|
![]() |
#5011 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Izgleda da već ima nezadovoljnih famoznim iNew V3: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=116 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5012 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@wragg Pitanje je je li iz prve serije koja je bila bugovita do bola ili iz druge? I nadam se da će Air Gesture fix stići čim prije.
#5014 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Vi koji ste si kupili inew v3 : ako je on stvarno tako tanak onda si malo pripazite jer ce to dovestido pucanja plastike oko ekrana (s obzirom na drugaciju rastezljivost ekrana i digitizera vs. plastika oko toga). Ugl mob ce se kad tad malo saviti i plastika ce imati rezove. To mi se dogodilo na mom inew i6000 pa kazem. Je da je svaki taj rez dug 1.5mm uvrh glave i da ne utjece apsolutno na funkcionalnost mobitela ; svejedno je tu ![]() P.s. jos jedna mana tanasnog kineza je to sto su lose zalemljene komponente pa pod tlakom/vlakom kontakti popustaju i mob vam pocne gubiti kontakt recimo flex kabela. Tako da s tankim plasticnim (kineskim) mobitelima : pprezno |
![]() |
![]() |
#5015 | |
Guest
|
Citiraj:
ovo me podsjeća na to da su samo promjenili logo ![]() |
|
![]() |
#5016 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Neznam koliko je v967s debeo, ali to je nekako taman i otprilike kao note 2 u ruci. Ispod toga uopće netreba gledati jer mi već i ovako ispada iz ruke. Što se tiče tih softwar-skih grešaka to se sve da popraviti, ali praksa je do sada pokazala da kinezi to nerade. Dobiješ 1 rom i to je to, posebice manje poznati proizvođači. Dobro je pričekati pa vidjeti na XDA dali će se koji developer uhvatiti tog mobitela, jer ako jedan BRUNO sa XDA počne raditi za taj mob ono što je radio za v987 onda je to pun pogodak ![]() Moja preporuka i dalje stoji, gledajte da je bar kakav-takav brand (cubot po mom nije brand niti će ikada biti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5020 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5021 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
kupio sam cubot one koji je 20.12. stigao u ZG na carinu..24.12. sam dobio poštu s carine i odmah poslao račun mailom..dosad se ništa nije dogodilo, jel moguće da su poštovane kolege s carine uzeli produžene praznike pa odlučili ne radit od badnjaka do tri kralja ili? jel ima netko s istim recimo problemom? Hvala |
![]() |
![]() |
#5022 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5024 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Joj opet sam se zagrijo za ove kineze, zanimljiv taj iNew, kolko vidim nije mu ni kamera loša. Jel se ima kakvih saznanja gdje imaju onaj drugi batch mobitela, koji je navodno bez problema koje je imala prva serija (OTG i slično)? |
![]() |
![]() |
#5026 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Prošla serija v3 na bengu od 181$ ima otg. Makar su oni tako vidjeli. Poslao sam centralnom komitetu banggooda dopis da provjere ima li njihov inew otg i za 2h mi se javio njihov stručnjak za mobitele koji mi je poslao ovu sliku u prilogu; http://prntscr.com/2h2erq Još mi nije proradio DE shipping a poslan je prije tjedan dana. Nadam se da će mi čim prije stići.
#5027 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5029 | |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Meni je od pada dio ekrana otisao. To je jedina zamjerka tom mobu, buduci da su mi iphhonovi,samsunzi itd. ispadali stotine puta i nista,ovaj rokno prvi put na pod i otisao ekran,koji nije bas jeftin
![]() |
#5030 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Koji bi mobitel uzeo do 150$ da je bijel, 4,7' do 5' a da mu je kamera dobra? Da nije cubot po mogućnosti. ![]() |
![]() |
![]() |
#5031 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
#5032 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Za ljepšu je polovicu i nešto mi se cubot ne sviđa ![]() |
![]() |
![]() |
#5034 |
Premium
|
Jel' to onaj v3 kojeg svi 'imaju', ali nikako da pošalju? Moj plaćen još 20.12. još nije mrdnuo iz Kine.
#5035 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Jos od w450 se nije stvorila tolika pompa oko nekog mobitela kao oko ovoga inewa |
![]() |
![]() |
#5037 |
Premium
|
Izdan je novi ROM za v3 koji ispravlja OTG problem kod prve verzije uređaja http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/ EDIT: na Geeku su objavili novi ROM za W450 koji ispravlja neke bugove prethodnika http://blog.geekbuying.com/index.php.../#.Us04xPuMlP0
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 08.01.2014. u 12:41. |
![]() |
![]() |
#5038 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
A zašto nebi rastegoa do 150 eura i uzeo xiaomi hongmi, moram reći da je žena prezadovoljna s njime tako da sam je pitao da mi ga posudi dan dva da vidim kako radi da napravim neki review ali ništa od toga za sad. I barem znaš da je to neki brand i ima odličnu podršku. |
![]() |
![]() |
#5040 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
da se ne ponovi hotinbuy ![]() |
|
![]() |
|
|