|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
trenutacno ga nemas nigdje za nabavit ja sam u potrazi za nijim vec mjesec dana pa nista .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto ne uzmete 'stari' CM690. Njih ima, a nema neke bitne između njih i CM690 II. Novi ima SATA dock na vrhu, a u unutrašnjosti jedine bitne razlike su u broju mjesta za hardove/optiku. Stari zato ima jednu prednost u odnosu na novog - kartice (grafa, wlan,...) se na kućište učvršćuju mehanizmom, dok kod novog imate klasične šarafe. I zato, ako su vam živci pri kraju, uzmite si stari model. btw, jeste pokušali kod Oprić informatike pitati? Vidim da na cjeniku ima čak 5 modela CM690 II (Advanced Pure Black, Advanced Window, Lite PCHG White, Lite Pure Black, Lite Window).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
a evo bas mi se II dopala sta da ti drugo kazem tj. mislio sam uzet stari cm690 u eurotrade-u u VZ-u ali se sve razgrabilo jako brzo ![]() uh ovaj mi je malo predaleko " Oprić informatike" nazvat cu kasnije dal pitam imaju li kakvu dostavu oni |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
evi i ja danas premjestih komponente iz rebela9 u cm690. na prvu loptu ta tri venta su stvarno glasna. bočni sam premjestio na dno di je filter. znači ne gine mi mod u 5v ventova ili kakav kaze kontroler da se to malo utišat. morat cu se samo malo bolje poigrat sa sata kablovima......inače za 369kn moram biti prezadovljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Imam dvojbu da zamijenim rebela sa Cm690 pa me zanima koliko se isplati. i gdje si ga uzeo za 369kn??
![]() |
![]() |
#457 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
što se kablova i urednosti tiče ovo je koplje ispred rebel9 economy. temp nisam provjeravao jer je još otvoreno kučište, imam jos posla malo ventove preslagat. u eurotradu sam ga uzeo kak reče asibulj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo i ja upiknuo jedan polovni CM690 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Probao sam različite konfiguracije, čak i sa svim ventovima, ali zbog odnosa prašine, buke i vibracija, sad sam samo na 3 venta. Prednji dolje za diskove, iznad pržilice sam stavio ovo (http://p.gzhls.at/426240.jpg) da puše prema Freezeru a straga vent koji vuče zrak van. Sve ostale rupe sam zatvorio. Dok nisam kupio taj Coolermaster HDD kavez, vent sam imao razapet na gumi na istom mjestu. BTW taj kavez se u CM690 ne može učvrstiti. samo stoji ovako na pržilici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Premium
|
Aha, pa tako sam i ja mislio biti na tri - četiri venta, mislim da je nepotrebno imati sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja imam dva venta, a ovo su temperature od sinoc (bocni i iza na ispuhu) ![]() tokom noci CPU padne na ispod 25C*, ali nemam nikakav posebni hladnjak vec je na njemu stock, ostale rupe sam zatvorio s zracnim jastucicima(ko u posti sto dobijete kovertu s jastucicima) i dela ovo fantasticno ![]()
![]() |
#464 |
Premium
|
Može savjet kako, okrenuti napajanje?? onaj vent prema dolje ili prema gore??? imam Hx620??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
|
Evo imam još jedno pitanje.... Spojio sam sve u kučište i sve šljaka, al nema nigdje onog konektora za speaker što radi biiip kad palim komp, hehehe Imao sam na starom kučištu to... e sad jel to ovo kučište nema, ili sam ja nešto propustio???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() I tu ustekas zvucnik od kucista. Mislim da ga ima taj coolermaster, bar bi trebao imat.. Pogledaj u kablovima sto ti idu od frontpanela jel imas neki siroki za 4 pina. Imas dolje sliku kako bi trebao izgledat kraj koji se ustekava u ploču... Ak nemas na kucistu taj zvucnik, onda si nabavis ovo: ![]()
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
Hvala, to znam, ali zato pitam da li mi netko može sa sigurnošću reći da li ima ili nema ovo kučište, jer ga naći nemogu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
|
Evo imam još jedno pitanje, kako riješiti vibracije diskova??? stavio sam dva HDD-a u one plastične držače, ali mi se nekako čuje vibriranje???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Daj ako netko ima riješenje kako riješit te vibracije diska nek posta slike. Ti crni plastični držaći na CM690 su obična glupost...samo doprinose vibriranju. Ja se skoro uvjerio da je samsung f3 neispravan sve dok ga nisam položio na spužvu...a on tih ko beba ! Nevjerojatno koja je razlika kad se ponovo stavi na držač i nazad u jedan od utora...opis zvuka bi bio otprilike....vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Od danas pa do sutra
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
(1TB WD black)jedino što me živciralo je vibracija bočne stranice kad je vent aktivan ali to je sređeno . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
E sad moje pitanje je koji vent staviti bocno da ne zuji, nije mi toliko bitno ako je glasan kao vent samo da ne zuji? I da li je moguce/ima smisla mijenjat ventove naprijed i iza na kucistu s nekim drugima i da li bi to utjecalo na temp jer se kuciste dosta grije odkad su kartice u SLIu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
još da nadodam da je bitno ne zatvoriti bočnu stranicu tako da ona "sjedne" na sve "utore", dakle, 1-2 "utora" ostaviti nezakačenima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|