|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo pogledo tekmu Srbija-Rumunjska na OptiTv ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam feeling da će nakon tekme Bilić sazvati presicu i objaviti svoju ostavku. Iako mu je rejting pao zbog izgubljenih utakmica i loše igre repke, sigurno će naći nekakav aranžman u nekom Premier ligašu.
![]() |
#454 |
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Kriv je naš mentalitet i neosnovana euforija, čim je Bilić u prijašnjim kvalifikacijama dobio Engleze dvaput odmah je ta reprezentacija bila najjača na svijetu, pa je na kraju sve splasnulo nakon Turske. Treba ić iz utakmice u utakmicu a ne sanjati SP nakon uvjerljive pobjede nad Andorom i sebi pisati hvalospjeve, Nijemci, Francuzi, Englezi i Talijani, pa i mnoge manje reprezentacije ne ulaze u to na takav način, ide se polako iz utakmice u utakmicu, bilo to uspješno ili ne, a ovako nakon tolike euforija događa se samo još veće razočarenje. J....ga takav je ovaj narod: euforije i razočarenja, zato je sve tako u k...u. A disciplina reprezentativaca je na istoj onoj razini discipline cijelog naroda (osobito mlađe populacije, alkohol, nerad, cajke i dobit ćemo sve na pladnju, i ovce i novce), Mandžukić je čak jednom odbio raditi sklekove koliko se ja sjećam, j....š repku di je trener zadnja budala. Čast rijetkim iznimkama, ali to je nažalost tako. A kockasto ludilo i mazanje samom sebi oči, to je isto sam odraz te bijede koja vlada, navija se za ljude koje boli briga i za hrvatsku i za reprezentaciju, važno se napit, ugodit sebi (u se, nase i poda se), koji se žele prodati za milijunske transfere, a nedisciplinari su i za treću albansku ligu. I onda naravno kad se iluzija raspadne, onda je plač i tuga. Poanta svega ovoga je: ne očekivati previše od nikog ništa, pogotovo ne od idiota na cajkama, a ako nešto i naprave to je onda božje čudo, a ne djelo njihovog talenta, koji je nažaost skriven ostao iza cajki i alkohola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Milsim da su si primadone previše umislile nakon što smo izbacili engleze.... onda se vidlo na EP da nemremo ni protiv jadne Turske koja kao ni mi nemože izboriti plasman za SP. Niko K. kao što je Jeltz reko,bio je mam i tata ove repke. Bilić ga je znao pitati kako igrat,on je smio svima mamu spomenut i kad je on bil nitko se nije tukel na pripremama. A ovo da bu Bilić našo angažman u PL.....ja ću bez C/P ispisat: JA SAM MALI MAJMUN na forumu ako njega neki Premierligaš uzme(može i bosanski,tak mi svejedno). Ljudi moji pa to je novak polutrener koji je uspio s U'raaaaaaaaa!!!! taktikom izbacit engleze koji su bili u rasulu. Nemreš ti meni s pol godine iskustva vodit nit veći klub nit trepku. Pa gledajte u Seriji A kako ide Ciri Ferarri u Juveu i Leonardu u Milanu....zakurac. Sad fino uzet hrpu novaca i pokušat dovest Guusa Hiddinka ako ispadnu u kvalama za SP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Je**š takav sport - Englezi nakon Ukrajine: Zadovoljni smo porazom! ![]() Opet kažem samo smo si krivi, al opet da smo imali drukčiji raspored utakmica prošli bi - to je jedina svinjarija. Ovo sa cajkama i izlascima stvarno ne priliči vrhunskim sportašima i profićima - mislim mogu oni otić van do 2-3, ali nalit se ko' svinje da jedni druge moraju nosit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
Neznam zašto svi gledaju Englesku samo iz konteksta da je ona izgubila. To nije bila njihova utakmica. Ukrajina je igrala biti ili ne biti utakmicu koja im je odlučivala o tome dal idu dalje i očekivalo se da će dati 110% sebe, dok se od Engleza moglo očekivati samo da će odigrati dobru utakmicu i niš više jer nemaju razloga gristi. Još sa igraćem manje... Evo nekaj aktualno http://www.youtube.com/watch?v=zKGQKk9bFzQ |
![]() |
![]() |
#458 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Inače,zabrijali ste.Isto kao što se dama ne postaje sa šeširom,gospodin činom skakanja iz opanka u cipelu,tako se ne postaje Englez slušanjem zapadnjačke muzike ili kulturno osviješten ili šta već više.Puno je bitnije znat reć "Slušam drek,i svjestan sam da slušam drek" nego živjeti u delirijumu i zabludi na što mi većina vas se čuje ![]() Veći je problem nemoral koji dolazi u paketu s kamarom para,nedostatkom kontrole i našim nerealnim hypeom.Ovo će mi biti najbolje SP u zadnjih 12 godina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Faraon Markovich i dalje pod tepih svoju kugu skriva? Slusam ga danas na 101 i od gadjenja kad sam cuo lupetanje zamalo manji lancani izazvao ![]() Oce li taj stetochina ikad ras-hemoroid-irati svoju fotelju. Koji nam je sljedeci as u rukavu? Kuže ili Minimax? ![]() Jad i mizerija |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
Ma nek se jednostavno gone svi,pogotovo Marković koji misli da je bogomdan.Stara prdonja. Drugo, treba dovesti stranca koji će uvesti red i disciplinu. Objektivno, mi jesmo i dalje jedna od najjačih reprezentacija Europe,mislim da bi jako malo trenera odbilo voditi Hrvatsku. (naravno uz adekvatnu plaću). Treće, odigravati što više prijateljskih utakmica,pogotovo s ovim ekipama koje su u naletu i koje će ići na SP,sačuvati okosnicu(ne postoji reprezrntacija bez Modrića,Kranjčara,Srne,Eduarda-koliko god loše odigrali),progurati mlade igrače i pripremit se za idući ždrijeb za EP u kojem smo nositelji.
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Capello - zabrani slušanje glazbe; zabrani žene, cure, agente i sl; ne zove glavnu zvijezdu Beckhama; zabrani mobitele; zabrani alkohol; svi moraju zajedno jesti, biti isto obučeni i zvati se prezimenom van terena. I onda odjednom Engleska igra kao luda i svi se čude. Bilić - nakon pobjede obvezan izlazak u narodnjački klub, slučaj s Olićem i Srnom i njihov povratak kao da nije ništa bilo, i sad opet se napiju. Anas Sharbini je takva svjetska klasa da ne mora igrati za mladu reprezentaciju, ma možeš mislit, marš, seronja mali, dođe prvi put u kamp sa seniorima i odma se naloka ko krmača s tamo nekim Jelavićem. I Bilić im da "ukor pred isključenje". I onda se čudimo što igramo loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Trebamo se pomirit da smo 98 imali najviše šanse za osvajanje zlata...i to će bit još dugo najveći rezultat.
![]() |
![]() |
#465 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Zvuči utopijski ali idemo odigrati stvarno muški,dobiti Kazakhe i nadati se čudu tipa 0:0 bunkerčini u Andori. Ja ne volim bajke ali mislim da je to sve što nam ostaje u ovom trenutku..odmah sam rekao da ni ne zaslužujemo SP,i da se prevelika fama dizala već uoči dolaska Engleza u Zgb, u ovom ciklusu,pa su nas natamburali za idućih 10g. Treba se spustit,regrupirati i dobiti tamo utakmicu,onda znaš da si probao, a zamisli komedije da obje utakmice završe neriješeno? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne treba biti plačipička,to hoću reći,mislili smo da će nam netko nešto darovati,da nam Englezi idu raditi usluge tamo,pa smo svi svjedočili tom sranju,mislim da je toga dosta. I nek dobiju Borate i vide na čemu su,ako ne uspiju - treba Ukrajini muški čestitati jer su nam 2 gola dali u gostima,i doviđenja,novi ciklus za EP. Ako uspiju,to je ravno šamaru s neba. Ali hrabro se treba postaviti,ne želim uopće zamišljati situaciju gdje bi bilo recimo 0-0 na poluvremenu ukrajine, a mi svoju tekmu ne dobijemo,ili dobijemo a tamo 0-0 do 80te minute. Ne igra se u isto vrijeme ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
mislim da se ne igra u isto vrijeme zbog oveće vremenske razlike od 5 sati. a možda i da, ko zna. http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...477/index.html po ovome, sat vremena je razlika. Ukrajina će počet ranije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nadam se ne po ljudima na ulici ![]() šanse su jadne, ja sam se već pomirio sa ispadanjem da se dodatno ne živciram sutra, dosta mi je bilo u subotu. čak i da ih se dodatno stimulira, to su amateri... ajde da je neka druga trećerazredna repka, andora otkad igra u kvalifikacijama nije nikad nikom e ni boda uzela. jest da igraju svi u šesnaesterac i ispucaj igru, i da su mnoge namučili, ali nikad nisu u tome do kraja izdržali.
![]() |
#472 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Sto se tice objektivnosti, mi nismo objektivni nikad bili,niti cemo biti, poslije Bilica mozda dodje netko drugi ,sredi malo situaciju,i opet smo najbolji na svijetu i mozemo dobit sve repke bez problema. Mo's mislit. Opet trofeja nigdje. To je tako i u nasim klubovima,isto i u repki. Nemamo pobjednicki mentailtet i imamo najveci problem - bahatost. Nije dzabe ona stara "ko visoko leti,nisko pada" . Jedini nacin da u necemu uspijes ,zna se jos iz davnih dana. Red ,rad i disciplina. Naravno,podrazumijeva se talent i malo srece bez kojih ne mozes. Kako u svakodnevnom zivotu,pa tako i u nogometu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Radim po cijele dane (sto na poslu sto u fusu) i nemam vremena gledati telku - tek sam danas saznao za pobjedu Ukrajine. Mislim da nasi navijaci previse emocija daju u odnosu na to koliko se igraci repke trude. Ja sam se nekoc zivcirao, ali mi je doslo do glave da meni stvarno nista u djep ne kapne ako pobijede "nasi". Iskreno, nije me briga jel nasi gube ili pobijede, ali neka to rade sa srcem. Volim vidjeti lijep nogomet, volim vidjeti kada se igraci trude pokazati zasto su toliko placeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
aka: N.W.S.K. b_buha
|
ma nego sto, ukrainci se evo vec vade na hladnocu : http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogom...ko-hladno.html valjda su u ukraini ipak naviknulu na toplu mediteransku klimu i vjecno proljece....
![]() |
#478 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
aka: N.W.S.K. b_buha
|
ma kakva vrazja crnomorska klima, u trecem mjesecu u odessi sam se smrznuo ko pi*cka a da ne spominjem kijev...
![]() |
#480 |
Guest
|
Pa pogledaj razliku između Slavonije i Mora, Ukrajina je malo veća još! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |