Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.09.2013., 13:20   #451
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ma sve pet,ali jednostavno sam uzivao u GTA 4 spucati se autom i gledati destrukciju auta i to mi je zao sto su unakazili.
Ili let kroz staklo,blokada tockova u auta koji nemaju abs
Valjda ce modding zajednica nesto uciniti jer nisam valjda jedini kojemu ovo nedostaje
Staro 17.09.2013., 13:24   #452
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Nisam bas siguran koliko ce moding zajednica uspit edititrat nesto cega opce nema na modelima; ipak imam nade
Staro 17.09.2013., 13:36   #453
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mislim da PS3 i X360 još uvijek imaju problem što ne podržavaju PhysX kao što to PC podržava.
Možda je zato takva fizika na ovom verziji koja je procurila. Možda su napravili maksimalno što su mogli.
Možda PC verzija kasni zbog implementacije toga svega. Puno je tu možda, ali nadam se da sam u pravu i da će igra biti savršena.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 13:45   #454
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Mislim da PS3 i X360 još uvijek imaju problem što ne podržavaju PhysX kao što to PC podržava.
Možda je zato takva fizika na ovom verziji koja je procurila. Možda su napravili maksimalno što su mogli.
Možda PC verzija kasni zbog implementacije toga svega. Puno je tu možda, ali nadam se da sam u pravu i da će igra biti savršena.
Znam da ova raspravljanja mogu uci u kategoriju babinjaka ali treba nekako skratiti vrijeme dok ne dođe za nas ostale smrtnike....

Slažem se da je tu puno možda u priči....ali mi je ipak malo čudno razvijati igru na platformi kojoj vrijeme prolazi....i još da znaju da nemogu napraviti ono što žele zbog ograničenja iste....

Da budem iskren nisam primjetio recimo pustoš u gradu što se tiče ljudi....

Da se razumijemo nisam sklon gušter-propagandi ali prije pljuvanja bih volio vidjeti kaj treba spljuvati...

Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 13:57   #455
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Meni je razvijanje igre za PS3 i X360 sasvim logično. Najjače postojeće gaming tržište (ne računajući PC) su upravo konzole trenutne generacije.

Instant zarada je garantirana. Morali bi biti ludi da razvijaju igru za još nepostojeću (PS4 i XOne) platformu pa da imaju sljedećih nekoliko godina posla na prilagođavanju. Igraju na sigurno i čistu zaradu, a kad nove konzole izađu, lako će prilagoditi igru mogućnostima.

Po ovom što vidim, finalna PS3 i X360 verzija će možda biti jako osakaćena u usporedbi s onom za PC i buduće konzole. Rockstar je s GTA postavljao standarde, ne vjerujem da bi si dopustili korak natrag, pa makar i u samo jednom aspektu igre.

Staro 17.09.2013., 14:04   #456
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

A nije 5 godina i 266 milijuna $ otislo za nista
Razvili su oni to sve (vjerujem i da PC verzija vec dugo postoji, samo dok sve sve ispolira treba vremena)
Staro 17.09.2013., 14:07   #457
Mad_Duke
Guest

Pa nije da se prošla nešto kratko razvijala pa je bila neoptimizirano gofno Naravno da PC verzija postoji. Pa igre se razvijaju na PC-ima. Samo, kako radi, to je drugo pitanje :P
  Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 14:59   #458
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

http://www.index.hr/black/clanak/vid...na/701002.aspx

Opa....a taman planiram nabaviti plejku.....petica je vec narucena......sad sam u nedoumici da li da pricekam ili ne?

Dobiju se navodno i sluške u paketu...samo da cijena nebude brutalna....
Staro 17.09.2013., 15:09   #459
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova

Opa....a taman planiram nabaviti plejku.....petica je vec narucena......sad sam u nedoumici da li da pricekam ili ne?

http://www.sophoslab.hr/konzole/130/...ta-v/5246.html
Staro 17.09.2013., 15:10   #460
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova

samo se pazi cigle i noža heheheh

E da kako izgleda igra na pet zvjezdica wanteda??
dzajko je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 15:16   #461
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

opa majstore zahvaljujem...googlam pa mi niš nije izbacivao....)
Staro 17.09.2013., 15:40   #462
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Može brzopotezno pitanje, ....jel velika razlika između super slim i ultra slim konzole...jel stvar samo u dimenzijama ako im je hdd isti?

Znam da je noob pitanje ali prvi put kupujem plejku
Staro 17.09.2013., 16:54   #463
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ja cekam PS4. Nikad nisam volio konzole niti cu ih volit jer nisu za FPS kojeg sam najvise igrao. I strategije. Al uzet cu PS4 za par igara jer mi se ne isplati slagat gaming komp. A nisam se ni igrao vec 3-4 godine... Bilo je neke price da ce za Battlefield 4 omogucit tipkovnicu i mis. To bi mi bilo prezakon...
Probao sam jucer igrat na PS3 i grafika mi je losa. Igra je super.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 17:08   #464
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Pazite da se ne zeznete pa kupite četvorku

(slika)
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 17:21   #465
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
hahaha kakav bolid, ne vjerujem
i onda taki pacijenti imaju i konzolu i para za igru, a ja niti jedno, i moram čekat za PC, a ne znam hoću li ju i kada izađe moći pokrenuti, svijet je bogami okrutno i nepravedno mjesto
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 17:30   #466
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Sina ti... "I just did a little research.."
Koji debil majko mila
Staro 17.09.2013., 17:50   #467
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Ja cekam PS4. Nikad nisam volio konzole niti cu ih volit jer nisu za FPS kojeg sam najvise igrao. I strategije. Al uzet cu PS4 za par igara jer mi se ne isplati slagat gaming komp. A nisam se ni igrao vec 3-4 godine... Bilo je neke price da ce za Battlefield 4 omogucit tipkovnicu i mis. To bi mi bilo prezakon...
Probao sam jucer igrat na PS3 i grafika mi je losa. Igra je super.
O kolega Ogamer, i sam slicno razmisljam, PC ostaje za filmove, net i Ogame, a ceka se PS4 za igranje, vise u komp ni kune ne ulazem. Malo sam razmisljao sto da uzmem, Xbox ili PS novi, i odluka je pala na PS4 jer tih par igara koje planiram uzeti (ukljucujuci GTA V) mi je lakse nabaviti za PS4 a i sto se tice buducnosti mislim da je Sony malo u prednosti.
Staro 17.09.2013., 18:34   #468
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
O kolega Ogamer, i sam slicno razmisljam, PC ostaje za filmove, net i Ogame, a ceka se PS4 za igranje, vise u komp ni kune ne ulazem. Malo sam razmisljao sto da uzmem, Xbox ili PS novi, i odluka je pala na PS4 jer tih par igara koje planiram uzeti (ukljucujuci GTA V) mi je lakse nabaviti za PS4 a i sto se tice buducnosti mislim da je Sony malo u prednosti.

ulaganje u računalo radi igara je isto kao da taj novac zapališ.Nisi jedini i ja čekam izlazak novih konzola i isto gledam na ps više nego na xbox.Jedini problem su mi cijene igara u Hr .s
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 18:52   #469
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Mislim da sad vise nije problem narucit igru iz EU.

Gledam najvise PS4 jer je Xbox skuplji i orijentira se vise na home media i TV (ko zna dal ce se ikad te opcije moci koristiti kod nas, a i da mogu ne bi ih koristio), a kinect mi ne treba.
Staro 17.09.2013., 19:38   #470
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova

ulaganje u računalo radi igara je isto kao da taj novac zapališ.Nisi jedini i ja čekam izlazak novih konzola i isto gledam na ps više nego na xbox.Jedini problem su mi cijene igara u Hr .s
Za cijenu tri igre za konzolu kupis mid range grafu tipa 650ti boost i imas gomilu fantasticnih free to play igri koje osiguravaju buducnost PC gaminga. LOL, Dota 2, WoT itd. U svakom zanru ima barem jedna vrhunska igra koja ce mnogima osigurat puno vise kvalitetnih gaming sati od GTA. Nekima nece naravno. Rasprodaje i key sajtove necu ni spominjat da ne udemo u raspravu u krivoj temi.
Ja necu ni kupovat GTA ak bu vise od 40 eura jer znam da mi taj tip igri relativno brzo dosadi. Rade onda pogledam neki kvalitetni walktrough na youtube za dzabe i pokupim na nekoj rasprodaji kasnije.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.09.2013. u 19:47.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 19:43   #471
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Za cijenu tri igre za konzolu kupis mid range grafu tipa 650ti boost i imas gomilu fantasticnih free to play igri koje osiguravaju buducnost PC gaminga. LOL, Dota 2, WoT itd. U svakom zanru ima barem jedna vrhunska igra koja ce mnogima osigurat puno vise kvalitetnih gaming sati od GTA. Nekima nece naravno. Rasprodaje i key sajtove necu ni spominjat da ne udemo u raspravu u krivoj temi.
Ja necu ni kupovat GTA ak bu vise od 40 eura jer znam da mi taj tip igri relativno brzo dosadi.
Kak ne kužiš, nekima je jednostavnije iskrcati 5000 kn za konzolu i 500 za svaku igru, nego nadograditi PC s malo memorije i grafičkom za oko 2000 i plaćati igre 100-200 kn

Staro 17.09.2013., 19:56   #472
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Cekamo eto da izadje igra i da stavim za par sati kad izadje mod prava imena svih auta,da promijenim te blurrane teksture,da ubacim skriptu za gusci promet i bolji AI vozaca,da dodam nove vremensk uvjete,da ubacim mod za realniju voznju,nove zvukove oruzja,automobila i motocikala uglavnom da si poboljsam znacajno grafiku,gameplay itd.
A ti ces igrati po defaultu.

Samo pogledaj Skyrim sa modovima na PC koje grafa od 600 kn guta bez beda i plejku od 2.000 kuna.

Staro 17.09.2013., 19:59   #473
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
A što si pobogu očekivao, pa forum se zove PCekspert

Šalu na stranu, samo danas na Steamu besplatan GAT V - Volition, trolovi bez premca

Zadnje izmijenjeno od: tor. 18.09.2013. u 07:30.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 20:19   #474
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Kak ne kužiš, nekima je jednostavnije iskrcati 5000 kn za konzolu i 500 za svaku igru, nego nadograditi PC s malo memorije i grafičkom za oko 2000 i plaćati igre 100-200 kn
Ne zaboravi da još sa strane moraju uzeti pc/laptop za fejskuk , njavu i druga sr***a od barem 3k kuna.
Staro 17.09.2013., 21:16   #475
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Di si ti zabrijao sa 5k kn..

Ja sam na laptopu već dvije i pol godine... Tak da moram kupovat komp iz nule.
Igre za komp i konzole koštaju isto ak su nove i ak ih hoćeš igrat u multiju.

Komp mi je još uvijek daleko bolji i bit će mi bolji, al ako igram na njemu onda želim da sve bude na najjačim postavkama, a to košta (i treba se mijenjat svaku godinu-godinu i pol) i ne troše mi se pare samo na igrice. S druge strane, kupiš konzolu i igraš godinama... I to govorim ja, koji sam bio kupio Xbox prije godinu dana i riješio ga se nakon tjedan koliko mi je loš bio... Al to će ova nova generacija valjda riješit i valjda ću se naviknut na taj jad od kontrolera. Ako BF4 uvede tipkovnicu i miša neću razmišljat ni sekunde dal kupit PS4 il ne. Bilo bi i vrijeme da zaigram neš nakon par godina neigranja.
Staro 17.09.2013., 21:20   #476
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:

Komp mi je još uvijek daleko bolji i bit će mi bolji, al ako igram na njemu onda želim da sve bude na najjačim postavkama, a to košta (i treba se mijenjat svaku godinu-godinu i pol) i ne troše mi se pare samo na igrice. S druge strane, kupiš konzolu i igraš godinama... I to govorim ja, koji sam bio kupio Xbox prije godinu dana i riješio ga se nakon tjedan koliko mi je loš bio... Al to će ova nova generacija valjda riješit i valjda ću se naviknut na taj jad od kontrolera. Ako BF4 uvede tipkovnicu i miša neću razmišljat ni sekunde dal kupit PS4 il ne. Bilo bi i vrijeme da zaigram neš nakon par godina neigranja.
i što onda? sjest ćeš se za stol i grati ko na PC-u....jer je sa tipkovnicom i mišem skoro pa nemoguće komotno igrati duže vrijeme na kauču....
onda niti ne kupuj konzolu...
Staro 17.09.2013., 21:24   #477
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
i što onda? sjest ćeš se za stol i grati ko na PC-u....jer je sa tipkovnicom i mišem skoro pa nemoguće komotno igrati duže vrijeme na kauču....
onda niti ne kupuj konzolu...
Naravno. Pa pošteni FPS se ne bi smio igrati nikako drugačije.
Staro 17.09.2013., 21:25   #478
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:

Uzmi kalkulator u ruke i otvori pokoju stranicu na internetu.

PS4 u bundleu s jednom igrom trenutno na preorderu košta 500 USD, prevedeno...500 EUR. Dodaj 25% gore i dobiješ 4756 kn.

Cijena Xboxa One se isto predviđa na 500 USD.

PS2 i PS3 su koštali oko 4500 kn kad su došli. Dodaj gore igru i još jedan kontroler, eto te na 5000 kn.

Za iste novce složiš komp koji će te služiti sljedećih 5 godina (uz pokoju manju nadogradnju) da igraš sve kak spada. Radim tako nakon što sam kupio PS1 i prekrižio sve konzole nakon toga.

Staro 17.09.2013., 21:27   #479
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
@Texx

tu se slažem,ali držati konzolu na stolu kraj monitora donekle pobija princip konzole, ne?
Staro 17.09.2013., 21:39   #480
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Uzmi kalkulator u ruke i otvori pokoju stranicu na internetu.

PS4 u bundleu s jednom igrom trenutno na preorderu košta 500 USD, prevedeno...500 EUR. Dodaj 25% gore i dobiješ 4756 kn.

Cijena Xboxa One se isto predviđa na 500 USD.

PS2 i PS3 su koštali oko 4500 kn kad su došli. Dodaj gore igru i još jedan kontroler, eto te na 5000 kn.

Za iste novce složiš komp koji će te služiti sljedećih 5 godina (uz pokoju manju nadogradnju) da igraš sve kak spada. Radim tako nakon što sam kupio PS1 i prekrižio sve konzole nakon toga.
Nema teorije da za 5k kn složiš komp (iz nule, bez ičega) koji će služiti sljedećih 5 godina (a bome neće služiti ni trenutno kak se spada), niti uz nadogradnje. Nema (meni) ni smisla kupovat komp koji će u startu imat grafiku jednakoj onoj na konzoli. Kad mi više nije imalo smisla trošit pare na komp, rađe sam ga cijelog rasprodao nego da sam igrao igre na medium (ili gorim) postavkama. Komp mi je pojam za mocan gaming, a za sve ostalo tu je konzola.
A i ako imaš komp ne podrazumjeva se da ćeš igrat sve igre piratski. U BF:BC 99% zabave mi je bilo u multiplayeru, singleplayer nisam ni otvorio. Rađe bi igrao manje od tri igre godišnje nego visio po singleplayeru cijelo vrijeme.
PS4 preorder u UK košta 349 funti... Preorder u Njemačkoj iznosi 399 eura. Preorder u Italiji 399 eura. Preorder u Austriji 399 eura. Rađe tamo skočim na izlet tamo nego da dam našima pare.

Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
@Texx

tu se slažem,ali držati konzolu na stolu kraj monitora donekle pobija princip konzole, ne?
Pa nigdje u manualu ownershipa konzole ne stoji da moraš sjedit na kauču. Neke igre sa kauča, neke iz stolca za stolom. :P

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.09.2013. u 21:47.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na