|
![]() |
#451 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma hebes zvukove, mene zanima jesu li popravili HC i damage oruzja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
weee vani je... samo nemogu nac ![]() btw nek mi se netko javi na pm tko ju je nabavio... i nikako nemogu doc na onaj zid ma sto god radio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#455 |
P.E.B.K.A.C.
|
A nista vise nije isto poslije CoD-a 4 ![]() Evo i meni primjerak stigao, bome se ovaj Treyarch protrudio i sa dostavom ![]() EDIT: pcgameanalyser nope mislim da ju gase u ponedjeljak ili dan dva kasnije....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
P.E.B.K.A.C.
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja nabavio mp betu na xboxu i moram reć da mi se ovo čini kao najdebilnji cod do sada, nekako pre lame. Čini mi se da i prelako padaju protivnici, idem probat prvi put i za redom ih petero pobijem, a da ne govorim da thompson ispucava tako brzo metke da je reload svako malo. Igra je potpuno isti COD4(što se tiče engine, menija, sve sve sve) jedino nove mape, drukčiji skin vojnika i oružja
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Premium
|
Cod 5 je ispunio ocekivanja...grafika i igrivost su super...istina da je cudno kak je ponekad lako protivnike ubiti, al to je valjda zato jer ih zna biti puno odjednom na manjem prostoru...pa ponekad covjek i nezna u prvi tren po kome da puca...kad ovi japanci bjeze ko kamikaze, i onda ti jos tvoj amer dođe u unakrsnu vatru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zavrsio cod5 Ps.Nema errora osim f12 ne ostavlja sliku tj screen u mapi screenshot F5 mi nije radio kak spada za load saveova kao quick save Nema stekanja,ima 40+ fps bez beda,savrseno optimizirano Ako ukljucite insane broj lesava,zakon !! nema sta..krvava igra nadasve 9.5/10 Zasad mi je uz rame dead spaceu po igrivosti i crysisu po kvaliteti grafike,iako je malo losija ipak....grafike je stvarno predivna a optimiziranost igre je savrsena... Bas sam na youtube stavio gaming video.
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
|
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
call of duty 5 izlazi 7.11.2008....što bi bilo jučer....a ne u utorak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
ma lol Zadnje izmijenjeno od: Death_Bringer. 08.11.2008. u 15:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Guest
|
Citiraj:
A sto se tice menija, koga briga. Vazno da ima konzola i to je to! |
|
![]() |
![]() |
#468 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
predobro izgleda...ja bas neki dan gledo izlazi 31.12.,odma sam se bio razocaro,kad dodem sada vidim neki ju vec presli.nadam se da cu je uspiti nabaviti iduci tjedan.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kod mene problemi kao i u beti... kad pokrenem prvo crni ekran nekih 30sec pa tek onda udje u igru... isto i kad loada mape izmedju misija, prvo 30sec crn ekran, pa onda load, pa opet malo cekanja. Al nema veze. SP je zasad odlican. Zvukovi su dosta bolji. ![]() Na mom kompu se vrti 15-30fps, sve je na min osim textura koje su na Normal. MP jos nisam probao.
![]() |
#470 |
Premium
|
pa mislio sam sve na max sto ima..netreba doslovno pisat high,...ako nema bolje opcije znaci da se igra vrti na max jelda... ps.snimao sam foto aparatom pa ni nije prikaz bas nesto..al imate dolje na linku moj youtube acc a tamo ima jos par gameplay cod5 pa pogledajte. u vezi mp,sad odem na xfire i nece mi detektirat igru...wtf
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nije lose ali vec po 1001 put WWII malo mi je toga dosta ali ovak isto ko i COD4 razlika minimalna grafika je ista ko i tamo znaci nista pretjerano novo... Ali igrivost i sve je na razini jedva cekam da kupim orginal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
igra je mrtva,takvo govno nisam upalio vec duze vrijeme. Ekipa je izdala igru s vise bugova od windowsa
![]() |
#477 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
ista stvar.. ako mislite pljuvati po igri nemorate nista ni postati... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
forum sluzi za raspravu,znaci mozes reci ili igra mi se svida,ili igra mi se ne svida. igra je napravljena za xbox debilceke kojima je gust igrati coop sa zombijima sa svojim debelim americkim prijateljem. budimo realni,nije ni do koljena cod4-cod2-cod1 serijalima.ipak je ovo konzolaska firma,i zato igra ima toliko bugova i napravljena je da bi i panj znao ubit nekog
![]() |
#480 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Dosta? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|