Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.08.2015., 17:25   #5281
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Sporost : umjesto auto iso funkcije, iso ti je bio zacementiran na na 100, 200 ili 400 mozda?
Nije, ne, pokušavao sam se igrati i postavkama. Mojim stilom slikanja od s2 je imao od 10 1 mutnu, a sa s4 od 10 4 mutne. To po danu i ono, nije da baš ekstra pazim da - ne dišem dok slikam. imao je onaj pling pling feeling kad tapkaš po pozadini... Ne znam da li je to vibra ili što .
Zanimljivo je da mi je kamera i na još jednom s4 bila crap.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline  
Staro 17.08.2015., 18:56   #5282
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Meni je kamera na S4 bila stvarno super. Paralelno sa Z1 slika je imalo puuuno manje šuma. Najveća mana na S4 je baterija.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.08.2015., 21:24   #5283
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Da, baterija je bila ocajna na KitKat-u ( jedva 2h SOT-a ). Na Lollipop-u je sad oko 3h i 20ak min SOT-a. Iako je moja baterija stvarno izmrcvarena.
Sto se slika tice kod mene je vecinom na auto i ispadaju odlicno. Bas mi je puno prijatelja reklo da je kamera odlicna.
Staro 17.08.2015., 22:06   #5284
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Jel za naše tržište ima model Note 4 al sa s805 procom?
zvonac je offline  
Staro 18.08.2015., 10:52   #5285
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Jel za naše tržište ima model Note 4 al sa s805 procom?
Šta nije to 910F quad? T mobile ga je prodavao.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline  
Staro 18.08.2015., 11:03   #5286
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
The list of Samsung devices that would be getting the update, hopefully by the end of this year are as follows:
– Samsung Galaxy Note 5
– Samsung Galaxy S6 Edge+
– Samsung Galaxy S6
– Samsung Galaxy S6 Duos
– Samsung Galaxy S6 Edge
– Samsung Galaxy Note 4
– Samsung Galaxy Note 4 Duos
– Samsung Galaxy Note Edge
– Samsung Galaxy ALPHA
– Samsung Galaxy Tab A
Staro 18.08.2015., 11:06   #5287
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Znači Galaxy S5 završava svoj put sa 5.1.1 koji još nije ni izašao... al dobro, nakon isteka jamstva, ići će gore custom ROMovi koji će biti.
Brko je offline  
Staro 18.08.2015., 12:51   #5288
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Živi dokaz da Samsung mnogo brine o svojim kupcima i korisnicima
Staro 18.08.2015., 13:49   #5289
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
S6E+ 64GB kosta 850 Funti u UK-u. Kako je kod njih i osjetno manji porez, cijena je ustvari poprilicno 'povoljna'
Mileni je offline  
Staro 18.08.2015., 14:14   #5290
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Znači Galaxy S5 završava svoj put sa 5.1.1 koji još nije ni izašao... al dobro, nakon isteka jamstva, ići će gore custom ROMovi koji će biti.
To vjerojatno rade zato jer ako daju za S5, onda neće imat nikakvog opravdanja za Note 3, koji ima pinku slabiji proc, ali i gigu rama više. Ako je Note 2 mogao dobiti kitkat, onda se nadam da trojka može završiti svoj put na 6.0 Bilo bi sramotno da tako skup telefon dobije dvije nadogradnje u svom vijeku. Ne budu li dali novi softver, Samsung moje pare više vidit neće.

explorer 4 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.08.2015., 14:22   #5291
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Zato se ne treba bazirat i kupovat samo jedne Android telefone tj. od samo jednog proizvođača. Evo gle Sony. Sve Xperije Z su dogurale do 5.1.1 a nije isključen ni M. Z je stara 2 i pol godine, dakle 30 mjeseci, krenula je sa 4.1.1 JB a sad će dobit 5.1.1 i M nije isključen.

S5 je godinu dana star uređaj i imat će jednu nadogradnju. Sa KKa na LP koji nije full stabilan pa upgrade na stabilniji LP koji se još čeka...
Brko je offline  
Staro 18.08.2015., 14:25   #5292
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Stigao mi danas S6+ Edge. Zanimljiv mob.
Jedino mi glupo što uz tamni mobitel dođe sva bijela oprema, al standardno za Samsung.
Ako koga nešto zanima nek pita

Pohrani.com

Pohrani.com
Juice je offline  
Staro 18.08.2015., 14:28   #5293
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
To vjerojatno rade zato jer ako daju za S5, onda neće imat nikakvog opravdanja za Note 3, koji ima pinku slabiji proc, ali i gigu rama više. Ako je Note 2 mogao dobiti kitkat, onda se nadam da trojka može završiti svoj put na 6.0 Bilo bi sramotno da tako skup telefon dobije dvije nadogradnje u svom vijeku. Ne budu li dali novi softver, Samsung moje pare više vidit neće.
Note 3 je dobil Kitkat i Lollipop, je najbolje da dobi i Marshmallow
gin.tonic je offline  
Staro 18.08.2015., 14:31   #5294
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Što je Note3 krenuo sa JB u distribuciju?
Brko je offline  
Staro 18.08.2015., 15:07   #5295
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Što je Note3 krenuo sa JB u distribuciju?
Tako je, s 4.3 je došao...
gin.tonic je offline  
Staro 18.08.2015., 15:24   #5296
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
Kad si od Samsunga vidio kakvo opravdanje? Šta je sa A serijom koja isto neće vidjet 6.0? A čujem i da LG će izostavit G3 sa popisa za 6.0... Da se zamisli čovjek
Staro 18.08.2015., 15:36   #5297
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Pa tjeraju ljude da kupuju nove modele. Sto nije jasno?
Staro 18.08.2015., 15:38   #5298
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Zato se ne treba bazirat i kupovat samo jedne Android telefone tj. od samo jednog proizvođača. Evo gle Sony. Sve Xperije Z su dogurale do 5.1.1 a nije isključen ni M. Z je stara 2 i pol godine, dakle 30 mjeseci, krenula je sa 4.1.1 JB a sad će dobit 5.1.1 i M nije isključen.

S5 je godinu dana star uređaj i imat će jednu nadogradnju. Sa KKa na LP koji nije full stabilan pa upgrade na stabilniji LP koji se još čeka...
Zar je službeno da S5 neće dobiti M? Ona lista koja je bila linkana na prethodnoj stranici nije bila finalna.
Staro 18.08.2015., 15:38   #5299
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja neznam šta su ljudi zapeli za te konstantne updateove.
Mobiteli najbolje rade sa originalnim romom ili eventualno malo pokrpanim.
Sve novije verzije su generalno lošije, troše više baterije, trzakaju više i sl.
Prvenstveno zbog toga šta proizvođač nema interesa updateati nego optimizira software za aktualni model.
Android je takvo smeće od OS-a, niti nakon 5 major verzija nisu napravili da radi normalno na ultra jakim mobitelima nego uvik neki bugovi, leakovi, problemi sa baterijom, triba ga restartat svako toliko itd.

Šta mislite da će 6ica ispraviti sve? Koliko ispravi stvari toliko će donit novih problema
Staro 18.08.2015., 15:45   #5300
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Zar je službeno da S5 neće dobiti M? Ona lista koja je bila linkana na prethodnoj stranici nije bila finalna.
Navodno je lista službena, izvor je iz Samsungova podružnica u Indiji.
Staro 18.08.2015., 16:03   #5301
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Koliko sam ja razumio na stranim portalima, popis je služben, ali ne finalan.
Mikeyy je offline  
Staro 18.08.2015., 16:13   #5302
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Da, tako sam i ja shvatio. Ako će ga dobiti, vjerojatno će stići otprilike kako i L za S4, nekoliko mjeseci nakon S5.
Staro 18.08.2015., 17:33   #5303
bubimir13
Registered User
Moj komp

bubimir13's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ja neznam šta su ljudi zapeli za te konstantne updateove.
Mobiteli najbolje rade sa originalnim romom ili eventualno malo pokrpanim.
Sve novije verzije su generalno lošije, troše više baterije, trzakaju više i sl.
Prvenstveno zbog toga šta proizvođač nema interesa updateati nego optimizira software za aktualni model.
Android je takvo smeće od OS-a, niti nakon 5 major verzija nisu napravili da radi normalno na ultra jakim mobitelima nego uvik neki bugovi, leakovi, problemi sa baterijom, triba ga restartat svako toliko itd.

Šta mislite da će 6ica ispraviti sve? Koliko ispravi stvari toliko će donit novih problema
Ne znam ja pod kojom si ti kruškom do sada bio, ali niti Sony niti Motorola, niti HTC nemaju nekih praktičnih softverskih problema i hiper-fluidni su. Ako ima problem to je samo hardverske prirode...
Staro 18.08.2015., 21:42   #5304
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Android je u biti jedan odličan OS sa jednom velikom manom - preotvoren i za OEM-ove i za end-usere, a i jedni i drugi rade s**nja.

Sve dokle dok ćeš povrh baznog OS-a, dobivat jos jedan (Touchwiz, Emotion, Sense i koji god vec), nikad nece raditi kako bog zapovjeda. Zanimljivo mi je vidjet One Plus ili Motorolu koji mogu ostavit softver na miru sa par izmjena ili korisnih aplikacija, a S6 ima izduplirane ili istriplirane aplikacije predinstalirane? Kome trebaju 4 email klijenta, 3 kalendara ili 2 sustava za slanje push notifikacija?

Android ne postoji. Mi bi trebali pocet pricati o Touchwiz OS-u, Sense OS-u, ili kojem već ne...
tutix je offline  
Staro 18.08.2015., 21:56   #5305
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ti si sumirao sve probleme Android svijeta u jedan post svaka čast. Nadam se da će te jednog dana netko i čuti.
Kad sam dobio S5, potrošio sam odmah sat vremena da deinstalitam i/ili freezam sve te Samsungove pizdarije koje mi uopće ne trebaju niti će mi trebati. Naravno i Googleove.

Ok, nije ni samsung sve kriv. I google usere motku isto. Kome treba sve ono? Staviš sve opcionalno i bok. No kako vrijeme odmiče, OS se samo tovari, oćeš od vendora, oćeš od googlea.
Brko je offline  
Staro 19.08.2015., 21:15   #5306
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:

To sam se jako iznenadio. Upravo tada, kad su izdali Xperiu Z, sam popizdio na Sony, jer su nas na Xperiji S ostavili na cjedilu i kao zadnji sustav nam dali užasni 4.1.2, i to nakon samo godinu i 5 mjeseci od izlaska. Sramota. I onda odjednom im svi telefoni dobivaju updateove. Nisam se bazirao na jednog proizvođača, ali kad Samsung manje više najčešće nudi najbolji omjer zaslona, trajanja baterije i kamere. Ostali naprave dobro dvije stvari, i onda treću zaseru do bola. I Sonyev sustav mi se ne sviđa, prećelav je, nema ništa na njemu.

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Note 3 je dobil Kitkat i Lollipop, je najbolje da dobi i Marshmallow
Reci mi jedan dobar razlog zašto ne bi dobio novi android? Ako je Note 2 dobio kitkat, onda ovaj sigurno može dobiti marshmallow.

Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Kad si od Samsunga vidio kakvo opravdanje? Šta je sa A serijom koja isto neće vidjet 6.0? A čujem i da LG će izostavit G3 sa popisa za 6.0... Da se zamisli čovjek
Ostavit G3 s popisa? Stvarno su stoka ako to naprave. Mislio sam da su se popravili kao Sony, ali ništa od toga.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ja neznam šta su ljudi zapeli za te konstantne updateove. Mobiteli najbolje rade sa originalnim romom ili eventualno malo pokrpanim. Sve novije verzije su generalno lošije, troše više baterije, trzakaju više i sl.

Ma jel? Da najbolje radi s originalnim romom...
Mnogi mobiteli su kroz updateove "preobraćeni" i rade bolje nego što je to bilo s originalnim romom.
Lijeni su napravit ljudima novi sustav za mobitel, pa se izvlače na smiješne odgovre, čemu se i debili smiju. Da sam kupio neki jeftiniji mobitel, ne bih riječ rekao, ovako je to sramota. Pazi, jedan iPhone 4s još uvijek dobiva updateove

explorer 4 je offline  
Staro 19.08.2015., 21:21   #5307
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Jer ce ga dobit uopce koji 32 bit mob? Nije se Sony nis popravio btw.. Pogotvo ak se usporeduje sa LG jem..
MAGARAC je online  
Staro 19.08.2015., 21:25   #5308
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Svaki vendor ima svoju politiku. Samsung ima svoju koja je kakva je. I svejedno ima vojsku fanova koja kupuje sve i jedan flagship. Samnom rade 2 lika koji su imali sve i jedan Galaxy S čim su izašli. Njih ne ebe update jer oni uzimaju novi S čim izađe.
Brko je offline  
Staro 19.08.2015., 22:52   #5309
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Po nekoj dosadasnjoj politici bi G3 trebao dobit al ne znam, mozda su odlucili da se vise nece zezat sa 32 bit telefonima, generalno. Zato i pitam dal ima koji 32 bit u najavi.
MAGARAC je online  
Staro 20.08.2015., 08:30   #5310
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Dvije stranice ranije nešto smo komentirali činjenicu da S6 nema sd utor i kako je cijena interne meme daleko veća od sd kartice. Evo potvrde toga
http://money.cnn.com/2015/08/14/tech...off/index.html
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno