|
![]() |
#5251 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5252 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Znači čitajući zadnju stranicu dvije da se ipak zaključiti da su S3, S4 i S5 bili ponajbolji mobiteli u godinama kada su izašli a Note serija dugo bez konkurencije. Nakon silnih kvocanja o nekvaliteti izrade uredjaja izbacili su S6 koji je u Edge varijanti avangardan ali eto fale mu neke stvari. I odmah se razbija glava o tome hoće li oni propast ili neće... Nego, je li nosio netko Samsung na garanciju sa okinutim knoxom? Negdje sam pročitao da se to baš i ne gleda. Pitam jer sumnjam da ću dugo izdržat na stocku. I postoji li custom ROM za S5 koji je kvalitetom kamere prvenstveno blizu stocka? Zadnjih dana tek imam S5, manje više idealan uredjaj za mene na papiru, valjda će tako biti i u stvarnosti, jer sam puno na otvorenom pa vidljivost Amoleda na suncu mi puno znači a i zbog IP67 jer sam do sada puno mobitela uništio zbog prašine i prljavštine. No Brko je nahvalio kameru a ja s njom ništa kvalitetno ne mogu uslikati na auto postavkama a takve me jedino i zanimaju. Sve mi ostane mutno, prebrzo okida za mene. Nemam mirnu ruku i OIS kod G2 me razmazio. Na HDR doduše slike ispadaju jako dobro... (Na tri S5 sam fotkao i do mene je, nije do uredjaja ![]() Brko u čemu je trik? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 16.08.2015. u 12:10. |
![]() |
![]() |
#5253 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Nema soljenja pameti, reklo bi se da svaka budala ima svoje veselje, ilitiga mene uveseljava sd card, tebi svejedno. U ovome slučaju sam ja oštećen (nisam, samsung je ustvari) a tebi svejedno. |
![]() |
![]() |
#5254 | |||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
No ja opet napominjem: Ne koristim: - viber - ...i pretty much sve ostale slične aplikacije osim twittera Dakle, kamera, Tapatalk, Chrome/Firefox u najvećim količinama i standardno SMS-anje i razgovori. Kao takav imam uptime po 1000 sati recimo i nemam nikakvih problema (štucanja, laggova, memory leakova). I bilo bi dobro da spomenem, od 08.05.2015., koliko je dugo kod mene, niti jedan jedini FC nisam imao. A budući ti prelaziš sa G2 tj. imaš sada G2 kojeg bi mjenjao za S5, u svakom pogledu, S5 je bolji mobitel. OK, nema OIS, ali fotke su mi bolje na S5 nego na G2. A kvaliteta videa je nemjerljiva sa G2, pogotovo audio zapis. Na G2 je kriminalan zbog one nekakve filtracije. Na S5 je fenomenalan. Pričam ovo na temelju 60+ GB slika i videa koliko sam opičio u zadnja 3 mjeseca u svim uvjetima. Čak sam i jedan koncert snimao. G2 se tu može pokrit sa debelim poplonom osim što se tiče baterije. To je G2 tata mata. Bolji je od S5 nešto, a od G3 osjetno. Citiraj:
Citiraj:
E sada, jel to ima veze koja je verzija FW-a, možda revizija HW-a nije ista... ko će ga znati. No ono što je moj S5 na BOD3 FW-u pokazao po pitanju kamere bolji od oba, pogotovo u snimanju videa. OIS je odličan feature, ali čabe OIS na G2 kad AF traje 5 sekundi ako nije jako dnevno svjetlo u kadru. S5 nema takvih problema. |
|||
![]() |
![]() |
#5255 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koji su provjereno kvalitetni proizvođači maski za mobitele? Zadnjih 4-5 maski sam kupio Nillkin i stvarno su dobre, ali sam kupovao isključivo tvrde maske. Sada bi možda uzeo neku slim prozirnu masku ukoliko mogu naći neku kvalitetnu. Imate li preporuke proizvođača? |
![]() |
![]() |
#5257 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
http://www.banggood.com/TPU-Soft-Sil...-p-951821.html Odlična je, finiš je blago grub i dobro drži u ruci, paše savršeno i nije onako gumena kao ostale TPU maske nego je iznutra mekana, a izvana tvrda. Znam, nije prozirna ali štaš ![]() Vezano za kameru, ja sam vrlo zadovoljan sa ovom na N4, stvarno je dobra, pogotovo panorame i video. ![]()
![]() |
#5258 | |
Ili jesi ili nisi
|
Citiraj:
Kod mene je G900FXXU1POEA, takodjer i na ovom drugom što ga imam u blizini. Jel moj software stariji? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 16.08.2015. u 14:17. |
|
![]() |
![]() |
#5259 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kod note 4 bi volio - jači zvučnik, bolju bateriju (exynos octa) i instant multitasking. I eventualno touch fingerprint, makar sam izuzetno zadovoljan i swipeom svojim stvarno rijetko fula za razliku od s5 gdje je to bio češći slučaj. |
|
![]() |
![]() |
#5260 | ||
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Sa svime ostalim sam preprezadovoljan. Citiraj:
Dakle...još uvijek preporučam UAG maske (znaju biti svako malo na 50% popusta). Radim u industriji/tvornica/teren i mobitel je redovito na podu (ili u vodi kad s psom trčim). S UAG-om ne da nema ni jednu crticu nego zbilja radi ko švicarski sat mobitel. Doduše i tempered glass koristim ispred prvotnog ekrana (zasad promijenio samo jedan put zbog ključeva i mobitela u istom džepu, spasio sam si jednu izmjenu LCD-a). Ukratko malo skup combo (UAG+tempered glass) ali za ekstremne uvijete treba i ekstremna zaštita ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5261 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5263 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
|
![]() |
![]() |
#5264 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5265 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() ![]() Eh da i provjereno može u vodu S5 ![]() ![]() A sad čekam sljedeći Samsungov mobitel koji ce biti vodootporan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5266 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala svima koji su napisali svoa iskustva sa S5, sad me jos samo zanima koja bi bila neka realna cijena za Crni S6, 16 gb, star 3-6 mjeseci, u dobrom stanju, naravno kutija+račun+garancija? Cijene variraju od 2000 pa do 3000 i nis mi nije jasno. Tu čak na forumu se prodaje jedan S5, kupljen 1/2015. za 3300 kn, ispod njega nize S6 zapakiran za 3700 ![]() Na njuski ista stvar, neki traze 2200 neki 2700, neki 3000, govorimo o polovnom mobu (gore opisanom) Jel ima neka caka, ili ja nesto ne kuzim? ![]() |
![]() |
![]() |
#5267 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To je to što tražim. Već sam naručio ovo od Nillkin: http://www.ebay.co.uk/itm/252042754806 Ali ukoliko se ne pokaže dobra pošto je silikon, a ne hard case, onda bi najvjerovatnije uzeo Ringke: http://www.ebay.co.uk/itm/171776472162 Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5268 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() Ali u suštini do sad se S4/5 uvijek vrtio oko 3400 prije ljeta/za vrijeme ljeta (pošto izlazi prije ljeta on, a note uvijek pred kraj godine) |
|
![]() |
![]() |
#5269 |
Ili jesi ili nisi
|
Ti u Zagrebu možeš birati, polovni sa godinom garancije su oko 1800kn a novi 2400kn... Ili čak sto kuna jeftinije. Takve prilike traži i pazi na kopije kod S5. Ja bi to ovako: s prodavačom se nadjes kraj centra operatera od koga je račun i tu kod službenika provjeriš autentičnost i vrijedi li garancija... Još provjeriš Knox counter i to bi valjda bilo to... 15min posla ![]() |
![]() |
![]() |
#5270 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5272 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne varaš se. I kod mene je isti i nema novijeg updatea jer sam baš danas pokušao update pa je rekao da ih nema.
#5273 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja dobio neki dan update, BOH4. Da budem iskren, nekako mi se čini da lakše diše. Lagano se već osjetilo trzuckanje nakon par mjeseci korištenja, ali sad mi se čini da radi kao nakon factory reseta.
#5274 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#5275 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
UK stock softver - ne okida knox, manje bloatwarea, a izgleda da i brže updateovi idu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5276 |
Registered User
|
Vjerojatno je bio sheban. Nije problem low light, nego je prespor okidao u normalnim okolnostima tj preveliki shutter i shodno tome mutne slike. I kod većeg zoom se primjetilo da fali oštrine. |
![]() |
![]() |
#5277 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Sporost : umjesto auto iso funkcije, iso ti je bio zacementiran na na 100, 200 ili 400 mozda? |
![]() |
![]() |
#5278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo što donosi Android M Samsunzima http://www.youmobile.org/blogs/entry...-Galaxy-Series
#5279 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5280 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007