|
![]() |
#5281 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Zanimljivo je da mi je kamera i na još jednom s4 bila crap. |
|
![]() |
![]() |
#5282 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je kamera na S4 bila stvarno super. Paralelno sa Z1 slika je imalo puuuno manje šuma. Najveća mana na S4 je baterija.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5283 |
Premium
|
Da, baterija je bila ocajna na KitKat-u ( jedva 2h SOT-a ). Na Lollipop-u je sad oko 3h i 20ak min SOT-a. Iako je moja baterija stvarno izmrcvarena. ![]() Sto se slika tice kod mene je vecinom na auto i ispadaju odlicno. Bas mi je puno prijatelja reklo da je kamera odlicna. ![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5286 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
The list of Samsung devices that would be getting the update, hopefully by the end of this year are as follows: – Samsung Galaxy Note 5 – Samsung Galaxy S6 Edge+ – Samsung Galaxy S6 – Samsung Galaxy S6 Duos – Samsung Galaxy S6 Edge – Samsung Galaxy Note 4 – Samsung Galaxy Note 4 Duos – Samsung Galaxy Note Edge – Samsung Galaxy ALPHA – Samsung Galaxy Tab A
#5289 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
S6E+ 64GB kosta 850 Funti u UK-u. Kako je kod njih i osjetno manji porez, cijena je ustvari poprilicno 'povoljna' ![]() |
![]() |
![]() |
#5290 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
To vjerojatno rade zato jer ako daju za S5, onda neće imat nikakvog opravdanja za Note 3, koji ima pinku slabiji proc, ali i gigu rama više. Ako je Note 2 mogao dobiti kitkat, onda se nadam da trojka može završiti svoj put na 6.0 Bilo bi sramotno da tako skup telefon dobije dvije nadogradnje u svom vijeku. Ne budu li dali novi softver, Samsung moje pare više vidit neće.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5291 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zato se ne treba bazirat i kupovat samo jedne Android telefone tj. od samo jednog proizvođača. Evo gle Sony. Sve Xperije Z su dogurale do 5.1.1 a nije isključen ni M. Z je stara 2 i pol godine, dakle 30 mjeseci, krenula je sa 4.1.1 JB a sad će dobit 5.1.1 i M nije isključen. S5 je godinu dana star uređaj i imat će jednu nadogradnju. Sa KKa na LP koji nije full stabilan pa upgrade na stabilniji LP koji se još čeka... |
![]() |
![]() |
#5292 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5293 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5296 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5298 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
#5299 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja neznam šta su ljudi zapeli za te konstantne updateove. Mobiteli najbolje rade sa originalnim romom ili eventualno malo pokrpanim. Sve novije verzije su generalno lošije, troše više baterije, trzakaju više i sl. Prvenstveno zbog toga šta proizvođač nema interesa updateati nego optimizira software za aktualni model. Android je takvo smeće od OS-a, niti nakon 5 major verzija nisu napravili da radi normalno na ultra jakim mobitelima nego uvik neki bugovi, leakovi, problemi sa baterijom, triba ga restartat svako toliko itd. Šta mislite da će 6ica ispraviti sve? Koliko ispravi stvari toliko će donit novih problema ![]()
#5300 |
Registered User
|
#5301 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koliko sam ja razumio na stranim portalima, popis je služben, ali ne finalan. |
![]() |
![]() |
#5302 |
Bazinga
|
Da, tako sam i ja shvatio. Ako će ga dobiti, vjerojatno će stići otprilike kako i L za S4, nekoliko mjeseci nakon S5.
#5303 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5304 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Android je u biti jedan odličan OS sa jednom velikom manom - preotvoren i za OEM-ove i za end-usere, a i jedni i drugi rade s**nja. Sve dokle dok ćeš povrh baznog OS-a, dobivat jos jedan (Touchwiz, Emotion, Sense i koji god vec), nikad nece raditi kako bog zapovjeda. Zanimljivo mi je vidjet One Plus ili Motorolu koji mogu ostavit softver na miru sa par izmjena ili korisnih aplikacija, a S6 ima izduplirane ili istriplirane aplikacije predinstalirane? Kome trebaju 4 email klijenta, 3 kalendara ili 2 sustava za slanje push notifikacija? Android ne postoji. Mi bi trebali pocet pricati o Touchwiz OS-u, Sense OS-u, ili kojem već ne... |
![]() |
![]() |
#5305 |
Antimićanin
|
Ti si sumirao sve probleme Android svijeta u jedan post ![]() Kad sam dobio S5, potrošio sam odmah sat vremena da deinstalitam i/ili freezam sve te Samsungove pizdarije koje mi uopće ne trebaju niti će mi trebati. Naravno i Googleove. Ok, nije ni samsung sve kriv. I google usere motku isto. Kome treba sve ono? Staviš sve opcionalno i bok. No kako vrijeme odmiče, OS se samo tovari, oćeš od vendora, oćeš od googlea. |
![]() |
![]() |
#5306 | |||
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Reci mi jedan dobar razlog zašto ne bi dobio novi android? Ako je Note 2 dobio kitkat, onda ovaj sigurno može dobiti marshmallow. Citiraj:
Citiraj:
Mnogi mobiteli su kroz updateove "preobraćeni" i rade bolje nego što je to bilo s originalnim romom. Lijeni su napravit ljudima novi sustav za mobitel, pa se izvlače na smiješne odgovre, čemu se i debili smiju. Da sam kupio neki jeftiniji mobitel, ne bih riječ rekao, ovako je to sramota. Pazi, jedan iPhone 4s još uvijek dobiva updateove ![]()
![]() |
#5308 |
Antimićanin
|
Svaki vendor ima svoju politiku. Samsung ima svoju koja je kakva je. I svejedno ima vojsku fanova koja kupuje sve i jedan flagship. Samnom rade 2 lika koji su imali sve i jedan Galaxy S čim su izašli. Njih ne ebe update jer oni uzimaju novi S čim izađe. |
![]() |
![]() |
#5310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dvije stranice ranije nešto smo komentirali činjenicu da S6 nema sd utor i kako je cijena interne meme daleko veća od sd kartice. Evo potvrde toga http://money.cnn.com/2015/08/14/tech...off/index.html
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|