|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koristil sam FF 6.0, al ždere dost memorije, oko 150mb+, vratil se na 3.6.21, guta oko 100mb, milina.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ti stvarno bitno kolko rama ti poždere Firefox kad imaš 6GB? U današnje vrijeme kad je memorija tak jeftina mi nije baš previše bitno dal bude mi browser popapal 100, 150 ili 250MB memorije. Bolje nek radi brzo, stabilno i da se ne ruši.
![]() |
#515 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Glavno pitanje: jel v6 radi ''glađe'' od ove moje trenutno (stare) verzije (3.6.22) ? -naime, imam problem sa login-om u freemail, nakon što se ulogiran-izađem i ako se želim ponovno ulogirati jednostavno neće, moram ponovno otići na tu stranicu i ponovno upisati kor. ime & lozinku, tek tada hoće - to je malo živcirajuće...
![]() |
![]() |
#518 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Prešli su na drugačije numeriranje, umjesto x.y.zz sad svako toliko (mislim 3 mjeseca)) izbace punu novu verziju. Svaka je bolja od iduće i iako razlike nisu mega velike savjetujem ti prelazak svakako. Ja san prije isto dugo bio na 3.xxx verziji, ali sam onda odjednom krenuo s updejtovima kako bi se koja nova verzija izdala i ono, ne mogu reć da san razočaran. Da je puno bolje nije, ali nije ni lošije i to mi je najbitnije.
![]() |
#519 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Meni još od verzije 3 stalno ima isti problem koji se dešava počesto u google kad upišem neki pojam pod web pa onda kliknem na images firefox zablokira moram ga gasiti preko task menagera,slično se zna desiti kad otvara više stranica. Nije do kompjutera ni do interneta na chrome sve radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
Evo-sinoć sam frkno v3.6 i inst. v6.0.2. i sporiji je 10 puta, a slova su sad na svakoj stranici mutna u toj mjeri da me bole oči, šta je to s time? WTF? Jedno je sigurno: ono pto se u današnje vrijeme napravi (software ili hardware - ne valja ni za ******!)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Niti je v6 sporija niti su slova mutna - sve do tebe i do toga što ne znaš ništa podesit. Uglavnom, vratiš se fino na 10x brži v3 i sve riješeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
|
![]() |
#523 |
Banned
|
Sorry, propustio sam Mozillino izdanje FF-a u kojem su ubacili mutna slova i usporili ga 6x. Ja i milijuni drugih imamo neku drugu inačicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Banned
|
Izašla 7.0 verzija >> http://www.mozilla.org/en-US/firefox/fx/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
Kliknem, upali se, surfam, sve radi. Zašto ne bi koristio FF? |
![]() |
![]() |
#527 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ma to je on samo ljubomoran kaj opera ne izlazi tako često ![]()
![]() |
#528 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Help-About Firefox i onda mi iskoči 6.0.2 - Firefox is up to date ![]()
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisu normalni što rade. Koristim Thunderbird (za sad 7 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni samo nije jasno sto non stop mijenjaju fontove, taman se naviko na 6-icu, sad skinuo 7-icu i opet nesto drukcija slova...mislim znam da se moze sve postimat no to nije ono o cemu govorim |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Banned
|
Koja slova su drugačija? Meni je sve isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
kopiraju Chrome ova verzija 7 bi trebala biti najvise 4.2 ili 4.3 posto nisu napravili nista "major" sto se tice samog browsera ovako sa tim ogromnim novim brojevima bi kao trebalo ispasti da su ispred IE-a i Opere posto ocito veci broj = veci e-penis :P Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 04.10.2011. u 23:46. Razlog: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Banned
|
Radi se samo o marketingu. Ne znam šta se neki zamaraju s tim oznakama? Šta me briga jel piše 4.7 ili 8.2, napredak u razvoju browsera ide svojim tokom, a kako će oni taj napredak označavat to je manje bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nepotrebno je izdavati svako malo update, bolje da pricekaju pa onda malo vise zakrpa stave u instalaciju. A riješenja koja su napravili (a pošto cekaju da izdaju novu verziju s više riješenja) postave javno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
BTW, ima već i Firefox 10 alpha za skinuti, iliti Nightly. isprobao, malo je brži, no ništa revolucionarno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
otkad sam otkrio nightly (i to 64-bitni) ne vracam se na obican firefox. radi stabilno, brzo, hardverska akceleracija stvarno RADI bez da sjebe fontove, postoji 64-bitni flash, adblock funkcionira isto...i svaki dan su prakticki nekakvi updateovi, znaci da se radi aktivno na njemu. preporuke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jel se vama desava da ovaj zadnji firefox svako malo pogubi sve passworde i bookmarkse? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|