|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sve su samo ne prosjecni. Ko god da im je birao izbornika, ali i ekipu - razumije se u rukomet. I to odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Creeper
|
Pa to je način kako napuniti dvoranu, da domaća publike dolazi... Da ispadnu u prvom krugu, ne bi se zaradilo puno novaca. Ovo je nažalost sport u kojem se komotno može kupiti uspjeh čak i na nacionalnoj razini.
![]() |
#485 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
E daj nemojte me sexat,u bilokojem poštenom sportu da katar sastavi momčad nebi se ni na završni turnir plasirali a kamoli do finala došli. A glede ovo s domaćinstvom,svi reprezentativci znaju arapski pa ih ponese pjesma: O pustinjo, lijepa li si Devo moja, zlatna ti si Nafto i fosno, srce ponosno Nemam ja, more moje Jedan brak a nas troje Pozdrav striko, jes mi ženu riko ...na arapskom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
2007 su Švabe promjenili format natjecanja TIJEKOM SP-a jer im je pretilo ispadanje. Rekli su da ako ispadnu da će dvorane bit prazne. I na kraju su govnari osvojili to prvenstvo, a nama je takvo ruganje sa sportom donijelo Francuze koji su nas torpedirali. Mi sa 1 porazom i svim ostalim pobjedama 5., a švabe domaćini prvaci gdje su ih suci gurali i u finalu sudili kriminalno za njih. @trouble: jesi ovo sam sastavio, ako jesi, ban ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
|
Da se u rukometu uspjeh moze kupiti - naravno. Samo bi budala tvrdila suprotno. Isto kao sto se domacini guraju. Slovenci i srbi su bili u finalu. Shvabe cak osvojile. I gdje su nakon tih prvenstava? Sve to upropastava ovaj sport. Ali je tako kako je. Isto tako mi je rukomet od svih sportova najdraze gledati, ali ne samo radi nase reprezentacije, vec zato sto sam ga dugo trenirao, sto pratim bundesligu, ligu prvaka, pa gotovo sve susrete koji me zanimaju. A ima ih vise od recimo onih na nogometnim terenima gdje su pare odavno uzele svu car. U rukometu se barem mozes necemu nadati, jer vecu ulogu talent igra od novaca. U nogometu su ta carobna vremena odavno prosla. Na zalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Dobro, netreba ni pretjerivati. Kad počnu priče da su Katarci kupili reprezentaciju dobije čovjek dojam da su kupili najbolje svecke igrače, a oni kupili otpatke ostalih reprezentacija (nemojte zaboraviti da je pravilo da igrač smije mjenjat repku u rukometu samo ako 3 godine nije nastupao za jednu). Ljudi su dobro sastavili ekipu, doveli dobrog trenera, dobili mali poguranac od sudaca i eto.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Tak jasno. Nije to drim tim. To je samo malo iznadprosječna ekipa ranga Slovenije koja je domaćin i kao takva ima poguranac. Vjerojatno ih nikad više nećemo vidjeti... kao ni Srbe nakon 2012 ili Slovence nakon 2004... tu i tamo smo ih pregazili nakon tih polufinala bez da smo se oznojili... Nego, Pero Metličić kao izbornik... ne zvuči lošo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Dobio je i Slavkec protiv Brazila neopisivi poguranac pa je odmah u sljedećoj utakmici ispao ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Creeper
|
![]() |
#494 |
Guest
|
Panda malo si zabrijao. Katar je prekršio sva pravila pri dovođenju ovih igrača. ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma nek je,sad treba studiju napravit kolko trošimo na rukomet godišnje(razvoj igrača,dvorane,igrališta školska,donacije klubovima) napravit analizu...te na posljetku sve igrače,trenere,skaute i infrastrukturu prodat nekak Islanđanima a pare uložit u nešto gdje ćemo dominirat nad zemljama trećeg svijeta....recimo bejzbol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
Nisu svi igraci vrh koje su uzeli, jer to ni ne mogu uzeti. Mislis da bi Karabatic zaigrao za njih? Ili Duvnjak? Hansen? Bi vraga. Ali su zato doveli stepenicu ispod toga. I to 15ak takvih + jednog vrhunskog (Saric). Na svakoj poziciji su pokriveni sa dva igraca jednakih kvaliteta. A to je velika stvar na ovakvom turnirskom natjecanju. I osim Sarica, tu je odlican izbornik + vec spomenuti suci... Dakle, njima ne treba Karabatic. Niti im treba Hansen. Odlicni su. Mogu izgubiti samo ako odigras savrsenu utakmicu, ili ako im posjednes Goluzu na klupu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
evo danas smo nakantali njemce i saće mir u kući... ali realno, po svemu, bili smo u igri za medalju (bronza, silver...) bome ko i kod nas u nogaču - po pojednicima međ top 5 a kolektivno BEZ rezultata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nismo mi podcjenili nikoga, to je naša realnost,samo su naša očekivanja i nadanja prevelika.Pa da nam sudac nije poklonio pobjedu protiv Brazila niti ne bi imali priliku podcjeniti poljake.U grupi smo se mučili protiv Austrije i Tunisa.Vrijeme za za novog izbornika.treba se zahvaliti Goluži i donjeti malo novih ideja.Da se mene pita ja bi onog Crnogorca,Veselina što vodi PPD.Čovjek ima malo drugačiju viziju rukometa i ako sa Zagrebom radi čuda a ima hrpu klinaca na raspolaganju, šta bi čovjek napravio da ima Duvnjaka i ekipu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Creeper
|
Evo što kažu Poljaci... https://www.youtube.com/watch?v=gMvlMXw3xbs https://www.youtube.com/watch?v=JwekSsZbS74
![]() |
#504 |
Premium
|
Omeyer je nas toliko puta unistio da ga ne mogu smisliti. Ali bih liku digao hebeni spomenik. Jedan od najvecih vratara svih vremena, ako ne i najveci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Mislim da rukometu treba malo pravila sredit jer ne postoji sport u kojem suci mogu toliko odlučivati pobjednika kao što je u rukometu. Prvo bi napad ograničio na minutu pa više nebi bilo da jednima diže ruku na 30 sekundi a drugima na 90 sekundi. Drugu stvar koju treba sredit su "probijanja". Ima cirkus situacija di lik nema nikoga ispred sebe na 5 metara i dva iz obrane se zalete u njega i to je probijanje. Neka bude kao u košarci da obrambeni igrači moraju stajati a ne biti u pokretu. Treće što bi napravio je zabrana cimanja golmana na sedmercima ( to je naš Mirza uveo koliko se sjećam...čak su mu na početku nekoliko puta suci uzeli loptu prije nego je to postalo normalno) , znači sudac daje znak i pucaš iz prve na gol. Ovo je totalno nepravedno što se tiče golmana. Bilo je slučajeva na ovom prvenstvu gdje su golmana i po tri puta cimali. I zadnje što bi napravio ukinio žute kartone. Oni jednostavno nemaju smisla i isto tako suci odlučuju situaciju na terenu pomoću njih. Nekada ima situacija di igrač dobije žuti karton u 26 minuti utakmice a ovome je skoro glavu otkinio a sve prije toga su bila isključenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|