|
![]() |
#4832 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
che ste tako nabrijani, nije svatko za sve. evo idem i ja sada napraviti postupak, tek sada dodjoh sa raznoraznih zhderachina.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4833 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
dodite gore na server...usamljeni smo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Đizus krajst. Stvarno neznam kaj da vekim osim da podrzim ban jednog člana koji je ili stvarno toliko glup ili se pravi glup i piše ovdje o stvarima koje su zabranjene. Ali on je vjerovatno stvarno glup jer se nebi hvalio kako on jedini zna šta i kako a dovodi ovaj sajt u opasnost. ![]() MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Uradih sve po naputku, maknuh sve navedeno, bekapirah potrebno, dodah patch i report pri connectanju glasi : Server is a different version 1.2 Evo kako izgleda moj main folder ![]() Doktore, gdje sam pogriješio ?
![]() |
#4839 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ovaj CoD2MP_s.exe ide u folder prije. Gornji level ili kako već hoćeš. Ide tamo gdje je i CoD2SP_s.exe.
![]() |
#4840 |
Moderator
|
cod2mp_s.exe prebaci u cod2 direktorij, a ne u ovaj u kojem je trenutno. (pardon,rak je brzhi)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4841 |
driver
|
Navedeni CoD2MP_s.exe već je bio tamo, ovo u main folderu je bio primjerak viška pa sam ga pobrisao. I dalje ne radi i poruka sa servera je ista.
![]() |
#4843 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ajde me razveseli i reci mi zas sam pobro bananu putem punkbustera??? daklem novi instal 1.2 gore i ove 3 mape +2 moda....????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4845 |
driver
|
Skinuo sam zipani, raspakirao ga. Pri instalaciji se nakratko u direktoriju CoD 2 pokazao Folder PB ali je završetkom instalacije patcha, nestao. što sad ?
![]() |
#4846 |
Moderator
|
jesi napravio onda ovo? Za one koji su skinuli raspakiranu verziju patcha sa http://www.ers-squad.com/CoD2_patch_1.2.zip. Predradnje su istovjetne onima koje su gore upisane uključujući i backup .exe filea CoD2MP_s.exe. - U Call of Duty 2 direktorij dodati CoD2MP_s.exe (novi) - U Call of Duty 2 direktorij dodati gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll - U Call of Duty 2 direktorij pb - U main direktorij dodati iw_15.iwd i localized_english_iw11.iwd - Vratiti sve mape i modove za naš server Fileovi gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll ovdje: http://www.megaupload.com/?d=94YH1VC5 http://www.megaupload.com/?d=E4YUBY70
![]() |
#4847 |
the luda ribetna
|
tatha nisam uopce nasao sto je to "dijelio"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ljudi ajd prosvijetlite me. I ja sam dobio bananu od PB-a, poslao sam E.T.-u poruku da me prosvijetli jer vidim da je on vec slao neke privatne poruke sa riješenjem za ovaj problem. Al meni se sad ide gore pa ako netko može meni na PM objasniti to što je vama E.T. objasnio.
![]() |
#4849 |
Moderator
|
Molim pojedince i dusebriznike koji neigraju na nasem serveru da preskoce ovu temu, a sta je dopusteno a sta nije na ovom podforumu odluciti ce moderator(i) i administrator. Smatrajte se upozorenim. Ako tko ima problema s ulaskom nek se obrati onima koji su sebi taj problem "rijesili" (RAK,MM,atha,E.T., Mrkonja, Scorpio ...da ne nabrajam dalje) Hvala na pozornosti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4850 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ajde neka dobra dusa ako moze uplodati iw_blood
![]() |
#4851 |
the luda ribetna
|
imas sad mislim u stikiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4852 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo i mene u problemima. Verziju sam najprije dignuo na 1.01 pa na 1.2. Slozhio sam i batch file koji che mi prebacivati izmedju verzija ako zatreba. Mogu normalno igrati ali mi slika titra, tj. izgleda normalno ali se svakih sekundu-dvije desi neki chudni efekt kad se neki djelovi zabijele na par milisekundi. Jako iritira. Dogadja se kad mi je rezolucija na 1024x768 ili vishe (neovisno o ostalim postavkama). Ista stvar je i na 1.01. Grafichka je GeForce 4 MX 440. Prije dizanja verzije sam normalno igrao na 1024x768.
![]() |
#4853 |
the luda ribetna
|
khm sad pucam na daleko al je cak i moguce da su malo grafiku u patchu poboljsavali??pokusat sve stavit na min...osim reze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
evo ja sam sve sredio s tim da sam reinstalirao igru jer mi se to cinilo jednostavnije!!!
![]() |
#4856 | |
Moderator
|
Citiraj:
Htio sam frapsom snimiti kako to izgleda al chim stisnem snimanje sve postane normalno i kad ga iskljuchim vrati se na staro?????
![]() |
![]() |
#4857 |
Moderator
|
onda snimaj stalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4858 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4859 |
Moderator
|
Reinstalirao sam igru i pokrenuo bez stavljanja patcha da vidim jel sve shtima. Naravno sve je bilo u redu. Nakon toga sam direktno stavio 1.2 patch i problemi se opet stvorili. Izgleda da nema spasa.
![]() |
#4860 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|