|
![]() |
#5071 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5072 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo dokaza da chitevi rade savršeno na PB "Call Of Duty 2 Multiplayer external wallhack programmer: RedGhost requirements: windows 2000/windows XP if you are having issues with windows 2000 please contact me and i'm sure we can work it out usage: launch Call Of Duty 2 Multiplayer 1.2 minimize to desktop and run cod2_wh.exe x-fire: can be used with any version of x-fire changes 0.1: -first release contact: bp2626@yahoo.com irc.freenode.net (#flatassembler, #asm, #osdev, ##c) /msg RedGhost and here is a screenshot of it being used on punkbuster for doubting little kids like cod1989: http://img46.imageshack.us/img46/974/pb2fp.jpg " " Hey, This is another update to the CoD 2 Wallhack by me. This version features: Quote: Originally Posted by Readme Features: Enemy-only/deathmatch Wallhack Enemy-only/deathmatch Name ESP Dvar Hack Compatibility with CoD 1.2 Undetected by PB as of (17/04/2006) Credits: XWaRloRDX Thanks to: 2ci " ja ne koristim cheateve narafno, samo sam vam htio pokazati te quoteve sa jednog foruma
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5073 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5074 |
Premium
|
![]() |
#5075 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hrconja aj pukni koji zanimljivi screen iz filma ako si ga skinija... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5076 |
Premium
|
ma jesam, al neće skrinije uslikat uslikam ga i onda je crno samo? evo par manjih 20mb svaki http://nc.elitecoders.org/cheats/cod...rs.cjb.net.wmv http://nc.elitecoders.org/cheats/cod...rs.cjb.net.wmv http://nc.elitecoders.org/cheats/cod...rs.cjb.net.wmv ova 3 su sa aimbotom onaj od 207mb je wh+nofog i takva sranja
![]() |
#5077 |
Premium
|
Probaj sa PrintScreenom obicno onako bez nekog programa pa u paintu sacuvaj... moralo bi moc! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5078 |
Premium
|
to ssam i radio. u paintu ima ta slika. al kad ju sejvam, bude samo crni screen. a lol pa skin moraš to vidit u pokretu. barem ona 3 mala ![]() e i daj mi pošalji oc bilble ako može na hrconja@gmail.com
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrconja. 21.04.2006. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5079 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
S druge strane, svaki hack se prije ili kasnije otkrije. A onda udri po seronji koji ih koristi.
![]() |
![]() |
#5080 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Šta je sa xPsychom, nema ga baš na forumu zadnjih dana? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5081 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Jos je danas LAN-u tak da nema pristup interentu, jucer sam i ja bil, ali sam otisel doma... Inace ja sam ga vidio kak igra i imam neke screenshotove na kraju i mogu potvrditi njegovu igru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5082 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Želim obavijestiti cijenjene igrače kako od dana današnjeg imamo potpuno funkcionalan PAM mod. U svega nekoliko zahvata se može prilagoditi tako da nitko niti ne vidi razliku između njega i trenutnog moda, osim natpisa pri vrhu ekrana i drugačijih pravila u igri. Oni koji su igrali na PAM modu znaju o drugačijim pravilima koja vrijede. Tako se u SD ekipe automatski zamjene i aneri idu igrati na njemačku stranu i obrnuto. Pravila oko vrste oružja su drugačije definirana, ali to ne bi mijenjao jer nije fora. Onda je samo jedna bomba, određeni broj mitraljeza i sl. Htio bi čuti glas naroda o tome želite li igrati takvu vrstu igre. Recimo da bi ga postavio na par dana, tako da se izguštate, vidim reakcije i možda spojio PAM i PS u cjelinu. Dakle, funkcionalnost PS-a i pravila PAM moda. Client side bi ostao nepromijenjen. Igrali bi PUB pravilo da bi izbjegli fijasko oko stiskanja F tipke kada je igrač spreman. Ili bi poštrikao neko drugo tako da to ne pita. Za one neupučene, PAM mod je u osnovi isti kao i naš PowerServer mod, što je logično jer ga je radio isti tvorac, Worm. Worm je već u početku naglasio kako ne misli raditi mod koji će totalno izmjeniti igru sa vrištanjem, avionima i sl. Tako su oba mod default igra sa određenim sitnijim podešavanjima i dodatkom informacija za igrače (vidjeli ste poruke i one zastavice). PAM mod nema te zastavice i malko se razlikuje po tome, ali je gotovo identičan onoj konfiguraciji koja je na serveru. Ono što je novo su pravila koja su određena. U PAM modu admin može birati između nekoliko pravila po kojim se igra igra. Ona govore koliko koji tim ima oružja i koje vrste, postoje li ograničenja na neko oružje, koliko traje partija, do koliko se igra i sl. U pola partije se ekipe zamijene za strane i nastavljaju igrati. Pobjednik je onaj koji u obije runde više skupi bodova. Vrlo zgodno za igranje. Neki bi mogli biti zbunjeni prvu partiju, ali već sljedeću bi igrali kao da PAM mod igraju cijeli život. I ovaj PAM mod sam podesio tako da sam izbacio loše stvari iz verzije v1.2. I opet su izbačene animirane zastavice, spawn u Dubravi (Župi Dubrovačkoj, Trsatu ili sl.), i mape su malo optimizirane.
![]() |
#5083 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ostavi par dana da vidimo kako će nam iči u praksi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5085 |
Pan,osvježi DAN !!
Datum registracije: Apr 2006
|
bok max
Je ko novi došel na LAN ko jučer nije bio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5086 |
Premium
|
![]() |
#5087 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
OK, znam da vjerojatno mrzite ovakva pitanja, ali ne da mi se čitati ovih 150 (!) stranica, pa bih vas lijepo molio da mi kažete jel na server od pc eksperta može doći svatko i kako uopće upasti na njega, ili mora biti član PCE tima, jel smije biti xxxxxxx igra i sve što smatrate korisnim za one koji ne znaju.
Intel P4 2666 MHz, Northwood ASUS P4P800-X 512 MB PC2100 DDR GeForce 4 Ti4200 HDD Seagate Barracuda 120GB MS Gold MS-400ATX P4 Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 22.04.2006. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5089 |
Premium
|
Hrconja evo linka OC Bible zadnja verzija... Joj Rak morat cu se malo uputit u ove nove vode..jos nisam proba zaigra od kada je server prisa na verziju 1.2 a ima sve potrebno za instalrat! Koja san ja lincina! : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5091 |
Premium
|
pa reko sam da je lud filmich, samo šteta kaj je prevelik za vas sa paketima. ja sam još ovaj mjesec na flatu, tak da uživam ![]() rak, daj pošalji mi nofog pliiz hrconja@gmail.com
![]() |
#5092 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
sorry kaj se nisam javio u vezi ovoga (bio sam na lan partyu) stvarno neznam kaj bi rekel ali mislim da je to zbog ovog što sam mjenjao seta com_maxfps u config fajlu. tj. da mi FPS bude veci u igri drugo mi nist ne pada na ideju.... to sam još promjenio kad su bili popularni jumpovi tj. exploiti na mapama pa sam negdje procitao da ako je FPS veci od 125 da se može i više skočiti. Stvarno nemam ideja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5093 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5094 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5095 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Nazalost mene nema do utorka na serveru ![]() ![]() ![]() ![]() razlog pise u sigu pod VGA
![]() |
#5096 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5097 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5099 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() @MM dali ti mogu lovu uplatiti u obliku bon-a za mob jer ako ja budem isao u banku to ces se nacekati???
![]() Zadnje izmijenjeno od: Virus7. 22.04.2006. u 02:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5100 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ni govora,svaki dan chu vojnichke chizme odlagati u njemu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|