Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 13:15   #481
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
mape su govno maleno 99% veteran ce potvrdit, prva 2 dana bete botera nije bilo .
Sve zavisi sta je referenca. Ako je BF3 kao sto je i cilj, u beti smo imali metro. Trebao je code da se udje na caspian border. Poslije izalaska si imao Metroll, Bazar i Crossing. Mape manje od ovih u BF6 beti. Damavand peak u conquestu je bio tragedija. Onaj tunel i to je to. Pola mape je bilo odrezano, dio prije skoka. Tako da si u startu imao 4 ili male ili osakacene mape. Što se ostatka tice, valajo je Caspian i....... fuck me ako je jos jedna valjala. NE kontam hajp za Firestorm jer smo je svi pljuvali koliko je jednostavna i ravna. Bila je ona nocna niko je nije igrao. Neki highway, kako se vec zove. Canals je bila ok ali nebalansirana. Kharg island je bila ravna ali nekako tipicna BF mapa rekao bih.

Sto se DLCova tice. BF3 je dobio 20 mapa pa se nadam da ce i BF6. Ali prvi DLC je bio B2K. Dvije velike dvije medium//male. Close Quarters, mape manje nego u COD-u. Aftermath male/medium mape, Armored Kill nesto kao 2042 mape i onda End Game mozda prava velicina BF mapa.

Mislim da to i ovdje ciljaju. Vidjet cemo kada izadje. Ja se nadam da ce biti dosta mapa ala Caspian Border ali definitivno nece u ovih prvih 9 po izlasku. Totalno su opalili kontru onome sto je bio 2042. Nisu morali toliko pretjerati ali iskreno ja bih Hardline prije igrao nego 2042. BF6 je mnogo bolja igra od oba naslova.
Staro Jučer, 13:28   #482
bacelj
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
ja sam jucer probao betu prvi puta. kao stari HC igrac COD-a sam rekao legi koji je bio uvijek na BF da ovo sve vi se i vise lici na cod. ali ne na onaj cod koji je bio dobar, nego na onaj cod zbog kojeg sam ga prestao igrati..... sve u svemu, nema nista za nas old school gamere (osim Hunt: Showdown 1896), nego samo za klince se rade igre!
bacelj je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Jučer, 19:11   #483
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 20:50   #484
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
A kaj drugo igrati? COD nema šanse, dosadi mi jako brzo. Ovo je blizu COD-u ali ipak nije tak monotono zbog destrukcije i vozila.
Ovaj serijal je jedina multi pucačina koju igram...bio mi je vrlo dobar 2042 a ovaj je barem duplo zabavniji. Rokaš sat-dva i dobro. Optimizirano je odlično, kaj nam još treba?
2042 je po svim mjerilima bio fail destljeca, posto je tebi bio dobar jasno je da ti i Bf6 mora biti dobar, jer je bolji od toga a opet miljama od BF3, kud jos Bc2 ili duboko u proslosti Bf2
Staro Jučer, 21:11   #485
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
A kaj bilo bilo je, uključujući i te miljama bolje naslove. Pitanje je koji FPS igrati iduće dvije godine?
Za 2042 si dobio sve nove mape besplatno, sad ništa ne informiraju po tom pitanju i to mi je najveća kočnica za kupovinu....ak misle milkati pare kroz DLCove nek to i kažu.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno