|
![]() |
#481 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni isto igra baš nije nešto. Ona atmosfera iz jedinice i Warhead-a je puno bolja. Nekako mi ne odgovara gradsko okruženje. Isto tako imam osjećaj da će biti užasno kratka. Igrao sam ju sat vremena na delta težini, nisam skupljao one p*zdarije(dog tags, e-mail, car keys), a već sam na 15%. Mislim da će SP kampanja trajati nekih 5-6 sati. Uz pretpostavku da za 100% treba biti sve sakupljeno.
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Baš sam poečo igrati na Veteran težini... dopala mi se spika kod kreditsa, di lik razvali helić (između ostalog) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
da su autori rekli kako je ovo dx11 nitko nebi skuzio da se radi o dx9, pa automatski ispada da je grafika kao prosjek, meni je sve ovo jedan veliki LOL I da nije bilo Warheada vjerojatno bi bila đungla, tako da je ovo rekao bi logičan slijed, i ništa lošija igra, dapače |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
No nažalost to nije moguće nakon 10-15min gameplaya, jer postane jako dosadno i linearno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi skuzio odmah dx11 jer ovdje vidim da fali. Pogotovo u tamo gdje probija svjetlost a najvise na sjenama gdje je najveca razlika a tu ih ima dosta. Razlika medu dx9 i 11 se itekako vidi, mozda ne stalno ali u nekim scenama je nebo i zemja i to nema nikakve veze sa marketingom. Vise ima veze sa vidom i feeligom kojeg neki ocito nemaju ili ga ne zele imat jer je to marketinska fora. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.03.2011. u 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Original verzija ima još i Extreme postavku grafike. Piratska, nema. Koji LOL. Razlikovao DX11 verziju po boljim sjenama i osvjetljenju :/ Stari moj nasjedaš na marketing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#492 |
Registered User
|
Ne. Nego želimo reći da je DirectX API. DirectX samo omogućava da nešto napraviš. DirectX sam od sebe nedonosi bolju grafiku. DX11 nemora pružiti ljepšu grafiku od DX9. Sve ovisi o skillu programera i trenutnim hardverom koliko je spobodan izvršavati taj code. Svaka DX9 igra može bolje izgledati od bilo koje DX11 igre. Jedino što je pitanje koliko će programer utrošiti više živaca u DX9 a koliko u DX11 renderu, i kakva će biti brzina izvođenja. Nužno veći DX broj nedonosi bolju grafiku, već samo pruža programeru priliku da napravi nešto na lakši način i da se pri tom brzina izvođenja poveća. Ali to ti sve ovisi o programeru i donekle o trenutnom hardveru. To je ujedno i razlog zašto DX11 mod u vecini igara radi sporije nego DX9, programeri jednostavno nakrckaju više fetursa i brzina izvodenja pada, a sve kako bi dobili na marketingu |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako u ovom smeću aktivirati konzolu da se otvori pritiskom na ~ ? Ne radi postavljanje con_restricted=0 u autoexec.cfg, system.cfg, a bome ni u Crysis2Launcher.ini
![]() |
#495 | |
Premium
|
Gledao sam na netu neke primjere i razlika je smiješna.... Drugi razlog je i što nemam dx11 grafičku i ne pada mi na pamat prodavat skupo placenu gtx295 da bi još bolje uhranio nvidiu, radi čega? evo ovako, NIČEG... nek trpaju nekog drugog u guzu sa dx11 12 13 16 forama, mene nebudu Citiraj:
Moja ima extreme postavku, al ne vidim nikakvu razliku napram Advance, osim što fps padne na 20-30 a ovako vrti 60 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
unreal tournament 3 je imao reljefnu cestu (ili onaj "nevjerojatan" krov) kao iz tvog primjera, također i crysis 1 i mnoge druge.... Ovo se zove NAMJERNO okrštljavanje dx9/10... a za taj čin đubretarstva nikad nebi stao u red za kupnju dx11 kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
|
![]() |
#499 |
Premium
|
E malo sam si dao truda da pokusam poklazat ovima sto ne vide razliku izmedu prave PC igre sa dx11 i porta sa konzole koji glumi PC igru. Nije tesko zamislit kako bi ova scena iz Crysisa mogla izgledati da nije radena tako da bi je mogle vrtit glupe konzole. Ovako nema niceg osim previse blura i tako je kroz cijelu igru. http://img854.imageshack.us/i/77340559.jpg/ ![]() Ovo je kao spica dx9 a ovo drugo je samo djelic dx11 mogucnosti. Iskreno se nadam da ce izbacit patch koji ce nadodat odredene efekte jer ako igra nije nesto a nije, bilo bi dobro da bar izgleda kao igra za PC u 2011. godini, Pogotovo ako se zove Crysis koji jos i danas sluzi kao benchmark i primjer grafike ispred svog vremena. Ovakva igra je meni k.. od ofce i po nicemu se ne izdvaja od prosjecnosti. U originalu nisu samo grafika i fizika bile posebne, nego i nelinearnost i prilagodljvost igre stilovima igraca. Ovdje samo ides kroz vrata i ne mozes fulat. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.03.2011. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Registered User
|
Citiraj:
Doom 3, OGL (2004. godina) http://playnerds.webs.com/doom-3-pc-game.jpg Half Life 2 (DX9a - 2004. godina) http://i41.tinypic.com/2vim8mp.jpg The Elder Scrolls III: Morrowind http://www.pcgameshardware.com/scree...rrowind_01.jpg Sad mi objasni kako te DX9/DX8 igre u nekim segmentima izgledaju bolje nego neke DX11 igre.. AVSP 2011, BC2, itd. su samo primjer nekih. Voda u HL2 izgleda bolje od sviju nabrojani. Svaka často Metrou, Crysisu, al ovo je sve konzolaski shit. DX negarantira kvaltietu grafike. Mogu isprogramirati igru u DX11 renderu koja ce izgledati ko Doom iz 1993. godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
@ shokre Samo da znaš koja je razlika recimo u Bad Company-u 2 između dx9 i dx11 ne bi iznosio takve nebuloze. Dapaće zbog takvog razmišljanja sve više igara pa tako i Crysis 2 pate od zatupljujućeg konzolitisa koje su uz to napravljen u zastarjeloj tehnologiji (dx9). Recimo Bad Company 2 koji je izašao prije godinu dana je bio u dx11 i dan danas ima najbolju grafiku no niti to ga nije spasilo od konzolitisa od kojeg boluje ali u puno manjoj mjeri nego Crysis 2. Dx11 grafe su već više od godinu i pola dana prisutne na tržištu tako da nam ne preostaje ništa drugo nego čekati nove generacije konzola pa da se nove tehnologije (dx11) konačno počnu i masovno primjenivati. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 25.03.2011. u 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |||
Premium
|
Citiraj:
I btw, pogledao sam link šta ga je St-M okačio i još jedan očigledan primjer prodavanja muda pod bubrege sa dx11, drugim riječima sve već viđeno i u dx8 igrama edit Citiraj:
Citiraj:
ili sam biće ja slijep Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 25.03.2011. u 19:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Koja je priča u singleplayeru o čemu se radi u igri? p.s. jos se nisam izgustirao tome sto mi je moderator prije 2 mjeseca pobrisao postove gdje sam napisao da je igra cod like, ništa spektakularna grafika itd. Tko se zadnji smije najslađe se smije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
|
Slika govori više od tisuću riječi a video hm kako se ono kaže? nebitno I nisam jedan od onih koji se čučnu u travu i proučava piksele na njoj i slično @Starsailor radnja je o tome da si ti jedan simpatičan dječak Alcatraz i moraš pobiti sve sile zla i pritom ostati živ |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
|
Citiraj:
U _NATIVNIM_ DX11 PC igrama su razlike velike. EDIT: Sad vidim da si ispravljao nekog tko tvrdi da su razlike velike. Svejedno, poanta stoji jer je premalo nativnih DX11 naslova i sve se svodi na dodavanje par featurea više na PC platformi da bi se moglo generalizirati da razlika ne postoji.
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
|
hm koliko se sječam ja sam samo odgovorio na pitanje creativu91 koji tvrdi da bc2 u dx11 izgleda valjda fenomenalno u odnosu na dx9/10, što nije istina, ili sam ja slijep.... I da hoču, mogu sutra prodat gtx295 i kupit novu gtx460 za istu lovu al ne pada mi na pamet, a morao bi biti manijak sad kupovat nekakvu gtx580 i eto njih sa dx12 hahaha lol, kako da ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Molim te prvo isprobaj Bad Company 2 po mogućnosti multiplayer u dx9 pa u dx11 pa se vrati ovdje da nastavimo raspravu. Jer ovako raspravljam sa osobom čije su glavni argumenti slike sa interneta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
i da je stvarno velika razlika opet bi rekao da je to prodavanje muda pod bubrege, jer ne postoji razlog da jedna gtx295 nemože iscrtati tih 5 6 sjena više ili neznam šta još, a gtx460 kao sporija/lošija/gora/jeftinija grafička kartica, može... eto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|