|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Po meni prvak ove sezone može biti onaj ko se u prve 3-4 utrke penje na postolje. Po toj priči ispada da su to Merc. i RB. Evo ja ću prvi već otpisati Ferarija (koliko sam gnjeva navukao na sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ga na, ovi djele sakom i kapom kazne i poslije utrke ![]() 1. Bianchi - 2 kaznena boda na vozacku licencu (zbog sudara) 2. Magnussen - 2 kazenna boda na vozacku licencu (zbog sudara) 3. Ricciardo - 10 mjesta nazad na startu slijedece utrke (unsafe release) 4. RedBull je jos pod istragom zbog jednog clana ekipe koji nije nosio zastitu za glavu u boxu dok je Ricciardo bio u boxu..... Pa dovraga, jel nisu dovoljno vec podjelili u utrci ???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Potpuno se slažem, Hulka su trebali uzeti. Kvalitetan, mlad, jeftin, zalog za budućnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
|
Rano je za komentar, Kimi će na kraju imati više bodova od Alonsa. Edit: Evo još nekih moji razmišljanja. Na vašu radost po svoj prilici RB ove godine nije prvi. Ali to nisam rekao i za vozača. Po meni Mercedes je danas napravio grešku. Trebao je pustiti napred vozača s više bodova, a isto to uraditi i u sljedećoj utrci. 75 bodova je mnogo, ovako, to je sve dostižno. Zadnje izmijenjeno od: begi. 30.03.2014. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Creeper
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Upravo to. Rosberg je losiji vozac i bodovna situacija bi vjerojatno bila drukcija da Hamilton prije dva tjedna nije ostao na 5 cilindara... Ferrari je ocaj, bas su me razocarali... Ne zelim podcjenjivati Hulkenberga, ali Alonso se s njegovom FI namucio na kraju. A Kimi nije mogao proci Lotus, jao..., Sve u svemu, Alonso je profitirao od Red Bullovih problema s Ricciardom, a i Kimi bi bio tu negdje da nije imao kontakt s Magnussenom. A od ovih kazni mi se vise sere. Zaspao sam par puta, Kimi me probudio kad je vikao da na jednom dijelu pada kisa i kasnije Skyovi komentatori kad se Massa uzbahatio ![]() Sreca pa je Bahrein popodne... ![]()
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa čekaj,čovjek je prošao na crveno sa otpuštenim kotačem,drugim riječima da ga nisu zaustavili mogao je ladno ubiti nekoga i polovici utrku uništiti, pa zar bi ga trebali nagraditi zbog toga.Po meni za takve gluposti trebalo bi DQ na licu mjesta pa nek se majmuni nauče raditi.I kakav je to ceh platio u utrci,dobio je najmanju moguču kaznu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ovi ga guraju natrag i u tom trenutku naleti bolid,ali u pravom smjeru... Prije je to bila automatska diskvalifikacija iz utrke,reko Brundle
![]() |
#460 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Na replayu se vidjelo da se crveno ugasilo i onda je krenuo. Kacigu nije imao ni kamerman koji je snimao kako ga guraju nazad (a trebao je imati). Tih 10 grid mjesta nije trebao dobiti kad je vec imao stopgo penalty... a i svi ovi penali sto su podjelili, pa nije ni cudo da nitko nece vozit na blizu kad svaki kontakt automatski znaci kaznu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma da. Znaci netko vozi kao kreten i napravi tko zna kakve gluposti, ali ako nije pokupio drugi auto ili mehanicara nema kazne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Into my head it goes
|
![]() |
#465 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Napomenuo je spiker, više puta na Skyu da nesmije vozit u rikverc, a guranje je dopušteno. Odnosno nije specificirano, jer po pravilima smiju gurat bolid il tako nešto, nigdje nije specificirana ovakva situacija koja je bila danas, pa da se nesmije.
![]() |
#466 | ||
Into my head it goes
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kad su u pitanju kazne i nebuloznosti, ne bih se čudio da do sljedeće utrke kazne i masu jer nije propustio svojeg timskog kolegu ![]()
![]() |
#468 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja popizdio kad su Magnusenu dali kaznu za ono sa Kimijem....ono daj me nemoj hebat s glupostima. Mislim, navijam za Ferrari al kaj je prevec je prevec. Fakat će ih bit strah za bilo kakav duel da slucajno ne bi bili blize od dozvoljenih 15 cm jedan od drugog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
|
@ Baja 001 Po meni Hamilton je jedan od najbržih vozača (odmah iza... znate već). Samo kažem da Mercedes ima jedinstvenu priliku osvojiti obje titule. Šta ako Rozbergu bude na kraju falilo npr. 9 poena, a to mogu namaknuti (nije sportski) vozaču s vše bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni se sve manje gleda ovaj cirkus (u negativnom smislu). Jedino me je Williams natjerao da pogledam obje utrke do kraja. Taj Martini livery vraća u povijest ![]() Sviđaju mi se i oba vozača trenutno. Totalno sam indiferentan prema ostalim momčadima i vozačima. Nema baš nikog da se posebno ističe zasad.
![]() |
#473 | |
Creeper
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
Nisam osoba koja se svađa po forumima, niti imam nekog vozača kojeg enormno favoriziram, ali smatram da nitko na ovom forumu i šire od njega nema pravo govoriti da je Massa loš vozač s obzirom da je izgubio po meni zasluženi naslov prvaka od Hamiltona zbog više sile (kiše) u zadnjih pola kilometra posljednje utrke u sezoni. Takva je sudbina, ali budimo realni....da Hamilton nije digao naslov te godine, a Massa jest, pričale bi se druge priče. Ajmo jednostavno ostati na tome da vozači imaju faze kada voze dobro i kada više nemaju motivacije. Massa je živio sezonu života i imao je priliku u kojoj se osvajaju naslovi. Nažalost, više je nikada neće imati jer je stekao status vozača koji je samo "dobar" odnosno koji sluša kada mu se nešto kaže i prikuplja momčadske bodove. "Kriv" je samo zbog toga što je većinu karijere proveo u momčadi s najboljim vozačem svih vremena (po meni, ne želim komentare na ovo jer kao što sam rekao, ne volim gubiti vrijeme na svađe po forumima) i sada bi se htio pokazati ako vozač koji može nositi momčad. Možda je plakao na radio, ali plakao je i njegov momčadski kolega koji je tražio momčad da vele Massi da ga propusti, a po meni Massa nije imao apsolutno nikakav razlog da ga propusti. Brzine su im bile zanemarivo različite.
![]() |
#477 |
Je suis Schumi
|
Massa je imao sezonu zivota i da je osvojio te 2008. bilo bi zasluzeno. Ja sam tad navijao da ga osvoji on, jer sam navijac Ferrarija, bez obzira sto je Hamilton daleko bolji vozac. Ali ne treba zaboraviti da je Ferrari tad jos uvijek koliko toliko imao povlasteniji status u odnosu na ostale, a Hamilton je dobio hrpu kazni i spusio hrpu bodova na to, sto bi znacilo i potvrdu naslova prije drame u Brazilu...
![]() |
#478 |
Premium
|
Treba priznati da je Hamilton bio jako šeprtljav prve dvije sezone (opet činjenica, ne želim svađu ![]()
![]() |
#479 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#480 |
Je suis Schumi
|
Predobro ![]()
|