Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.06.2011., 22:37   #481
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
jel ja to krivo vidim il je to još uvijek live?
I to još 20 krugova.

Nisam gledao stalno prijenos. Samo jednom su vraćali u boks ili više puta?
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 22:42   #482
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Izgleda da Massi treba neka lampica svijetlit da ga upozori da ima slik gume i da nesmije na mokro.

Taman dobro sjeo ovaj Safety car.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.06.2011., 22:43   #483
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
U heboteeee, kako je skoro poletioooo
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 22:46   #484
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Koja ludnica od utrke
OMG mislio sam da će pogazit lika ahahahahaha
Staro 12.06.2011., 22:48   #485
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Nahaha, kako se ovaj koprco po stazi hahahaha
Staro 12.06.2011., 22:49   #486
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
sudac je zaplivao
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 22:54   #487
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ajmo Schumi!

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:02   #488
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

A jebo ih taj drs baš mi je žao šumija, ovo bi mu bio moral booster samo takav

Bravo za Buttona, malo da se začini prvenstvo.
Tko sve od bolida posjeduje taj DRS? Nisam pratio F1 od kad nemam maxtv, danas slučajno nabasao na link za live stream pa gledao cijelu utrku

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 12.06.2011. u 23:07.
D-I-A-B-L-O je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:06   #489
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
MSC legenda

Button je odlično vozio, a Massa potvrđeno nema pojma lik. Inače jako dobra trka.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:06   #490
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Aaaaaa, kako dobro!! MASA

Uf, uf, odlična trka!

Šteta za Šumija, i da, hebo ih taj DRS.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.06.2011., 23:12   #491
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Je, Button je savrseno odvozio. A sto se Fetel ukiselijo.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
Staro 12.06.2011., 23:15   #492
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
odlična trka, button opako brz na kraju. šteta za schumachera, al evidentno mu je sporiji auto...jel mu ono žena šta je slagala face na replayu (gleda sam na rtl njemačkom, ne mogu lovit ove lokalne naše)?
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:17   #493
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Fetel je stvarno cijelu utrku vozio kao sa nekakvom zadrškom, kao da se gubi na cesti, stalno nesiguran, i onda kad je samo trebao izdržati pritisak još tih par krugova, popustio je. Al ovaj DRS je totalno nefer i nerealan. Nekoć davno su imali turbo, pa kojekakva ubrizgavanja koječega u motore, što su ubrzo zabranili, pa podtlačne jastuke, nakon čega se utrka počela svodit na to tko će prije stisnut dugme, i time je samo utrkivanje izgubilo smisao. Samo čekam kad će i ovu izmišljotinu zabranit, pogotovo jer mi to izgleda jako podložno kvarovima.
Staro 12.06.2011., 23:17   #494
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Fantastična utrka!

To je to treba stisnuti Vettela, a šteta za Kajzera.
kian je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:17   #495
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Kaj se svi tak veselite za Buttona, tak i tak bu mu FIA dodijelila kaznu za koliziju s Alfonsom.
Staro 12.06.2011., 23:18   #496
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Moram priznati da mi je ovo prva trka koju sam cijelu odgledao nakon par godina....
ono što vidim je da je MSC još uvijek legenda.

a to da je redbul na vrhu mi nije čudno, pošto je globalna kriza najviše pogodila automobilsku industriju a pića s mjehuričima je očito zaobišla pa se ima para :-)
vjerovatno sam u krivu ali tako si ja to nekako tumačim...

koja je poanta tog DRS-a? znači nema više taktičkih pobjeda? ako imaš brz bolid nitko te ne može zadržati iza sebe? bez veze...
Staro 12.06.2011., 23:23   #497
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Ma sarkazam.

Ja sam osobno i dalje neutralan prema svima osim Alfonsu, njega baš ne volim ( ), dok sam uz MSC odrastao.
Staro 12.06.2011., 23:34   #498
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Ma sarkazam.

Ja sam osobno i dalje neutralan prema svima osim Alfonsu, njega baš ne volim ( ), dok sam uz MSC odrastao.
E baš to, volim ferari, omiljena mi je momčad, al koji kuac im je trebo taj alonso jbt.... Da nisu spletkarili sami među sobom, i otkantali rona, šumi bi se vratio sigurno opet sa ronom natrag u ferđu a onda bi bio rok end rol
Staro 12.06.2011., 23:41   #499
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ja samo mogu reci da sam se u ovih 4 sata prijenosa vise nasmijao nego na vecini komedija unazad par godina sto je izaslo . svaka cast jergovicu, covjek melje i melje i melje, ali melje pametno i zna sta prica, plus sa nekakvim svojim cudnijim pristupom komentiranja mi je bas ok, nisam bas navikao cuti tako sto. i da, imao je par zescih provala sa rihanom i suncanim naocalama, pa neka niza cura a on "ne, ne, ovo vam nije naomi cambel", cudan stroj za micanje kise, hamilton nece bas biti zadovoljan kako ovi voze kamion i kako bolid klatari (ili sto je vec rekao, a kamion zaprave poprilicno brzo gazi), pa je onaj kamerman pao ispred rijane, pa je sudac zaplivao, pa snime ljude na tribinama i oni veseli valjda polupijani jer mi se cini da sam vidio pivcuga, pa na stazi djeljenje napitaka i kolaca....... ma, bilo je sadrzaja.

sama utrka mi je daleko od lose, ali me izivcirase prekidi. bilo prestizanja, bilo izlijetanja, opet par klimavih situacija, sve sto treba da utrka bude zanimljiva. kao fan ferrarija nisam zadovoljan, ali mi je itekako drago za buttona jer je covjek zaista svasta danas prosao i na kraju dosao do pobjede i to itekako zasluzeno. isto tako mi je zao msc-a sto nije ostao na trecem mjestu, ali rb je brzi od mercedesa, a buttona mislim da nitko miljama nije mogao uloviti kako je bio brz. hamiltona mi nije zao, niti alonsa, na massu sam vec naucio da kada ga ide - najcesce on zasere rezultat ili bude nesto sta ga eliminira sa dobrog rezultata. ajd, u zadnjih valjda 10 cm je profitirao mjesto, ali je odmah zasjekao sikanu vec nakon cilja.............. bla.

sto je rekao jergovic - iz utrke u utrku je sve zanimljivije. ja se ne sjecam da sam ikad ovoliko dugo gledao formulu, i jos jednom svaka cast jergovicu na komentarima (i da, onaj sto je popio litru maslinovog ulja ispred njega, vidi se da jednostavno je u formuli i tocka). nego, kad je sljedeca utrka?

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:46   #500
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Neloša utrka, šteta kaj se matori nije zguzičaril za mjesto na podiju ali kaj je tu je-dobar je bio

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:49   #501
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ajd, u zadnjih valjda 10 cm je profitirao mjesto, ali je odmah zasjekao sikanu vec nakon cilja.............. bla.
Kakve veze ima što je nakon cilja presjekao....stisnuo je kolko ide auto, a na onom djelu je i mokra staza i nije bilo potrebe za dodatnom dramom i mogućim kršom opet.

Za 2 tjedna je utrka u Valenciji...ali mislim da bude to dosta dosadna utrka, više je u stilu Monte Carla.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:55   #502
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Kakve veze ima što je nakon cilja presjekao....
pa ko' kaze da ima ikakve veze? zadnji krug, finish, cilj sto sam napisao.......
samo sam rekao sto je bilo, jel, tj sakriveno da nema sanse da bi massa to napravio inace, jer zna da ne moze zakocit kako treba.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 23:59   #503
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

hajlajt sezone
Staro 13.06.2011., 00:10   #504
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Steta za dedu, promaklo mu postolje z adlaku
A ova ekipa sto skuplja otpad po stazi je garant malo pod "gasom" bila
Staro 13.06.2011., 00:25   #505
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Ti suci su predobri, cijeli vikend padaju.

Potpuno se slažem sa Burkom u vezi Jergovića, čovjek je stvarno legenda, jer sumnjam da bi Blažičko i Novak uspjeli popunit ona dva sata stanke sa zanimljivostima i humorom, to stvarno može jedino netko tko je od 0-24 u F1.

Odlična utrka, svaka čast Buttonu, Massa se opet pokopo, a Alonso se može pozdravit sa prvenstvom(ako je ikada bilo moguće).

btw. izgleda da Jergović ima fetiš na Pink Panthera- sastavni dio odjeće mu je postao.
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2011., 01:04   #506
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
A jebo ih taj drs baš mi je žao šumija, ovo bi mu bio moral booster samo takav

Bravo za Buttona, malo da se začini prvenstvo.
Tko sve od bolida posjeduje taj DRS? Nisam pratio F1 od kad nemam maxtv, danas slučajno nabasao na link za live stream pa gledao cijelu utrku
Posjeduju ga svi. Samo recimo Schumacher ga nije mogao koristiti jer nije ispred sebe imao auto na sekundu razmaka, a on je bio unutar sekunde razmaka panjini Webberu i ovaj Buttonu.
Buttonu svaka cast, navijao sam da pobjedi. Znao sam da Schumi nece izdrzat nalet ove dvojice na suhoj stazi sa DRS-om. Ali je zato po kisi pokazao tko je i sto je, pogotovo kad je uzeo Fellipussya Massima (Drug Brko copyright ) i Kobu.

Ferrarijeva (Montezemolova) najveca greska je bila 2006. kad su nogirali Schumachera koji je mogao donijeti jos 2 vozacka i 2 konstruktorska naslova i onda otici u mirovinu, a poslije toga odmah dovesti Alonsa.

Alonsovo vrijeme ce doci, kao sto je doslo i Schumacherovo sa Ferrarijem, samo problem je sto u Ferrariju sada radi previse debila koji rade prevelike greske....

I da, FIA i Čarli Vajting mi više idu na pimpek sa Andr Investigejšnima.. Ubijaju utrkivanje.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2011., 02:04   #507
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

ah znači u tome je poanta, moraš imat ispred sebe nekoga unutar sekunde da bi mogao aktivirati taj drek...totalna glupost. Sad pogotovo ove slabije momčadi neće imati šta tražiti jer je snaga vodećih bolida u odnosu na ove sa začelja poretka tolika da upravo i da im se približe na ulasku u zavoj unutar te sekunde, na izlasku iz zavoja su ovi toliko jači da će pobjeći van sekunde u svakom slučaju.
Staro 13.06.2011., 02:09   #508
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
ah znači u tome je poanta, moraš imat ispred sebe nekoga unutar sekunde da bi mogao aktivirati taj drek...totalna glupost. Sad pogotovo ove slabije momčadi neće imati šta tražiti jer je snaga vodećih bolida u odnosu na ove sa začelja poretka tolika da upravo i da im se približe na ulasku u zavoj unutar te sekunde, na izlasku iz zavoja su ovi toliko jači da će pobjeći van sekunde u svakom slučaju.
A šta bi tribalo ograničit jake da su ovi konkurentni. Svi imaju svoje budžete i inženjere, ako su u stanju napravit nešto i budu konkurentni ok, ako nisu ništa

Mene inače ubijaju ovi SC. Tribali bi imat i twetter u bolidu pa da imaju twettove sa staze, za svaki kurac SC van ide.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2011., 07:56   #509
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Montreal je takav, nema druge...

Staro 13.06.2011., 09:24   #510
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
A šta bi tribalo ograničit jake da su ovi konkurentni. Svi imaju svoje budžete i inženjere, ako su u stanju napravit nešto i budu konkurentni ok, ako nisu ništa

Mene inače ubijaju ovi SC. Tribali bi imat i twetter u bolidu pa da imaju twettove sa staze, za svaki kurac SC van ide.
Nisam rekao da bi ih trebalo ograničiti, ali ovo im u neku ruku daje dodatnu prednost nad slabijim bolidima. Sad uzimam schumija za primjer jer se na njemu to najviše iskazalo, u zavojima mu nisu mogli ništa, dapače, još su zaostajali za njim, a opet po ravnici gdje su ionako bili brži imali su još i mogućnost korištenja DRS-a, pa smo vidjeli kako u 2 kruga gubi 2 mjesta, što bez DRS-a nebi bilo moguće.

Što se tiče SC-a, neznam jesi li se ikada vozio autocestom po kiši na motoru 180+ km/h, i doživio na svoje oči da jednostavno ne vidiš cestu po kojoj ideš izuzeve nekakve dvije mutne flekice od stražnjih svjetala vozila ispred sebe. Čak i na autocesti su brzine o kojima pričamo daleko manje nego na utrkama F1, tako da vjeruj mi, taj SC je bio potreban. Možda eventualno nije trebao nakon restarta utrke ostati toliko dugo na stazi, ali do tog trenutka po meni nisu pretjerivali. Šta misliš, što bi se dogodilo kad se onaj lik fino rasuo po stazi a iza zavoja mu dolazi bolid, koji je srećom u tom trenutku bio u speed limitu zbog SC-a. I ovako je izgledalo prilično opasno jer ni sudac ni vozač nisu znali na koju bi stranu skrenuli.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na