Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.01.2013., 13:39   #511
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 14:05   #512
Awelorn
Premium
Moj komp

Awelorn's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Awelorn je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 14:44   #513
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Super fora.. Nekako mislim da će to onemogućiti sljedećim patchom

Citiraj:
Autor Awelorn Pregled postova
E, ovdje se nasmijah
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 18:12   #514
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Trebao bi pomoć.. Evo odlučio sam popuniti rune page...

I sad bi trebao pomoć oko onoga šta mi treba..

Imam 4 rune page. APTanky, AD, Supp i SuppDMG.

http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#runes

Ovo je moj link pa pogledajte pa mi recite šta da slažem dalje.. 3. (Supp) ću popuniti ovaj tjedan, fali mi još 2k ip
Staro 27.01.2013., 18:20   #515
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Trebao bi pomoć.. Evo odlučio sam popuniti rune page...

I sad bi trebao pomoć oko onoga šta mi treba..

Imam 4 rune page. APTanky, AD, Supp i SuppDMG.

http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#runes

Ovo je moj link pa pogledajte pa mi recite šta da slažem dalje.. 3. (Supp) ću popuniti ovaj tjedan, fali mi još 2k ip
Kupi rune za armor pen, jer je armor pen bilji od flat AD-a. Također može napraviti page za tanky junglere kojima treba attack speed/movement speed (shen, hecarim, etc.). Pa onda možeš nekakav page za AP koji nemaju manu (kata, vlad, etc), ubaciš health rune umjesto mana regena.

U biti ovisi sve o tome kaj najviše igraš i u kojim champvima najviše uživaš i na osnovu toga gradu rune pageove.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 18:55   #516
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Ovo da su Armor Penetration rune bolje od Flat AD runa ne vrijedi uvijek. Npr. ako igraš Ashe, Varusa, Gravesa, itd bolje je imat Flat AD rune (Postoji jako malo slučaja kada bi na njima bilo bolje uzet Armor Pen rune). Armor Pen je u većini situacija bolji na Dravenu i uvijek na Urgotu.

Kod brusiera, opet jako ovisi kojeg igraš. Ali da, Armor Penetration rune moraš obavezno imat u pripremi za pojedine heroje i pozicije.
Staro 27.01.2013., 19:09   #517
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Ovo da su Armor Penetration rune bolje od Flat AD runa ne vrijedi uvijek. Npr. ako igraš Ashe, Varusa, Gravesa, itd bolje je imat Flat AD rune (Postoji jako malo slučaja kada bi na njima bilo bolje uzet Armor Pen rune). Armor Pen je u većini situacija bolji na Dravenu i uvijek na Urgotu.

Kod brusiera, opet jako ovisi kojeg igraš. Ali da, Armor Penetration rune moraš obavezno imat u pripremi za pojedine heroje i pozicije.
Možeš mi dati svoj link s lolkinga, da progledam malo?
Staro 27.01.2013., 19:30   #518
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:

Gravesa se čak more i 'ebeno nabildati sa AD runama, s obzirom da njegov pasiv, netreba mu previš MR i Armor runa

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 20:30   #519
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:

U S3 je armor pen bog i batina.
Staro 27.01.2013., 20:36   #520
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Složiti ću si 1 ovaj tjedan Armor Penetration... Potrošio 6k ove dane za rune, i danas taman skupim 1.5k i onda level up, i moram popuniti AP i AD i Supp i ode

Btw. šta mi se danas desilo...

Igram s Katom mid protiv MF.. I vidim da MF nema pojma; autoatacka i pusha do mog turreta onda stoji i čeka novi wave miniona... I ok, u 7-8min on ima 40cs-a, ja niti 20.. I počnem ja s 1:0:0 i tako do 6:0:0, i imamo u početku 9:1 score... I sve super, i dalje ubijamo, ali oni nam ruše turreta.. Ja onako wtf. I u mid game moja ekipa svako na njih 5 i polako ih ubijaju (moju ekipu), i stignu nas... Ja kažem group up i idemo u bazu, ali ne.. Sona naša ima 0:15:10, i rengar cijelo vrijeme sam brije po mapi..

Izgubili smo meč, imao sam 18:4:11 score.. Žalosno kakvih ljudi ima u tom lolu...

Protivnička ekipa se smijala možda 2 min, nisu mogli vjerovati, dobio sam 4 honorable opponent...
Staro 27.01.2013., 20:40   #521
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Da, ali ne na svemu

Btw, pogledajte ovo hahah
Staro 27.01.2013., 21:04   #522
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Headshot
Staro 27.01.2013., 21:13   #523
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Yi-a su zapravo nerfali. Povećali su mu heal na početku, ali u late game-u će puno manji bit zbog "Meditate AP ( W ) ratio reduced to 2 AP from 4 AP."
Do kraja već kupiš Zhonya. I jebe mi se toliko za HP koliko dobiješ armora.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
sve ti je to relativa, ako naleti na nekog jakog early game champa, Yia će satrat totalno, heal mu neće neznam kol'ko pomoći...
Sve ovisi. Yi može samo farmati, i roam ili mid/late neka mu se potrefi jedan na niskom healu.

Htio sma pisati post zha mmomistake za rune, ali preumoran sam sada, došao s puta, odoh pobijediti nešto xD
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2013., 21:13   #524
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Složiti ću si 1 ovaj tjedan Armor Penetration... Potrošio 6k ove dane za rune, i danas taman skupim 1.5k i onda level up, i moram popuniti AP i AD i Supp i ode

Btw. šta mi se danas desilo...

Igram s Katom mid protiv MF.. I vidim da MF nema pojma; autoatacka i pusha do mog turreta onda stoji i čeka novi wave miniona... I ok, u 7-8min on ima 40cs-a, ja niti 20.. I počnem ja s 1:0:0 i tako do 6:0:0, i imamo u početku 9:1 score... I sve super, i dalje ubijamo, ali oni nam ruše turreta.. Ja onako wtf. I u mid game moja ekipa svako na njih 5 i polako ih ubijaju (moju ekipu), i stignu nas... Ja kažem group up i idemo u bazu, ali ne.. Sona naša ima 0:15:10, i rengar cijelo vrijeme sam brije po mapi..

Izgubili smo meč, imao sam 18:4:11 score.. Žalosno kakvih ljudi ima u tom lolu...

Protivnička ekipa se smijala možda 2 min, nisu mogli vjerovati, dobio sam 4 honorable opponent...
Ja sam u dva dana izgubio preko 100 ELO-a zbog mulaca koji neznaju niti kupiti dobre iteme na champovima.

Pazi igram top sa Pantheonom i fino ja i GP farmamo, tu i tam se malo pobijemo i ja ga ubijem, i odjednom mi dođe Fizz protivnički gore, koji je btw. 7/0 ili tak nekaj u 10-toj minuti i ja pobjegnem pod tower jer sam ga vidio da dolazi i lik me 2shotta pod towerom, a Ryze koji ga feeda cijeli game mi napiše: noob.

Ajde sad ti reci...

A ljepo mi je frend rekao da za vikend ne igram prokleti ranked, jer se tada skupe najgori kreteni.
Staro 27.01.2013., 21:23   #525
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Htio sma pisati post zha mmomistake za rune, ali preumoran sam sada, došao s puta, odoh pobijediti nešto xD
Samo putuješ :P
Sutra mi napišeš

Citiraj:
Ja sam u dva dana izgubio preko 100 ELO-a zbog mulaca koji neznaju niti kupiti dobre iteme na champovima.

Pazi igram top sa Pantheonom i fino ja i GP farmamo, tu i tam se malo pobijemo i ja ga ubijem, i odjednom mi dođe Fizz protivnički gore, koji je btw. 7/0 ili tak nekaj u 10-toj minuti i ja pobjegnem pod tower jer sam ga vidio da dolazi i lik me 2shotta pod towerom, a Ryze koji ga feeda cijeli game mi napiše: noob.

Ajde sad ti reci...

A ljepo mi je frend rekao da za vikend ne igram prokleti ranked, jer se tada skupe najgori kreteni.
Ja isto tako nekako sam čuo. Za vikend igra 50% više ljudi i jednostavno se skupe svakakvi... Ja sam dosta labilan kaj se tiče takvih ljudi u lolu. Svi mi kažu samo šuti, ignore i to je to.. Ali NEMOGU! Moram kenjati, dok ne popušim ban.. Ali moram fakat naučiti ignorirati...
Staro 27.01.2013., 22:08   #526
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Ja isto tako nekako sam čuo. Za vikend igra 50% više ljudi i jednostavno se skupe svakakvi... Ja sam dosta labilan kaj se tiče takvih ljudi u lolu. Svi mi kažu samo šuti, ignore i to je to.. Ali NEMOGU! Moram kenjati, dok ne popušim ban.. Ali moram fakat naučiti ignorirati...
A gle ja na najjače "rejđam" na ekipu, ali sam dobio warning, a potrošio sam dost love na skinove, tak da sam se sad malo smirio.
Staro 27.01.2013., 22:23   #527
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
A gle ja na najjače "rejđam" na ekipu, ali sam dobio warning, a potrošio sam dost love na skinove, tak da sam se sad malo smirio.
Jasno.. Ja sam lvl 27 pa već ostavio 30 eura Nije da je i meni svejedno

Gdje igraš? Koji ti nik?
Staro 27.01.2013., 23:10   #528
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Jasno.. Ja sam lvl 27 pa već ostavio 30 eura Nije da je i meni svejedno

Gdje igraš? Koji ti nik?
EUW, TCveles, cijeli guild mi skoro igra, pa je rijetko kada dosadno.
Staro 28.01.2013., 13:29   #529
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
EUW, TCveles, cijeli guild mi skoro igra, pa je rijetko kada dosadno.
Opa, suporta se dosta.. Nice... Je li Lulu dobra?
Staro 28.01.2013., 13:47   #530
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
TAB + mute. That's it.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2013., 13:48   #531
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
TAB + mute. That's it.
Tako je!

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.01.2013. u 14:23.
Staro 28.01.2013., 17:19   #532
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

To je jedino što ne bi trebao raditi, ustvari.
Staro 28.01.2013., 17:40   #533
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Da, jer je puno pametnije se prepirat sa trollovima, idiotima od ljudi itd. Ako netko trolla i flamea, mjutat cu ga jer ako do sada nije imao sto pametnog za rec nece ni ostatak gejma. Mjutas takve ljude i igras smireno i puno bolje (ali PUNO bolje) ces odigrat nego da non stop citas necije flejmanje, vajnanje, itd.
Staro 28.01.2013., 17:46   #534
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Da, jer je puno pametnije se prepirat sa trollovima, idiotima od ljudi itd. Ako netko trolla i flamea, mjutat cu ga jer ako do sada nije imao sto pametnog za rec nece ni ostatak gejma. Mjutas takve ljude i igras smireno i puno bolje (ali PUNO bolje) ces odigrat nego da non stop citas necije flejmanje, vajnanje, itd.
Jasna stvar....
Staro 28.01.2013., 17:49   #535
Awelorn
Premium
Moj komp

Awelorn's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Da, ali ne na svemu

Lolčina !! hahahhaha
Awelorn je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2013., 18:13   #536
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Opa, suporta se dosta.. Nice... Je li Lulu dobra?
Možda naj OP support u igri. CC iz pakla i brutalan poke. Samo moraš wardat užasno jako s njom (dakle nikad bez barem 3 warda) i biti agresivan, možeš uništiti njihovog ADC-a.
Staro 28.01.2013., 18:17   #537
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Ovo je živa istina, znam se toliko jako iživcirati, da ja počnem igrati ko debil, iskreno mute mi i spašava živce, a zna mi spasiti i brdo mečeva, jer se koncentriram na igru i pokušavam dobiti, za razliku od svađanja i prepiranja sa idiotima, i čitanja prokletih QQ festova.
Staro 28.01.2013., 18:35   #538
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Možda naj OP support u igri. CC iz pakla i brutalan poke. Samo moraš wardat užasno jako s njom (dakle nikad bez barem 3 warda) i biti agresivan, možeš uništiti njihovog ADC-a.
Ali treba dosta skilla s njom, ne?
Staro 28.01.2013., 18:42   #539
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Ali treba dosta skilla s njom, ne?
Pa iskreno ne baš, samo moraš znati njen playstyle, dakle agresija, uvijek ispred svog AD stajat i zonat njihovog, a poslije levela 6 teško da vas netko može lagano ubit u laneu, jer su joj W i ulti užasno jaki.

Dobro je kaj imam jedno ludog Poljaka koji je Diamond/Platinum igrač, pa puno učim od njega, osim ako ga ne trolam na najjače, jer lik toliko rejđa, da si nemogu pomoć.
Staro 28.01.2013., 18:56   #540
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Treba se prestati živcirati, ja isto imam par poljaka koji znaju igrati izvrsno. Problem kada muteaš jest da ne vidiš ss, ping niti ništa tako
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na