju slusao i gledao Michaela i Benetton - LOL. Toliko se zanimao za njega da je htio znati sto vise.detalja o zivotu mladog Nijemca...

Jesi ti imao radio transkript pa da mozes znati da nije? Pustio je gas iz neobjasnjivih razloga tamo di nije trebao. To je dosta....

Po kvarovima iz 2000. onda ispada da ni Alonso nije zasluzio naslov 2005. Po tvom kriteriju valjda da. Osim ako nemas dvostruke kriterije?

McLarenov problem 2005. nije bila nikakva njeznost nego nesposobnost da se malo smanje performanse putem okretaja i sacuva motor, sto bi bilo dostatno da se suprostave Renaultu, pogotovo jer im motor nije bio toliko jak.

Bio on tebi govno ili ne, to je tvoja stvar. Prljavstine su poceli raditi Prost i Senna, pocevsi u Portugalu '88. pa dalje. Po tom kriteriju i zabijanjima su i oni govna

Statistiku nisam spominjao. To si vjerojatno odmah sam pomislio kad si procitao dio mog posta. Michael je velicnu izgradio u nekim nezaboravnim utrkama 90-tih, od pobjeda sa zaglavljenim mjenjacem itd.

1999. me ne zanima i zato sam je namjerno izostavio. Krenuo je dobro, zavrsio sezonu dobrim nastupima. A sto bi bilo da je vozio citavu sezonu, nema smisla raspravljati....

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2013., 11:02   #521
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Bas ne shvacam tvoj nacin razmisljanja. Schumacher los vozac zbog 94 i 97.
Pa danasnji vozaci su isti takvi,l neki jos i gori. Po tome je button onda trenutno najbolji vozac danasnjice.

Hamilton se igra u pjesku pa igra super nintendo u brazilu uzmjesto da uzme naslov 2007???
Vettel sudar turska, silverstone, i ove godine gdje je webbera prosao vec.
Alonso nemam volje sve nabrajati to se ne moze opravdati.
Jedino raikkonen ali ovaj u lotusu sve ok. Onaj stari iz ferrarija je bio druga prica. Odustane mislim da je bilo zbog tehnickog kvara i umjesto da ode u boks i nasamara sve odgovorne (naravno iza zatvorenih vrata, a ne da cijeli svijet zna) covjek ode na sladoled

I da nesto bude jasno navijam za bilo koga tko pobijeduje alonsa jer njega smisliti ne mogu, a trenutno je to vettel. Od vozaca mislim da je najkompletniji raikkonen pa je po tome i najbrzi.
Staro 09.08.2013., 11:39   #522
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Necu citirati dio po dio onoga na sto odg. jer je ovako brze..

Ugl. pustio je gas na ravnom kad je ovaj bio iza njega. Kakve veze ima sto nije promjenio putanju? Sigurno u krugovima prije, dok Schumi nije bio na repu nije pustao gas jer su snimke analizirane i telemetrija. Ako se dobro sjecam, to je bilo na pravcu-nizbrdici prema Pouhonu, a ne u nekom sporom zavoju, sto onda i nebi bio problem.

Da su Adelaide i Jerez meni OK? Jesus To nisam nikad rekao. To je totalno nesportski bilo, cak i vise ovo iz '94. To sto nisi gledao '88. nema veze i to si namjerno ubacio da nebi morao iznijeti misljenje o dvojici prgavaca iz McLarena

Da, vozili su tupani ugl. Jedino su Hakkinen i Montoya bili bolji, ali to je bio takav period. Nije ih on posjeo u te bolide... I Federer je procvjetao kad su otisli Sampras i Agassi tj. kad su vec bili staro zeljezo, ali nije on kriv sto je tako bilo i ne moze se njegova velicina zbog toga umanjivati

Ovo za palicu s kockastoglavim prvi put cujem....

Mislim, OK, iznosimo cinjenice od kojih su neke dijelom, kako si i sam rekao, navodne.

Ali ovo su stvari zbog kojih udjem u ovakve rasprave:
Citiraj:
2006. je jedina godina za koju bi rekao da je MS zaslužio naslov trudom i radom.
Ne trazim ja da se o Michaelu ne smije nista reci niti da je zlato ni da je najbolji svih vremena, ali nadrobio si puno toga sto nema pretjerane veze s utrkivanjem (FIA, berilij...) samo da ga sto vise degradiras, a ovaj citirani dio samo tome ide u prilog. A znam da znas F1 poprilicno dobro...

Tko je najbolji nema smisla raspravljati jer je u svakom razdoblju neki vozac drmao svijetom F1. Nekad je to bio Fangio, kasnije Clark, Lauda, Stewart pa onda Prost, Senna itd. a sad je to Vettel i to je to

Staro 09.08.2013., 11:46   #523
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Necu citirati dio po dio onoga na sto odg. jer je ovako brze..

Ugl. pustio je gas na ravnom kad je ovaj bio iza njega. Kakve veze ima sto nije promjenio putanju? Sigurno u krugovima prije, dok Schumi nije bio na repu nije pustao gas jer su snimke analizirane i telemetrija. Ako se dobro sjecam, to je bilo na pravcu-nizbrdici prema Pouhonu, a ne u nekom sporom zavoju, sto onda i nebi bio problem.
Brijem da se ne sjecas dobro.

Bilo je po je...om poljusku (danas bi ove "mamine maze" vjerojatno trazile prekid trke dok ne prestane kisa ) i taman na izlazu iz zavoja
http://www.youtube.com/watch?v=7ysL1pXq2js
Staro 09.08.2013., 11:55   #524
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Dobro, nije pravac ali nije ni neki spori zavoj u kojem se pusta gas. Davno je utrka i bila i dugo nisam vidio snimku, ali pogledaj koliko je crveni bolid iza i trenutak nakon toga, bum!

Ponavljam, telemetrija i sve moguce kamere (zbog zvuka), od strane FOM-a, koristene su da se utvrdi da li je bio eventualni kvar ili je ovaj pustio gas namjerno. Utvrđeno je da gas nije imao kvar, a razlog moze biti samo namjera, mozda DC-eva osobna, a mozda po nekom dogovoru s Ronom
Naravno da nitko nece priznati Ali OK, naslov je Mikin, Schumi je osvojio jos 5 poslije, a DC nije nikad i to je to.

Staro 09.08.2013., 11:57   #525
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Ne shvaćaš ti puno toga. Nisam rekao da je zbog 1994 i 1997 on loš vozač, nego nikakav sportaš i nikakav karakter. Pravio se kao da je sve bilo slučajno, a na DC-a je išao palicom 1998. Malo licemjerno jelda, kako od njega, tako i od vas.

Što se sadašnje situacije tiče, navijam i za Raikkonena, i za Hamiltona, i za Alonsa. Navijao bi i za Hulkenberga da je u situaciji da uzme naslov, samo da nije ovaj plačipičko Fetlo.
Schumi je amater i andeo za alonsa ako cemo o tome tko je kakav sportas i karakter. Hamilton je bio ok, ali se i on u zadnje vrijeme udruzio sa alonsom u placljivim izjavama.
Staro 09.08.2013., 12:10   #526
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Da, samo kad sam naveo par stvari vezane za njegovo ponašanje na stazi prema drugima, nekako se to uvijek zaobiđe ili se kaže "i kaj onda, kao da bi drugi bili bolji"
Nema smisla zaobiliziti nesto sto nije u redu i sto se vidi iz svakog kuta iz kojeg je snimano. Samo kazem da se na njegovo ime cesto stavljaju (samo) mrlje, a ostalima (cesto) ne spominju.

U pravu si, vise govori u Ferrariju, ali jbg. on se tad nasao u tom bolidu, kao sto je sad i Vettel u Red Bullu i jbg.
I onda imamo dva izbora, gledas ili ne gledas.

Opcenito je F1 davno izgubila svoj smisao, ali ogroman napor se ulaze da se rezultati iz F1 kroz marketing pretoce o sve vise viska love od cestovnog programa i prodaja navijackih artikala pa muljanja od strane svih su nekako i razumljiva. Novac je taj koji sve pokrece...

Bernie je skuzio da je lova pala od kad nema duhana pa je stari mutikasa zakuhao sve s gumama, DRS-om i sl. pizdarijama, a sve s ciljem da umjetno poveca zanimljivost kad je lova slabija nego prije 10-ak godina.

KERS je vise nametnut da bi se gurao kao dodatna snaga za cestovnjake, koja odlicno zvuci na papiru kad neki bogatas vidi da Ferrari ima 700 KS + 100 vise od KERS-a.
A to su i luksuzni Mercedes i veliki Renault, koji ima dobar sportski program malih, brzih sportasa

Staro 09.08.2013., 12:22   #527
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Slažem se s tobom delimično, ali kakav je govnar MS bio na stazi, takav je Alonso van staze. A sad da je anđeo, to baš i ne drži vodu. Istina, nije srao po svojoj momčadi nikada, u kojoj god da je vozio, ali prema drugima na stazi je bio kakav je bio. Alonso ima obzira tijekom utrkivanja, ali nema kad je van bolida. Vrlo su slični, a opet jako jako različiti.

No, sad je tu stvar stava. Mene osobno boli kita kakav je ko prema svom poslodavcu. Poslodavac zna zašto mu ne dao posao i zašto ga plaća, pa ga onda neka i trpi.
Ali sport kao sport, dakle samo utrkivanje je nešto drugo. Ma gle, 1997 šumaher je odvozio odlično. Sa slabijim bolidom. Ali čemu onda pobogu zabijanje u Villeneuve-a? Zašto? Gle, sporiji si, pomiri se sa time, bolid je zakurac, doviđenja. Ne, ajmo se zabit, prošlo mi je sa Hillom, možda će i sa ovim. To je ono što mene smeta u F1. Neki na to savršavaju, a nekima je to super kad je MS u pitanju. Kad je tupan Montoya to radio MS-u kasnije, onda je bilo cviljenja od strane Šumaherovaca kako je preagresivan

Hamilton je posto papak otkako se pravi da je Amer i otkako je više pop-star nego F1 pilot.
Za 97 se nema sta reci. mislim da sam negdje cuo cak da je na team radio vikao gdje je.
Za 94 se bas nemoze reci da je bilo 100% namjerno.
Alonsu bas to fali da na stazi pokaze tko je gazda. Da je u brazilu prosle godine stisnuo, a ne racunao da ce vettel odustati a on samo mora do cilja bio bi prvak. Ali on je takav ziheras. Jos mu se nije isplatilo.
Ne odobravam sto je schumacher napravio 97 nikako jer to je bilo dno dna, ali recimo sto je vettel napravio webberu zasto ne. Dok nema posljedica neka se vozaci utkuju i blokiraju i zatvaraju. Sta pustati jedan drugoga. Napali svi schumachera kada je zatvorio rubensa u madarskoj. Pa se javio berger da su oni to radili po tri puta u krugu u njegovo vrijeme. Ti vozaci su placeni mozda po trci vise nego netko zaradi citav zivot. neka se utrkuju onda.

Citiraj:
Eto, zackoj je u 3 posta vješto izbjegao komentirati ta dva slučaja. I to ne samo da je izbjegao, već piše o Alonsu i Hamiltonu O tome ti pričam, samo o tome. Nije tebi išlo. No, nije on jedini, takvih Šumaherovaca znam podosta.
Ako si mislio na 94 i 97 evo napisao sam. Kriv je. Mislo sam da se nema sta to komentirati i da je to vec 100 puta utvrdeno. Samo nemoze se onda reci schumi govno, a alonso i kompanija vrhunski vozaci. Naprotiv bolje bi alonsu bilo da je na svaki nacin pomogao momcadi nego da za rodendan trazi someone else's car. Nikada nece nauciti i nikada vozaca od njega.

Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 09.08.2013. u 12:28.
zackoj je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2013., 12:49   #528
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Za 97 sam htio reci da je imao namjeru lupiti ga. sta ja znam zasto je viko na team radio gdje je..
Ako ja ne shavacam onda mi objasni u cemu je razlika u odnosu na danasnje vozace???
Staro 09.08.2013., 13:22   #529
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Drug ali to je sastavni dio ovoga sporta. Bez toga nema vecega uspjeha. Netko vise to koristi netko manje, a netko gradi karijeru na tome.
Staro 23.08.2013., 17:54   #530
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Sezona se ovog vikenda nastavlja u Belgiji, Spa, pretposljednjoj E utrci.
Alonso najbolji na prvom slobodnom, cry pussy na drugom.

Odličan osvrt Alonsa na natpise i sve gluposti koje su njega, moze se tako reci, stavljale u prvog protivnika protiv Ferrarija i sl.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/23808056

Staro 23.08.2013., 17:58   #531
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Ja i zaboravio na formulu! Lijepo im je rekao!
Toorop je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 18:48   #532
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ako se mene pita, sezona tek počinje. Sada ćemo vidjet tko je gdje i što se radilo preko ferija. Što se tiče Cry pussya, svi su takvi. Pogotovo kad im ne ide. Frustracije. Svi osim Kimija, jedino on ne pokazuje emocije.
A ako ode u ferrari svi bi fanovi Alonsa mogli plakat uz Alonsa.
Staro 23.08.2013., 19:44   #533
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ako se mene pita, sezona tek počinje. Sada ćemo vidjet tko je gdje i što se radilo preko ferija. Što se tiče Cry pussya, svi su takvi. Pogotovo kad im ne ide. Frustracije. Svi osim Kimija, jedino on ne pokazuje emocije.
A ako ode u ferrari svi bi fanovi Alonsa mogli plakat uz Alonsa.
hahaha a vidiš ak se neme pita sezona je već gotova i čeka se iduća sa turbo motorima, kvarovima, odustajanjima...
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 13:23   #534
Thundercool
Plebium
Moj komp

Thundercool's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
http://www.gp1.hr/zbog-duga-sptv-a-n...-1-iz-belgije/

Nema više, nema više naše birtije.
S druge strane Jergović se negdje cereka poput negativca iz nekog crtića.
Thundercool je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 13:46   #535
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
iskreno, imam internet, a imam i satelitsku sa dva LNB-a. imam nekih 5-6 otkljucanih RTL-ova, prakticki svaki prenosi kvalifikacije . jest da je njemacki, ali je slika odlicna, cujem zvuk formule kako treba i jebe mi se za SPTV i kreator......... imam i njih na maxTV-u, jad i bijeda od kvalitete slike, pogotovo zvuka.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 13:54   #536
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Rokam BBC.
A trenutno i kisa roka na Spa hihi

Staro 24.08.2013., 13:55   #537
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
uuuff... znaci lutrija..
Staro 24.08.2013., 13:56   #538
Thundercool
Plebium
Moj komp

Thundercool's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
@Burko
Nisam gledao F1 na SPTV od VN Velike Britanije. Živjeli slovenci i slovenke. Samo žao mi je Blažićka, kao što sam napisao prije koju stranicu. E da, na što je spala F1 u hr. Sve krivm HRT i gospođu koju zanimaju žarulje.
Thundercool je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 14:00   #539
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Skysports ili BBC?

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 14:02   #540
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Bbc ako koristis britanski ip
Reklama nema na ni jednom

Kriva je Hloverka ili kako se vec zove ona babetin na HRT-u..

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno