Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.09.2008., 18:02   #481
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
meni je sve ok
Staro 09.09.2008., 18:35   #482
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Valg Pregled postova
Ne, serveri su offline... Ne brini se, za cca 24/48 sati će sve biti normalno...
Proradili serveri.

Citiraj:
Autor Big Guy Pregled postova
meni je sve ok
Rade sada i meni. Bilo je masu servera down, valjda im je miš pregrizao kabel od napajanja.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.09.2008., 19:38   #483
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Sve radi, samo sada brzina nedje preko 150... Ahhh bastards...
Valg je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 14:45   #484
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Jedno pitanje uz IDM..Koristim ga da skidam preko RS-a, al on mi se integrirao u Mozillu pa mi je on default manager za skidanje kad hoću skinut neke bzvz fajlove s neta..Znači, kako da korisim i IDM i onaj obični download manager kojeg već ima mozilla firefox..nadam se da ste me razumili....
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 04:01   #485
Valg
Guest
Moj komp

Ja te nisam razumio...
Skini si ovo:
http://jdownloader.org/news

Prije toga instaliraš don net framework 3.5 i najnoviju javu, te ovaj programčić, te s njim skidaš sve linkove sa rapida, megauploada i ostalih servisa... Natrpaš po 500 linkova i odeš spavat... Tako jednostavno... A ni premium ne trebaš...
Staro 12.09.2008., 09:07   #486
Big Guy
RPG player
Moj komp

@John Creasy
probaj iskljućiti Mozillu i Mozillu firefox u bowserima u koje je IDM integriran

restart firefoxa i IDM-a i trebao bi firefox sam skidati
Staro 12.09.2008., 13:51   #487
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Kme...kako mi spoooooro skida...skidam u flashgetu. 4 filea skida ukupno 60-ak kb/s
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 15:40   #488
Valg
Guest
Moj komp

Čudno... Meni sve 200 kila... Još ti koliko vidim imaš i premium, pa ti se vuče kao torrent...Ccc...
Staro 12.09.2008., 16:29   #489
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
@ valg
nece ti skidat cijelo vrijeme po 200 bez premiuma.
i moras cekat ticket, te nemoze vise od jednog linka odjednom,
tako da ovo ni ne treba ti premium ne stoji, osim ako skidas po malo.
znam jer koristim jdownloader
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 16:42   #490
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
e..aj prosvjetlite me malo....nemam premium, pa me zanima ono ''sve po 200 kila''. meni je efektivna d/l brzina ~200 kbps, pa mi nije jasno kako npr. sedam linkova istodobno ''drži'' punu brzinu.....ne bi li tad trebalo bit 7x30-ak kbps.....
flyer1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.09.2008., 16:57   #491
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
evo jos pice ukupno 60ak i manje kb/s
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 18:54   #492
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
e..aj prosvjetlite me malo....nemam premium, pa me zanima ono ''sve po 200 kila''. meni je efektivna d/l brzina ~200 kbps, pa mi nije jasno kako npr. sedam linkova istodobno ''drži'' punu brzinu.....ne bi li tad trebalo bit 7x30-ak kbps.....
bi trebalo bi bit, pa zato i je tako.
ako ti je ukupna brzina downloada ~200kbps, nemoze postat 1mbps samo jer si stavio 5 linkova.... ili da skratim bio si u pravu
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2008., 14:44   #493
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
kako vam radi rapid zadnjih dana??,meni skida pa stane par sekundi pa krene pa stane,tako da skidam 100 mb pola sata ,opet mjenjali za free user pravila ful brzina i čekanje nakon download od 15 min.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2008., 13:08   #494
Th3 Cl4n5m4n
Premium

Datum registracije: Dec 2006
meni uredno praši na 820kb/s
Th3 Cl4n5m4n je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2008., 06:04   #495
Ciclajbek
Premium

Evo ja si napravio Rapid premium account godisnji prije 5 dana i sad me nekaj muci...Koristio sam onaj njihov downloader i radio je super...Veli na stranici njihovoj da mogu skidat 10gb dnevno, jel?dakle, svaki put kad bi doso do 10gb rapid manager bi se zacrvenio i prekinuo download...Medjutim, imao sam nekih 12 000bodova u startu koje sam zamjenio za nekakav dodatni promet(ne sve, ostalo mi jos nekih 8400bodova), tak da mi je jucer pisalo 50 gb za skinut, skinuo sam 8gb i kad mi se prebacilo na novi dan, odnosno danas onda je opet bilo 50gb....E sad, jel to znaci da ja mogu skidat cijeli dan dok ne zrokam tih 50gb bez obzira na ogranicenje od prvotnih 10gb? jer sad mi je na 39 999mb i manager ne radi (ali ne svijetli crveno ko prije) dok rucnim postavljanjem linkova mogu sve skidat...

U cem je kvaka? Po mojoj racunici moze se skinut 300gb mjesecno otprilike, znaci 10gb dnevno, ako se ne dodaju nikakvi bodovi
Ciclajbek je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2008., 08:39   #496
Big Guy
RPG player
Moj komp

da, možeš to sve potrošiti

btw skidaj s IDM-om, bit će brže, manje zahebavanja i manje corrupted file-ova
Staro 16.10.2008., 10:37   #497
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
koristite rapget

on je najbolje i najjednostavnije rješenje....
a ne programe koji se svugdje integriraju i kaj ja znam kaj...
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2008., 10:47   #498
Big Guy
RPG player
Moj komp

koristio sam ga, ali kada jedan 100MB skida 20 min, a sve druge po minutu onda je to jako iritantno

možda neki nemaju tih problema ali mene je to smetalo što imam i veliku brzinu i premium a rapget mi neda da to iskoristim sa svim fileovima
btw nije bio problem u serveru jer od kada skidam s IDM-om tih problema nema
Staro 16.10.2008., 12:51   #499
Ciclajbek
Premium

RapGet mi nece....Sad sam naso neki najjednostavniji rapidwarex i fino radi
Ciclajbek je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2008., 10:02   #500
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
kako vam radi rapid zadnjih dana??,meni skida pa stane par sekundi pa krene pa stane,tako da skidam 100 mb pola sata ,opet mjenjali za free user pravila ful brzina i čekanje nakon download od 15 min.
Oduvijek mi je ovakvo st(r)anje s Rapidom.
Kolko sam skužio ujutro će sigurno skidati fullspeedom pa sve do negdje 16h cca. Nakon toga i navečer je koma. Krene stane, krene stane... i sve to na fullspeedu

Jednom mi je bilo dosadno te sam skidao neke partove prije ponoći makar je bilo užasno sporo i upalo mi je u oko da je minutu poslije ponoći svaki ovaj problem nestao.. na moje opće oduševljenje, jel.

Nemam pojma šta je u ovom slučaju ograničavajući faktor, možda ISP (u mom slučaju Optima)?
Staro 17.10.2008., 14:29   #501
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Taj problem imas na premium acc?
Staro 17.10.2008., 17:32   #502
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ne, kao free user. Nadovezao na kolegu koji je isto kolko mogu primjetiti free user.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 17:22   #503
MarkoG
Premium
Moj komp

MarkoG's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
evo baš sam si sad i ja piknuo godišnju pretplatu na rapid, i neznam brzina je jako dobro sa obzirom da imam 2mbit a skida ko da imam 6mb
MarkoG je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 17:36   #504
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ne, kao free user. Nadovezao na kolegu koji je isto kolko mogu primjetiti free user.
I ja imadoh taj problem.. no nakon 1 u noci se opet normalizira

Shadowww je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 00:08   #505
Tomekk_7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
dakle, imam problem. kad stavim skidat recimo 100 partova prek Flashgeta on mi skine oko 50 kompletno, a 50 ih skine i svaki taj fajl ima onda 17 kb. jel imo tko takav problem. to mi se desava i sa flashgetom i sa IDM. zna li netko u cemu je problem? Unaprijed Hvala!
Tomekk_7 je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 10:33   #506
Big Guy
RPG player
Moj komp

ili su file-ovi obrisani sa RS-a ili nemaš dosta prometa ili RS radi nešto na tom serveru

EDIT

evo loših novosti za premium usere (naravno da su loše, niste valjda očekivali dobre novosti od rapida)

sažetak (ako vam se neda čitati cijeli tekst)
- umjesto 10GB svaki dan od sada se ima 80GB prometa mjesečno (piše da će to biti kontinuirano dnevno praćenje prometa, valjda će dnevno dodavati promet, nisu se baš lijepo izjasnili)
- max prometa koji možete sada sakupiti nije više 50GB nego 10GB
- ovo iznad se tiće samo premium accounta koje se od sada naprave, postojeći imaju stari sistem (10GB dnevno)
- TrafficShare je pojeftinio, 100GB = 10eura
- kada potrošite promet sa premium accounta automatski vam počne trošiti taj TrafficShare
- file-ovi uploadani anonimno mogu biti downloadani samo 10 puta
- file-ovi se mogu prebacivati između premiuma i collectors accounta (ovo je jedino dobro u ovim novostima)
- svaki premium user je dobio 50GB TrafficShare prometa (da isprobamo opciju kada potrošimo promet da trošimo TrafficShare promet)
zaključak
- sa 300GB na mjesec sada imamo samo 80GB prometa mjesečno (ovih 50GB je samo za trenutne korisnike i to neće više dijeliti) ili 73.4% manje prometa

Citiraj:
50 Gigabytes for Free

October 23, 2008
To give every premium user the chance to try out the new side of traffic share right away, we have granted everyone 50 gigabytes extra. Go and see yourself how easy it is to expand your download limit with TrafficShare. You can check out your account status by logging into your premium zone.
Fit for the future

October 23, 2008
Really it should state here that we increase the prices. A few weeks ago, we have extended our capacities by 50 Percent, enabling you to download files at highest speed. Your satisfaction is our number one priority. While other webhosting services literally leave you stuck in congested networks, we don’t shy away from any cost and effort, providing fastest servers and connections.

It is not just "RAPID" that is important to us, "EASY" is of the same significance for us. For weeks have been contemplating and discussing, how we can balance pricing for our frequent- and less regular users, without getting into a profuse and complex pricing structure. At the same time we want to avoid that our less regular users are financing our frequent users, which would be the case with a general price increase. Though it is us that has to compensate for hardware and internet access. For this reason we have chosen a solution that is fair for all: In the future, the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing. The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte. Personal web storage space is going to continue to be set to 500 Gigabyte. The changes only apply to new Premium Account and extension. Running Accounts are not affected.

Prices for TrafficShare-packages have been reduced considerably. You can apply these to your own downloads with immediate effect. If you download a file and your download quota is exhausted, the system automatically allocates 1 Gigabyte of the TrafficShare quota for download traffic. As long as you hold a TrafficShare balance, no error message will appear. The advantage for less regular users is that the prices are not going to be increased. The advantage for more frequent users is that by any desired increase in TrafficShare balance, maximum download volume is no longer dictated. By this we also hope to increase the interest in our TrafficShare model. For all existing Premium Accounts the old conditions are in place (10 Gigabyte download per day), however, you can already make use and profit of the new TrafficShare model.

It is not the price model only that we have shaped up for the future. A further change is going to effect a small number of users that neither upload their files through a Premium- or Collector’s Account. Files that are stored completely anonymous can now only be downloaded 10 times. Thereafter an error message will appear. However, the file can be moved into a Collector’s- or Premium Account afterwards so that downloading is possible again.

Lastly we have a thorough positive announcement: With immediate effect the FileMigrator has been made available, enabling you to move any files between Accounts, namely with the following combinations: From Collector's to Collector's, from Collector's to Premium, from Premium to Collector's, from Premium to Premium. LinkLists can be transferred from Premium- to Premium Account. More information is available in the Collector's-Zone, and respectively in the Premium Zone.

Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 23.10.2008. u 20:23.
Big Guy je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 20:16   #507
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Probaj okinuti linkove na rapidu gdje provjeravas fajleke dali su gore ili ne.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 20:21   #508
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
http://rapidshare.com/news.html

Izmedu ostalog:
...In the future, the download volumes included in a Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month...The sum of accumulated download-traffic is going to be reduced from 50 Gigabyte to 10 Gigabyte....

wow

Fit for the future

October 23, 2008

Really it should state here that we increase the prices....Your satisfaction is our number one priority

vercetti je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 20:34   #509
Big Guy
RPG player
Moj komp

što se mene tiće bilo bi bolje da su digli cijene

9 eura za mjesečni acc nije puno, a njima veća zarada
Staro 23.10.2008., 20:40   #510
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ocito cu morati nekoga ganjati za MU od 2god. acc. .

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno