Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.03.2014., 14:49   #451
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Po meni prvak ove sezone može biti onaj ko se u prve 3-4 utrke penje na postolje. Po toj priči ispada da su to Merc. i RB. Evo ja ću prvi već otpisati Ferarija (koliko sam gnjeva navukao na sebe). Iduća utrka će biti slična današnjoj, jer se nema vremena nešto bitno mijenjati na bolidima. Za mene je bitno da se Renault nije sklon kvariti, a poslije Bahreina će već RB smisliti neku gadost da se izjednači s Mercedesom. Ovaj oporavak ide brže nego što sam očekivao. Bitno je da se odmah dogovore, da se zna da je Fetel tu radi osvajanja prvog mjesta, a da je Riki tu radi konstruktora i neće biti problema.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 14:54   #452
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Evo ga na, ovi djele sakom i kapom kazne i poslije utrke .

1. Bianchi - 2 kaznena boda na vozacku licencu (zbog sudara)
2. Magnussen - 2 kazenna boda na vozacku licencu (zbog sudara)
3. Ricciardo - 10 mjesta nazad na startu slijedece utrke (unsafe release)
4. RedBull je jos pod istragom zbog jednog clana ekipe koji nije nosio zastitu za glavu u boxu dok je Ricciardo bio u boxu.....

Pa dovraga, jel nisu dovoljno vec podjelili u utrci ???
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2014., 14:54   #453
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor DanielDJ Pregled postova
Bilo bi smiješno da nije tužno. Iako sam Kimijev fan, mislim da bi Ferrariju bilo bolje da su uzeli Hülkenberga, čovjek čuda radi od Force Indije(ili je Force India toliko bolja od Ferrarija).
Potpuno se slažem, Hulka su trebali uzeti. Kvalitetan, mlad, jeftin, zalog za budućnost.
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 15:00   #454
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Rano je za komentar, Kimi će na kraju imati više bodova od Alonsa.
Edit: Evo još nekih moji razmišljanja. Na vašu radost po svoj prilici RB ove godine nije prvi. Ali to nisam rekao i za vozača. Po meni Mercedes je danas napravio grešku. Trebao je pustiti napred vozača s više bodova, a isto to uraditi i u sljedećoj utrci. 75 bodova je mnogo, ovako, to je sve dostižno.

Zadnje izmijenjeno od: begi. 30.03.2014. u 15:22.
Staro 30.03.2014., 15:53   #455
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Rano je za komentar, Kimi će na kraju imati više bodova od Alonsa.
Edit: Evo još nekih moji razmišljanja. Na vašu radost po svoj prilici RB ove godine nije prvi. Ali to nisam rekao i za vozača. Po meni Mercedes je danas napravio grešku. Trebao je pustiti napred vozača s više bodova, a isto to uraditi i u sljedećoj utrci. 75 bodova je mnogo, ovako, to je sve dostižno.
Alonso je bolji vozač i bit će sigurno ispred Kimija... Propuštati vozača već u drugoj utrci je suludo, pogotovo kada bi bolji vozač trebao pustiti lošijeg.
Staro 30.03.2014., 16:03   #456
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Upravo to. Rosberg je losiji vozac i bodovna situacija bi vjerojatno bila drukcija da Hamilton prije dva tjedna nije ostao na 5 cilindara...
Ferrari je ocaj, bas su me razocarali... Ne zelim podcjenjivati Hulkenberga, ali Alonso se s njegovom FI namucio na kraju. A Kimi nije mogao proci Lotus, jao...,
Sve u svemu, Alonso je profitirao od Red Bullovih problema s Ricciardom, a i Kimi bi bio tu negdje da nije imao kontakt s Magnussenom. A od ovih kazni mi se vise sere.
Zaspao sam par puta, Kimi me probudio kad je vikao da na jednom dijelu pada kisa i kasnije Skyovi komentatori kad se Massa uzbahatio
Sreca pa je Bahrein popodne...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 16:50   #457
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pa čekaj,čovjek je prošao na crveno sa otpuštenim kotačem,drugim riječima da ga nisu zaustavili mogao je ladno ubiti nekoga i polovici utrku uništiti, pa zar bi ga trebali nagraditi zbog toga.Po meni za takve gluposti trebalo bi DQ na licu mjesta pa nek se majmuni nauče raditi.I kakav je to ceh platio u utrci,dobio je najmanju moguču kaznu.
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 17:22   #458
partwish
Creeper
Moj komp

Ja samo čekam da vidim je RB zadovoljan senzorima.
Staro 30.03.2014., 19:02   #459
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ovi ga guraju natrag i u tom trenutku naleti bolid,ali u pravom smjeru...
Prije je to bila automatska diskvalifikacija iz utrke,reko Brundle
Staro 30.03.2014., 19:14   #460
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Na replayu se vidjelo da se crveno ugasilo i onda je krenuo. Kacigu nije imao ni kamerman koji je snimao kako ga guraju nazad (a trebao je imati). Tih 10 grid mjesta nije trebao dobiti kad je vec imao stopgo penalty...

a i svi ovi penali sto su podjelili, pa nije ni cudo da nitko nece vozit na blizu kad svaki kontakt automatski znaci kaznu...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2014., 19:17   #461
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Ovi ga guraju natrag i u tom trenutku naleti bolid,ali u pravom smjeru...
Prije je to bila automatska diskvalifikacija iz utrke,reko Brundle
Ne nego ako ubaci u rikverc i sam krene nazad
vga killer je online   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 19:20   #462
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Lani je Webber skoro ubio čovjeka pa nije baš drastično kažnjen bio. Ricciardo se zaustavio 50m dalje. Kazne bi se trebale davati za nešto što se dogodilo, a ne što bi se moglo dogoditi jer možemo nagađati do prekosutra što bi bilo kad bi bilo.
Ma da. Znaci netko vozi kao kreten i napravi tko zna kakve gluposti, ali ako nije pokupio drugi auto ili mehanicara nema kazne?
rendula je online   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 20:08   #463
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Moguće.Eto baš skidam utrku da čujem šta je rekao.Možda sam krivo pokopčao
Staro 30.03.2014., 21:42   #464
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Krivo si čuo. Rekao je rikverc.
Osim ako pod rikvercom nije mislio i na guranje kao ovo danas

Staro 30.03.2014., 22:25   #465
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Napomenuo je spiker, više puta na Skyu da nesmije vozit u rikverc, a guranje je dopušteno. Odnosno nije specificirano, jer po pravilima smiju gurat bolid il tako nešto, nigdje nije specificirana ovakva situacija koja je bila danas, pa da se nesmije.
Staro 30.03.2014., 22:34   #466
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Krivo si čuo. Rekao je rikverc.
Osim ako pod rikvercom nije mislio i na guranje kao ovo danas
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Napomenuo je spiker, više puta na Skyu da nesmije vozit u rikverc, a guranje je dopušteno. Odnosno nije specificirano, jer po pravilima smiju gurat bolid il tako nešto, nigdje nije specificirana ovakva situacija koja je bila danas, pa da se nesmije.
Zabrijao sam,u pravu ste
Staro 30.03.2014., 23:27   #467
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Kad su u pitanju kazne i nebuloznosti, ne bih se čudio da do sljedeće utrke kazne i masu jer nije propustio svojeg timskog kolegu . Ovakve gluposti oko kazni još nisam doživio (ricciardo), a pogotovo kada su u pitanju trkaći incidenti (ostali koji su imali dodire ili sudare). Ne možeš svaki puta kazniti vozača ako je imao dodir s drugim. Treba ih kazniti ako su stvarno pogriješili, izbacili nekoga iz utrke, zakucali drugog vozača u zid isl. ali ovo nema smisla. Vozači će postati toliko oprezni da se više neće usuditi niti boriti. Ne bih se čudio ni da počnu dijeliti kazne vozačima ako im eksplodira motor jer su time, eto, smanjili vidljivost drugima iza sebe.
Staro 30.03.2014., 23:56   #468
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Po meni prvak ove sezone može biti onaj ko se u prve 3-4 utrke penje na postolje. Po toj priči ispada da su to Merc. i RB. Evo ja ću prvi već otpisati Ferarija (koliko sam gnjeva navukao na sebe). Iduća utrka će biti slična današnjoj, jer se nema vremena nešto bitno mijenjati na bolidima. Za mene je bitno da se Renault nije sklon kvariti, a poslije Bahreina će već RB smisliti neku gadost da se izjednači s Mercedesom. Ovaj oporavak ide brže nego što sam očekivao. Bitno je da se odmah dogovore, da se zna da je Fetel tu radi osvajanja prvog mjesta, a da je Riki tu radi konstruktora i neće biti problema.
Wow, i to mozes na osnovu 2 utrke rec... Hamilton je pomeo Q u obe utrke, samo suga od merca otkazala. Uvik je bio no1 i ostat ce, ma kako Rosberg dobar bio.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2014., 00:21   #469
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja popizdio kad su Magnusenu dali kaznu za ono sa Kimijem....ono daj me nemoj hebat s glupostima.
Mislim, navijam za Ferrari al kaj je prevec je prevec.
Fakat će ih bit strah za bilo kakav duel da slucajno ne bi bili blize od dozvoljenih 15 cm jedan od drugog.
vga killer je online   Reply With Quote
Staro 31.03.2014., 00:54   #470
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

@ Baja 001
Po meni Hamilton je jedan od najbržih vozača (odmah iza... znate već). Samo kažem da Mercedes ima jedinstvenu priliku osvojiti obje titule. Šta ako Rozbergu bude na kraju falilo npr. 9 poena, a to mogu namaknuti (nije sportski) vozaču s vše bodova.
Staro 31.03.2014., 01:01   #471
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ajd se malo skuliraj...tek je druga utrka, a ti bi da se propušta "vozač s više bodova".

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2014., 01:25   #472
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni se sve manje gleda ovaj cirkus (u negativnom smislu).

Jedino me je Williams natjerao da pogledam obje utrke do kraja. Taj Martini livery vraća u povijest

Sviđaju mi se i oba vozača trenutno. Totalno sam indiferentan prema ostalim momčadima i vozačima. Nema baš nikog da se posebno ističe zasad.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2014., 14:24   #473
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Meni se sve manje gleda ovaj cirkus (u negativnom smislu).

Jedino me je Williams natjerao da pogledam obje utrke do kraja. Taj Martini livery vraća u povijest

Sviđaju mi se i oba vozača trenutno. Totalno sam indiferentan prema ostalim momčadima i vozačima. Nema baš nikog da se posebno ističe zasad.
E da mi je znati što ti se to kod Masse sviđa... To što vrišti ko curica kada ga Bottas želi zaobići, ili to što ga nije propustio, ili to što je jednostavno loš vozač?
Staro 31.03.2014., 14:33   #474
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
E da mi je znati što ti se to kod Masse sviđa... To što vrišti ko curica kada ga Bottas želi zaobići, ili to što ga nije propustio, ili to što je jednostavno loš vozač?
Nisam rekao da mi se Massa sviđa. Sviđa mi se Williams kao tim. Bottas najviše, a to što ga Massa ne želi pustiti će samo Bottasa natjerati da se više trudi. Opet, tim može samo profitirati time...valjda

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2014., 14:42   #475
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Neki timovi to zovu Multi 21, ili po novom default 13, kako je netko vec napomenuo na stranici prije.

Staro 31.03.2014., 14:49   #476
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Nisam osoba koja se svađa po forumima, niti imam nekog vozača kojeg enormno favoriziram, ali smatram da nitko na ovom forumu i šire od njega nema pravo govoriti da je Massa loš vozač s obzirom da je izgubio po meni zasluženi naslov prvaka od Hamiltona zbog više sile (kiše) u zadnjih pola kilometra posljednje utrke u sezoni. Takva je sudbina, ali budimo realni....da Hamilton nije digao naslov te godine, a Massa jest, pričale bi se druge priče. Ajmo jednostavno ostati na tome da vozači imaju faze kada voze dobro i kada više nemaju motivacije. Massa je živio sezonu života i imao je priliku u kojoj se osvajaju naslovi. Nažalost, više je nikada neće imati jer je stekao status vozača koji je samo "dobar" odnosno koji sluša kada mu se nešto kaže i prikuplja momčadske bodove. "Kriv" je samo zbog toga što je većinu karijere proveo u momčadi s najboljim vozačem svih vremena (po meni, ne želim komentare na ovo jer kao što sam rekao, ne volim gubiti vrijeme na svađe po forumima) i sada bi se htio pokazati ako vozač koji može nositi momčad. Možda je plakao na radio, ali plakao je i njegov momčadski kolega koji je tražio momčad da vele Massi da ga propusti, a po meni Massa nije imao apsolutno nikakav razlog da ga propusti. Brzine su im bile zanemarivo različite.
Staro 31.03.2014., 15:02   #477
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Massa je imao sezonu zivota i da je osvojio te 2008. bilo bi zasluzeno. Ja sam tad navijao da ga osvoji on, jer sam navijac Ferrarija, bez obzira sto je Hamilton daleko bolji vozac.

Ali ne treba zaboraviti da je Ferrari tad jos uvijek koliko toliko imao povlasteniji status u odnosu na ostale, a Hamilton je dobio hrpu kazni i spusio hrpu bodova na to, sto bi znacilo i potvrdu naslova prije drame u Brazilu...

Staro 31.03.2014., 15:44   #478
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Treba priznati da je Hamilton bio jako šeprtljav prve dvije sezone (opet činjenica, ne želim svađu ) i za mnogo toga je i sam kriv. Sjeti se samo kako je Kimija pogodio u boksu dok je ovaj stao na crveni semafor. Ne sjećam se točno u kojoj sezoni je to bilo, ali je bilo glupo. Ne sjećam se da sam to ikada vidio od kad pratim F1. Daleko od toga da je loš vozač, ali zbog newbie grešaka je izgubio i potencijalni naslov 2007. No nitko mu ne pripisuje kako je prosječan vozač. Čak i kada je vozio prosječni Mercedes svi su ga hvalili iako nije imao spektakularne rezultate. S druge strane, nisam vidio da je Massa griješio na takve načine, stvar je bila samo u tome da su ga sustavno kočili jer je jednostavno bio "samo" drugi vozač. I on je imao sezone u kojima je vozio bitno oslabljeni Ferrari, a nažalost došlo je i do onog trenutka "feder u glavu" baš u tom periodu. Pad morala i kanta od bolida dugi niz godina učinili su svoje da čovjek skroz izgubi na samopouzdanju. Ipak, ne zaslužuje ni u kojem smislu da netko kaže da je loš. On je pokazao što može u najboljim godinama i najboljoj formi i po tome ga treba pamtiti. Nitko Schumachera ne ocjenjuje po vožnji Mercedesa kada je več bio starček s oslabljenim refleksima i vozio je u mladoj momčadi s slabim bolidom. ocjenjuje ga se po najboljim vožnjama u karijeri. Alonso je osvojio naslove 2005. i 2006 i od tada ništa (nije bitno zašto, bitno je samo da od tada nije digao naslov). Svejedno ga se pamti po tim rezultatima. Ajmo onda i Massu pamtiti po tome da je u istom bolidu znao smazati i velikog Schumachera, ok? Tri sezone zaredom bio je treći, četvrti i drugi, a 2006. bio je odmah iza Alonsa koji je digao naslov i Schumachera, dakle bio je iza dvojice najvećih. I to je itekako vrijedno hvale. Eto, nadam se da sam obrazložio što sam htio reći.
Staro 31.03.2014., 17:55   #479
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Ajmo onda i Massu pamtiti po tome da je u istom bolidu znao smazati i velikog Schumachera, ok?
Nećemo se svađati...svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Pamtit ću Massu po onome što ja hoću, a to je da je jedan od najgorih vozača po kiši!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2014., 18:54   #480
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Predobro

Oglasni prostor
Oglas