Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2009., 22:48   #451
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Sjećam se svega toga, o tome i govorim. Kad si za klasu bolji i suce možeš odjebat. Da su bili danas na razini na kojoj su igrali prethodih dana imali bi zlato. Glupo je očekivati da će suci štiti domaćina u finalu SP.
jedino ako si hrvat, jer nema sudaca koji nas štite. Si gledo prošlo prvenstvo u Njemačkoj, ako jesi onda is sigurno vidio da su tamo suci "dali" naslov Njemcima.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 22:54   #452
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
jedino ako si hrvat, jer nema sudaca koji nas štite. Si gledo prošlo prvenstvo u Njemačkoj, ako jesi onda is sigurno vidio da su tamo suci "dali" naslov Njemcima.
Nisam rekao da je nemoguće, samo da je to glupo očekivati unaprijed. I ne događa se to samo Hrvatima... Jednostavno moraš biti bolji i dići sde iznad svega što te na terenu čeka. I oni su se na terenu previše bavili sucima.

Pogledajte si reprizu kad se glave ohlade, nemoš osvojiti zlato kad u ključnim trenucima finala SPa 10 minuta ne zabiješ gol, a čak ni nitko nema hrabrosti preuzeti odgovornost i puknuti po golu. Falilo im je kuraža, igrali su napad cijelu utakmicu u grču. A i Lino je u drugom poluvremenu rotirao igrače da ti pamet stane...
Oglas

Oglas
Staro 01.02.2009., 23:00   #453
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
1. na himnu se ne zviždi,bilo srpsku,bilo novog marofa,bilo francusku

2. pobjedniku se ne zvižđi,pobjedio je bolji,a to je francuska

3. kako i zašto bolji,pitanje je za analizu i o njemu se može diskutirati

4. politiku i velikohrvatstvo ostavite za index,jer je tor dobro rekao,bit će letećih medvjedića po mjesec dana

5. umjesto da budemo sretni ko pijani zečevi da smo uspješno dobili,organizirali i priveli kraju ovako zahtjevan projekt,sa odličnim,bijelozlatnim ishodom,mi pljujemo po svemu,nalazimo mane i vadimo se na suce

6. netko je te suce izabrao,a taj netko je IHF,prema tome,zaspammajte im fanzone il tako nešto

7. Darka Janeša čujem li u idućih 10g da mi dobar dan kaže,ubit ću se.

8. Laku noć
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 23:13   #454
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
VORI: Mislio sam da to neću nikada raći, no suđenje je bilo sramotno. Cijelo vrijeme su favorizirali Francuze. Suci mi na kraju utakmice nisu imali snage pružiti ruku, što dovoljno govori. Sada sam prazan i žalostan, premda je i srebro veliki rezultat

Neznam sto da kazem na danasnju tekmu ali rado bi posjetio Karabatića ili PEDERsena

Jedino sto mi je fakat zao sto Vori nije potegnuo suca loptom

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 23:17   #455
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
da se ne igrate s gifom..evo vam nekaj bolje

http://www.youtube.com/watch?v=C8FFMdWskT4

nego..da imao bi posljedice..iako..mogao bi uvijek reci da mu je prilazio igrac s lijeve strane i da je htio dodati
kralj eto sta.
odakle mu lopta samo?
vidim da ju nije imao i hoda odjednom valjd mu je lino dobacio da ga rijesi hahha.
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 23:31   #456
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Suđenje bi se dalo iskomentirati ali bi ga stavio na stranu jel direktno nisu utjecali na ishod utakmice.
Francuzi su nas razbili nevjerojatnom obranom od 44 minute pa do kraja i to je jedini pravi razlog poraza za mene...odgovor nije imao ni napad a ni klupa (Horvat na beku?). Našima više sreće i znanja drugi put a Francuzi su danas zasluženo slavil i
Vorijeve egzibicije i zviždanje Francuzima na postolju...živio unikatni sportski duh "made in balkan".
Staro 01.02.2009., 23:36   #457
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
vidio bi ja tvoj sportski duh kad ti netko ovako sudi, u ovakvim utakmicama jedan napad + obrana mogu odlučiti utakmicu, da se sudilo kako treba ko zna kako bi završilo. meni je žao što nisu pustiti kojeg baju iz publike da se zabavi sa sucem, ja bi uletio odmah
Staro 01.02.2009., 23:53   #458
newalss
Moj komp

newalss's Avatar

Igrao taj sport 11 godina a trenutno ga sudim...znam šta je sportski duh ali i znam kada suci kradu a kada jednostavno loše sude.
Staro 01.02.2009., 23:53   #459
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
nego..da imao bi posljedice..iako..mogao bi uvijek reci da mu je prilazio igrac s lijeve strane i da je htio dodati
tek sam sad skuzio ovo Care

btw gdje su francuzi bili dok smo mi ovakve stvari radili? http://www.youtube.com/watch?v=RvgjT...eature=related

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 23:58   #460
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Suđenje bi se dalo iskomentirati ali bi ga stavio na stranu jel direktno nisu utjecali na ishod utakmice.
Gle Metličić je dobio prvo isključenje jer je udario francuskog igrača u prsa. Karabatić je u 80% zaustavljanja išao rukom u lice, a kad ideš igraču rukom u lice bez namjere da diraš loptu to je isključenje, kao u nogometu kad nekoga klizečim startom udariš po nogi bez namjere udaranja lopte to je u najmanju ruku žuti karton. Možda nisu direktno ali su cijelu utakmicu sudili francuzima i to malo po malo je utjecalo na konačni rezultat.

E sad bi čestitao našima na borbi i htjenju da u svojoj domovini postanu prvaci svijeta, na veselju koje su ovih dana nam priuštili, danas manje ali... Mada to nisu postali osvojili su broncu i tako barem malo ublažili tugu. Protiv Francuza je teško, a kad suci sude za njih onda je to nemoguća misija. Pobjednicima nebi čestito jer nisu zaslužili na ovakav nači biti prvi. Kad bi nas pošteno pobjedili rekao bi da su bolji.

Uvijek postoji ono zrno pomisli da su mogli biti prvi, jer u čovijeku uvjek postoji želja da bude najbolji u onome čime se bavi. Kao što čovjek ima nagon za preživljavanje tako ima i nagon da pokaže svima da je najbolji, zato i postoje razna natjecanja koja se održavaju tisućama godinama, jer jednostavno mi smo takvi i to se nemože promjenit. Svaki čovjek mada to neprizna uvjek hoče biti najbolji, u školi, na tekmi u kvartu, brzo vozit auto mada nema potrebe za time, kao kad su Hammond pitali zašto voli brzu vožnju i pretjecanje, on je odgovorio da sad, u ovo vrijeme želi biti na mestu onog čovjeka ispred njega. Netko je rekao da se samo prvi pamte, jer svi uvjek žele biti prvi, mada to nepriznaju jer znaju da nemogu, ali ipak u njima postoji ta želja.

Nadam se da ćemo na sljedečem EP pokazti da smo najbolji i zasluženo osvojiti prvo mjesto jer sve osim pobjede je poraz.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.02.2009., 00:13   #461
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Sjećam se svega toga, o tome i govorim. Kad si za klasu bolji i suce možeš odjebat.
U pravu si.
No posto nismo za klasu bolji od Francuza, vec smo tu negdje po snazi onda su sudci ti koji odlucuju pobjednika.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 00:16   #462
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nema veze s SP ali sta bi onda ovi trebali napraviti ako se mi zalimo na suce.
http://www.youtube.com/watch?v=NlwLZ...eature=related

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 00:18   #463
croclocker
Premium

croclocker's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Balić je kralj totalni, kako je odhebo medalju i pehar,
jbg bit ce bolje drugi put
croclocker je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 00:36   #464
newalss
Moj komp

newalss's Avatar

Citiraj:
Gle Metličić je dobio prvo isključenje jer je udario francuskog igrača u prsa.
Ja sam to vidio tako da ga je Karabatić fintom cimnio i da mu je Metličić umjesto u tjelo ušao rukom u vrat.
Citiraj:
Karabatić je u 80% zaustavljanja išao rukom u lice,
Ajd nećemo pretjerivati...upamtio sam kao i ti jedino taj start na Baliću.
Citiraj:
Možda nisu direktno ali su cijelu utakmicu sudili francuzima i to malo po malo je utjecalo na konačni rezultat.
Ne krade se tako što faul u 2 minuti za čisti sedmerac vratiš na devet, ne sviraš time-out kada igrač leži a nema kontre itd...tim samo pokazuješ da loše sudiš.
Da su htjeli pokrasti ne bi se mi držali do 44 minute u egalu niti bi u 32 minuti vodili 2 razlike i imali zicer za 3 razlike. IMHO.
Nitko ne priča o Špremovim promašajima, Lacovom silovanju šuta i ulasci u nepotrebne faulove , o 35 minute igre Valčića bez šuta, o ukupno 3 Balićeva i Duvnjakova gola, o našim golmanima, o Horvatu na beku, katastrofalnom igranju s igračem više kad smo se mogli odvojiti.
Vidi šta je grešaka...i ti nađeš 2-3 sudačke greške i njih kriviš za poraz. Živio rođo!
Eno sad slušam na TV-u da naši tupe kako su se francuzi odljepili zbog krađe sudaca. Jel sam ja nešto loše upamtio ili se to desili tako što smo prvo ofulali šut skrila i dobili lagan gol, pa Balić silovao i krivo bacio pa tražio faul skupa s Vorijem a francuzi lagano u polukontru pa gol , pa Lac napravio korake pa francuzi složili kontru i gol?

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 02.02.2009. u 00:58.
newalss je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 00:37   #465
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
10 minuta nismo gola dali, toliko su čvrsti francuzi...
Ali moje mišljenje je da su suci djelom krivi za poraz, sjebali su onu najbolju partiju rukometa koju sam ja do sada gledao. Gol za gol, sjajne obrane i golovi sa obje strane, svaka čast i jednima i drugima ali ti danski suci su mi odvratni.
Mislim da bi se igralo gol za gol do kraja a onda bi pobjedili bolji, e sad koji su teško je reć, jako mi je žao što mi nismo pobjedili jer smo do sada igrali fenomenalno.
Suđenje na cijelom prvenstvu nije bilo pošteno prema nama, jer smo ipak mi bili domaćini i trebali bi imat bar malo povlastice ali bilo je baš suprotno.
Očekivao sam više od Balića u ovom finalu, a od Vorija da će pustit loptu iz ruke jer ruku na srce imao bi pravo da ju je pustio.
Čestitam našima na srebru koje je velik uspijeh i strašno mi je žao što niso na domačem terenu imali 10:0
Nadam se da Pero i Lino neće otić (bmk što drugi misle) a da će Balić ozdraviti do Europskog, a Duvnjak da će postat majstor makar je i sad.
Skidam dečima šešir i svaka im čast, medalja im ima zlatni sjaj.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 00:47   #466
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Citiraj:
Ja sam to vidio tako da ga je Karabatić fintom cimnio i da mu je Metličić umjesto u tjelo ušao rukom u vrat.

Ajd nećemo pretjerivati...upamtio sam kao i ti jedino taj start na Baliću.

Ne krade se tako što faul u 2 minuti za čisti sedmerac vratiš na devet, ne sviraš time-out kada igrač leži a nema kontre itd...tim samo pokazuješ da loše sudiš.
Da su htjeli pokrasti ne bi se mi držali do 44 minute u egalu niti bi u 32 minuti vodili 2 razlike i imali zicer za 3 razlike. IMHO.
Nitko ne priča o Špremovim promašajima, Lacovom silovanju šuta i ulasci u nepotrebne faulove , o ukupno 3 Balićeva i Duvnjakova gola, o našim golmanima, o Horvatu na beku, katastrofalnom igranju s igračem više kad smo se mogli odvojiti.
Vidi šta je grešaka...i ti nađeš 2-3 sudačke greške i njih kriviš za poraz. Živio rođo!
Eno sad slušam na TV-u da naši tupe kako su se francuzi odljepili zbog krađe sudaca. Jel sam ja nešto loše upamtio ili se to desili tako što smo prvo ofulali šut skrila i dobili lagan gol, pa Balić silovao i krivo bacio pa tražio faul skupa s Vorijem a francuzi lagano u polukontru pa gol , pa Lac napravio korake pa francuzi složili kontru i gol?
A šta kad kradu suci u finalu jer su trebali to radit kao i na ovom filmiću ranijem postanom. To naprave tako da dopuste Francuzima malo grublju igru u obrani, nama za takvu grubost odmah isključenje, dosude za njih par faula u napadu i dosta, nisu francuzi za klasu slabiji da moraju suci pomagat cijelu tekmu, par odluka na kraju i gotovo.

A onaj lakat u lice koji je Karabatić zavalio jednom našem igraču, pa onaj faul voria u napadu pred kraj. Puno puta je Karabatić zavalo ruku u lice našim igračima (nisam brojo koliko je to puta bilo). Znam da je Šprem puco svaki put u desi gornji kut pa ga je ovaj skužio, Laci što je puco, pa kad se približiš 7 metara dobiješ rukom u lice pa normalo da je puco iz daljeg. Suci su navlačili za Francuze i to se vidlo. Francuzi su imali mao isključenja a koliko su još faulova za isključenje napravili, naši kad naprave malo jači faul odmah idu van.

Staro 02.02.2009., 00:56   #467
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Najjednostavnije bi bilo da sutra lijepo pogledate statistiku naših igrača u novinama pa onda malo razmislite tko je bio bolji.
Nema smisla se sad vaditi na suce, ustaše, partizane, leteće pingvine itd.
Francuzi su bili bolji, mi nismo bili dovoljno dobri da bi ih pobijedili i gotovo. Pa nije sramota izgubiti, pogotovo u finalu i od boljeg protivnika.
Loša strana ovog prvenstva je to što je pokazalo da postojimo mi i Francuzi, te neki tamo ''neugodni'' protivnici koji nam nisu ni do koljena(bar na ovom prvenstvu). Što se desilo Danskoj, Švedskoj, Njemačkoj, Španjolskoj... stvano ne znam.
Staro 02.02.2009., 01:02   #468
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
vidim emocije prste... ja cestitam nasima na odlicnom drugom mjestu, isto tako cestitam i francuzima na jos boljem prvom mjestu... mislim da im treba cestitat, jer igraju jako dobro, sudac ovakav ili onakav, nije da su ga francuzi platili, nego su trenirali, igrali, posvetili se tome i pobjedili. jedino mi onaj N.K. dize tlak, al neka, neka, srest cemo se mi jednom, svijet je mali .... sudjenje je, istina, bilo u najmanju ruku za kaznenu prijavu, al sta ces... tesko je imat hladnu glavu i ne nazivcirat se na to, da su nasi to mogli, pobijedili bi.
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 01:11   #469
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Sječam se jedne krive procjene tih "divnih" sudaca a to je obrana iz prostora, naravno, nepostoječa koja je rezultirala izjednačenjem umjesto možda 2 gola prednosti, ili 3?
Ugl jedino što ima smisla reć je kriv odabir sudaca za finale, nisu jedini krivac ali su pomogli u porazu, i ljut sam na Vorija jer i dalje laje a ne grize
Trebao ju je bacit (a i sudac je pi*kica kak se scimo : )

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 02:11   #470
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Datum registracije: May 2008

"Malo su suci vukli za Hrvate, ali ništa strašno."

Core2Duo22 je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 03:15   #471
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Pohvale za organizaciju, uspjeh i borbu reprezentacije te odlično navijanje.

Samo se treba osvrnuti na 2.poluvrijeme odnosno negdje poslije 44. minute i vidjeti o kakvom se katastrofalnom suđenju radi:

1.)Karabatić lupa Balića po vratu dok je ovaj bio u skok šutu. (sankcija: NEMA)
2.)Abalo lupa Šprema pod rebra tijekom skok šuta nakon što ovaj pada na pod.Prethodno Špremovu upućenu loptu brani Omeyer od kojega se odbija van,a Šprem nastavlja ležati.Suci ni IAKO U PRAVILIMA stoji da moraju zaustaviti igru kako bi se pomoglo igraču oni to ne čine. (razlog zaustavljanja: lopta se odbila van terena,a igrači Francuske nisu bili u izglednoj poziciji za postizanje gola)
3.)Lackoviću sude nepostojeće korake.(ni suci u Županijskim ligama ne bi slično dosudili)
4.)Fernandez u napadu bez lopte namjerno se zaletava u Šprema nakon što ovaj pada(faul u napadu i 2min za Fernandeza).Fernandez dolazi na 6m gdje mu dolazi lopta i još k tome zabija iz prostora(poništenje gola umjesto nedostižnih 23:19).Nakon toga opet dolazi do "komešanja" gdje Vori u izvođenju improvizira šut prema sucu na što mu ovaj dodjeljuje izravni crveni karton(pitam se što bi suci dosudili da je slično napravio francuski igrač ).

Tako da stvarno nemam komentara jer sam se dovoljno zgražao u samoj Areni.
Priznajem da su Francuzi jedna odlična ekipa sa čvrstom obranom,ali zamjenski suci nisu trebali biti u centru pažnje jer se ipak radi o FINALU Svjetskog prvenstva,a njihove kardinalne greške okrenule su tok utakmice u korist Francuza.
Poraz mogu preboliti,ali ne mogu što su jedan lijepi rukometni dan i finale nad finalima pretvorili u lakrdiju.

Čestitke momcima jer je i srebro ogroman uspjeh,a ne sumnjam kako će im se sva učinjena nepravda kad-tad vratiti i ponovno će biti SVJETSKI PRVACI!
kalixius je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 09:25   #472
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Zarkinjo Pregled postova
Nema nade da ćemo mi išta ikad veliko više osvojiti,UVIJEK ali baš uvijek nas shebu suci,i onda se mi tješimo "drugi put će biti bolje",moš misliti uz suce,uz ljude koji bez pardona rade protiv tebe,odnosno nesportski onda stvarno nema smisla.Karabatić je jedino dobar u dijeljenju lakata i šaka,ovo ostalo mu bez pomoći sudaca ne ide baš najbolje.On je zaslužio crveni karton još u prvom poluvremenu,2 smiješna isključenja za Metlićića,crveni Voriju je samo šlag na kraju.

A šta misliš kako bi velike rukometne zemlje opravdale inverstiranje u rukomet i velike plaće pojedinih stučnjaka, da jedna mala zemlja koja uopće ne ulaže u dvoranske sportove i gdje mlađe kategorije treniraju na betonu, osvoja prva mjesta na velikim turnirima? Takve stvari se mogu dogoditi samo povremeno.

Žalosno je da je jedna Slovenija puno jača u I(E)HF-u od nas i kad se igralo kod njih, suci su ih vukli cijeli turnir i tako im omogučili plasman na olimpijske igre. Naši su isto na njhovom putu stradali, a Metličić je ostao skoro bez oka.

Suci su bili katastrofa, ali su i nama pustili nekoliko stvari, recimo Balić je morao biti isključen za prijetnje Karabatiću. A svoje zajebe su kompenzirali kao u drugoj rukometnoj ligi, pa smo i mi dobili koju loptu mukte.
Napadi francuza su trajali cijelu vječnost, bez oduzimanja lopte, dobili su nekoliko sedmeraca, za prekršaje koji se obično ne sviraju, dok se nama u napadu te stvari nisu svirale, npr. obračuni Šprema i Abaloa. Kad Šprem Abaloa takne u zraku, bude sedmerac, ali kad Abalo udri Šprema u zraku u jaja, ne sudi se ništa. Još je i lopta otišla van terena, pa je utakmica morala biti zaustavljena, ali vrli danski stručnjaci puste igru dalje. O nepostoječem isključenju i sedmercu kad smo bili na +3, neću ni govoriti.
Karabatić bi trebao ići u zatvor za neke od prekršaja i to ne samo sada, ali njemu se iz nekog razloga te stvari toleriraju već godinama.

Vori je opravdano isključen, samo bi volio da je bar napucao to dansko govno.
Bleki je online   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 09:30   #473
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Igrao taj sport 11 godina a trenutno ga sudim...znam šta je sportski duh ali i znam kada suci kradu a kada jednostavno loše sude.
Potpisujem, nisu nas pokrali nego su jednostavno loše sudili. Za one koji su zaboravili, krđa je bila ono što se dogodilo na košarkaškom prvenstvu u Srbiji prije nekoliko godina.

Naših nije bilo nigdje od 45. do 55. minute, kad je Karabatić isprovocirao Balića. Nakon toga se igra raspala i nisu pronalazili rješenja za francusku obranu. To si Balić nije smio dopustiti. Tu je i Lino trebao bolje reagirati. Sjećam se Atlante gdje su Jovića (u finalu mislim) uspjeli isprovocirati i protivnički igrači i suci. Kljajić ga je izvadio van, izderao se na njega, opalio mu šamarčinu i vratio ga u igru. Nakon toga Jović je zabio ključni golo na olimpijadi... A jučer kad su se naši počeli gubiti, izgubio se i Lino (Horvat na vanjskom, Balić/Lacković na krilu...).

Isto tako, naši su prokockali priliku u prvom poluvremenu, pri vodstvu jedan razlike promašili su tri napada za redom (dva zicera Šprema). Da su se tu uspjeli odljepiti to bi bilo to.

Ali već je postala klasika da nama uvijek netko drugi mora biti kriv za poraz, ne možemo prihvatiti da netko drugi može biti bolji. Treba biti zadovoljan i sa srebrom, ova generacija je već godinama konstanta u vrhu i zbog toga treba biti sretan.
Staro 02.02.2009., 09:51   #474
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Citiraj:
Potpisujem, nisu nas pokrali nego su jednostavno loše sudili. Za one koji su zaboravili, krđa je bila ono što se dogodilo na košarkaškom prvenstvu u Srbiji prije nekoliko godina.

Naših nije bilo nigdje od 45. do 55. minute, kad je Karabatić isprovocirao Balića. Nakon toga se igra raspala i nisu pronalazili rješenja za francusku obranu. To si Balić nije smio dopustiti. Tu je i Lino trebao bolje reagirati.
Istina za suđenje,ali žao mi je što tako odlično SP na kraju unište 2 zamjenska suca željni viška pažnje.

Što se tiče Balića,ništa mu ne zamjeravam jer svatko tko se bavio tim sportom zna da kada te netko 2-3 puta u utakmici ide ciljano lupati po vratu onda je dosta teško ostati miran do samoga kraja.Više zamjeram Karabatiću koji umjesto da se ispriča on se još onak ide smijati Baliću u lice.
A Linek ko Linek... Kada sam zamijetio da nam je Horvat krenuo igrati desnog vanjskoga, Lacković lijevo krilo onda sam znao da je sve gotovo.

No šta je tu je, život ide dalje te treba gledati na nove pobjede u što ne sumnjam da ćemo ih imati ubuduće.
Staro 02.02.2009., 09:58   #475
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor kalixius Pregled postova
Istina za suđenje,ali žao mi je što tako odlično SP na kraju unište 2 zamjenska suca željni viška pažnje.

Što se tiče Balića,ništa mu ne zamjeravam jer svatko tko se bavio tim sportom zna da kada te netko 2-3 puta u utakmici ide ciljano lupati po vratu onda je dosta teško ostati miran do samoga kraja.Više zamjeram Karabatiću koji umjesto da se ispriča on se još onak ide smijati Baliću u lice.
A Linek ko Linek... Kada sam zamijetio da nam je Horvat krenuo igrati desnog vanjskoga, Lacković lijevo krilo onda sam znao da je sve gotovo.

No šta je tu je, život ide dalje te treba gledati na nove pobjede u što ne sumnjam da ćemo ih imati ubuduće.
ma znam, samo, Balić koji je nekoć slovio za najboljeg špilera na svijetu mora biti iznad toga. Ali nažalost, on je danas samo sjena nekadašnjeg Balića (ozljede, nesportski život, nedostatak motivacije). Za Karabatića se već dugo zna da u obrani tuče gdje god stigne, a u napadu čim ga dirneš pada i cmizdri. Klasični seronja.

Dobra perspektiva je tu, samo hitno treba naći zamjenu Voriju (zašto nije na prvenstvu bilo Sulića?), ne može čovjek igrati bez pauze cijeli turnir. Ni Balić ni Metličić nisu prestari, ako će biti zdravi, spremni i u formi.

Neka, idemo po zlato na Euru '10. i olimpijadi '12.
Staro 02.02.2009., 10:12   #476
newalss
Moj komp

newalss's Avatar

Citiraj:
Za Karabatića se već dugo zna da u obrani tuče gdje god stigne, a u napadu čim ga dirneš pada i cmizdri. Klasični seronja.
A imali smo i mi takvog jednog, eno ga na klupi dan danas. Njemu su se i suigrači smijali kako uvjek po glavi dobije. Keta neponovljivi.
Staro 02.02.2009., 10:22   #477
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Citiraj:
Dobra perspektiva je tu, samo hitno treba naći zamjenu Voriju (zašto nije na prvenstvu bilo Sulića?), ne može čovjek igrati bez pauze cijeli turnir. Ni Balić ni Metličić nisu prestari, ako će biti zdravi, spremni i u formi.

Neka, idemo po zlato na Euru '10. i olimpijadi '12.
Sulića nije bilo zbog prošlogodišnjeg sukoba sa Gobcem. (Sulić se nije odazvao na jedno okupljanje zbog ozljede iako je ovaj dostavio liječničke dokumente od klupskih liječnika,a Gobac ga je suspendirao jer prizna samo nalaze od strane liječnika iz reprezentacije )

Metličić je nažalost rekao da će se vjerojatno oprostiti,a Balić ako ne bude ozljeđen sigurno igra i u budućnosti.(iako Duvnjak je odigrao stvarno odlično ovo SP)
Zato meni ne idu u glavu postupci Line Červara:
1.)Uz svo dužno poštovanje prema Gojunu,ali Vuković je tata-mata naspram njega (obrambeno i napadački)
2.)Imam osjećaj da se Anušića stalno gura u reprezentaciju,a cijelo vrijeme se priča kako imamo 2-3 mlada perspektivna pivota.
3.)Nekakva nesimpatija prema Zrnića učinila je svoje u zadnje dvije utakmice gdje je njegova zamjena Horvat odigrala katastrofalno.
4.)Uporno guranje Kopljara umjesto Buntića koji je jedan od boljih desnih vanjskih u 1. Španjolskoj ligi(Ademar Leon) je stvarno smiješno.
5.)Isto na relaciji Šprem-Hrvatin.Iako je Šprem fulao 3-4 zicera u Finalu i dalje smatram da je on naše prvo lijevo krilo.

Tako da vremena i materijala za uspjeh ima,no bitno je to raditi zbog dobrobiti hrvatskoga rukometa,a ne zbog privatnih razloga.
Staro 02.02.2009., 10:31   #478
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Da, Lino je oduvijek neke igrače forsirao nekom svojom logikom, a ne njihovim rukometnim znanjem, formom i iskustvom. A za Šprema neću ni govoriti što mu je radio. Dečko skuplja minutice na prvenstvu kao rezerva našem uvjerljivo najlošijem igraču, ne može uloviti formu ni konstantu, dobiti sigurnost u igri, a onda ga gura u vatru u finalu

Vuković je trebao biti tu, no Gojun nije bio loš. Kopljar je bio suviše impresioniran i gubio se na terenu.

Nemojmo zaboraviti na Špremovoj poziciji i Manuela Štrleka, nije bio tu zbog ozljede. Dečko je iznimno talentiran, mogao bi biti jedan od glavnih u repki kroz nekoliko godina.

jedino treba hitno naći zamjenu Voriju, ako se ozlijedi bit će panika

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 02.02.2009. u 10:42.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2009., 10:45   #479
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
na mjestu smo koje i zasluzujemo igrom u finalu. cestitke i idemo dalje...

ostalo..pa komentari ni ne cude jer izlaze iz ustiju nacije zarazene i otrovane senzacionalizmom i zivljenjem tudih zivota.

vidjet cemo koliko ce porezne obveznike zapravo stajati ova srebrna medalja
Staro 02.02.2009., 10:51   #480
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Citiraj:
jedino treba hitno naći zamjenu Voriju, ako se ozlijedi bit će panika
Istina pogotovo ako se uzme u obzir da će Vori ove godine napuniti 29 te da su mu i godine na leđima,a nije lako izdržati skoro 60 minuta svaku tekmu.

Najviše mi je žao što su na kraju u reprezentaciji zakinuti igrači tipa Vuković,Šprem,Zrnić,Buntić koji uvijek šute i rade,a izbornik to ne želi ili stvarno ne vidi.

Kažem,materijala i vremena ima stoga treba postepeno ulagati u mlade igrače i uspjeh će doći sam od sebe.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno