|
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nakon skoro 40 godina praćenja F1 ozbiljno razmišljam prestat i ne živcirat se više. Otišlo je to jako u krivom smjeru.
#454 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Moram priznati da me najvise "smeta" u biti odlican prijenos koji radi SKY. Da nema toga i njihovih odlicnih priloga sigurno vise nebi gledao F1 uz Novaka i neznam tko danas komentira F1 na Hrvatskim kanalima. Sjećam se da sam F1 gledao uz Slavka Cvitkovića e to je bio užas no onda se pojavio Ben Edwards i John Watson na Eurosportu e to je bila prava uživancija. Kasnije je ITV radio izvrsno prijenose sa James Allenom i praktički ostatak SKY ekipe sa Martin Brundleom, Ted Kravitz... Samo da se taj SKY opameti i šutne onog ridikula Herberta i vrati Karuna Chandhoka i Ant Davidsona. |
|
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
Meni je isto naporan sky sa velicanjem Hamiltona, dok s druge strane, RTL.de odradjuje vrhunski posao. Zanimljivi prilozi, onda Florian König i Niki Lauda uvjek sa zanimljivostima sa staze, i za kraj meni najdrazi komentatori bilo cega opcenito, Heiko Waßer i Christian Danner. Da nije do RTL.de ekipe i ja bi vjerovatno prestao gledat. Ovako mi znaju bit cudne nedelje bez da njih cujem ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma ne smeta me tolika pristranost prema Hamiltonu na SKY koliko me smeta kad sluzbeni sudac utrke Mark Blundel, izvali uzivo na grid walku Martinu Brundlu da ce bit sretan ako Lewis pobjedi!?!?? WTF! I niko nista, sudac otvoreno navija za jednog vozaca i to je normalno kao. Sve je jos donekle razumljivo kad komentatori malo navijaju ali suci nikako nebi smjeli javno to pokazivati. I druga stvar nije mi jasno zasto tolika zaludjenost Hamiltonom. On cak ni nije "cisti" britanac ako ga poredimo sa JB koji je valda slika i prilika pravog Britanca a popularnost je doslovno ne mjerljiva pored Lewisa. Ajde necu spominjat druge jer su ipak manje popularni ali svejedno ako je britanski SKY zasto zapostavljati jednog Palmera? Neznam, ali ja da sam Britanac uvijek bi prije za JB navijao nego za onog cudaka Lewisa. Kad ga vidim u onim poderanim trapericam i lančinom oko vrata i jos nabije neku kapuljacu doslovno mi se povraca na tog lika. I jos jedna za kraj stvar. Zanimljivo kad je McLaren bio u borbi za naslove od 2010-2012 sa JB i LH postavom, SKY je bio pun priloga i interviewa sa McLarenom i svima oko njih. Cim je LH presao u Mercedes vec 2013 vrlo malo o McLarenu. A sad kad je McLaren potonuo i kad za njih vozi njima mrski Alonso, vrlo malo se priča o njima. Znam da su sve manje više te momčadi Britanske ali ipak toliko zapostavljanje jedong McLarena... |
![]() |
![]() |
#459 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
i "zadnja" (ono govno arapsko ne priznam pod stazu) ovogodišnja utrka će da bude zanimljiva, majke mi ![]() http://www.accuweather.com/en/br/sao.../45881?hour=57 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Acestream: 4abc974b1b286c4967d1b477d6bfc90d37568581 (6000kbps) Acestream: cf79e52f4b2e1cdec0768aa82c09c1c6bbfc61be (3000kbps) Acestream: 94c33effb636935254fa01952cf624777a94ec89 (1200kbps) |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
|
Ma ovi safety car startovi su mi najveci cancer... bjeda. |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
|
Savage i pol ovaj Max, fakat se pokazao u ovoj kisi. Ne volim ga, al za ovo kapa do poda. Dobar call na gume, genijalna voznja. |
![]() |
![]() |
#473 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Verstappen je odvezao cudo! Steta sto jos malo nije trajalo da stisne i Mercedese. Imao je novije gume i vozio je savrseno. Ili da je bar Rosbergu otkinuo 3 boda pa da borba bude jos neizvjesnija. Od Abu Dhabija ne ocekujem spektakl, ali tko zna... Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#475 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Moram reći baravo Max. Kiša je bila uvijek taj fini filter, još kada malo odraste moglo bi to biti OK. RB-ov bolid isto odličan u tim uvjetima ali imam osjećaj da ga Daniele nije iskoristio kao Max. Nadam se bar jednako zanimljivoj zadnjoj utrci. Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#476 |
Member
|
Stream? ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Koja je pička ovaj Hamilton. Ja bi ga izbacio iz ekipe. Koji smrad smrdljivi crni. Puuuuj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|