|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Super fora.. Nekako mislim da će to onemogućiti sljedećim patchom ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Premium
|
Trebao bi pomoć.. Evo odlučio sam popuniti rune page... I sad bi trebao pomoć oko onoga šta mi treba.. Imam 4 rune page. APTanky, AD, Supp i SuppDMG. http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#runes Ovo je moj link pa pogledajte pa mi recite šta da slažem dalje.. 3. (Supp) ću popuniti ovaj tjedan, fali mi još 2k ip ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
U biti ovisi sve o tome kaj najviše igraš i u kojim champvima najviše uživaš i na osnovu toga gradu rune pageove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovo da su Armor Penetration rune bolje od Flat AD runa ne vrijedi uvijek. Npr. ako igraš Ashe, Varusa, Gravesa, itd bolje je imat Flat AD rune (Postoji jako malo slučaja kada bi na njima bilo bolje uzet Armor Pen rune). Armor Pen je u većini situacija bolji na Dravenu i uvijek na Urgotu. Kod brusiera, opet jako ovisi kojeg igraš. Ali da, Armor Penetration rune moraš obavezno imat u pripremi za pojedine heroje i pozicije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
Složiti ću si 1 ovaj tjedan Armor Penetration... Potrošio 6k ove dane za rune, i danas taman skupim 1.5k i onda level up, i moram popuniti AP i AD i Supp ![]() ![]() Btw. šta mi se danas desilo... Igram s Katom mid protiv MF.. I vidim da MF nema pojma; autoatacka i pusha do mog turreta onda stoji i čeka novi wave miniona... I ok, u 7-8min on ima 40cs-a, ja niti 20.. I počnem ja s 1:0:0 i tako do 6:0:0, i imamo u početku 9:1 score... I sve super, i dalje ubijamo, ali oni nam ruše turreta.. Ja onako wtf. I u mid game moja ekipa svako na njih 5 i polako ih ubijaju (moju ekipu), i stignu nas... Ja kažem group up i idemo u bazu, ali ne.. Sona naša ima 0:15:10, i rengar cijelo vrijeme sam brije po mapi.. Izgubili smo meč, imao sam 18:4:11 score.. Žalosno kakvih ljudi ima u tom lolu... Protivnička ekipa se smijala možda 2 min, nisu mogli vjerovati, dobio sam 4 honorable opponent... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#523 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Htio sma pisati post zha mmomistake za rune, ali preumoran sam sada, došao s puta, odoh pobijediti nešto xD |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Premium
|
Citiraj:
Pazi igram top sa Pantheonom i fino ja i GP farmamo, tu i tam se malo pobijemo i ja ga ubijem, i odjednom mi dođe Fizz protivnički gore, koji je btw. 7/0 ili tak nekaj u 10-toj minuti i ja pobjegnem pod tower jer sam ga vidio da dolazi i lik me 2shotta pod towerom, a Ryze koji ga feeda cijeli game mi napiše: noob. Ajde sad ti reci... A ljepo mi je frend rekao da za vikend ne igram prokleti ranked, jer se tada skupe najgori kreteni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | ||
Premium
|
Citiraj:
Sutra mi napišeš ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, jer je puno pametnije se prepirat sa trollovima, idiotima od ljudi itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
|
Pa iskreno ne baš, samo moraš znati njen playstyle, dakle agresija, uvijek ispred svog AD stajat i zonat njihovog, a poslije levela 6 teško da vas netko može lagano ubit u laneu, jer su joj W i ulti užasno jaki. Dobro je kaj imam jedno ludog Poljaka koji je Diamond/Platinum igrač, pa puno učim od njega, osim ako ga ne trolam na najjače, jer lik toliko rejđa, da si nemogu pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Treba se prestati živcirati, ja isto imam par poljaka koji znaju igrati izvrsno. Problem kada muteaš jest da ne vidiš ss, ping niti ništa tako |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|