|
![]() |
#481 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ma niti se ne obazirem više na "rivjue" ako ste pratili ,kada je pokazan na Pax-u i sličnim ,svi recenzenti (poput Gamespota) su na sva usta hvalili i proglašavali da je napokon bilo vrijeme ,da je zabavna, dobra, drugačija ,osvježenje ,multy izvrstan ,a sada kada je igra vani ,iskaljuju se sa ocjenama ... Hypocrisy at it's best....
![]() |
#482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
OffT Hehe.. Šta kažeš onda na ovo: http://www.gamespot.com/pc/action/du...lt%3Btitle%3B0 3.5/10 ili ti ga u postocima 35% od 100... još manje... Ot: Meni osobno je igra onako.. Igrao sam i dn3d i duke nukem time to kill još davno na ps1 kad je izašla.. a o starome da ne pričam.. I volio sam ga, i ne zbog šala (nisam baš bio dorastao engleskom s nekih 13 godina), a sad s 26 sam puno više očekivao iskreno.. Vidim da vas ima svakakvih ovdje što se tiče samog stila, i svaka čast svim duke fanovima, ja sam jednostavno nakon ovog naslova to prestao biti... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Guest
|
Sve te loše ocjene si mogu uzeti staviti gdje sunce ne izlazi :P Mislim, svoju kvazi profesionalnost i objektivnost su si zacementirali sa ovim ocjenama http://psx.ign.com/objects/002/002314.html http://www.gamespot.com/ps/adventure...ill/index.html 3rd person joystick smeće od igre :P |
![]() |
![]() |
#485 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
ma kome su ocjene uopće bitne? osobno vjerujem isključivo svojoj procjeni; uživao sam u nekim igrama koje su recenzenti popljuvali, dok su mi neki hvaljeni naslovi bili skroz loši. DNF je, istina, mogao biti (puno) bolji, no daleko je od katastrofe kakvom ga proglašavaju. sad se čeka idući nastavak ![]()
![]() |
#486 |
|
potpis na kolegu flera.... prestao sam se voditi po ocjenana odavno , osobno iskustvo i igranje igre barem 2 sata i onda prosudba... za đuku se znalo da ga budu popljuvali i to big time... stoga ništa neočekivano na toj fronti.. sa druge strane ,communty je poprilično zadovoljan ,a multy je izvrstan i zabavan i brz... ok ,nije cod/bf killer ali nije ni ista "tematika" na (ne preveliku) žalost ,po otključanim trailerima se vidi šta je još trebalo biti u igri...al nek im je... ionako navodno InTheClub dobivaju besplatno dlc-e ,a prvi ide uskoro van ![]() meni je jedino veliki nedostatak - nema ofišl dedicated servera ![]() ima igara poprilično ,ali su oko 40% sa poprilično visokim pingom... (samo napomena: listu igara vam kreira po najbližim dostupnim serverima!) @fler jel ti došao BoSE? meni je ,i sve je mrak ,jedina zamjerka je što su karte male ... iako je to više kolekcionarska vrijednost, i nije da bi igrao s njima , al boga mu ,mogli su ubaciti normalnu veličinu ![]() slike postam kad uhvatim vremena ...
![]() |
#487 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Na stranu reviewi... igre dijelim na one kojima cu se vratit ili barem ih se sjetit s nostalgijom za par godina. Duke Nukem 3D je bio jedna od takvih igara. DNF? Recite vi meni... ![]()
![]() |
#488 | |
These go to 11
|
Citiraj:
ha čuj, u to doba su se igre drugačije radile; hiperprodukcija i konzumerizam nisu bili (toliko) izraženi, konzolitis praktički nije postojao te nije bilo toliko podilaženja publici. sasvim je jasno da se danas od bilo koje igre teško može očekivati čak i približno sličan utisak kakav su ostavljali neki legendarni naslovi. sam po sebi, DNF je sasvim solidan. istina, podlijegao je nekim trendovima, dosta stvari se moglo bolje riješiti (npr. dijelove s vožnjom bih ja radije izbacio nego stavio u onakvom obliku, iako doprinose raznolikosti; više bih volio da su ubacili još puzzle elemenata), ali ne treba ga (a i pitanje koliko se uopće može, zbog vremenskog razmaka i sasvim drugačijih uvjeta danas) uspoređivati s prethodnikom. @BSA ma financijski razlozi, na kraju sam preorder prebacio na običnu verziju ![]()
![]() |
![]() |
#489 |
|
ajd da malo oživim thread ![]() DNF zakrpa je vani ,napokon http://forums.gearboxsoftware.com/sh...d.php?t=128056 Good news! A patch for Duke Nukem Forever PC
![]() im off to kick some ass ,again ,hehe
![]() |
#490 |
|
Đuka je na sniženju u TheHut... pa ako niste ugrabili svoju verziju legende izvolite ,isplati se ,što god pročitali po rivjuima... pogotovo po cijenama od 110kn na dalje... http://www.thehut.com/elysium.search?search=duke+nukem tečajna lista http://www.croportal.net/info/tecaj LP
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | |
Guest
|
ja sam baš sada naručio. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#492 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#493 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Duke Nukem Forever: Hail to the Icons Parody Pack Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
|
yep ,izdali su jučer ,težak oko 500mb ,sadrži još poneki fix za MP ,nisam stigao još odigrati ali koliko čitam ,ljudi su iznenađeni (pozitivno) i popravljeno je dosta problema sa lagom na serverima.... sad se čeka SP dio ![]()
![]() |
#495 |
These go to 11
|
i, kažeš, sva petorica koji još igraju ![]() ono malo MPa što sam vidio nije me se nimalo dojmilo, pa ovo preskačem. nisam odustao od Dukea, eventualno ću razmisliti o SP ekspanziji ako je bude - al bih rađe da najave pravi nastavak (od nule, za razliku od skrpanog DNF) s nekim novim engineom i tako to.
![]() |
#497 |
Guest
|
zato jer je to neki debilni trend. Popljuvat sve ,ne samo DNF, "superiornim" argumentina "nema fizike , loše teksture" i meni osobno najdraže "GRAFIČKI NA RAZINI 2001 g" . |
![]() |
![]() |
#499 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Sorry sto dizem temu iz mrtvih, vjerojatno nije vrijedna, ali kopam nesto po Steamu, i vidim da je DNF za 5 eura trenutno... IMHO, taman je toliko para i vrijedi. Tih 5 eura mi nije zao, ni blizu ko nekim mojim poznanicima koji su pljunuli punu cijenu prije par mjeseci. ![]()
![]() |
#500 |
Guest
|
samo kupujte igra je vrh! |
![]() |
![]() |
#501 | |
|
Citiraj:
pih , amateri ![]() ![]() vrijedi i više od tih famoznih 5 ojira ali... btw, i drugi DLC je vani , nova SP kampanja The Doctor Who Cloned Me http://youtu.be/JYzR0QNFxAM
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 22.12.2011. u 00:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
jedna od najmotornijih i najglupljih igara općenito od kad sam se rodio do trenutka kad pišem ovaj post je igra duke nuken forever...ljude koji su ovo radili treba zatvoriti u zatvor iz razlog što su učinili s ovako dobrim naslovom i s tolikom količinom vremena.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ajde, ajde, nije baš tako tragično. ![]() No, da. Po meni, najviše su fejlali u promociji i predstavljanju igre. Cijelo vrijeme su se isfuravali na nekakav turbo AAA naslov, umjesto da su priznali stvarno stanje stvari, a to je da su igru doslovno sklepali u dvije godine. Da su tako postavili stvari, ono, pokrili se ušima po glavi, rekli ježi ga, nismo mogli bolje, i još k tome u startu prepolovili cijenu, mislim da nitko ne bi riječ rekao. Ovako, iako imaju čisto simpatičnu igricu (nekom više, nekom manje, jel), loš marketing im se obio o glavu.
![]() |
#504 |
Guest
|
imam i ja original ali je nisam još instalirao.... nisam imao vremena baš. baš mi je žao kaj nije postala popularna kao duke 3d šteta.... da je izašla u ono vrijeme kad je trebala, bila bi Hit !!! |
![]() |
![]() |
#505 |
Guest
|
ako kažeš da je DNF loša igra , to je , kao da si rekao da je "NIGHTMARE STAGE" loša TV emisija..dajte ljudi , pa kolko puta ste se zabavljali uz film tipa "SHARK ATTACK" broj 72 ili neki klon ramba b produkcije, e pa to je to , čista zahebancija. |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Za "shark attack 72" nisi dao 60 eura kad je izasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
ma znam al ovo je oda đuki ne žalim ni lipe od onih 30€ koje sam dao za ključ |
![]() |
![]() |
#509 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
da sam htio vidjeti ufurane nadobudne likove u s jako lošom frizurom izgledom kojem je jedina svrha u životu bariti kurve otišao bih u neki cajkaroški klub a ne platio 500 kuna duke nuken forever...igra je smeće i razočaanje....nemam ništa protiv ljudi kojima se sviđa jel svatko je individualan i ima svoj ukus ![]() gdje su oni dani igara kad grafika uopće nije bila bitna koliko je igra igriva? :S fale mi naslovi kao metal gear solid :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
|
Citiraj:
![]() -đuka uopće nema najnaj friškiju grafiku, još su dobro izvukli iz tog prastarog engina, u ovoj igri je grafika skoro pa skroz nebitna. -IMHO , dnf mi osobno nije ni više ni manje igriv nego svi današnji FPS naslovi. ima "ono nešto" , doduše to je zapravo sentiment na "minula i zlatna doba FPS-ova" ali je pogođen, u nekoj mjeri. ![]() zato mi je sp dlc mrak. i nije mi žao bačenih para na igru ,isto tako sam mogao zapiti kako ti veliš, u narodnjačkom klubu, samo je razlika što od prvog imam "dio gaming povijesti" a od drugog glavobolju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|