|
![]() |
#481 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Sto se DLCova tice. BF3 je dobio 20 mapa pa se nadam da ce i BF6. Ali prvi DLC je bio B2K. Dvije velike dvije medium//male. Close Quarters, mape manje nego u COD-u. Aftermath male/medium mape, Armored Kill nesto kao 2042 mape i onda End Game mozda prava velicina BF mapa. Mislim da to i ovdje ciljaju. Vidjet cemo kada izadje. Ja se nadam da ce biti dosta mapa ala Caspian Border ali definitivno nece u ovih prvih 9 po izlasku. Totalno su opalili kontru onome sto je bio 2042. Nisu morali toliko pretjerati ali iskreno ja bih Hardline prije igrao nego 2042. BF6 je mnogo bolja igra od oba naslova.
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
ja sam jucer probao betu prvi puta. kao stari HC igrac COD-a sam rekao legi koji je bio uvijek na BF da ovo sve vi se i vise lici na cod. ali ne na onaj cod koji je bio dobar, nego na onaj cod zbog kojeg sam ga prestao igrati..... sve u svemu, nema nista za nas old school gamere (osim Hunt: Showdown 1896), nego samo za klince se rade igre! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A kaj bilo bilo je, uključujući i te miljama bolje naslove. Pitanje je koji FPS igrati iduće dvije godine? Za 2042 si dobio sve nove mape besplatno, sad ništa ne informiraju po tom pitanju i to mi je najveća kočnica za kupovinu....ak misle milkati pare kroz DLCove nek to i kažu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|