|
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Jedno pitanje uz IDM..Koristim ga da skidam preko RS-a, al on mi se integrirao u Mozillu pa mi je on default manager za skidanje kad hoću skinut neke bzvz fajlove s neta..Znači, kako da korisim i IDM i onaj obični download manager kojeg već ima mozilla firefox..nadam se da ste me razumili.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja te nisam razumio... Skini si ovo: http://jdownloader.org/news Prije toga instaliraš don net framework 3.5 i najnoviju javu, te ovaj programčić, te s njim skidaš sve linkove sa rapida, megauploada i ostalih servisa... Natrpaš po 500 linkova i odeš spavat... Tako jednostavno... A ni premium ne trebaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@John Creasy probaj iskljućiti Mozillu i Mozillu firefox u bowserima u koje je IDM integriran restart firefoxa i IDM-a i trebao bi firefox sam skidati
![]() |
#489 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
@ valg nece ti skidat cijelo vrijeme po 200 bez premiuma. i moras cekat ticket, te nemoze vise od jednog linka odjednom, tako da ovo ni ne treba ti premium ne stoji, osim ako skidas po malo. znam jer koristim jdownloader |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
e..aj prosvjetlite me malo....nemam premium, pa me zanima ono ''sve po 200 kila''. meni je efektivna d/l brzina ~200 kbps, pa mi nije jasno kako npr. sedam linkova istodobno ''drži'' punu brzinu.....ne bi li tad trebalo bit 7x30-ak kbps..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
ako ti je ukupna brzina downloada ~200kbps, nemoze postat 1mbps samo jer si stavio 5 linkova.... ili da skratim bio si u pravu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kako vam radi rapid zadnjih dana??,meni skida pa stane par sekundi pa krene pa stane,tako da skidam 100 mb pola sata ,opet mjenjali za free user pravila ful brzina i čekanje nakon download od 15 min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni uredno praši na 820kb/s ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
Evo ja si napravio Rapid premium account godisnji prije 5 dana i sad me nekaj muci...Koristio sam onaj njihov downloader i radio je super...Veli na stranici njihovoj da mogu skidat 10gb dnevno, jel?dakle, svaki put kad bi doso do 10gb rapid manager bi se zacrvenio i prekinuo download...Medjutim, imao sam nekih 12 000bodova u startu koje sam zamjenio za nekakav dodatni promet(ne sve, ostalo mi jos nekih 8400bodova), tak da mi je jucer pisalo 50 gb za skinut, skinuo sam 8gb i kad mi se prebacilo na novi dan, odnosno danas onda je opet bilo 50gb....E sad, jel to znaci da ja mogu skidat cijeli dan dok ne zrokam tih 50gb bez obzira na ogranicenje od prvotnih 10gb? jer sad mi je na 39 999mb i manager ne radi (ali ne svijetli crveno ko prije) dok rucnim postavljanjem linkova mogu sve skidat... U cem je kvaka? Po mojoj racunici moze se skinut 300gb mjesecno otprilike, znaci 10gb dnevno, ako se ne dodaju nikakvi bodovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
RPG player
|
koristio sam ga, ali kada jedan 100MB skida 20 min, a sve druge po minutu onda je to jako iritantno možda neki nemaju tih problema ali mene je to smetalo što imam i veliku brzinu i premium a rapget mi neda da to iskoristim sa svim fileovima ![]() btw nije bio problem u serveru jer od kada skidam s IDM-om tih problema nema
![]() |
#499 |
Premium
|
RapGet mi nece....Sad sam naso neki najjednostavniji rapidwarex i fino radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kolko sam skužio ujutro će sigurno skidati fullspeedom pa sve do negdje 16h cca. Nakon toga i navečer je koma. Krene stane, krene stane... i sve to na fullspeedu ![]() Jednom mi je bilo dosadno te sam skidao neke partove prije ponoći makar je bilo užasno sporo i upalo mi je u oko da je minutu poslije ponoći svaki ovaj problem nestao.. na moje opće oduševljenje, jel. Nemam pojma šta je u ovom slučaju ograničavajući faktor, možda ISP (u mom slučaju Optima)?
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
dakle, imam problem. kad stavim skidat recimo 100 partova prek Flashgeta on mi skine oko 50 kompletno, a 50 ih skine i svaki taj fajl ima onda 17 kb. jel imo tko takav problem. to mi se desava i sa flashgetom i sa IDM. zna li netko u cemu je problem? Unaprijed Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
RPG player
|
ili su file-ovi obrisani sa RS-a ili nemaš dosta prometa ili RS radi nešto na tom serveru EDIT evo loših novosti za premium usere (naravno da su loše, niste valjda očekivali dobre novosti od rapida) sažetak (ako vam se neda čitati cijeli tekst) - umjesto 10GB svaki dan od sada se ima 80GB prometa mjesečno (piše da će to biti kontinuirano dnevno praćenje prometa, valjda će dnevno dodavati promet, nisu se baš lijepo izjasnili) - max prometa koji možete sada sakupiti nije više 50GB nego 10GB - ovo iznad se tiće samo premium accounta koje se od sada naprave, postojeći imaju stari sistem (10GB dnevno) - TrafficShare je pojeftinio, 100GB = 10eura - kada potrošite promet sa premium accounta automatski vam počne trošiti taj TrafficShare - file-ovi uploadani anonimno mogu biti downloadani samo 10 puta - file-ovi se mogu prebacivati između premiuma i collectors accounta (ovo je jedino dobro u ovim novostima) - svaki premium user je dobio 50GB TrafficShare prometa (da isprobamo opciju kada potrošimo promet da trošimo TrafficShare promet) zaključak - sa 300GB na mjesec sada imamo samo 80GB prometa mjesečno (ovih 50GB je samo za trenutne korisnike i to neće više dijeliti) ili 73.4% manje prometa Citiraj:
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 23.10.2008. u 20:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
http://rapidshare.com/news.html Izmedu ostalog: ...In the future, the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month...The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte.... wow ![]() Fit for the future October 23, 2008 Really it should state here that we increase the prices....Your satisfaction is our number one priority ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ocito cu morati nekoga ganjati za MU od 2god. acc. .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|