|
![]() |
#481 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Zanima me kako bi dvije x1950PRO u Crossfire izgledale naspram 8800GTS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
ma čuj dx10 podrška je bitna,jest da nije bitna sad,al nekim djelom trebaš gledat u budućnost,a opet drugim djelom,bit će ubrzo nove il bar novije generacije high end kartuša,tako da ono,vrijedi čekat a i ne vrijedi ![]() Max_damage,nemoj se ispričavat na pitanjima,ne postoje glupa pitanja,samo glupi odgovori,a i svakako cijenim ako je netko pozitivno znatiželjan,ono ko za k***c ima puuuuuuno pitanja na koje ja neznam odgovore,na ovom forumu svako je pametniji i gluplji od svakoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nije baš tako, malo je opširnije kad se sve zbroji. Ali uglavnom, do napajanja je bio problem.
![]() |
#488 |
Premium
|
Je bitno da sam otkrio pravog krivca. (da ti ipak objasnim, i u Visti se događala ista stvar)
![]() |
#490 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
aha, tako vec ima smisla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | ||
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Super da je netko postavio to pitanje umjesto mene. Isto sam htio postaviti. Dodatno pitanje na to:
iz HG - spota. Zanima me jeli to bolji ili lošiji izbor od XFX 8800? Razlika je oko 150kn u cijeni, vidima da ova gore navedena ima 2 god garancije što me zadovoljava. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sve kartice imaju referentni PCB i referentni cooler tako da ti je svejedno koju uzmeš gledaj da je jeftinija sa što više garancije
![]() |
#493 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
|
Citiraj:
bfg ide i do 710/2202 MHz, pa je valjda tu razlika u cijeni. nego, jel netko probao spojiti tu 8800 na TV, bilo preko s-videa ili scarta? ja nisam nasao s-video ni chinch nego samo onaj trokomponenti ![]() ![]() ati 1900 je to imao nekak bolje poslozeno, (link) s-video ulaz i izlaz, i chinch ulaz i izlaz.. a ova ima samo izlaz i to komponenti, ili se ipak moze nekak spojiti i taj s video?
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 01.06.2007. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To na slici je za HDTV.
![]() |
#496 |
|
da, to kužim, ali jel postoji neki nacin da se spoji normalni tv na to ili ne? tj jel ima adapter s tih 3komponentnih na s-video ili sto vec... jer pise na kartici da ima TV out, a ovo je dosta rijetko, to imaju noviji LCD i plazme ...
![]() |
#497 |
Super Moderators
|
Pa gdje ti je ostalo kablovinje, nisi valjda samo to dobio sa grafom?
![]() |
#498 |
|
izgleda da je samo to u paketu, vec sam mislio da se nesto zagubilo ![]() dakle, nema s-video niti chinch konektora.... samo kompozitni...čudno, netko drugi s 8800 karticom? Included In Box > BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 640MB graphics card > Quick install guide > Two DVI to VGA adapters > Dual 4-pin Molex to single 6-pin PCI Express power adapter > HDTV dongle > Driver CD, which includes: NVIDIA ForceWare unified graphics drivers and Full installation manual .pdf > Free extras: BFG Custom T-shirt and BFG custom fan stickers http://www2.bfgtech.com/bfgr88640gtsoce.aspx (klik na detailed specs)
![]() |
#499 |
Super Moderators
|
Hm, ja sam imao jednu 8800 GTS 320 u kompu i koliko se sjećam bila je ona "kockica" za Tv-out na kojoj je bio s-video i chinch. Ovo je teški bezobrazluk ako si dobio samo to. Ili su ti u dućanu obunarili kutiju ![]()
![]() |
#500 |
|
ma nije, sve bilo origigi zapakirano u onoj vacuum foliji još, a i vidi se da na bfg stranici isto piše da nema u kutiji tog adaptera koji mi treba... (čudno da kartica od 3300kn nema normalni video OUT, a video IN bi bilo previse za ocekivati po toj logici, i normalno da ga nema... iako ATI 1900 to uredno sve imao a duplo manje dodje, LOL)
![]() |
#501 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ono...valjda misle da imaš HDTV ![]() Ništa, nabavi negdje normalnii s-video i uštekaj (valjda paše)
![]() |
![]() |
#502 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Razmišljam da uzmem Gigabytovu, pa me zanima jel ovo ta kockica koju jelc spominje? E, da, dvoumim se između te i xfx, jednako koštaju, a ne znam dolazi li uz koju taj adapter za TV/HDTV. Zadnje izmijenjeno od: prasak. 02.06.2007. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Opet 8800gts
Hm, vidim, dobili su u adm-u gigabyte 8800gts. cijena skoro pa ista kao i xfx.. Hm... koju izabrati, pitanje je sad.. Cuo sam da je kod gigabytea bolji ventilator i da se da bolje overclockati... Misljenja dobrodosla i nemojte zamjeriti na jos jednom postu o 8800gts ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
|
netko tko je to proucio je napisao na forumu da su i hladnjak i el.ploca s vecinom komponenata iste. razlike medju raznim proizvodjacima su u memorijskim cipovima uglavnom.... searchat malo ako ti se da ![]()
![]() |
#510 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Sve ti je to isto: Foxconn radi PCB za nVidiu od 2005./2006., ali je Flextronics weapon of choice kad je u pitanju PCB za firmu iz uvijek sunačane Kalifornije. Taktovi GPU-a i memorije ovise o tome dal firma koja ljepi svoju naljepnicu ima dozvolu za tvorničko overclockiranje kartice. Osim toga nVidia GPU i memoriju prodaje u kompletu, tak da si Gigabyte, Asus, BFG, eVGA i ostali ni tu nemreju baš pomoći. Samo jedna firma ima privilegiju kupiti isključivo nVidin GPU. Palit je taj koji kupuje memorijske čipove od onih koji ponude najbolje primjerke i smješta ih na svoj PCB, tak da se nalazi u boljoj poziciji od ostalih, samo kaj ih na našem tržištu praktički i nema. Svejedno ti je dal buš kupil Gigabyte/XFX/Asus/Gainward i dal je gore Hynix ili Samsung memorija, kad je to kad oduzmeš i zbrojiš - sve isto. Neki put se dogodi da neko naleti na neki sfušani primjerak koji se ne da clockati, ali ti su u manjini. Gledaj garanciju, bundle, cijenu i na temelju toga odluči koju karticu buš kupil. Ime firme je najmanje važno. Zadnje izmijenjeno od: McG. 03.06.2007. u 01:14. Razlog: Dva-tri slova na krivim mjestima:) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|