|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
eh, al mogli bi oni jedno poluvreme malo povuč...taman da dobijemo takve ko Brazil, Poljska, Katar sa 1 razlike... a ovo drugo, misliš na nogač. rukomet i...košarku? jedino nam je vatrepolo ostao...i malo tenis... a koji to ljudi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
A pogledaj Bieleckog npr. Covjeka zovu i igra ko zvijer bez obzira sto je ostao bez jednog oka. Ali nema veze, kad je Goluza dosao nakon godinu dana prvo je potjerao Balica. Covjeka koji bi nam veceras sigurno donio i pobjedu, jer bi barem malo razigravao onu bezidejnu goluzinu hrvatsku. Vjerojatno je ga to i smetalo? Sve u svemu, nakon Cervara dosao je ovaj gospodin. Sve me strah ko ce doci poslije njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ljudi, ma nemojte tako. Evo Goluža je rekao da je ključno isključenje koje nije bilo. Ja zbilja neznam kako ga nije sram tako nešto reći. Zbilja sramotno. ![]() Čestitke Poljacima na zasluženoj pobjedi, nakon 4 naše pobjede, moraju i oni jednom dobiti. Sad u 19:00h Danska-Španjolska, nadam se dobroj utakmici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Krmak, Mamić i Radić. Rukomet, nogomet i košarka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Skupa sa Šukerom, Repešom i Golužom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dvacet : dvacetdva ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Može reći ko kaj hoće, ali ovo je veća močvara od onih koje zovu močvarom. Na žalost većina današnjeg sporta u hrvata je otišla u krivom smjeru, kad se sa 18 godina voze BMW-i jer se igra u PPD Zagrebu, nije ni čudno. Nema to više sa sportom veze. I onda se čupa još uvrijedi jer ih se kritizira u medijima?! WTF??! Jel on stvarno misli da je njegovo loptanje za stotine tisuća eura godišnje vrednije od crnčenja u firmi za 2000kn?! I da je pametniji od ostalih pa zaslužuje medijski prostor? Jad i bijeda, moralni krah!!!
![]() |
#464 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Potpis ko kuća. Ovo magare treba vratit u Čapljinu da mete cestu. Njegov je problem što nezna. Da zna,vidio bi. Onda da vidi,poduzeo bi sto treba. Čoban klasični. Danci jako glupo izgubili,ko da su Slavka slušali. Zadnjih pola minute izjednačili i zadnjih 15vsekundi čekaju napad na 6 metara. Meni neshvatljivo. Popili su gol i hajd zdravo. Glupo. I Katar također,namješteno,još protiv Švaba s pozivnicom. Pare pare pokreću svijet,politiku i rukomet... Još nek nas Njemci istresu iz gaća i to je to. Vratit ćemo im u sezoni s cijenama. Kaos. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ajd sada kad su se smirile strasti, realno recite, da li ste zbilja očekivali, nakon onakvih nastupa prije prvenstva, da ćemo nešto ozbiljno napraviti na SP? Jasno je da ovo više nisu kvalitetni igrači kao što je bila generacija 2003-2010/2011, tu su povremeni skokovi, ali ponajviše prosječnost. Duvnjak nikad nije bio play, on je klasični šuter, vanjski su nam blago rečeno katastrofalni, ali u generacijama koje dolaze ima jako dobrih igrača. Treba na kraju ipak biti realan i reći da nismo više sam vrh rukometa jer se događa smjena generacija, traže se kvalitetni igrači, a i savez je takav kakav je i gura podobne a ne sposobne. Rukomet je brz sport i svatko ima šanse pobijediti u svakoj partiji, dve tri greške i izgubiš sve u minutu dve. Što se mene tiče, napravili su više nego sam očekivao (jer sam pretpostavljao da ćemo izletit od Brazila već) i ne mogu biti nezadovoljan, pogotovo što znam da su kojim slučajem prošli Poljake, skrpali bi se u finale i tamo popili kantu kao od Španjolaca u Tunisu te poslije opravdavali to zasluženim srebrom/uvjetima/sucima/mučenjem i sl. Ispalo je skoro najbolje kako je moglo. Više sreće druge godine na mnogo težem EP.
![]() |
#468 |
Premium
|
Kaze u naslovu vijesti. Citajuci txt ne bih to bas tako skuzio, dapace, kao da ga je branio. Balicu svaka cast, najveci ikad. No to ipak ne znaci da bi kao izbornik bio dobar. Mozda bi, mozda ne bi. Ali sve u svemu, gori od onog orangutana ne moze biti. Nikako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Nadam se da će slavkec dobiti cipelu i da će izbornik biti netko tko ima iza sebe neke trenerske reference...nije ni Staffan Olsson odmah postao izbornik,tak netreba ni Balić.
![]() |
#472 |
Premium
|
Poslije Canjuge je dosao Maminjo, poslije maminja ce doci novi canjuga/maminjo. Isto vrijedi i u slucaju Gopca. Jedino je slucaj Markovica drugaciji. Svi gore navedeni su seljacine, ali barem imaju nesto soli u glavi. Umjesto Markovica je dosla ameba, ali ok, ionako tom amebom maminjo upravlja, pa dodje na isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#477 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|