|
![]() |
#481 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Sto se DLCova tice. BF3 je dobio 20 mapa pa se nadam da ce i BF6. Ali prvi DLC je bio B2K. Dvije velike dvije medium//male. Close Quarters, mape manje nego u COD-u. Aftermath male/medium mape, Armored Kill nesto kao 2042 mape i onda End Game mozda prava velicina BF mapa. Mislim da to i ovdje ciljaju. Vidjet cemo kada izadje. Ja se nadam da ce biti dosta mapa ala Caspian Border ali definitivno nece u ovih prvih 9 po izlasku. Totalno su opalili kontru onome sto je bio 2042. Nisu morali toliko pretjerati ali iskreno ja bih Hardline prije igrao nego 2042. BF6 je mnogo bolja igra od oba naslova.
![]() |
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
ja sam jucer probao betu prvi puta. kao stari HC igrac COD-a sam rekao legi koji je bio uvijek na BF da ovo sve vi se i vise lici na cod. ali ne na onaj cod koji je bio dobar, nego na onaj cod zbog kojeg sam ga prestao igrati..... sve u svemu, nema nista za nas old school gamere (osim Hunt: Showdown 1896), nego samo za klince se rade igre! |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
|
A kaj bilo bilo je, uključujući i te miljama bolje naslove. Pitanje je koji FPS igrati iduće dvije godine? Za 2042 si dobio sve nove mape besplatno, sad ništa ne informiraju po tom pitanju i to mi je najveća kočnica za kupovinu....ak misle milkati pare kroz DLCove nek to i kažu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Registered User
|
Uninstall. Dosta. Playstation 5 verzija imam osjecaj da je jos losija. Mutnija. Nije igrivo ako nije na 42" televozoru mozda. Ocito svi imaju PS5 PRO osim mene pa ne pricaju. Na PC-u, netcode je trenutno gamebreaker za mene. Apsolutni odron. Ginem u jednom frejmu a u lika ispucam 20 metaka i nista. Inace battlefield je i prije imao tehnickih problema kada su bili igraci sa velikim pingom. Evropa je inace sastavljena sa Afrikom. Neki dan na BF5 lik sa pingom 750. Ovaj put su sakrili ping i ne bi me cudilo da je primarni problem netcoda ljudi koji igraju s mjeseca. Ako ne srede hitreg i netcode, im out.
![]() |
#490 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ista je igra prakticno. Samo da srede netcode i da ubace bolje mape. I za BF3 i za BF4 im je trebalo godinu dana da ih dovedu u pristojno stanje. "Dug je put pred nama". Ja bih volio da se vrate na placene DLCove i da izbacuju po 4 mape svaka 2-3 mjeseca. Bilo je jeftino DLCova na sajtovima preprodavaca kljuceva. Sjecam se da smo day one kupovali BF4 PREMIUM EDITION preko rusa za 40€. Ako mape buidu free to su dvije mape godisnje. BF3 je imao 29 mapa. BF 1 je imao najvise mapa, 31. 2042 ima u totalu 14 mapa. Tako da.. mamutarka Nisam znao, thx.
![]() |
![]() |
#491 |
Buying Bitcoin
|
Pričekaj release u 10. mjesecu, dosta veterana nije baš sretno sa trenutnim stanjem ali ovi iz Dicea kažu da uzimaju feedback za ozbiljno i da će se dosta toga mijenjati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pričekajmo još i ove veće mape, možda da neku novu dimenziju, iako je meni za sada i ovo pružilo zabavu dal mi je bc2 bio bolji? pa naravno, ali i ja sam bio 15g mlađi pa je automatski sve bilo bolje ![]() sad promjene youtube UI, spotify UI, mobitel UI, sve gunđam i serem, prije 15g bi drko na te stvari ![]()
![]() |
#493 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
bf veterani nisu ni bitni njima, već novi klinci koji su se zastitli coda i prerasli njegove kričave skinove i sranja.
![]() |
#495 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() https://x.com/BFBulletin/status/1957080239135199730 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
super. reciklaža kao i cod. pametno, no vidjet ćemo kako će im se isplatit, malo su se zaletjeli jer su imali uspjeh s betom
![]() |
![]() |
#498 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Do sad smo djelili misljenje za veliku vecinu stvari, al u ovom ne. U Bf6 imam osjecaj ko da igram COD iz 2019 godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Registered User
|
Šta tacno tvrdis da je BF3 drugacije radio, konkretno? Ako si igrao BF3 relativno skoro, onda ti vjerujem. Ja nisam kako je izasao BF1. Davno je sve to bilo. Mozda ja imam deformisano sjecanje, ali evo onako, cisto vizuelno, manje-više sve je to isto. Ne znam sta je to BF3 bio da je pravi battlefield a BF6 ispada zapravo COD. Pogledaj ovo i reci mi da nije isto ko ona nova mala mapa sto su dodali: d Pisao sam ranije, pogledaj koliko je BF5 brza igra od BF6. Samo radi ADS brzine koja je gotovo instant, gameplay je najmanje 2x brzi: https://forum.pcekspert.com/showpost...&postcount=443 A dodaj tome brze kretanje, brzi sliding koji nema penale na aim kao BF6 itd.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Danas u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |