|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma sve pet,ali jednostavno sam uzivao u GTA 4 spucati se autom i gledati destrukciju auta i to mi je zao sto su unakazili. Ili let kroz staklo,blokada tockova u auta koji nemaju abs ![]() Valjda ce modding zajednica nesto uciniti jer nisam valjda jedini kojemu ovo nedostaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Never Forgetti
|
Nisam bas siguran koliko ce moding zajednica uspit edititrat nesto cega opce nema na modelima; ipak imam nade ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da PS3 i X360 još uvijek imaju problem što ne podržavaju PhysX kao što to PC podržava. Možda je zato takva fizika na ovom verziji koja je procurila. Možda su napravili maksimalno što su mogli. Možda PC verzija kasni zbog implementacije toga svega. Puno je tu možda, ali nadam se da sam u pravu i da će igra biti savršena.
![]() |
#454 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Slažem se da je tu puno možda u priči....ali mi je ipak malo čudno razvijati igru na platformi kojoj vrijeme prolazi....i još da znaju da nemogu napraviti ono što žele zbog ograničenja iste.... Da budem iskren nisam primjetio recimo pustoš u gradu što se tiče ljudi.... Da se razumijemo nisam sklon gušter-propagandi ali prije pljuvanja bih volio vidjeti kaj treba spljuvati... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
The mighty pirate
|
Meni je razvijanje igre za PS3 i X360 sasvim logično. Najjače postojeće gaming tržište (ne računajući PC) su upravo konzole trenutne generacije. Instant zarada je garantirana. Morali bi biti ludi da razvijaju igru za još nepostojeću (PS4 i XOne) platformu pa da imaju sljedećih nekoliko godina posla na prilagođavanju. Igraju na sigurno i čistu zaradu, a kad nove konzole izađu, lako će prilagoditi igru mogućnostima. Po ovom što vidim, finalna PS3 i X360 verzija će možda biti jako osakaćena u usporedbi s onom za PC i buduće konzole. Rockstar je s GTA postavljao standarde, ne vjerujem da bi si dopustili korak natrag, pa makar i u samo jednom aspektu igre.
![]() |
#456 |
Never Forgetti
|
A nije 5 godina i 266 milijuna $ otislo za nista ![]() Razvili su oni to sve (vjerujem i da PC verzija vec dugo postoji, samo dok sve sve ispolira treba vremena)
![]() |
#457 |
Guest
|
Pa nije da se prošla nešto kratko razvijala pa je bila neoptimizirano gofno ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
|
http://www.index.hr/black/clanak/vid...na/701002.aspx Opa....a taman planiram nabaviti plejku.....petica je vec narucena......sad sam u nedoumici da li da pricekam ili ne? ![]() Dobiju se navodno i sluške u paketu...samo da cijena nebude brutalna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
E da kako izgleda igra na pet zvjezdica wanteda?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja cekam PS4. Nikad nisam volio konzole niti cu ih volit jer nisu za FPS kojeg sam najvise igrao. I strategije. Al uzet cu PS4 za par igara jer mi se ne isplati slagat gaming komp. A nisam se ni igrao vec 3-4 godine... Bilo je neke price da ce za Battlefield 4 omogucit tipkovnicu i mis. To bi mi bilo prezakon... Probao sam jucer igrat na PS3 i grafika mi je losa. Igra je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
hahaha kakav bolid, ne vjerujem i onda taki pacijenti imaju i konzolu i para za igru, a ja niti jedno, i moram čekat za PC, a ne znam hoću li ju i kada izađe moći pokrenuti, svijet je bogami okrutno i nepravedno mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Never Forgetti
|
Sina ti... "I just did a little research.." ![]() Koji debil majko mila
![]() |
#467 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#468 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() ulaganje u računalo radi igara je isto kao da taj novac zapališ.Nisi jedini i ja čekam izlazak novih konzola i isto gledam na ps više nego na xbox.Jedini problem su mi cijene igara u Hr .s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
Mislim da sad vise nije problem narucit igru iz EU. Gledam najvise PS4 jer je Xbox skuplji i orijentira se vise na home media i TV (ko zna dal ce se ikad te opcije moci koristiti kod nas, a i da mogu ne bi ih koristio), a kinect mi ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja necu ni kupovat GTA ak bu vise od 40 eura jer znam da mi taj tip igri relativno brzo dosadi. Rade onda pogledam neki kvalitetni walktrough na youtube za dzabe i pokupim na nekoj rasprodaji kasnije. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.09.2013. u 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#472 |
Premium
|
Cekamo eto da izadje igra i da stavim za par sati kad izadje mod prava imena svih auta,da promijenim te blurrane teksture,da ubacim skriptu za gusci promet i bolji AI vozaca,da dodam nove vremensk uvjete,da ubacim mod za realniju voznju,nove zvukove oruzja,automobila i motocikala uglavnom da si poboljsam znacajno grafiku,gameplay itd. A ti ces igrati po defaultu. Samo pogledaj Skyrim sa modovima na PC koje grafa od 600 kn guta bez beda i plejku od 2.000 kuna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam na laptopu već dvije i pol godine... Tak da moram kupovat komp iz nule. Igre za komp i konzole koštaju isto ak su nove i ak ih hoćeš igrat u multiju. Komp mi je još uvijek daleko bolji i bit će mi bolji, al ako igram na njemu onda želim da sve bude na najjačim postavkama, a to košta (i treba se mijenjat svaku godinu-godinu i pol) i ne troše mi se pare samo na igrice. S druge strane, kupiš konzolu i igraš godinama... I to govorim ja, koji sam bio kupio Xbox prije godinu dana i riješio ga se nakon tjedan koliko mi je loš bio... Al to će ova nova generacija valjda riješit i valjda ću se naviknut na taj jad od kontrolera. Ako BF4 uvede tipkovnicu i miša neću razmišljat ni sekunde dal kupit PS4 il ne. Bilo bi i vrijeme da zaigram neš nakon par godina neigranja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
onda niti ne kupuj konzolu...
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
PS4 u bundleu s jednom igrom trenutno na preorderu košta 500 USD, prevedeno...500 EUR. Dodaj 25% gore i dobiješ 4756 kn. Cijena Xboxa One se isto predviđa na 500 USD. PS2 i PS3 su koštali oko 4500 kn kad su došli. Dodaj gore igru i još jedan kontroler, eto te na 5000 kn. Za iste novce složiš komp koji će te služiti sljedećih 5 godina (uz pokoju manju nadogradnju) da igraš sve kak spada. Radim tako nakon što sam kupio PS1 i prekrižio sve konzole nakon toga.
![]() |
![]() |
#479 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
@Texx tu se slažem,ali držati konzolu na stolu kraj monitora donekle pobija princip konzole, ne?
![]() |
#480 | ||
Premium
|
Citiraj:
A i ako imaš komp ne podrazumjeva se da ćeš igrat sve igre piratski. U BF:BC 99% zabave mi je bilo u multiplayeru, singleplayer nisam ni otvorio. Rađe bi igrao manje od tri igre godišnje nego visio po singleplayeru cijelo vrijeme. PS4 preorder u UK košta 349 funti... Preorder u Njemačkoj iznosi 399 eura. Preorder u Italiji 399 eura. Preorder u Austriji 399 eura. Rađe tamo skočim na izlet tamo nego da dam našima pare. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.09.2013. u 21:47. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|