|
![]() |
#481 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Za gledanje odlicnih testova i pravog stanja se gleda fifthgear, a za umiranje od smjeha se gleda topgear. sad mi samo recite gdje se to da normalno pogledat il skinut jer youtube opet blokira filmove |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Clarkson je totalni ego mainjak i naravno da u stilu engleza(ko recimo dobro poznaje stanje u engleskom "Premiershipu" zna o cemu je rijec) sve sto je englesko mu se dodaje 2-3x na realnu vrijednost a sto nije englesko se pljuje a kako iza mase engleskih automobila stoji njemacka uprava, pamet ili tehnika nesmiju ih blatit je time stete sebi, ali i bez toga da ih blate bili bi neuvjerljivi jer i povrsni poznavatelji "automota" znaju sta su "AMGov Black" ili M kod BMWa, dok oni jadni imaju tog Astona kojeg guraju svim silama(filmovi, spotovi, razni showovi...) samo da bude vidjen, dok recimo GTR cak i ako mu zanemarimo glavnu prednost(cijenu) ostavlja vrhunski dojam. Uglavnom: If it's not english, it's rubbish. @edit i sto se tice fraze "teh car" imao sam prilike vidjeti na faxu prije 2 tjedna rastavljen motor od Priusa te mogu samo citirat onako usput profesora koji kaze: "stvarno nemrem vjerovat kak ti japanci nisu vec propali." Mislio je dakako na nevjerovatnu preciznost i kvalitetu izrade(zavrsne obrade i sl.) koja je jako daleko i od Merca i njemu slicnih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
It does understeer this lorry, prejaki su ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
A šo se tičr GTR-a, to je auto koji ima najnapredniju ekeltroniku koja upravlja autom i oprašta pogreške, pa ga i amateri mogu dosta brzo vozit. Ajd reci da Astoni neizgledaju dobro, negovori da su oni bolji od njemaca nego da izgledaju bolje.
![]() |
![]() |
#489 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
@ uber : Jedan pametan čovjek je rekao da je misljenje k'o šupak, svi ga imaju. nohf nakon sedamnaest stranica topika i 12 sezona i barem toliko specijala, ti sad nas sve ovdje uvjeravas da tg nista ne valja. Ne čini li to i tebe egomanijakom? hint: otvori topik o fifth gearu i ja cu drage volje doci i napisati da je to vrlo dobra emisija, ali ovo je bolji show. bez uvrede, inace ne volim ovakve prepirke ali morao sam nesto napisati ![]()
![]() |
#490 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Shvacam poruku, pa cu iskreno rec svoj sud bez dlake na jeziku: Top Gear je solidan Show ali supak od covjeka koji je tamo glavni sa svojim ego ispadima u svakoj emisiji mi se gadi i "probija me mentalno", on je CAR koji uvjek uzima najbolje aute na test a ovoj dvojci daje ostatke, F1 Renault nije on dobio samo zato jer nije stao u njega kao i neka ulta brze male aute a ne zato sto su ih fer raspodjelili. Auti ko auti nemaju veze sa ovim showom i Clarksonovim sarkasticnim ego ispadima kojih mi je pun kurac. ![]() PS i dalje cu gledat TG cisto da se animiram. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | ||
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
btw: To sto oni pljuju nema veze sa time sto voze, jer znaju oni sto valja, a "show" neko financira i sto se javno govori nemora znacit da se i misli(hint: Ivo Smranader), uglavno kroz svu tu zajebanciju i sarkazam ipak iscitavam dozu animoziteta prema nekima(hint: DACIA, AlfaRomeo,Maserati,VW,Opel...) koja nije u redu. Citiraj:
Svi ali svi imaju "struju" u autima ma koliko oni tvrdili da se da ugasiti to nije istina nego marketinski trik, ona se naime da smanjiti do nivoa da i dalje u sjeni radi svoj posao pogotovo kod startanja i kocenja u zavojima. PS Probaj sa Alfom 75 sa samo* 150KS vozit po kisi pa ces vidjet u cemu je kvaka, a alfa75 ima savrsen balans 50/50 i nema amabas nikakvu struju s obzirom da je to 20g star auto, ja ti garantiram da od 3 zavoja 1 ides van pa sad ti dodaj jos 300KS gore......mozda na stazi(specijalan asfalt sa enormnim trenjem) i supermekim gumama(2000kn za 3 sata voznje) i dobrim iskustvom bi ju mogao "drzati na uzici". Zadnje izmijenjeno od: Uber Gosu. 07.11.2008. u 13:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
O boze, gledao sam SVE TGove i moj sud nije za 1 situaciju nego za cijeli koncept showa, recimo primjer sa Hiluxom na sjevernom polu kad se Mayu prisralo a Clarkosn mu krene vozit dok ovaj sere iza na dasci....mislim vidlo se Mayu na faci da mu je pun kuraci i da bi ga najradije odjebo ali je prevelika lova u igri i bit showa je da forsira ego ispade Clarksona, takvih situacija je u svakoj smisiji nekoliko, cpt. Slow, midget Hammond i sl. dok on ne trpi sranja na svoj racun osim kad ih sam kaze(rijetko). Moja slika i vidjenje tog showa je "moja" i ja tako mislim, imam svoje razloge da na to gledam tako isto kao sto ti na to gledas na svoj nacin. TG ce i dalje bit vrhunsko producirana emisija(txh to BBC) sa dosta zajebancije koja te drzi zakucanim za monitor, samo se nadam da omjer zajebancije i ego ispada(i vrjedjanja) nece prec granicu gledljivosti koja je ocito kod mene vrlo nisko(jebiga, nekima je Dadilja na RTLu SupaDupa Show). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
normalno da ti nevalja emisija kad idesh analizirat psihu voditelja. GLEDAJ emisiju. ovo je stvar za opustanja, pa necesh kupit auto ako ti on kaze da valja (uostalom tko kupuje aute koje oni testiraju? - to je uvijek neki high end ili nesto ekstravagantno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Isss koja filozofija oko glupog auto showa....taj top gear mi sluzi samo da se posteno nasmijem kad mi je dosadno jer da ga hebes, bolje showa za to nema. Za kvalitetne testove tu je fifth gear i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa obadvije emisije nemaju veze sa stvarnim životom. Koliko od nas si može priuštit kupit auto koji je u prvih 30-40 mjesta na Top Lapu il kako se već zove? Jako malo. Gledam top gir samo da se dobro nasmijem te da vidim ono što vjerjatno nikada neću imati. Istina je da klarkson uzima samo najbolje a ovi dijele ostalo, istina je da klarkson većinom pobjeđuje na njihovim igricama, istina je da zajebava ovu dvojicu nenormalno, istina je da favorizira astone(iako izgledaju od prvog modela isti) i sve druge engleske aute... Glupo mi je što u posljednje vrijeme od stiga prave sprdačinu (posebno kada leti za kozama u thrilleru ili svi njegovi pusti rođaci, ajde respekt za Stigicu). Thriller je odrađen na njegov svojstven način i zanima me zašto nije astona parkiro pred birc u potrazi za kevama... I da se osvrnem na njihov izbor auta... Klarkson je uvrstio u top 100 auta bar 10 samo zato što ih je jednom imao. A sad koliko mrzi švabe i ostale neznam, dovoljno govori da je u tih top 100, GTI završio na prvom mjestu. A i bolje im je da se zabrinu za engleske aute, Hamond preferira Porsche (Porsche grupa), Klarkson Lambu (Porsche grupa), May je oso vjeran rolsu i G-Wizz-u. Audi (Porsche grupa), VW, Seat, Škoda (Porsche grupa), Spyker (Porsche grupa), Bugatti (Porsche grupa), Bentley(Porsche grupa) i još masa malih tvornica koje koriste derivate nekih od ovih kompanija (Gumpert, KTM) Za sve one koji gledaju koji k Porsche, bili su ušli u struktruru VW-a a s time i svega ostalog a mislim da su ili će postati većinski vlasnici.
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kratko da ti kazem uber, ako ti se nesto ne svida onda nemoj to gledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo upravo odgledah prvu epizodu zadnje sezone. Sta reci? Budale ko i inace, samo im jos ja falim da emisija ima potpun ugodjaj. ![]() Ono sa kamionima i bakicom u lambu mi je najbolje od svega do sada.
![]() |
#501 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Lomio sam se kad sam vidio na traileru od Thrillera kak naganja ovce i Stigovog lorry driver couisona ![]()
![]() |
![]() |
#502 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#504 |
Adrenaline junkie
|
Ja kod sebe imam samo BBC Prime, a top gear ide na BBC Two. U 20:00 po britanskom vremenu je bila danas, sto znaci da je zavrsila prije nekih recimo pola sata. Do ponoci bi se vec mogla naruciti. ![]()
![]() |
#509 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
ujooooj plako sam od smjeha kad je doslo do velikog obrata kod Đejmsa Mej-a neznam ubacit spoiler pa cu napisat bijelim slovima ![]() "Its an awful car this cadillac, what was the problem with the old comfortable ones..i really hate it"... Jeremy ga odveze na onu zavojitu cestu kad ono..."This is a superb car, i adore it" , jos se krene i natjeravat po cesti sa jeremyem ![]()
![]() |
#510 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
da da definitivno su baaack! ah ludnica
|
|
Oglas
|
|
![]() |