|
![]() |
#452 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel imao tko sličan problem kao free user (i ako je bitno za spomenuti, ISP mi je Optima): Jučer mi još sve normalno radilo do predvečer. Stavim skidati navečer nešto i blago rečeno trza. Znači promet krene na 2 sekunde i stane isto na par sekundi, pa opet krene malo pa stane. Ikona konekcije u trayu se pali gasi. Jutros mi sve uredno radilo i skidalo max brzinom i tako negdje do 12h, a onda ko naručeno evo opet zeza.. Spominjali ste neke upgrejdove, al to je bilo prije 2 dana.. Ima tko s ovim problemom?
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne znam, tako i kod mene. Recimo sada brzina boli glava 8.50 kb/s ![]() Koliko sam primjetio brzina dosta varira, cas ovako - cas onako. Sve nešto li-la ... Pardon, evo sada je 13.80 kb/s ![]() P.S Isto i kod mene zahebava promet, stane pa krene i tako u nedogled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
to valjda rade da kupuju ljudi premium... nego ne kuzim kako to tocno sad funkcionira za premium usere? dali su mi 30gb, i onda svaki dan po jos 10, ali nemogu skidat vise od 10 na dan? wtf? za sta je onda onih 30? nesto mi je ocito promaklo, jerbo ne kuzim nis sad... ne vjerujem da daju vise nego mozes potrosit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
također i ovdje...jako oscilira...tj. od min do maxa...malo na 200...pa 10ak minuta na ~5..primjetio danas navečer...inače ne gledam jer ostavim da se skida preko noći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
platite za pravu uslugu. nema dzabe ni kod stare babe |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
Jel koristiš download manager? Vidio sam da ljudi s njim skidaju po 5 linkova od jednom, punom parom... Ako ne možeš s jednim linkom potegnut MAX brzinu, a imaš premium, onda 2-3 linka mogu sigurno, a opet te premium služi... PS - Tko je zainteresiran da mi posudi premium za skidanje 8 linkova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
vidio sam nekad da ne želi postić punu brzinu sa jednim linkom, ali meni se to na sreću ne događa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ....ja isto s njim derem, natrpam linkove, po 50 komada i stavio sam si da se stalno po 3 skidaju, brzina je po 90kb/s istovremeno za svaki od 3 rar-a.....samo kaj se poslje toga Kasda oće upaliti..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Guest
|
LOL ne želim mjesečni, ako si budem uzimao uzet ću si godišnji acc (ili ako vrate lifetime). Nego što se tiče bodova, nikad to nisam ni skupljao... ![]() Zvuči kao nemoguća misija i to mi je sve nekako smiješno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
pa je, treba uploadati na sve strane i šibati linkove na sve strane, pa nek ljudi skidaju.... ![]() ...al pošto se to meni neda, ja si samo ovih 1000 bodova kojih dobim sa svakim novim acc-om pretvorim u Mb (1bod=15Mb) i peglaj đurđa.....makar mi niti to ništa ne znači kad svaki dan dobim po friških 10Gb, koje nikad ne skinem, a i ovo kaj ostane neiskorišteno ne pada u vodu nego se svaki dan povećava za 10Gb i tak do max 50. tu je granica i to mi je dovoljno.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@karlito ja jesam, do sada sam skupio više od 100 000 bodova tj bodove za 10 accounta, trenutno koristim 2 accounta napravljena od bodova i još me čeka 34000 boda za pretvaranje u accounte ![]() ovo gore lijepo zvuči, ali je fora u tome što treba uploadati jako puno toga (ja imam oko 500GB uploadano na 2 collectors accounta) i svaki account napravi po 12000 bodova mjesečno a taj upload s 100Mbit brzinom u studentskom domu prije godinu i pol kada sam počeo uploadati do danas na faksu sa 100Mbit, ne uploadam svaki dan jer za to treba vremena, makar je brzina 100Mbit, ali svejedno ide sporo (max 1MB po sekundi tj za 1 DVD mi treba oko sat i pol) uglavnom bez velike brzine i volje se nemoj uopće truditi jedino ako imaš 2 kompa i da su svaki na posebnoj internet vezi, tako da jedan uploada cijelo vrijeme onda ćeš nešto postići naravno to je potpuno neisplativo kad jedan mjesecni account košta 50 kn
![]() |
#475 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Sta se s collectora kad napravis acc on pointa ne prenose svi fajlovi na taj acc (premium) ili su to promjenili ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Davno sam preso s collectora. I tad si mogo birat ali cim si kreiro osli svi podaci na taj acc. Tak sam tu jednom forumasu dao acc so 50gb fajlova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
http://jdownloader.org/home Kome još treba premium? Natrpam linkove koji se automatski skidaju jedni za drugim, skidaju se max brzinom od 206kb/s, i što je najbolje sve je legalno i free... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel vam radi RS? |
![]() |
![]() |
![]() |
|