Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.08.2025., 13:15   #481
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
mape su govno maleno 99% veteran ce potvrdit, prva 2 dana bete botera nije bilo .
Sve zavisi sta je referenca. Ako je BF3 kao sto je i cilj, u beti smo imali metro. Trebao je code da se udje na caspian border. Poslije izalaska si imao Metroll, Bazar i Crossing. Mape manje od ovih u BF6 beti. Damavand peak u conquestu je bio tragedija. Onaj tunel i to je to. Pola mape je bilo odrezano, dio prije skoka. Tako da si u startu imao 4 ili male ili osakacene mape. Što se ostatka tice, valajo je Caspian i....... fuck me ako je jos jedna valjala. NE kontam hajp za Firestorm jer smo je svi pljuvali koliko je jednostavna i ravna. Bila je ona nocna niko je nije igrao. Neki highway, kako se vec zove. Canals je bila ok ali nebalansirana. Kharg island je bila ravna ali nekako tipicna BF mapa rekao bih.

Sto se DLCova tice. BF3 je dobio 20 mapa pa se nadam da ce i BF6. Ali prvi DLC je bio B2K. Dvije velike dvije medium//male. Close Quarters, mape manje nego u COD-u. Aftermath male/medium mape, Armored Kill nesto kao 2042 mape i onda End Game mozda prava velicina BF mapa.

Mislim da to i ovdje ciljaju. Vidjet cemo kada izadje. Ja se nadam da ce biti dosta mapa ala Caspian Border ali definitivno nece u ovih prvih 9 po izlasku. Totalno su opalili kontru onome sto je bio 2042. Nisu morali toliko pretjerati ali iskreno ja bih Hardline prije igrao nego 2042. BF6 je mnogo bolja igra od oba naslova.
Staro 15.08.2025., 13:28   #482
bacelj
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
ja sam jucer probao betu prvi puta. kao stari HC igrac COD-a sam rekao legi koji je bio uvijek na BF da ovo sve vi se i vise lici na cod. ali ne na onaj cod koji je bio dobar, nego na onaj cod zbog kojeg sam ga prestao igrati..... sve u svemu, nema nista za nas old school gamere (osim Hunt: Showdown 1896), nego samo za klince se rade igre!
bacelj je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2025., 19:11   #483
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2025., 20:50   #484
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
A kaj drugo igrati? COD nema šanse, dosadi mi jako brzo. Ovo je blizu COD-u ali ipak nije tak monotono zbog destrukcije i vozila.
Ovaj serijal je jedina multi pucačina koju igram...bio mi je vrlo dobar 2042 a ovaj je barem duplo zabavniji. Rokaš sat-dva i dobro. Optimizirano je odlično, kaj nam još treba?
2042 je po svim mjerilima bio fail destljeca, posto je tebi bio dobar jasno je da ti i Bf6 mora biti dobar, jer je bolji od toga a opet miljama od BF3, kud jos Bc2 ili duboko u proslosti Bf2
Staro 15.08.2025., 21:11   #485
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

A kaj bilo bilo je, uključujući i te miljama bolje naslove. Pitanje je koji FPS igrati iduće dvije godine?
Za 2042 si dobio sve nove mape besplatno, sad ništa ne informiraju po tom pitanju i to mi je najveća kočnica za kupovinu....ak misle milkati pare kroz DLCove nek to i kažu.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 21:06   #486
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Staro Jučer, 22:02   #487
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Uninstall. Dosta.

Playstation 5 verzija imam osjecaj da je jos losija. Mutnija. Nije igrivo ako nije na 42" televozoru mozda. Ocito svi imaju PS5 PRO osim mene pa ne pricaju.

Na PC-u, netcode je trenutno gamebreaker za mene. Apsolutni odron. Ginem u jednom frejmu a u lika ispucam 20 metaka i nista.

Inace battlefield je i prije imao tehnickih problema kada su bili igraci sa velikim pingom. Evropa je inace sastavljena sa Afrikom. Neki dan na BF5 lik sa pingom 750. Ovaj put su sakrili ping i ne bi me cudilo da je primarni problem netcoda ljudi koji igraju s mjeseca.

Ako ne srede hitreg i netcode, im out.
Staro Jučer, 22:09   #488
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ja na PC vidim ping drugih na scoreboardu, mora se uključit samo
Staro Danas, 09:57   #489
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Na godišnjem sam pa nemogu igrati betu. Za nekoga kome je Bf3 bio vrh, sudeći po komentarima, nemam se čemu veseliti?
Lun je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 10:33   #490
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Na godišnjem sam pa nemogu igrati betu. Za nekoga kome je Bf3 bio vrh, sudeći po komentarima, nemam se čemu veseliti?

Ista je igra prakticno. Samo da srede netcode i da ubace bolje mape. I za BF3 i za BF4 im je trebalo godinu dana da ih dovedu u pristojno stanje. "Dug je put pred nama". Ja bih volio da se vrate na placene DLCove i da izbacuju po 4 mape svaka 2-3 mjeseca. Bilo je jeftino DLCova na sajtovima preprodavaca kljuceva. Sjecam se da smo day one kupovali BF4 PREMIUM EDITION preko rusa za 40€. Ako mape buidu free to su dvije mape godisnje.

BF3 je imao 29 mapa. BF 1 je imao najvise mapa, 31. 2042 ima u totalu 14 mapa. Tako da..

mamutarka
Nisam znao, thx.
Staro Danas, 11:44   #491
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Pričekaj release u 10. mjesecu, dosta veterana nije baš sretno sa trenutnim stanjem ali ovi iz Dicea kažu da uzimaju feedback za ozbiljno i da će se dosta toga mijenjati...
Staro Danas, 11:44   #492
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
pričekajmo još i ove veće mape, možda da neku novu dimenziju, iako je meni za sada i ovo pružilo zabavu

dal mi je bc2 bio bolji? pa naravno, ali i ja sam bio 15g mlađi pa je automatski sve bilo bolje

sad promjene youtube UI, spotify UI, mobitel UI, sve gunđam i serem, prije 15g bi drko na te stvari
Staro Danas, 12:56   #493
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
Ne ,nije do skilla a ni do metka a ni do kretanja a ni do poznavanje mape a ni do svizaca , mape su govno maleno 99% veteran ce potvrdit, prva 2 dana bete botera nije bilo .

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
bf veterani nisu ni bitni njima, već novi klinci koji su se zastitli coda i prerasli njegove kričave skinove i sranja.
Staro Danas, 13:14   #494
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Odigrao sam nekoliko partija conquesta i igra mi je onako, nit je nešto specijalno dobra, nit je loša...možda ju i uzmem na nekom popustu ako mi dođe nekad malo se napucavati.
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 19:43   #495
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
General Manager of #Battlefield Byron Beede told Industry analyst Michael Patcher that EA wants #Battlefield to be an annual title within 5-6 years.

"Their goal is 3 studios making Battlefield on a 3-year basis, so they can get to Battlefield annually", Patcher said. "It's going to take 5 or 6 years before they get two in a row, so we're not going to get there for a while - but that's their plan."

https://x.com/BFBulletin/status/1957080239135199730
Staro Danas, 19:53   #496
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Sad su i priznali da kopiraju COD. Istina, taj im se plan moze promjeniti u zavisnosti od BF6 (ne)uspjeha.
Staro Danas, 20:56   #497
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
u 3 g jedan dobar bude, itd itd.

super. reciklaža kao i cod.

pametno, no vidjet ćemo kako će im se isplatit, malo su se zaletjeli jer su imali uspjeh s betom
Staro Danas, 21:32   #498
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Ista je igra prakticno. Samo da srede netcode i da ubace bolje mape. I za BF3 i za BF4 im je trebalo godinu dana da ih dovedu u pristojno stanje. "Dug je put pred nama". Ja bih volio da se vrate na placene DLCove i da izbacuju po 4 mape svaka 2-3 mjeseca. Bilo je jeftino DLCova na sajtovima preprodavaca kljuceva. Sjecam se da smo day one kupovali BF4 PREMIUM EDITION preko rusa za 40€. Ako mape buidu free to su dvije mape godisnje.

BF3 je imao 29 mapa. BF 1 je imao najvise mapa, 31. 2042 ima u totalu 14 mapa. Tako da..

mamutarka
Nisam znao, thx.
Ma ovo nije nije ni blizu BF3.
Do sad smo djelili misljenje za veliku vecinu stvari, al u ovom ne.

U Bf6 imam osjecaj ko da igram COD iz 2019 godine.
Staro Danas, 21:47   #499
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Šta tacno tvrdis da je BF3 drugacije radio, konkretno? Ako si igrao BF3 relativno skoro, onda ti vjerujem. Ja nisam kako je izasao BF1. Davno je sve to bilo. Mozda ja imam deformisano sjecanje, ali evo onako, cisto vizuelno, manje-više sve je to isto. Ne znam sta je to BF3 bio da je pravi battlefield a BF6 ispada zapravo COD.

Pogledaj ovo i reci mi da nije isto ko ona nova mala mapa sto su dodali:
d

Pisao sam ranije, pogledaj koliko je BF5 brza igra od BF6. Samo radi ADS brzine koja je gotovo instant, gameplay je najmanje 2x brzi:

https://forum.pcekspert.com/showpost...&postcount=443

A dodaj tome brze kretanje, brzi sliding koji nema penale na aim kao BF6 itd.

Zadnje izmijenjeno od: Promo. Danas u 21:54.
Promo je online   Reply With Quote
Staro Danas, 22:07   #500
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Šta tacno tvrdis da je BF3 drugacije radio, konkretno? Ako si igrao BF3 relativno skoro, onda ti vjerujem. Ja nisam kako je izasao BF1. Davno je sve ti bilo. Mozda ja imam deformisano sjecanje, ali evo onako, cisto visuelno, manje-više sve je to isto. Ne znam sta je to BF3 bio da je pravi battlefield a BF6 ispada zapravo COD.

Pogledaj ovo i reci mi da nije isto ko ona nova mala mapa sto su dodali:
Ne brini se, kolega Ati freak igrao duže od BFBC2 , zajedno smo naganjali čopere. Igrali smo i na betama BF3 i BF4 pa do finalne verzije. Dobre potpore zemlja-zrak rušili smo protiv ostalih. Cijela PCE družina ganjali smo po serverima i nismo znali što je poraz. Kakva partija, zabave i nismo ostavili cijeli tim kad zagusti. Sve smo pokrili da istjeramo miševe.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5