Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2012., 23:32   #4861
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ako dobiješ 10 milja bit ćeš sretan, ono kaj je najbitnije, fali mu ili life steal ili life on hit.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2012., 23:39   #4862
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
za ovoga sam dao 30milja jer mi se nije dalo čekat a bio je na buyoutu. Samo ovaj imam preko 300 int i vit. Pa probaj od 10 milja na dalje.

klem je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2012., 23:43   #4863
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Prenapuhana cijena, skorn MORA imat loh ili ls. S obziom da je spor, treba uz njega onda imat barem 1500 loh ili 4% ls.
Ja sam danas probao ls skorn i odustajem od kupnje jačeg loh skorna (sad imam skorn sa 1126 dps, 1571 loh i 190% cd + 90% u socketu) milina je ls.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 11.11.2012., 23:46   #4864
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Prenapuhana cijena, skorn MORA imat loh ili ls. S obziom da je spor, treba uz njega onda imat barem 1500 loh ili 4% ls.
Ja sam danas probao ls skorn i odustajem od kupnje jačeg loh skorna (sad imam skorn sa 1126 dps, 1571 loh i 190% cd + 90% u socketu) milina je ls.

skorn sa time mi je malo preskup a još k tome da ima ovako velik dmg. Ovaj je bio najjeftiniji s velikim dmgom i velikim statovima i criticalom. 1100 dmg na skornu mi je premalo. Radim više dmg s 1 handed + zmija u drugoj ruci.. 1400 je već velika razlika...jako. Ali ovo sam gledao za svog witch doctora. zato mi nije ni prioritet life on hit bio
Staro 11.11.2012., 23:51   #4865
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Za Skrona treba imat opak gear i da bi se prodo treba bit i on opak. LoH ili jos bolje LS obavezno. Ostali se prodaju tesko i ak ga hoces prodat spusti cijenu malo nize od slicnih i otici ce..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2012., 23:52   #4866
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Mislio sam da sam vidio dex umjesto int...

Meni takav skorn je bio igrao nikakvu ulogu koliko god jak bio jer me nema kaj hilat, ti koliko znam imaš skill za hilanje, ja ne (monk).

Ja sam svoj platio davno 26 mil, a takav isti ali sa tvojim dpsom jer oko 150 mil.

Jel imaš loh na rigovima ili amuletu?

žmnpp
Staro 12.11.2012., 00:02   #4867
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Mislio sam da sam vidio dex umjesto int...

Meni takav skorn je bio igrao nikakvu ulogu koliko god jak bio jer me nema kaj hilat, ti koliko znam imaš skill za hilanje, ja ne (monk).

Ja sam svoj platio davno 26 mil, a takav isti ali sa tvojim dpsom jer oko 150 mil.

Jel imaš loh na rigovima ili amuletu?

nope nemam. Skillovi koje koristim s WD-om su koma za life on hit. Poison dart i međedi s life on hitom ne valjaju, zato sam i dao bez razmišljanja 30 milja za ovog skorna. Eventualno bi mogo probat sad s life stealom. Ovo je prvi item za kojeg sam dao takve ogromne pare. Ne volim to radit jer mi ubije barem mali gušt traženja itema u diablu kad mi je ostalo sve dosadno .
Staro 12.11.2012., 00:59   #4868
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
nope nemam. Skillovi koje koristim s WD-om su koma za life on hit. Poison dart i međedi s life on hitom ne valjaju, zato sam i dao bez razmišljanja 30 milja za ovog skorna. Eventualno bi mogo probat sad s life stealom. Ovo je prvi item za kojeg sam dao takve ogromne pare. Ne volim to radit jer mi ubije barem mali gušt traženja itema u diablu kad mi je ostalo sve dosadno .
Linkaj svoj profil, ovako naslijepo ne znam ti gear i build. Poison dart zaboravi, možda najgori primary trenutno (jedino je snake to the face runa kolko tolko OK), meni se za bears build odličan pokazao corpse spiders sa widowmaker runom za mana regen, a najviše trigerraju i fetish sycophante preko pasiva. Firebomb je dobar sa flash fire ili roll the bones runom, kao i plague of toads sa rain of toads runom.

Odličan utility spell koji puno pomaže grupi ti je i Hex, koji efektivno miče bilo kojega elita na par sekundi iz combata (za to vrijeme ne može napadati, a gubi i defenzivne sposobnosti - posebno bitan reflect za bearse, a puši i do 20% ekstra damagea sa drugom runom). Hex šljaka još na svim keywardenima, pa čak i na uber Kulleu, što puno puta ekipi spasi glavu od onih oneshot fireballova

Ja trenutno nabavljam zunimassa bootse i lifesteal skorn za svojega WDa (link), zasad zadovoljan sa buildom, radi 105k DPS na elite, uz povremene critove od 900k na istima.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 01:07   #4869
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Linkaj svoj profil, ovako naslijepo ne znam ti gear i build. Poison dart zaboravi, možda najgori primary trenutno (jedino je snake to the face runa kolko tolko OK), meni se za bears build odličan pokazao corpse spiders sa widowmaker runom za mana regen, a najviše trigerraju i fetish sycophante preko pasiva. Firebomb je dobar sa flash fire ili roll the bones runom, kao i plague of toads sa rain of toads runom.

Odličan utility spell koji puno pomaže grupi ti je i Hex, koji efektivno miče bilo kojega elita na par sekundi iz combata (za to vrijeme ne može napadati, a gubi i defenzivne sposobnosti - posebno bitan reflect za bearse, a puši i do 20% ekstra damagea sa drugom runom). Hex šljaka još na svim keywardenima, pa čak i na uber Kulleu, što puno puta ekipi spasi glavu od onih oneshot fireballova

Ja trenutno nabavljam zunimassa bootse i lifesteal skorn za svojega WDa (link), zasad zadovoljan sa buildom, radi 105k DPS na elite, uz povremene critove od 900k na istima.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/16021751

trenutno imam par itema za mf na sebi pa je dmg manji

mjenjam kroz određene periode primary skillove ali uvijek se vratim dartovima . Najveći dmg mi rade u odnosu na corpse spidere ili ghost bomb. Više mi odgovara mom načinu igranja . Međedi su mi njegov najbolji skill i od njih se nikad ne mičem . Jednostavno prebrutalni .
Hex ubacujem tu i tamo. Vrtim hex, soul harvest i fetish army. Sad kad si reko da hex radi na uber kulleu...hm sviđa mi se . Nisam to znao .

Ma ja ti ne kupujem ništa od ovih ostalih itema . Najćešće oružje kupim i to je to. Ostavim si ako dobijem štogod na dropu da ne mogu prodat a da mi je ok . Zato mi i lik izgleda ovak kak izgleda
Staro 12.11.2012., 09:07   #4870
pacijent
Premium
Moj komp

pacijent's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
U zadnjih tjedan dana padaju tzv legende, tj. 99% je smece, ekipa je plakala po forumu za vecim dropom, pa je blizz odlucio padace vam ali....

Imam pitanje kako da napravim manju sliku nekog itema i zaljepim na forum?

Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 12.11.2012. u 09:08. Razlog: greska
pacijent je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.11.2012., 09:12   #4871
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor pacijent Pregled postova
U zadnjih tjedan dana padaju tzv legende, tj. 99% je smece, ekipa je plakala po forumu za vecim dropom, pa je blizz odlucio padace vam ali....

Imam pitanje kako da napravim manju sliku nekog itema i zaljepim na forum?

ma neka meni je bolje i tako jer barem počinje malo ličit drop na diablo 2 . Zabavnije mi je . Onaj adrenalin kad vidim da nešto blješti na podu . Onda slijedi ono razočaranje ...ali zalomi se se i dobrih itema . Čim vidim da je legy lvl 60 ili 61 znam da će bit fijasko .

Za sliku samo stisni printscreen na tipkovnici i napravi ti se screenshot u my documents diablo iii folderu i onda ga editiraj u paintu. Selektiraš image itema i obrišeš sve oko njega i povećaš ga malo
Staro 12.11.2012., 10:35   #4872
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
ma neka meni je bolje i tako jer barem počinje malo ličit drop na diablo 2 . Zabavnije mi je . Onaj adrenalin kad vidim da nešto blješti na podu . Onda slijedi ono razočaranje ...ali zalomi se se i dobrih itema . Čim vidim da je legy lvl 60 ili 61 znam da će bit fijasko .

Za sliku samo stisni printscreen na tipkovnici i napravi ti se screenshot u my documents diablo iii folderu i onda ga editiraj u paintu. Selektiraš image itema i obrišeš sve oko njega i povećaš ga malo
Definitivno je veći gušt kad padaju narančasti, kakvi god bili Evo, nakon par dana igranja s novim patchom, moram priznat da igra bez AH opet ima smisla. Trenutno nosim 2 legendarija i 1 set iz vlastitog loota. Nisu ueber, ali mene vesele
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 11:32   #4873
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Valjda onda samo meni dobre stvari padaju, poslje ovog patcha je prebrutalno igrati, evo poceo sam ovaj novi acc 12.10 igrati, svih 5 klasa vrtim i to samo MP10 koliko stignem, Wizard na lvl43, WD na lvl 40, ostale 3 klase na lvl 33. Golda kao u prici, trenutno sam presao 30M (a bas i neigram puno), legendary minimalno pada 4 dnevno trenutno, samo sto je cijena njih toliko pala da je nekad tesko neki manji item i po 10k prodati, evo zadnji vrijedniji predmet sinoc je otisao na AH za 2.5M -15%, a dan prije nije mogao ni za 1.3M, pa ti misli:
Staro 12.11.2012., 11:56   #4874
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ekipi oko mene pada kisa toga, I.King, Innas, Lacuni, sve bolesno dobro, a meni?
Padne 3 legendarya pred kraj acta 3 Prvo me izludjuje onaj ping kad cujem, preblizu je zvukom padanju gema, gledam minimap za ping, padne legy ispred mene a ping nema, ekipa baca skilove i sve pola ih zvuci kao pad legendaria, bravo blizz.

I onda u gradu identfy....da se identify scroll prodaje po 100 golda, ta 3 scrolla bi vrijedila vise nego ova 3 itema.

Al da je drop povecan, je. Prosjecno po A3 runu dobijem 1, ili ako krenem od pola acta jer su mi katakombe dosdne, svako 2 runa 1, nekada i vise njih padne.

Imam par "mule" likova i jednog za prodaju, svi puni itema al nemozes nista prodat, cjene isle u mp3. Dobijem Tyraels Might chest, isli po 4-5m, ja stavim 3, samo da ode, nista, pogledam AH a napadalo ih ko govana, sad su po 700k.

Drop je povecan, to se primjeti, al da cekas da padne cijeli dan pa da dobijes neko rolano govno, e jebat ga.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:07   #4875
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Heh a bilo bi i trulo da svakih 10 min padaju uber stvari Onda se ni to nebi moglo prodati.

Meni vec tjedan dana niti jedan zuti vrijedan spomena, sve za 50-300K ode, tu i tam nes za milju... Padaju i legovi i setovi ali vise manje govanca.
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:15   #4876
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma ne zelim da padaju ko blesavi, al kad padne da je barem necemu. Ovako dobijes barb oruzje sa inteligencijom il neko takvo sranje.
Nat. boots su prije bile po 15m, sad ih imas po 3-4, napunim 3+ taba u stashu rareova po runu, na kraju od svega toga mozda prodas 1 na AH a i za to se nacekas ili stavis jeftino koliko mozes pa sta bude.

Nekako mi je blesavo da kad gledas statse nekog set itema, ne racuna se bonus sta bi dobio ako vec imas equipan jos koji set item. Taj bonus kao dodje naknadno, a do tada se misli jel investicija pametna.

Staro 12.11.2012., 12:15   #4877
pacijent
Premium
Moj komp

pacijent's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:

Htio sam reci da su od legendarnih itema napravili smece kojke nikom nemos prodat i nitko to netreba...pa nek mi padne jednom mjesecno, ali nek se zna onda da je uber iliti legend.

Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 12.11.2012. u 12:17. Razlog: greska
pacijent je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 12:25   #4878
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor pacijent Pregled postova
Htio sam reci da su od legendarnih itema napravili smece kojke nikom nemos prodat i nitko to netreba...pa nek mi padne jednom mjesecno, ali nek se zna onda da je uber iliti legend.

Bas tako, dobijes neko lowend smece koje nemozes ni poklonit, a gledas po AH iteme prosjecne po 50-500m i pitas se odakle te pare natuc. Cekas neki drop i radujes se svemu, kad dodjes do AH vidis da je postalo bezvrijedno.

Staro 12.11.2012., 13:34   #4879
7carlos6
Premium
Moj komp

7carlos6's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nakon prilično dugo suše, čak i nakon 1.5 patcha, u zadnjih par dana situacija se popravila. U 3-4 dana pali su mi belt, hlače i off hand sjekira.
http://us.battle.net/d3/en/profile/T.../hero/15429268
7carlos6 je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 16:52   #4880
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Dobra ti je sjekira. Da ima jos malo vise vita bila bi bomba ali i ovak je super.

Imas puno rezerve u vita i ja bi to kreso na konto dps. Ovakve stvarcice nisu preskupe dizu crit ch. i dobis jos life gen i Loh uz malo srece. Meni su ova dva viska.. U svakom sl provjeri Unity ringove za 5,6 milja dobis dosta DPS a ima ih i sa life %. Vecina ima velki dmg range i ima ih dosta sa 200+ str..

Staro 12.11.2012., 20:24   #4881
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Ma glupost je sto barb specificno oruzje moze imat inteligenciju ili jos bolje bonus dmg za wizard skill...
Ja neznam koja je to konjina uopce smislila....
Class specific oruzja bi trebala samo rollat primary stat za tu klasu + vitality za sve i samo bonuse za skillove i resurse za tu klasu....neznam jel to bilo tak tesko za skuzit.
E onda bi oruzja posebna za klase bila bas to ORUZJA POSEBNA ZA KLASE a ne ovak se dogodi da mi padne super 1h za wizarda ali je fury weapon WTF!!!
I eto oni prave expanziju a jos uvijek imaju takve gluposti u igri...

Danas mi padne set xbow za dh s rollanim lvl req -8, o sunce ti tvoje sta s tim da radim.Jos cu ga morat rastopit za brimstone
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 22:25   #4882
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A sta da ti kazem, danas jos 3 legendarya, jedan IK helm vrijedi 2m uvrh glave, Dawn hand-crossbow, nisam mogao nac gore statse na aukciji a trudio sam se. Bolji od moga sa 200 dpsa vise idu po 12k golda...placi boze.
Jos pade Hieropant seal prsten, totalno sranje, trebao bi dobit nagradu za najgori moguci roll pri identifikaciji, potvrdila AH. Sve rastopio u smithya. Vise se necu ni trudit prodavat ovo.

Staro 12.11.2012., 23:24   #4883
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ja prodao lacunije i konačno počeo prikupljati gear za svojega WDa (kupio chest i bootse), i onda naletim na blizz forumima na ovoga lika, frik radi 17 milja crita unbuffed sa sacrificeom (1100% weapon damagea), inače "samo" 6 milja.
Gear mu vjerojatno vrijedi više nego nečije kuće u našoj rvackoj
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2012., 23:39   #4884
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
6k main stat, majko mila šta taj radi
Staro 13.11.2012., 02:39   #4885
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Taj pegla kreditnu big time.. Nema sansi da mu sve to padne koliko god igrao.. Takvih stvari ni nema nego na RMAH. Koliko sam citao najskuplji likovi nose oko 6,7k eura ili $ geara.
Staro 13.11.2012., 07:32   #4886
On1X
noob in da game
Moj komp

On1X's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ja prodao lacunije i konačno počeo prikupljati gear za svojega WDa (kupio chest i bootse), i onda naletim na blizz forumima na ovoga lika, frik radi 17 milja crita unbuffed sa sacrificeom (1100% weapon damagea), inače "samo" 6 milja.
Gear mu vjerojatno vrijedi više nego nečije kuće u našoj rvackoj

hehe, enchantress mu ima bolji equipment nego ja na glavnom liku

Zadnje izmijenjeno od: On1X. 13.11.2012. u 10:47.
On1X je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2012., 12:23   #4887
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Hallo DHunterići, kako prežvljavate visoke MP levele? Kako preživljavate reflect i kako punite disciplinu? Evo dotjerao sam DH na lev60 i vidim da je užasno teško s njim dugo živjet.
Staro 13.11.2012., 12:52   #4888
ivan77
Guest

Ma skačem okolo ko manijak i trčim sa "shadow" dok postavljam "turrete".
Nema ti druge!

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 13.11.2012. u 13:15.
  Reply With Quote
Staro 13.11.2012., 13:03   #4889
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Prvi zuti nakon patcha. Taman kad sam ostao skoro bez golda Jucer sam spicio 50tak milja da dignem malo resiste i nebitno dps.

Staro 13.11.2012., 13:35   #4890
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Prvi zuti nakon patcha. Taman kad sam ostao skoro bez golda Jucer sam spicio 50tak milja da dignem malo resiste i nebitno dps.

kak misliš prvi žuti? ja stvarno ne igram puno.. budem sretan ako odigram pola sata dnevno, nekad ni to, ali svejedno ako upalim co-op na nekih mp3 ili čak ako uletim u public game, na infernu rare-ovi padaju ko blesavi... svakih pola sata moram u grad da vendoram (jer su većinom sranja, naravno)...
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno