Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.01.2014., 20:08   #4981
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Sto je trenutno bang4bucks u kategoriji do 150€ ako izuzmemo ovaj iNew V3 koji jos nitko nije dobio? Trebao bi imati 5" ekran od nekih zahtjeva...
Gdje je trenutno najjeftiniji iNew ako se ipak odlucim riskirati?
WraGG je online  
Staro 04.01.2014., 21:17   #4982
djuro86
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
znaci pratim sve korake koje je kolega naveo ...

1. Kad skineš sve onda exstraktaš da dobiješ ovakva 2 foldera AKO IMAŠ FILE 2 LONG GREŠKU, EXSTRACTAJ IZVAN FOLDERA
2. Upali SPMultiPortFlashDownloadProject.exe iz SP_MDT_exe_v3.1320.00.00 foldera (Možda ti izbaci neku grešku, ali samo klikni ok)
3. Klikni FILE, Open download agent file i iz foldera SP_MDT_exe_v3.1320.00.00\output odaberi MTK_AllInOne_DA.bin i OK
4. Klikni Factory database, setup data source file i iz foldera SP_MDT_exe_v3.1320.00.00\output odaberi MTK_DATABASE.mdb
5. Klikni na Scatter file i iz foldera W450.01b03 odaberi MT6582_Android_scatter.txt
6. Klikni na battery kružić. Tad bi ti tvoj setup trebao izgledati OVAKO
7. Isključi mobitel i iskopčaj ga iz USB-a
8. Klikni start all
9. Ukopčaj mobitel, pričekaj da procedura završi i tvojim patnjama došao je kraj

vezano za flashat w450 i ništa ... provao još par stvari ništa....di je kvaka,šta ne radim kako treba...? stoji mi stalno ovo na slici ...

http://postimg.org/image/dd4vx9h0v/
djuro86 je offline  
Staro 04.01.2014., 23:49   #4983
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp

H@rdc0r3M1nD's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Tamo je sada cifra od EUR 299???
Na dnu imas EDUCATION - javis se da si student dobijes 10% popusta.
Ispadne te tocno 269 eura na kucni prag!

Dodatno - EU punjac, Easy Cover ukljuceni u cifru
H@rdc0r3M1nD je offline  
Staro 05.01.2014., 02:13   #4984
frulex
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Daj malo obrazloži, čime ona to nije bila zadovoljna?
Možda veličinom ekrana? 4" je skroz dovoljno za potrebe svakoga, a o tome da je lijepo imati više ovdje ne raspravljamo.
S3mini ima 1Gb RAM i 8GB ili 16GB Rom i dodatni SD slot do 32GB!
Sve radi ko po loju, imaš milijardu romova za njega, community je OGROMAN!
Jedino kako ja mogu shvatiti ovo što si napisao da ona nije bila njime zadovoljna jest, ako je imala crni a sada ima bijeli, sve ostalo nema apsolutno nikakvog smisla!
Nisam rekao da nije bila zadovoljna već da je npr. zbog ovih stvari zadovoljnija:
1) Nema TouchWiza koji usporava telefon do bola i sve leti na čistom androidu.
2) Dual SIM
3) Baterija traje i po dva dana za razliku od S3m koji se morao puniti svake noći.
4) 4.5" dobro dođe, pogotovo za neke igrice.

Također ima 1GB RAMa i mSD za 32GB, tu ne vidim neke minuse budući da je rang cijene skoro identičan (cca 1100 kn), a ne treba ni zaboraviti da se Thl W100 može kupiti i u ZGB dućanu s godinom dana garancije za cca 2000 kn.
frulex je offline  
Staro 05.01.2014., 09:35   #4985
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Ne radi se o frekvencijama nego o prijemu GSM signala!
Jednostavno je slaba ili antena ili spoj i tamo gdje moji kolege sa "dobrim mobitelima" imaju normalno signal, ja fa nemam!
Neznam koji mob imaš, ali GSM signala bi trebao imati svugdje. Ako te muči pucanje veze probaj prebacivati sa 2G/3G, na samo 2G mod. Onda bi trebao imati signala svugdje i nebi trebao imati nikakva pucanja veze, a kad trebaš brži internet prebaciš se na 3G.
boris1408 je offline  
Staro 05.01.2014., 11:19   #4986
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Nisam rekao da nije bila zadovoljna već da je npr. zbog ovih stvari zadovoljnija:
1) Nema TouchWiza koji usporava telefon do bola i sve leti na čistom androidu.
2) Dual SIM
3) Baterija traje i po dva dana za razliku od S3m koji se morao puniti svake noći.
4) 4.5" dobro dođe, pogotovo za neke igrice.
Citiraj:
Eto vidiš koliko mogu biti različita iskustava - sestra me nakon godine dana korištenja S3 mini molila da joj uzmem nekog Kineza jer je s ovim nezadovoljna.
Ja samo znam ovo što sam pročitao, a ne šta si ti mislio
A jedina prednost tog kineza je u dual sim-u, ovi ostali "problemi" se lako riješavaju custom romovima i da, priča da ovog možeš kupiti tu kod nas u dućanu i dobiti garanciju za 2000kn je ja mislim smiješna jer S3mini kod nas možeš kupiti za 1300-1500kn sa garancijom, nema tu nikakve usporedbe!

Citiraj:
Autor boris1408 Pregled postova
Neznam koji mob imaš, ali GSM signala bi trebao imati svugdje. Ako te muči pucanje veze probaj prebacivati sa 2G/3G, na samo 2G mod. Onda bi trebao imati signala svugdje i nebi trebao imati nikakva pucanja veze, a kad trebaš brži internet prebaciš se na 3G.
Citiraj:
...pa sam kupio Cubot GT 99.

...ovaj moj ima jako velikih problema/bugova sa GSM mogućnostima/funkcijama.

Naime, ja sam vozač, prolazim cijelu Hr. i mogu pričati iz iskustva. Signal (čak i sa fix-evima i isključenim 3G) je katastrofičan ili nepostojeć tamo gdje ga svi moji kolege imaju po Hr. jedina razlika između nas je što oni imaju ili Nokie ili HTC-ove ili Samsunge ili Sonye. Ne nužno vrh njihove ponude, ali brand name uređaje i da svi smo na istoj mreži VIP.
Mislim da ti je ovdje odgovoreno sve!
Ne valja antena i kraj! Možda je samo do mog uređaja (jedan u 1000, ali je do antene, a ne do software-a)

RedGreenBlue
2 die 4 je offline  
Staro 05.01.2014., 13:06   #4987
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

jel mi netko moze objasnit semu ovoga happy houra na pandi? znači, piše da počinje za 8 sati, tj u 21.00.
e sad, ja trebam, pretpostavljam biti prijavljen? i točno u 21.00 naručiti artikl? ili trebam ranije, pa da u 21.00 napravim checkout? koliko traje ta prva runda? par sek, min ili pak duže? jel nakon toga odmah počinje druga ili?
hvala unaprijed
pokra89 je offline  
Staro 05.01.2014., 13:14   #4988
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nakon što prodaju 5 komada iz prve runde počinje sljedeća i mobitel je i dalje na akciji ali po malo višoj cijeni od prve runde. Uglavnom kupi ga oko 21h, praktički ga je nemoguće kupiti u prvoj rundi
Staro 05.01.2014., 13:20   #4989
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

a jel pise koliko ih je raspolozivo u drugoj rundi? i koliko, u prosjeku traje taj happy hour, jel sat, manje, više? jer baš u 21 neću biti blizu neta
pokra89 je offline  
Staro 05.01.2014., 13:50   #4990
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
U drugoj rundi je obično dostupno 200+ komada, možeš kupiti do 5 kom, a cijena je cca. 10$ viša nego u prvom krugu. Traje 1h (ne zove se badava Happy Hour).
Staro 05.01.2014., 14:33   #4991
frulex
Registered User

Citiraj:
A jedina prednost tog kineza je u dual sim-u, ovi ostali "problemi" se lako riješavaju custom romovima i da, priča da ovog možeš kupiti tu kod nas u dućanu i dobiti garanciju za 2000kn je ja mislim smiješna jer S3mini kod nas možeš kupiti za 1300-1500kn sa garancijom, nema tu nikakve usporedbe!
Pa ako ćemo već cjepidlačiti, zadovoljstvo je prilično individualna kategorija i ne znam zašto bi ti imao monopol na zadovoljstvo korisnika. Pretpostavljam da ćeš i mene uskoro uvjeravati da sam bio zadovoljniji s SGS3 nego sa sadašnjim kinezom - samo još to neznam. Što se tiče W100 i dućana, ne vidim što je tu smiješno, ja sam samo naveo da se prodaje u ZGB po toj cijeni (http://thlstore.eu/thl_w100.html) s DVIJE godine garancije (ispravak, prvo sam napisao godinu garancije) a i dalje mislim je glupo dati tu duplo para za mob koji košta 800 kn (+PDV) bez obzira na garanciju.
frulex je offline  
Staro 05.01.2014., 14:44   #4992
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Budući mi je propala kupnja Hisikija G2 s Pandawilla, jer je izgubljen u pošti, tražim nešto u toj klasi za curu.

Imate li kakav savjet za takav neki mobitel do nekih $75-85? Znači 512MB rama, neka kamera od 5 MP, bljeskalica obvezna, ne mora bit dual sim, 4-4,5" ekran.

Možda Cubot GT-90 ili HTM A6 ili KingSing K2?

Najviše mi se sviđa HTM A6, iako je tih 4,5" malo veliko za nju, ali možda bi se navikla. 4" bi joj bilo idealno. Al mi je taj najljepši, a to je njoj i najbitnije.
marke je offline  
Staro 05.01.2014., 14:47   #4993
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Taj mobitel ne odgovara za tvoju curu jer si naveo da želi 5MP a ovaj ima 2MP i to upitne kvalitete..
Tako da ga križaj..
Staro 05.01.2014., 15:27   #4994
marke
Premium
Moj komp

Trenutno ima Nokiju E63 s 2MP i ok joj je. Tako da bi tu kameru još i prožvako. Mislim, radije bi da je bolja, ali kad nisam našao ništa bolje a da ima 5MP. Svi u toj klasi imaju deklarirano kao 5MP, što je zapravo 2MP, ali interpolirano na 5MP. Pa pretpostavljam da bi se to dalo napravit i na ovom s nekom aplikacijom.
marke je offline  
Staro 05.01.2014., 15:48   #4995
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Doktorirat ću na ovom Hongmi-ju jel netko rootao bilo koji telefon s VRootom i MTK procesorom, naime nikako da instaliran na Win7 drivere, makar ih i imam i instaliram ih VRoot ih ne prepoznaje i pokušava skinuti sam drivere ali tu dolazi do problem dolazi mi do nekog postotka max 20% i onda baci error, više neznam kako da instaliram drivere pokušao i maunalno u Device Manageru ali neće da ih prepozna poludit ću (
eKICh je offline  
Staro 05.01.2014., 15:49   #4996
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

@ marke - A čuj, imao sam ja Nokia 6233 koja je davala vrlo dobre fotke (u ono vrijeme ali i danas s obzirom kakve daju pojedini kinezi). Ali badave onih 2MP kod kineza ako je kamera jdnostavno loša, i tu neće pomoći niti jedna aplikacija.

Radije onda odi na 5MP pa makar to bilo interpoliranih 5MP (to može biti i ne mora). Ne znam, meni je kamera jedan od prioriteta kod mobitela, tako da ne znam što reći.

Preporučio bi ti neki od Lenovo modela, ali što kad ovi jeftiniji modeli nemaju blic..
Staro 05.01.2014., 15:52   #4997
marke
Premium
Moj komp

Ma kužim, al kad nisam našo ništa zadovoljavajuće. Jel imaš kakav konkretan prijedlog?

I kad izignoriraš kameru, ostatak mobitela se čini ok? Mislim, vidim i ja to po specifikacijama, al niko ga dosad nije spominjo, pa ne znam jel mi ko šta konkretno može reć. Možda je Cubot malo kvalitetnija marka?
marke je offline  
Staro 05.01.2014., 15:56   #4998
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Pa to svakako, o Cubotu je bilo već riječi i riječi. Tu nećeš pogriješiti nikako. Jer Cubot ima sve što ti treba, posve ok mobitel. Napominjem da je "OK" mobitel (barem po vašim rivjuima ovdje). Znači ništa spektakularno i ništa jako loše..

ALI, ne ovaj model koji ti namjeravaš kupit, već GT99 http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

EDIT: jednostavno premali budžet imaš i teško je naći nešto konkretno..

EDIT2: što kažeš na ovaj? Bilo je riječi o njemu ovdje http://www.geekbuying.com/item/Mpai-...te-317846.html
Staro 05.01.2014., 16:12   #4999
ShrinkCro
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Tronsmart ts7

Pozdrav svima
Naručio sam sa geekbuying tronsmart ts7 prije 15ak dana ,te preko tracking vidim da je stigao u zagreb te da je prosljeden s carine te sad cekam da me zatraze racun ili da ga posalju

uglavnom,ono sta me zanima je ljudi koji ga imaju sto kazu o njemu,jel valja,jer cuo sam da imaju problema s npr gps ,kamera,focus kamere itd
pa da cujem vase dojmove
ShrinkCro je offline  
Staro 05.01.2014., 16:26   #5000
marke
Premium
Moj komp

Nije loš, ali u biti je isti ko i HTM A6, samo što ima 5MP kameru (iako je to vjerojatno interpolirano, znači zapravo 2MP). I vidim da piše with autofocus, a pod Autofocus piše NO. I jedno 100kn je skuplji.

I šta stvarno nema više plaćanja u AUD na geekbuyingu?
marke je offline  
Staro 05.01.2014., 18:29   #5001
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Sva sreća da ne postoji tema za to. Inače, dotični mob je klon Cubota One.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=249250
Staro 05.01.2014., 18:40   #5002
ShrinkCro
Registered User

Pa zato sam i pitao bas za tronsmart ts7 jer ga tu nisam nasao,a nezelim gledati za cubot one jer nisam to narucio
ShrinkCro je offline  
Staro 05.01.2014., 18:43   #5003
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Da si tu temu gledao, onda bi svatija da je to tema za kineske mobitele, te svoje pitanje tamo postavio.
Ne vidim što je smiješno u coconutovom postu, osim što ti je rekao koju temu pročitati s ciljem da nađeš odgovor na svoje pitanje.
Staro 05.01.2014., 18:46   #5004
ShrinkCro
Registered User

Svi su vamo nesto nadrkani i na sve sta se pita odgovaraju s nekom osornoscu,jebes to,lp
ShrinkCro je offline  
Staro 05.01.2014., 18:55   #5005
ShrinkCro
Registered User

Molio bih nekoga ko posjeduje tronsmart ts7 da mi se javi na pm ili ovdje ukratko napise jeli ima ikakvih problema sto se tice kamere,gps, ili nekakvih drugih te sto ukratko misli o mobitelu,koliko baterija traje dali mobitel pogoni zahtjevnije igre npr real racing 3 itd itd unaprijed hvala
Staro 05.01.2014., 19:16   #5006
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor ShrinkCro Pregled postova
Svi su vamo nesto nadrkani i na sve sta se pita odgovaraju s nekom osornoscu,jebes to,lp
E stvarno si majstor.

Znači, budući da ne znaš ili čitati ili si jako osjetljiv, da ponovimo:

Kolega coconut ti je rekao da pogledaš temu Kineski mobiteli, jer se tamo raspravlja o kineskim uređajima koje ekipa naručuje sa banggood, minideal itd...

Također ti je kolega coconut rekao da je taj uređaj zapravo klon uređaja zvan Cubot One, što bi značilo da u dotičnoj temi pogledaš dojmove o tom uređaju.

Nadam se da ćeš uspjeti u svojoj potrazi i nemoj biti negativan i osoran, pogotovo ne u novoj godini!
Staro 05.01.2014., 19:34   #5007
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
Pa ako ćemo već cjepidlačiti, zadovoljstvo je prilično individualna kategorija i ne znam zašto bi ti imao monopol na zadovoljstvo korisnika. Pretpostavljam da ćeš i mene uskoro uvjeravati da sam bio zadovoljniji s SGS3 nego sa sadašnjim kinezom - samo još to neznam.
Daj me quotaj gdje sam ja napisao da ti ili bilo tko drugi nesmiju biti zadovoljni s čime god!
To je tvoja/njena stvar uostalom i novci su tvoji/njeni... to se mene uopće ne tiče, ja sam ti obrazložio svoju izjavu gdje sam napisao da je s3mini bolji od bilo kojeg kineza do te cifre, a vjerojatno i više, a ti me demantiraj ako možeš, a nemožeš jer nijedan kinez do te cifre nema toliku podršku (community), sigurnost u eventualnom slučaju kvara (jer 800+PDV je 1000kn, ja radije dam 1300kn za samsung nego 1000kn za noname kineza i ne brinem o garanciji i sitnicama kao GSM signal!!!!!!!) specifikacije....

Dapače, ja sam išao kupiti kineza jer sam smatrao da dobivam more bang for my buck, ali zahebo sam se i ovdje samo hoću ljudima obratit pozornost na tu jednostavnu činjenicu.
Jer očigledno su jeftiniji s razlogom, u mom slučaju to je GSM i GPS i Bluetooth, ostalo radi savršeno.

Citiraj:
Što se tiče W100 i dućana, ne vidim što je tu smiješno, ja sam samo naveo da se prodaje u ZGB po toj cijeni (http://thlstore.eu/thl_w100.html) s DVIJE godine garancije (ispravak, prvo sam napisao godinu garancije) a i dalje mislim je glupo dati tu duplo para za mob koji košta 800 kn (+PDV) bez obzira na garanciju.
Ovo sam ti iznad iskomentirao.
NHF.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline  
Staro 05.01.2014., 19:45   #5008
zoricsb
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
zoricsb je offline  
Staro 05.01.2014., 20:05   #5009
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Nije loše. Imaju neke dodirne točke, ali bih dao laganu prednost v3 - Sony kamera, Gorilla Glass, zvučnici na doljnjoj stranici uređaja, više interne memorije, ispupčenje kamere ima šanse za zapinjanjem i odvaljivanjem jer nema blagog prelaza između kućišta i leće kamere,...
Prednost Dodgeea je što tanji i dolazi u više boja.
Staro 05.01.2014., 20:20   #5010
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Molio bih nekoga ko posjeduje tronsmart ts7 da mi se javi na pm ili ovdje ukratko napise jeli ima ikakvih problema sto se tice kamere,gps, ili nekakvih drugih te sto ukratko misli o mobitelu,koliko baterija traje dali mobitel pogoni zahtjevnije igre npr real racing 3 itd itd unaprijed hvala
Citiraj:
Nadrkani su/smo zato jer se nastoji forum držati urednim bez da svako toliko netko novi bane i otvara novu temu ili u 5 tema pita jedno te isto pitanje jer nije nitko odgovorio u roku od 7 sekundi.

Da si samo ukucao u tražilicu "Tronsmart", dobio bi 20-tak postova, čak i RECENZIJU jednog našeg kolege koji ga je detaljno testirao i objasnio. I to sve u OVOJ temi u kojoj smo sada.

Ali da, lakše je bit gotovan i otvarat novi topic i prozivat ljude nadrkancima koji ti hoće nekaj objasniti...

Brko je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na