|
![]() |
#4863 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prenapuhana cijena, skorn MORA imat loh ili ls. S obziom da je spor, treba uz njega onda imat barem 1500 loh ili 4% ls. Ja sam danas probao ls skorn i odustajem od kupnje jačeg loh skorna (sad imam skorn sa 1126 dps, 1571 loh i 190% cd + 90% u socketu) milina je ls.
![]() |
#4864 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
skorn sa time mi je malo preskup a još k tome da ima ovako velik dmg. Ovaj je bio najjeftiniji s velikim dmgom i velikim statovima i criticalom. 1100 dmg na skornu mi je premalo. Radim više dmg s 1 handed + zmija u drugoj ruci.. 1400 je već velika razlika...jako. Ali ovo sam gledao za svog witch doctora. zato mi nije ni prioritet life on hit bio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislio sam da sam vidio dex umjesto int... Meni takav skorn je bio igrao nikakvu ulogu koliko god jak bio jer me nema kaj hilat, ti koliko znam imaš skill za hilanje, ja ne (monk). Ja sam svoj platio davno 26 mil, a takav isti ali sa tvojim dpsom jer oko 150 mil. Jel imaš loh na rigovima ili amuletu?
![]() |
#4867 | |
Premium
|
Citiraj:
nope nemam. Skillovi koje koristim s WD-om su koma za life on hit. Poison dart i međedi s life on hitom ne valjaju, zato sam i dao bez razmišljanja 30 milja za ovog skorna. Eventualno bi mogo probat sad s life stealom. Ovo je prvi item za kojeg sam dao takve ogromne pare. Ne volim to radit jer mi ubije barem mali gušt traženja itema u diablu kad mi je ostalo sve dosadno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Odličan utility spell koji puno pomaže grupi ti je i Hex, koji efektivno miče bilo kojega elita na par sekundi iz combata (za to vrijeme ne može napadati, a gubi i defenzivne sposobnosti - posebno bitan reflect za bearse, a puši i do 20% ekstra damagea sa drugom runom). Hex šljaka još na svim keywardenima, pa čak i na uber Kulleu, što puno puta ekipi spasi glavu od onih oneshot fireballova ![]() Ja trenutno nabavljam zunimassa bootse i lifesteal skorn za svojega WDa (link), zasad zadovoljan sa buildom, radi 105k DPS na elite, uz povremene critove od 900k na istima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 | |
Premium
|
Citiraj:
trenutno imam par itema za mf na sebi pa je dmg manji mjenjam kroz određene periode primary skillove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hex ubacujem tu i tamo. Vrtim hex, soul harvest i fetish army. Sad kad si reko da hex radi na uber kulleu...hm sviđa mi se ![]() ![]() Ma ja ti ne kupujem ništa od ovih ostalih itema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4870 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
U zadnjih tjedan dana padaju tzv legende, tj. 99% je smece, ekipa je plakala po forumu za vecim dropom, pa je blizz odlucio padace vam ali.... ![]() Imam pitanje kako da napravim manju sliku nekog itema i zaljepim na forum? ![]()
potpis Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 12.11.2012. u 09:08. Razlog: greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#4871 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za sliku samo stisni printscreen na tipkovnici i napravi ti se screenshot u my documents diablo iii folderu i onda ga editiraj u paintu. Selektiraš image itema i obrišeš sve oko njega i povećaš ga malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4872 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Valjda onda samo meni dobre stvari padaju, poslje ovog patcha je prebrutalno igrati, evo poceo sam ovaj novi acc 12.10 igrati, svih 5 klasa vrtim i to samo MP10 koliko stignem, Wizard na lvl43, WD na lvl 40, ostale 3 klase na lvl 33. Golda kao u prici, trenutno sam presao 30M (a bas i neigram puno), legendary minimalno pada 4 dnevno trenutno, samo sto je cijena njih toliko pala da je nekad tesko neki manji item i po 10k prodati, evo zadnji vrijedniji predmet sinoc je otisao na AH za 2.5M -15%, a dan prije nije mogao ni za 1.3M, pa ti misli: ![]()
![]() |
#4874 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ekipi oko mene pada kisa toga, I.King, Innas, Lacuni, sve bolesno dobro, a meni? Padne 3 legendarya pred kraj acta 3 ![]() I onda u gradu identfy....da se identify scroll prodaje po 100 golda, ta 3 scrolla bi vrijedila vise nego ova 3 itema. Al da je drop povecan, je. Prosjecno po A3 runu dobijem 1, ili ako krenem od pola acta jer su mi katakombe dosdne, svako 2 runa 1, nekada i vise njih padne. Imam par "mule" likova i jednog za prodaju, svi puni itema al nemozes nista prodat, cjene isle u mp3. Dobijem Tyraels Might chest, isli po 4-5m, ja stavim 3, samo da ode, nista, pogledam AH a napadalo ih ko govana, sad su po 700k. Drop je povecan, to se primjeti, al da cekas da padne cijeli dan pa da dobijes neko rolano govno, e jebat ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4875 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Heh a bilo bi i trulo da svakih 10 min padaju uber stvari ![]() Meni vec tjedan dana niti jedan zuti vrijedan spomena, sve za 50-300K ode, tu i tam nes za milju... Padaju i legovi i setovi ali vise manje govanca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Premium
|
Ma ne zelim da padaju ko blesavi, al kad padne da je barem necemu. Ovako dobijes barb oruzje sa inteligencijom il neko takvo sranje. Nat. boots su prije bile po 15m, sad ih imas po 3-4, napunim 3+ taba u stashu rareova po runu, na kraju od svega toga mozda prodas 1 na AH a i za to se nacekas ili stavis jeftino koliko mozes pa sta bude. Nekako mi je blesavo da kad gledas statse nekog set itema, ne racuna se bonus sta bi dobio ako vec imas equipan jos koji set item. Taj bonus kao dodje naknadno, a do tada se misli jel investicija pametna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
potpis Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 12.11.2012. u 12:17. Razlog: greska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4878 |
Premium
|
Bas tako, dobijes neko lowend smece koje nemozes ni poklonit, a gledas po AH iteme prosjecne po 50-500m i pitas se odakle te pare natuc. Cekas neki drop i radujes se svemu, kad dodjes do AH vidis da je postalo bezvrijedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4879 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nakon prilično dugo suše, čak i nakon 1.5 patcha, u zadnjih par dana situacija se popravila. U 3-4 dana pali su mi belt, hlače i off hand sjekira. ![]() http://us.battle.net/d3/en/profile/T.../hero/15429268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4880 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobra ti je sjekira. Da ima jos malo vise vita bila bi bomba ali i ovak je super. Imas puno rezerve u vita i ja bi to kreso na konto dps. Ovakve stvarcice nisu preskupe dizu crit ch. i dobis jos life gen i Loh uz malo srece. Meni su ova dva viska.. U svakom sl provjeri Unity ringove za 5,6 milja dobis dosta DPS a ima ih i sa life %. Vecina ima velki dmg range i ima ih dosta sa 200+ str.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4881 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ma glupost je sto barb specificno oruzje moze imat inteligenciju ili jos bolje bonus dmg za wizard skill... ![]() Ja neznam koja je to konjina uopce smislila.... Class specific oruzja bi trebala samo rollat primary stat za tu klasu + vitality za sve i samo bonuse za skillove i resurse za tu klasu....neznam jel to bilo tak tesko za skuzit. E onda bi oruzja posebna za klase bila bas to ORUZJA POSEBNA ZA KLASE a ne ovak se dogodi da mi padne super 1h za wizarda ali je fury weapon ![]() I eto oni prave expanziju a jos uvijek imaju takve gluposti u igri... Danas mi padne set xbow za dh s rollanim lvl req -8, o sunce ti tvoje sta s tim da radim.Jos cu ga morat rastopit za brimstone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4882 |
Premium
|
A sta da ti kazem, danas jos 3 legendarya, jedan IK helm vrijedi 2m uvrh glave, Dawn hand-crossbow, nisam mogao nac gore statse na aukciji a trudio sam se. Bolji od moga sa 200 dpsa vise idu po 12k golda...placi boze. Jos pade Hieropant seal prsten, totalno sranje, trebao bi dobit nagradu za najgori moguci roll pri identifikaciji, potvrdila AH. Sve rastopio u smithya. Vise se necu ni trudit prodavat ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 | |
noob in da game
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
hehe, enchantress mu ima bolji equipment nego ja na glavnom liku ![]() Zadnje izmijenjeno od: On1X. 13.11.2012. u 10:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4887 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hallo DHunterići, kako prežvljavate visoke MP levele? Kako preživljavate reflect i kako punite disciplinu? Evo dotjerao sam DH na lev60 i vidim da je užasno teško s njim dugo živjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4888 |
Guest
|
Ma skačem okolo ko manijak i trčim sa "shadow" dok postavljam "turrete". Nema ti druge! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 13.11.2012. u 13:15. |
![]() |
![]() |
#4890 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |