|
![]() |
#4951 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
warehouse dila sa dakine-om. kuzim ja to sa 3l i punjenjem, ali je meni 3l od doma do vrha sljemena i natrag... malo ! jedino je + sto je fiksiran(pa ti se voda ne kotrlja po torbi), sto je praktican u voznji cugnut. (vec vidim kako bi si škropeca slozio unutra) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Najobičniji ruksak iz sedmog osnovne ![]() Ja si razmišljam uzet u skorije vrijeme isto neki biciklistički. ovaj totalno minimalistički je zgodan, no nemam mjesta ni za zračnicu tu, kamoli pumpu. Ovaj je nešto bolji, no sumnjam da bi mi i tu stala pumpa ![]() I naravno, ovaj koji mi se čini najbolji, no po izgledu ide preko guzice, to mi se nikad nije svidjelo ![]() Za DH ekipicu Još jedan za DH ovaj je presexy, ali samo 1L tekućine stane. jedan ružne boje na fotki i za moj ukus isto previtak. i za kraj: čudovište od 18L mjesta ![]() Naravno, malo videa: http://www.youtube.com/watch?v=-8fas...layer_embedded Moj favorit je 400kn, nije uopće puno, još ako uračunaš povrat poreza, jihaaaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4953 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
imam i ja neki obicni ruksak, al dok se spustam i penjem mi plese skroz po ledjima i uzasno se znojim onda od ispod jer nema nista da bi zrak mogo cirkulirat. a bidon mi se ne nosi tak da bi onda ovak ubio 2 muhe jednim udarcem. morat cu ih nazvat i pitat kada ce dobiti ruksake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4954 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() A kad se spuštam zategnem ga do ibera na leđa ako se sjetim pa ne pleše baš, al kad zaboravim pa kad me u naglijem zavoju pretegne, nije baš jednostavno ![]() Kog zoveš za ruksake? Btw, prvi put kad sam na sljeme išao sam išao bez ikakve vode i ruksaka, njubek šta ćeš. Ali na spustu je totalno drugačiji osjećaj imaš li 5kg na leđima ili ne.
![]() |
![]() |
#4955 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4956 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4957 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ajd onda ovako, petak, 17:00 trg, 17:30 tunel. zainteresirani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4958 |
Avocado
|
![]() |
#4959 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
@Nik : lijep bajk i pametno uloženi novci ako ga znaš voziti ![]() ![]() @Distrojer : eh, išao bi i ja da do gore neostavim dušu pa vas sputavam i na stazi prema gore i na stazi prema dolje ![]() ovako ću morati jadan stajati doma i curi raditi flambirane palačinke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4960 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
petak, 17:00 trg, 17:30 tunel. zainteresirani: Nik Renesis Vuco Marauder De5tr0yer NJUNJO_HR evo i mene Bil sam na Zavižanu ovaj vikend, Sljeme mi je sad kamlica. Pazite me se sad ![]()
PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: NJUNJO_HR. 21.06.2010. u 19:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4963 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() nik je sav u cudu bio da kaj nosim ruksak ![]() Citiraj:
![]() ja cu vas isto usporavat jer bi mi to bilo prvo sljeme i velko brdo uopce tak da se ja drzim tebe destro ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4969 |
sto da napisem ?!
|
pitanje ! da razbijemo dogovore ![]() ![]() prijatelj ima frku sa bajkom (sitniju). kad se vozi u nizim brzinama mu masinica pocne preskakati i lanac se onda baca (kao kad se prebacuje). recimo 2-3 brzina i kad se naglo zapedalira mu preskoci i tako stalno. dok u vecim brzinama nema problema. ja bi rekao da se masinica treba fino podmazati i da bi se moglo rijesiti (bajk je nov, ovosezonski ![]() ![]() i, jel ima dojmova onog krytech ulja- voska za lance (dsg) ?! do sad sam lance podmazivao sa valvolineom (ulje za lance motora). za sad mi je to favorit ali bi htio probati i nesto drugo, a ovo mi se cini da bi moglo biti ok. u biti probat cu svakako, samo me zanima jel ga netko probao. i, trebao bi preporuku za űber kvalitetnu mast ! ![]() pusek ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4970 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ništa podmazivati. Treba ju naštimati. http://www.youtube.com/watch?v=2j1gSwhsVN8 Ako ne zna(te), onda u servis da to stručna osoba namjesti.
![]() |
#4972 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kolko sam gledao te filmice po youtubu h i l sarafi odredjuju od kud do kud lanac moze ici, tako da ako se lanac moze spustiti do namanjeg i dignut do najveceg zupcanika ne trebas dirati h i l sarafe nego podesit zategnutost sajle, vjerojatno imas na izlazu iz mjenjaca ili dole kod masinice onaj kao saraf na sajli s kojim to mjenjas, nek proba malo prckat po tom, stegnut odtegnut, prije nego nosi na servis, ako nemas postolje za bajk mozes to slobodno radit u voznji il dok je bike okenut na sic i volan murina kad bi ti isao danas? jel ima mozda jos netko zainteresiran oko 15 - 16? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4973 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo mene nazad...napravio sam samo jedan krug jer moram na nekakav rostilj ![]() Glavno iznenadjenje je da uopce nema blata (osim uz potok gdje su bazencici s vodom, ali oni se zaobidju), ova vjetrometina isusila je staze. Zato ima lisaca i granja u izobilju, i pokoje sruseno drvce (tanje) - pa se ne vidi gdje je staza. U odnosu na Voltage, Fuel je nekoliko klasa (recimo pet) ![]() Iznenadjen sam koliko se 2kg manje osjeti u voznji, kao da je duplo laksi. Trek je puno okretniji i vuce na ganjanje...trebat ce mi faza privikavanja na skroz drukciji polozaj u voznji - ali lako se na bolje naviknuti. Fasciniran sam kocnicama i villjom. S v-breaka na elixir 5 i sa Suntoura XCM na Fox-a 32 - no comment! Jedva cekam Sljeme pa da vidim kako se penje po Leusteku. Evo jedne prigodne s Dotrscine, staza suha skroz: http://img704.imageshack.us/i/picob.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4974 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@Hash, ne mogu planirati ići ću na prepad. Prijavim se tu, pričekam odgovor i pičim ![]() BTW meni je bilo pomoglo H i L kad su mi preskakale brzine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4975 |
sto da napisem ?!
|
sredeno ! hvala momci ! prvi put to radim, pa je malo potrajalo. ali sam sredio na obostrano zadovoljstvo. on je vozio bajk u gepeku, pa je ocito zakacio masinicom. jer mu je u koso i sad, sva se ljulja na spoju sa bajkom (a, saraf je zategnut muski). takoder i zadnji disk ima osmicu. blaze od masinice, ali opet. dovoljno za obojicu da naucimo da se bajk vise tako ne vozi ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ide se u Dotrščinu ubrzo, ima još zainteresiranih osim Hasha i mene? Ako da, javite se brzo EDIT: Evo vratili se, uspjeli smo zalutati u Dotrščini, naravno pod mojim vodstvom. Završili u voćnjaku, pa ponovo na vrhu ![]() Hash, staza je bolja kad je čista, ići ćemo opet čim malo posuši ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 22.06.2010. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4977 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja bas jedem ![]() cini mi se super staza pogotovo onaj donji dio koji nam je prvi put promaknuo ![]() obojici se probusila guma, ja sam svoju uspio napumpat i za sad drzi, vidjet cu kak ce bit sutra ne da mi se mijenjat prokletu zracnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4980 |
sto da napisem ?!
|
wd mi je slab za podmazivanje. operi tu hrđu sa wd-om, ocisti i podmazi (mozes i uljem za lanac). ![]() nego, koja je mast super kvalitetna, a da je dobavljiva kod zagrebackih dilera ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|