|
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 05.10.2010. u 17:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Tu imate mapu svih odašiljača za Google Earth. Po meni zgodna stvarčica ako niste iz ZG. Od ponoći - digitalno! | Bol Exclusive. Hvala, probat ću sutra u Chipoteci. Slobodno može i još koji prijedlog ako znate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A bogajebo-imaš u svakom većem Konzumu ![]() Pogledaj si na telki da li imaš jedan ili dva ulaza za audio jer ako je jedan trebal buš odvojit i 10-ak kunića za splitter. Imaš i njega u Konzumu ![]()
![]() |
#488 |
Premium
|
Ma ima da ne kažem šta ![]() Ima u Linksu Bandridgeov za 99 kuna ali ne znam isplati li mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Super Moderators
|
Ja kupio u Konzumu u Zaprasiću, i njega i splitter za audio ![]() Videl sam ga i u Avenue Mall-u. Imaš na trešnjevačkom odmah prek puta benzinjače nekaj slično chipoteci-probaj tamo.
![]() |
#490 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kod njih uvijek odem kad trebam tak nekaj jer uvijek imaju svega na stanju.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#493 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
Imam ova dva "jeftinjaka" (200 kuna) (morao uzeti, a čekam na bnet pa mi se nije dalo izdvajati pare dok čekam mjesec dana za mpeg4) NOT ONLY TV LV6TSCART +radi +brz je +odlično lovi programe +cijeli je iza telkača u SCARTu te jedino treba profura mali kabel za IR -minijaturni daljinac -nema HR jezika -softver se trenutno nemre updateat jer je download sekcija na njihovom siteu down ![]() i STRONG 5020 +radi +brz je +HR izbornik +OK daljinac -prosječno lovi programe Nije mi se dalo isprobavati divx playback. Ne treba mi. |
![]() |
![]() |
#495 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Mali offtopic,kada se kod nas u primorsko goranskoj zupaniji prelazilo na digitaliju bila je totalna nestasica skart kablova i ostalih djidja ![]() Skart kabel je bio trazen kao suho zlato ono sto se kaze.
![]() |
#496 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Funkcioniraju po "individualnim pristupu korisniku", pošalješ mail s opisom problema i dobit ćeš odgovor. Ako se radi o ispravki ili nadopuni funkcionalnosti (npr. jezik) a moguća je i napravili su je u privitku ćeš dobit fw update i upute za nadogradnju. Ova informacija je provjerena na drugom site - u. Ako nemaju info o signalu u Hrv, možda zatraže kratku snimku kako bi vidili koju CP koristi OiV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
1. 5020? Ovaj? http://www.australiandigitaltv.com/s...ongsrt5020.htm 2.Što to znači "prosječno lovi programe"?
![]() |
#498 | |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
evo vec 3dana zove okolo i nitko nema...svi govore evo na granici su, evo u skladisu su, evo samo sto nisu...i sve se svodi nazovite sutra ![]()
![]() |
![]() |
#499 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
U Protisu sam ga uzeo, ali na vrijeme ![]()
![]() |
#500 | |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ma nije problem mogu uvijek uzeti drugi prijemnik...ovaj mi se cinio kao best buy ![]() sad sam zvao h2 i kaze covjek da su im dosli ujutro i da ih imaju u skladisu, ali ce tek sutra moci prodavati...
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
E ljudi imam pitanje. mozda bi trebo pitat na drugu temu al mislim da je bolje ovdje... Kak se na kompu moze pogledat materijal snimljen sa strongom 5203? format je *.dvr. Infinity mi snima u *.ts i to normalno gledam na kompu... sori ak je vec bilo o tome ovdje al ne sjecam se da sam procitao, a neda mi se sad citat sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Guest
|
Citiraj:
Bio sam danas kod mamine tete u domu (pitaj boga koja instalacija i u kakvom stanju) i programi mi na strongu pomalo zastajkuju tu i tamo, dok je ovaj odradio posao bez greške. |
|
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego kakvi su vam Jabuka, Z1 i Net? Imam Strong 5200 (zadnji firmware) - programi HTV-a, RTL, Nova i KN su u redu ali mi se kocka slika na ova tri. Signal na 51%, a kvaliteta samo 37% ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Moderator
|
@tutix Signal ti je na granici, izgleda da ćeš se ipak morat popet na krov i sredit antenu kako spada. Ovi lokalci na MUX-D i tako sada idu reda radi, situacija bi se trebala mijenjat nakon natječaja za taj MUX. Snaga se možda neće puno mjenjat a dosta je manja od MUX A i B koji imaju status nacionalne koncesije. @tomekk82 Mislim da je *.dvr za onu funkciju gledanja sa pomakom a std. snimka bi trebala biti *.ts. Pogledaj malo po opcijama prijemnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
@nikky u opcijama ima format snimanja .ts i .ps. ja stavio na .ts i svaki za svaki 'filmic' su mi u direktoriju dva *.dvr fajla. naravno pokusam otvorit ovaj veci i ne dela... budem jos probo kad stignem jer to mi je od susede prijamnik al svejedno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ako je namješteno na TS ekstenzija bude .dvr, a VLC i MPC to ne mogu pokrenuti (Total Media Theatre može). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Infiniti 8000 hd, antena riblja kost (kandidat za zamjenu), područje Klc - D. Resa (nema optičke vidljivosti ni s jednim izvorom signala). Hvatam naša oba mux-a na nekoliko kanala, slovence te Z1 i Net (ovi posljednji : slab prijam, skockana slika). Inače: prodajem pamet, u odličnom stanju, malo rabljena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Moderator
|
@tutix I mislo sam da je sobna "u điru", stavi normalnu antenu vani. Najbolje negdje na krov ali to obično zahtjeva i najviše zezanja (zavisi od slućaja do slućaja), alternativa je prozorski nosač i mala YAGI antena (npr. nosač i Iskra DTX22F, 32 Kn + 140 Kn). Kome "smeta" klasična antena može probati sa ovakvom vanjskom aktivnom antenom DVB-T antena 2500 koja radi na 5V iz prijemnika (večina ih danas ima tu opciju). Za one koji žele saznati više: Katalog ISKRA antene Gorenje Elrad više ne postoji, ovo je "nova" firma koja nastavlja istu djelatnost Inglar d.o.o. Si a profi dio u elti.eu |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|