Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.10.2009., 16:57   #451
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
vercetti je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 17:00   #452
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Evo pogledo tekmu Srbija-Rumunjska na OptiTv popodne. Sta rec nego totalni nogomet. Napadaci i veza Srbije toliko stegnula zadnji red rumunja da je bilo ruzno za gledat. Ovi su bezglavo ispucavali loptu gdje stignu. Fina tekma za pogledat neobavezno...

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.10.2009., 17:01   #453
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Imam feeling da će nakon tekme Bilić sazvati presicu i objaviti svoju ostavku. Iako mu je rejting pao zbog izgubljenih utakmica i loše igre repke, sigurno će naći nekakav aranžman u nekom Premier ligašu.
Staro 11.10.2009., 17:13   #454
centaur
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Kriv je naš mentalitet i neosnovana euforija, čim je Bilić u prijašnjim kvalifikacijama dobio Engleze dvaput odmah je ta reprezentacija bila najjača na svijetu, pa je na kraju sve splasnulo nakon Turske. Treba ić iz utakmice u utakmicu a ne sanjati SP nakon uvjerljive pobjede nad Andorom i sebi pisati hvalospjeve, Nijemci, Francuzi, Englezi i Talijani, pa i mnoge manje reprezentacije ne ulaze u to na takav način, ide se polako iz utakmice u utakmicu, bilo to uspješno ili ne, a ovako nakon tolike euforija događa se samo još veće razočarenje. J....ga takav je ovaj narod: euforije i razočarenja, zato je sve tako u k...u. A disciplina reprezentativaca je na istoj onoj razini discipline cijelog naroda (osobito mlađe populacije, alkohol, nerad, cajke i dobit ćemo sve na pladnju, i ovce i novce), Mandžukić je čak jednom odbio raditi sklekove koliko se ja sjećam, j....š repku di je trener zadnja budala. Čast rijetkim iznimkama, ali to je nažalost tako. A kockasto ludilo i mazanje samom sebi oči, to je isto sam odraz te bijede koja vlada, navija se za ljude koje boli briga i za hrvatsku i za reprezentaciju, važno se napit, ugodit sebi (u se, nase i poda se), koji se žele prodati za milijunske transfere, a nedisciplinari su i za treću albansku ligu. I onda naravno kad se iluzija raspadne, onda je plač i tuga. Poanta svega ovoga je: ne očekivati previše od nikog ništa, pogotovo ne od idiota na cajkama, a ako nešto i naprave to je onda božje čudo, a ne djelo njihovog talenta, koji je nažaost skriven ostao iza cajki i alkohola.
centaur je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 17:19   #455
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nazovite me izdajnikom, pizdom, kvislingom ili kako god želite, ali meni je drago što su naše svilene bubice ispale.

Prvo, drago mi je što neće dobit pare skoro pa nikakve.
Drugo, zbog Bilića i superzadovoljnog boda protiv Ukrajine, prošle godine u ovo vrijeme.
Treće, neće nas karat sa milijon reklama "kupite kockaste tampone i podržite vatrene u Južnoj Africi"
Četvrto, zbog cuganja i nagutavanja i slušanja cajki. Ali nažalost, to je najmanji problem, jer su nogometaši samo odraz većine navijača svojih.

Odigrati 4 utakmice sa glavnim konkurentima, iz njih izvuči 2 boda i pri tome misliti kako će Englezi igrati za nas. Fakat, francuske sobarice nisu tak navino popušile toljagu.

Sve u svemu, bit će mirno ljeto 2010. Navijat ću za Špance i Holandeze i bolit će me toljaga
Dobro si rekao sve....

Milsim da su si primadone previše umislile nakon što smo izbacili engleze.... onda se vidlo na EP da nemremo ni protiv jadne Turske koja kao ni mi nemože izboriti plasman za SP.

Niko K. kao što je Jeltz reko,bio je mam i tata ove repke. Bilić ga je znao pitati kako igrat,on je smio svima mamu spomenut i kad je on bil nitko se nije tukel na pripremama.

A ovo da bu Bilić našo angažman u PL.....ja ću bez C/P ispisat: JA SAM MALI MAJMUN na forumu ako njega neki Premierligaš uzme(može i bosanski,tak mi svejedno). Ljudi moji pa to je novak polutrener koji je uspio s U'raaaaaaaaa!!!! taktikom izbacit engleze koji su bili u rasulu. Nemreš ti meni s pol godine iskustva vodit nit veći klub nit trepku. Pa gledajte u Seriji A kako ide Ciri Ferarri u Juveu i Leonardu u Milanu....zakurac. Sad fino uzet hrpu novaca i pokušat dovest Guusa Hiddinka ako ispadnu u kvalama za SP.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 17:37   #456
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Tutix, ne znam kako si gledao nase utakmice sa Englezima u proslom ciklusu kvalifikacija, ali daleko je to bilo od toga da smo mi njih razbili kao oni nas u ovom ciklusu, naprotiv, u Zagrebu smo utrpali 2 krumpira, a u Engleskoj i nismo bas nesto bili bolji dok nismo poveli, a njima voda dosla do usiju jer im je bila utakmica biti ili ne biti...
Ma znam ja to. Tako i ja gledam na te utakmice. Ali nismo prošle godine (ili pretprošle kad je već bilo) otišli na Wembley "odradit" (pa kako prođe) kako su oni napravili sa Ukrajincima. Za to ih jedino krivim. Ono jučer nije ni blizu njihova igra što su pokazali u ovim kvalifikacijama.

Je**š takav sport - Englezi nakon Ukrajine: Zadovoljni smo porazom!

Opet kažem samo smo si krivi, al opet da smo imali drukčiji raspored utakmica prošli bi - to je jedina svinjarija. Ovo sa cajkama i izlascima stvarno ne priliči vrhunskim sportašima i profićima - mislim mogu oni otić van do 2-3, ali nalit se ko' svinje da jedni druge moraju nosit .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 18:20   #457
Mad_Duke
Guest

Neznam zašto svi gledaju Englesku samo iz konteksta da je ona izgubila. To nije bila njihova utakmica. Ukrajina je igrala biti ili ne biti utakmicu koja im je odlučivala o tome dal idu dalje i očekivalo se da će dati 110% sebe, dok se od Engleza moglo očekivati samo da će odigrati dobru utakmicu i niš više jer nemaju razloga gristi. Još sa igraćem manje...

Evo nekaj aktualno
http://www.youtube.com/watch?v=zKGQKk9bFzQ
  Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 18:31   #458
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Pranjic je iz sela kraj Orahovice pa znam o kome se radi Vecina nas domestikusa ne kuzimo na koju foru je on otisao u Dinamo...o Europi da ne pricam
Ista priča za Mandžukića.Gledao sam očima kako ga lik tambura na narodnjacima ovdje kod kuće zbog stava prema djevojci od tog lika "Jel znaš ti ko sam ja?Ja sam Mario Mandžukić,ja sam Ajaxu zabio dva gola i skoro mi je Staam prebio kičmu na terenu nakon čega sam mu se ulizivao ko pičkica"

Inače,zabrijali ste.Isto kao što se dama ne postaje sa šeširom,gospodin činom skakanja iz opanka u cipelu,tako se ne postaje Englez slušanjem zapadnjačke muzike ili kulturno osviješten ili šta već više.Puno je bitnije znat reć "Slušam drek,i svjestan sam da slušam drek" nego živjeti u delirijumu i zabludi na što mi većina vas se čuje
Veći je problem nemoral koji dolazi u paketu s kamarom para,nedostatkom kontrole i našim nerealnim hypeom.Ovo će mi biti najbolje SP u zadnjih 12 godina
žile je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 18:56   #459
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Đuka smanji dozu i pogledaj post broj 451

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2009., 19:04   #460
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Đuka smanji dozu i pogledaj post broj 451
multitasking is a bitch
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.10.2009., 00:15   #461
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Faraon Markovich i dalje pod tepih svoju kugu skriva? Slusam ga danas na 101 i od gadjenja kad sam cuo lupetanje zamalo manji lancani izazvao

Oce li taj stetochina ikad ras-hemoroid-irati svoju fotelju. Koji nam je sljedeci as u rukavu? Kuže ili Minimax?

Jad i mizerija
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 01:04   #462
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Ma nek se jednostavno gone svi,pogotovo Marković koji misli da je bogomdan.Stara prdonja.

Drugo, treba dovesti stranca koji će uvesti red i disciplinu. Objektivno, mi jesmo i dalje jedna od najjačih reprezentacija Europe,mislim da bi jako malo trenera odbilo voditi Hrvatsku. (naravno uz adekvatnu plaću).

Treće, odigravati što više prijateljskih utakmica,pogotovo s ovim ekipama koje su u naletu i koje će ići na SP,sačuvati okosnicu(ne postoji reprezrntacija bez Modrića,Kranjčara,Srne,Eduarda-koliko god loše odigrali),progurati mlade igrače i pripremit se za idući ždrijeb za EP u kojem smo nositelji.
Staro 13.10.2009., 09:32   #463
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Capello - zabrani slušanje glazbe; zabrani žene, cure, agente i sl; ne zove glavnu zvijezdu Beckhama; zabrani mobitele; zabrani alkohol; svi moraju zajedno jesti, biti isto obučeni i zvati se prezimenom van terena. I onda odjednom Engleska igra kao luda i svi se čude.

Bilić - nakon pobjede obvezan izlazak u narodnjački klub, slučaj s Olićem i Srnom i njihov povratak kao da nije ništa bilo, i sad opet se napiju. Anas Sharbini je takva svjetska klasa da ne mora igrati za mladu reprezentaciju, ma možeš mislit, marš, seronja mali, dođe prvi put u kamp sa seniorima i odma se naloka ko krmača s tamo nekim Jelavićem. I Bilić im da "ukor pred isključenje". I onda se čudimo što igramo loše.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 09:44   #464
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Capello - zabrani slušanje glazbe; zabrani žene, cure, agente i sl; ne zove glavnu zvijezdu Beckhama; zabrani mobitele; zabrani alkohol; svi moraju zajedno jesti, biti isto obučeni i zvati se prezimenom van terena. I onda odjednom Engleska igra kao luda i svi se čude.

Bilić - nakon pobjede obvezan izlazak u narodnjački klub, slučaj s Olićem i Srnom i njihov povratak kao da nije ništa bilo, i sad opet se napiju. Anas Sharbini je takva svjetska klasa da ne mora igrati za mladu reprezentaciju, ma možeš mislit, marš, seronja mali, dođe prvi put u kamp sa seniorima i odma se naloka ko krmača s tamo nekim Jelavićem. I Bilić im da "ukor pred isključenje". I onda se čudimo što igramo loše.
Nemoš to uspoređivat,koliko Engleska ima dobrih nogometaša a koliko Hrvatska...Capello opet da makne sve igrače iz prve postave koji su sad bili protiv Ukrajine opet bi imao donekle dobru momčad,a vidi šta smo mi kad fale samo 2 igrača(dudu i modrić)...
Trebamo se pomirit da smo 98 imali najviše šanse za osvajanje zlata...i to će bit još dugo najveći rezultat.
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 13:33   #465
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Zvuči utopijski ali idemo odigrati stvarno muški,dobiti Kazakhe i nadati se čudu tipa 0:0 bunkerčini u Andori. Ja ne volim bajke ali mislim da je to sve što nam ostaje u ovom trenutku..odmah sam rekao da ni ne zaslužujemo SP,i da se prevelika fama dizala već uoči dolaska Engleza u Zgb, u ovom ciklusu,pa su nas natamburali za idućih 10g.

Treba se spustit,regrupirati i dobiti tamo utakmicu,onda znaš da si probao, a zamisli komedije da obje utakmice završe neriješeno?
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 13:39   #466
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Andora je sve domaće izgubila sa samo 2 razlike, i nisu tako loši na onoj svojoj livadi
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 13:44   #467
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ne treba biti plačipička,to hoću reći,mislili smo da će nam netko nešto darovati,da nam Englezi idu raditi usluge tamo,pa smo svi svjedočili tom sranju,mislim da je toga dosta.

I nek dobiju Borate i vide na čemu su,ako ne uspiju - treba Ukrajini muški čestitati jer su nam 2 gola dali u gostima,i doviđenja,novi ciklus za EP.

Ako uspiju,to je ravno šamaru s neba. Ali hrabro se treba postaviti,ne želim uopće zamišljati situaciju gdje bi bilo recimo 0-0 na poluvremenu ukrajine, a mi svoju tekmu ne dobijemo,ili dobijemo a tamo 0-0 do 80te minute.

Ne igra se u isto vrijeme ili?
Staro 13.10.2009., 13:53   #468
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
mislim da se ne igra u isto vrijeme zbog oveće vremenske razlike od 5 sati. a možda i da, ko zna.

http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...477/index.html

po ovome, sat vremena je razlika. Ukrajina će počet ranije.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 14:02   #469
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Meni prikazuje 4 sata razlike
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 14:07   #470
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor centaur Pregled postova
Moja prognoza: Andora-Ukrajina 0:0, Kazahstan-Hrvatska 0:1 (Mandžukić u sudačkoj nadoknadi, vjerovatno u 92-oj minuti).
ako ovo bude ima da pucam sa krova kuce

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 14:18   #471
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
ako ovo bude ima da pucam sa krova kuce
nadam se ne po ljudima na ulici

šanse su jadne, ja sam se već pomirio sa ispadanjem da se dodatno ne živciram sutra, dosta mi je bilo u subotu. čak i da ih se dodatno stimulira, to su amateri...
ajde da je neka druga trećerazredna repka, andora otkad igra u kvalifikacijama nije nikad nikom e ni boda uzela. jest da igraju svi u šesnaesterac i ispucaj igru, i da su mnoge namučili, ali nikad nisu u tome do kraja izdržali.
Staro 13.10.2009., 15:25   #472
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Nemoš to uspoređivat,koliko Engleska ima dobrih nogometaša a koliko Hrvatska...Capello opet da makne sve igrače iz prve postave koji su sad bili protiv Ukrajine opet bi imao donekle dobru momčad,a vidi šta smo mi kad fale samo 2 igrača(dudu i modrić)...
Trebamo se pomirit da smo 98 imali najviše šanse za osvajanje zlata...i to će bit još dugo najveći rezultat.
Ne bih se slozio. Sto se mene tice EP i SP su turniri u kojem svaka solidna repka moze dobit. Primjer je Grcka koja je dobila EP na najruzniji moguci nacin,ali ipak je dobila. Zato i postoje turniri,jer se uglavnom zna koje su top 5 ili top 10 repke na svijetu,ali ipak tu i tamo dodje netko, ti 20 ak dana rastura ili ima srece i uzme trofej ili dodje do polufinala ili finala. Turnir je turnir,nikad ne znas ko ce osvojit.
Sto se tice objektivnosti, mi nismo objektivni nikad bili,niti cemo biti, poslije Bilica mozda dodje netko drugi ,sredi malo situaciju,i opet smo najbolji na svijetu i mozemo dobit sve repke bez problema. Mo's mislit. Opet trofeja nigdje.
To je tako i u nasim klubovima,isto i u repki. Nemamo pobjednicki mentailtet i imamo najveci problem - bahatost. Nije dzabe ona stara "ko visoko leti,nisko pada" .
Jedini nacin da u necemu uspijes ,zna se jos iz davnih dana. Red ,rad i disciplina. Naravno,podrazumijeva se talent i malo srece bez kojih ne mozes.
Kako u svakodnevnom zivotu,pa tako i u nogometu.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 16:17   #473
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Radim po cijele dane (sto na poslu sto u fusu) i nemam vremena gledati telku - tek sam danas saznao za pobjedu Ukrajine.

Mislim da nasi navijaci previse emocija daju u odnosu na to koliko se igraci repke trude. Ja sam se nekoc zivcirao, ali mi je doslo do glave da meni stvarno nista u djep ne kapne ako pobijede "nasi".

Iskreno, nije me briga jel nasi gube ili pobijede, ali neka to rade sa srcem. Volim vidjeti lijep nogomet, volim vidjeti kada se igraci trude pokazati zasto su toliko placeni.
Amepshi je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 17:19   #474
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Amepshi Pregled postova
Iskreno, nije me briga jel nasi gube ili pobijede, ali neka to rade sa srcem. Volim vidjeti lijep nogomet, volim vidjeti kada se igraci trude pokazati zasto su toliko placeni.
potpis od slova do slova, pogotovo boldano.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 17:40   #475
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja najviše volim SP/EP zbog zajdničkog opijanja s ekipom dok "gledamo" utakmicu
sam mi je zbogtoga žao što nejdu ;((

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 21:30   #476
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ukrajina bez Voronjina i Timoščuka na Andoru,ou jea..prepare for bunker. I believe! Idemo na SP..
Staro 13.10.2009., 23:18   #477
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

ma nego sto, ukrainci se evo vec vade na hladnocu : http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogom...ko-hladno.html

valjda su u ukraini ipak naviknulu na toplu mediteransku klimu i vjecno proljece....
Staro 14.10.2009., 03:27   #478
centaur
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor swordfish Pregled postova
ma nego sto, ukrainci se evo vec vade na hladnocu : http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogom...ko-hladno.html

valjda su u ukraini ipak naviknulu na toplu mediteransku klimu i vjecno proljece....
Crnomorska klima je veoma ugodna, npr. Jalta, tamo je i Staljin ljetovao, Krim ima mediteransku klimu, a Andora je ipak na velikoj nadmorskoj visini na Pirinejima, znači ima praktički alpsku klimu.
centaur je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 10:38   #479
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

ma kakva vrazja crnomorska klima, u trecem mjesecu u odessi sam se smrznuo ko pi*cka a da ne spominjem kijev...
Staro 14.10.2009., 10:53   #480
Mad_Duke
Guest

Pa pogledaj razliku između Slavonije i Mora, Ukrajina je malo veća još!
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno