|
![]() |
#512 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
naravno da oce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
NVidia GeForce 8600M-GS 512MB
Gdje da nadem naj novije drivere za ovo cudo za XP platformu? Rijec je naravno o prijenosniku.. Gledao sam na nvidiinim stranicama i nema nista.. Ponuden je 8700 ali nema drivera za skinuti.. Acerove stranice (a prijenosnik je te marke) su pale pa nista ni od toga.. Preciznije.. Trebao bih drivere novije za vrtiti recimo CoD4... |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
ja imam baš tu grafu na laptopu i skinuo sam si najnovije drivere za xp. http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=19570 to su najnoviji driveri koji podržavaju samo g200 seriju,ti samo skini drivere i onda kad se to skine skineš sa te iste stranice modded inf i taj inf kopiraš u instalacijski folder gdje si skinuo drivere i instaliraš ih pa rekao je da je acer |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi gledao ovdje? http://www.acerpanam.com/flex/acerdr...TOKEN=38005186 EDIT: sad vidim da je i ova stranica pala. Sorry.
![]() |
#517 |
Premium
|
@jpelko1 eto preuzimaju se driveri pa cemo vidjeti ![]() @coconut pise mi u postu da su acerove stranice pale.. @misroslav_os eto neka pise.. : ACER ASPIRE 5520G LX.ALX0C.002 |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
|
jos jedan problemcic.. na prijenosniku su sad ubaceni ti najnoviji driveri za vga, ima dx 9.0c,xp os sa sp2... instaliran cod4, ali pri pokretanju mi iskoci error i kaze da se ne moze pokrenuti jer : d3dx9_34.dll nije pronaden.. savjeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Smanjivanje nativne rezolucije 8600M GT
Trebam dobiti laptop MSI Gaming GX700 koji ima u sebi Nvidia 8600M GT karticu sa 512 MB memorije. Po recenzijama čitam kako laptop za tu karticu ima prevelik display - 17" jer je defaultna rezolucija 1680x1050 pa u novijim igricama ima problema - npr. COD4. Da bi igrica glatko išla kažu da treba smanjiti rezu na 1440x900 ali tada dolazi do zamučenja slike, ali isto tako kažu da postoji alat za "otključati" nešta pa bi to bilo OK.Navodno su stručnjaci u MSI nekog vraga napravili na toj kartici da mu je baš to defaultna rezolucija 1680x1050, inače bi trebala biti 1440x900. E, sad mene zanima koji je to alat, riva tuner ili šta god, i šta trebam "otključati". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#522 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() skini directX update s MSove stranice(20-30mb, sve ovisi jel imas cisti 9c ili i koji update nakon njega) ili jednostavno instaliraj onaj s cod4 DVDa, trebao bi tamo biti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
|
a mogao si dati link na izvor te informacije da nesto "treba otkljucati" pa da vidimo o cemu se radi jer ocito da te jebe jezicna barijera ili nesto vec kad nisi i sam shvatio... sad da ljudi googlaju trazeci bas tu recenziju o kojoj ti pricas.....je da je nedjelja ali svejedno nemaju svi toliko vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
Ja sam se COD4 igrao dugo vremena u ne nativnoj rezoluciji monitora i nije me sprecavalo da sam pri vrhu. Ne vjerujem da imas nesto za "otkljucat" i da tad slika bude ok u ne nativnoj rezoluciji. Isto tako ne vjerujem da ako otkljucas "nesto" da ce ti se nativna rezolucija smanjit. Ili imas 1680x1050 piksela ili imas manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači isprika svima ako nisam bio precizan , jer mi nije bilo i još uvijek mi nije jasno šta je pisac htio "otključati" - zato i pitam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
Mislim da ti je najgora solucija da se igras u manjim rezolucijama i pretrpis malo losiju sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
napravio nesto drugo, upisao file u google, downloadao ga, nekoliko kb, zalijepio u sys32 i sve radi ![]() a sad nesto sasvim novo ![]() imam na prijenosniku citac blueray medija, ali ne zeli mi ocitati medij pa pretpostavljam da treba software za to nekakav.. kako sto gdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za čitanje diskova ili gledanje filmova? Za čitanje ti nije potrebno ništa specijalno, a za gledanje stavi PowerDVD.
![]() |
#529 |
Premium
|
a svejedno ti nece skoditi da updatiras directX, neletit ce ti neki drugi naslov koji ce traziti drugi file koji nemas pa onda opet sve ponovno. mislim da je ipak lakse pukniti update i miran si. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#532 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
To mi se definitivno čini previše, frka me da ne krepa...Imam na kučištu dva potencijalna otvora za ventilator (jer nemam trenutno ni jednog u pogonu). Jedan otvor je na bočnoj stranici, odmah pored kartice, a drugi na stražnjoj strani iznad nje. Oba su za 120 mm. Pitanje je gdje da stavim vent, da se temperatura bar malo smanji..... I koji? Ne igra mi baš izmjena tog Silent pipea - nit mi se da, nit mi je financijski isplativo - osim ako baš ne treba.Tih sat - dva dnevno je i najviše što igram, ostalo je samo neko surfanje.... Any thougts? Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Imao slicno iskustvo sa takvom karticom , i 80mm vent na bocnoj stranici mi je ju drzao na nakon i visesatnog igranja na max 60 stupnjeva , tako da definitvno bi to predlozio ... jedino kod mene je bio takav raspored da igrom slucaja mi je vent tocno bio savrseno u ravnini kartice i puhao sa 99% svoje povrsine preko samog pasivca kartice ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Premium
|
Citiraj:
dakle, ovak planiram - doljnji puše u nju, gornji izvlači van.......ili obrnuto? Thanx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Hejter
|
Dovoljno je da jedan puse u nju . Odnosno onaj koji je vise u ravnini sa grafom da puse po samoj grafi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
I'm nightrider
|
Citiraj:
znači, prisilno strujanje zraka kroz hitpajp čini čuda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Premium
|
Citiraj:
Zanimljivost: nikad nisam obraćao pažnju na to, ali sjajno mi je što nakon sat i pol prvog Warhamera 40K temp ne prelazi 60 stupnjeva, a nakon isto tolko CoDa4 dođe i do 80....... Uvijek sam mislio da trošenje elektronike općenito ima veze samo s tim kolko dugo je uključeno u struju, a ne kaj zapravo radi..... Učite djeco matematiku, rekao bi Charlie Eppes, vidite kolka je snaga u njoj.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
BLISS 8600gts misljenje
E zanimaju me vasa misljenja u vezi ove graficke..posto kupujem novu a ova mi se cini povoljna...600kn,mislim da se tak zove kak je napisano u naslovu,nisam siguran...1024mb,e sad me zanima dal da kupim il ne?
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|