|
![]() |
#481 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izgleda da Massi treba neka lampica svijetlit da ga upozori da ima slik gume i da nesmije na mokro. ![]() Taman dobro sjeo ovaj Safety car.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sudac je zaplivao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajmo Schumi! ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
A jebo ih taj drs ![]() ![]() Bravo za Buttona, malo da se začini prvenstvo. ![]() Tko sve od bolida posjeduje taj DRS? Nisam pratio F1 od kad nemam maxtv, danas slučajno nabasao na link za live stream pa gledao cijelu utrku ![]() Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 12.06.2011. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
PizzoZder
|
Je, Button je savrseno odvozio. A sto se Fetel ukiselijo. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
odlična trka, button opako brz na kraju. šteta za schumachera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
|
Fetel je stvarno cijelu utrku vozio kao sa nekakvom zadrškom, kao da se gubi na cesti, stalno nesiguran, i onda kad je samo trebao izdržati pritisak još tih par krugova, popustio je. Al ovaj DRS je totalno nefer i nerealan. Nekoć davno su imali turbo, pa kojekakva ubrizgavanja koječega u motore, što su ubrzo zabranili, pa podtlačne jastuke, nakon čega se utrka počela svodit na to tko će prije stisnut dugme, i time je samo utrkivanje izgubilo smisao. Samo čekam kad će i ovu izmišljotinu zabranit, pogotovo jer mi to izgleda jako podložno kvarovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Fantastična utrka! ![]() To je to treba stisnuti Vettela, a šteta za Kajzera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Moram priznati da mi je ovo prva trka koju sam cijelu odgledao nakon par godina.... ono što vidim je da je MSC još uvijek legenda. a to da je redbul na vrhu mi nije čudno, pošto je globalna kriza najviše pogodila automobilsku industriju a pića s mjehuričima je očito zaobišla pa se ima para :-) vjerovatno sam u krivu ali tako si ja to nekako tumačim... koja je poanta tog DRS-a? znači nema više taktičkih pobjeda? ako imaš brz bolid nitko te ne može zadržati iza sebe? bez veze...
![]() |
#498 | |
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja samo mogu reci da sam se u ovih 4 sata prijenosa vise nasmijao nego na vecini komedija unazad par godina sto je izaslo ![]() sama utrka mi je daleko od lose, ali me izivcirase prekidi. bilo prestizanja, bilo izlijetanja, opet par klimavih situacija, sve sto treba da utrka bude zanimljiva. kao fan ferrarija nisam zadovoljan, ali mi je itekako drago za buttona jer je covjek zaista svasta danas prosao i na kraju dosao do pobjede i to itekako zasluzeno. isto tako mi je zao msc-a sto nije ostao na trecem mjestu, ali rb je brzi od mercedesa, a buttona mislim da nitko miljama nije mogao uloviti kako je bio brz. hamiltona mi nije zao, niti alonsa, na massu sam vec naucio da kada ga ide - najcesce on zasere rezultat ili bude nesto sta ga eliminira sa dobrog rezultata. ajd, u zadnjih valjda 10 cm je profitirao mjesto, ali je odmah zasjekao sikanu vec nakon cilja.............. bla. sto je rekao jergovic - iz utrke u utrku je sve zanimljivije. ja se ne sjecam da sam ikad ovoliko dugo gledao formulu, i jos jednom svaka cast jergovicu na komentarima (i da, onaj sto je popio litru maslinovog ulja ispred njega, vidi se da jednostavno je u formuli i tocka). nego, kad je sljedeca utrka? ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neloša utrka, šteta kaj se matori nije zguzičaril za mjesto na podiju ali kaj je tu je-dobar je bio ![]()
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Za 2 tjedna je utrka u Valenciji...ali mislim da bude to dosta dosadna utrka, više je u stilu Monte Carla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ti suci su predobri, cijeli vikend padaju. ![]() Potpuno se slažem sa Burkom u vezi Jergovića, čovjek je stvarno legenda, jer sumnjam da bi Blažičko i Novak uspjeli popunit ona dva sata stanke sa zanimljivostima i humorom, to stvarno može jedino netko tko je od 0-24 u F1. Odlična utrka, svaka čast Buttonu, Massa se opet pokopo, a Alonso se može pozdravit sa prvenstvom(ako je ikada bilo moguće). btw. izgleda da Jergović ima fetiš na Pink Panthera- sastavni dio odjeće mu je postao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Buttonu svaka cast, navijao sam da pobjedi. Znao sam da Schumi nece izdrzat nalet ove dvojice na suhoj stazi sa DRS-om. Ali je zato po kisi pokazao tko je i sto je, pogotovo kad je uzeo Fellipussya Massima (Drug Brko copyright ![]() Ferrarijeva (Montezemolova) najveca greska je bila 2006. kad su nogirali Schumachera koji je mogao donijeti jos 2 vozacka i 2 konstruktorska naslova i onda otici u mirovinu, a poslije toga odmah dovesti Alonsa. Alonsovo vrijeme ce doci, kao sto je doslo i Schumacherovo sa Ferrarijem, samo problem je sto u Ferrariju sada radi previse debila koji rade prevelike greske.... I da, FIA i Čarli Vajting mi više idu na pimpek sa Andr Investigejšnima.. Ubijaju utrkivanje. ![]()
![]() |
![]() |
#507 |
|
ah znači u tome je poanta, moraš imat ispred sebe nekoga unutar sekunde da bi mogao aktivirati taj drek...totalna glupost. Sad pogotovo ove slabije momčadi neće imati šta tražiti jer je snaga vodećih bolida u odnosu na ove sa začelja poretka tolika da upravo i da im se približe na ulasku u zavoj unutar te sekunde, na izlasku iz zavoja su ovi toliko jači da će pobjeći van sekunde u svakom slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Mene inače ubijaju ovi SC. Tribali bi imat i twetter u bolidu pa da imaju twettove sa staze, za svaki kurac SC van ide. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
PizzoZder
|
Montreal je takav, nema druge...
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
|
Citiraj:
Što se tiče SC-a, neznam jesi li se ikada vozio autocestom po kiši na motoru 180+ km/h, i doživio na svoje oči da jednostavno ne vidiš cestu po kojoj ideš izuzeve nekakve dvije mutne flekice od stražnjih svjetala vozila ispred sebe. Čak i na autocesti su brzine o kojima pričamo daleko manje nego na utrkama F1, tako da vjeruj mi, taj SC je bio potreban. Možda eventualno nije trebao nakon restarta utrke ostati toliko dugo na stazi, ali do tog trenutka po meni nisu pretjerivali. Šta misliš, što bi se dogodilo kad se onaj lik fino rasuo po stazi a iza zavoja mu dolazi bolid, koji je srećom u tom trenutku bio u speed limitu zbog SC-a. I ovako je izgledalo prilično opasno jer ni sudac ni vozač nisu znali na koju bi stranu skrenuli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|