|
![]() |
#4741 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Baš sam postavio "fix" iz patcha v1.2 za "sve moguće" exploite. Dakle, malo sam pojačao ono što smo imali. Toliko koliko je sam taj fix dozvoljavao. Baš mi se ne da tražiti gdje se nalazi baš sve greške. Glavno da su riješene one osnovne. Dodao sam i hud elemente iz v1.2. Budete to vidjeli. Ništa impresivno i bugovito. Nadam se da sam našao baš sve greške koje je prikazivao, a one koje su ostale ću naknadno. Sutra ću dodati i još neke preinake, također iz v1.2. Još malo i evo nas na 1.2 a da niste ništa kod sebe promijenili. Sve promjene su server side.
![]() |
#4742 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Svaka čast RAK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4743 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Rak ma neznam šta da ti kažem ![]() Od svih vegeterijanaca ti si mi najdraži ![]() Car ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4746 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: maX. 15.04.2006. u 02:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
misli da ste ludi!
Datum registracije: Apr 2006
|
Bok, ljudi, mozda ste me vec vidjeli mozda ne. Nov sam, sta se moze. No samo sam htio reci da ja osobno najvise igram ujutro zbog skole i "roditelja". Pa i vi koji igrate ujutro isto pogledajte server, mozda sam bas tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Ex-Gastarbajter
|
Bit će malo problematično doć ujutro, kad svi visimo do 1 na serveru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4756 |
Banned
|
WTF se dogodilo??? Prije 2 sata mi je na nasem serveru bez problema radila El Daba i sad se hocu konektat jer vidim da su sva igraca gore i banana: CL_ParseGamestat: bad command byte |
![]() |
![]() |
![]() |
#4757 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4758 |
Feldwebel
|
Ta glupa ElDaba radi samo ako igrate CTF, HTF ili HQ. Ne radi na ostalim igrama. Mogu napraviti sa nema votanja za ostale tipove igre,ali bi to znacilo d aih morate ponovno skidati. To onda necu raditi. Problem je u gamestate 16k. Navodno je sa patchom izasao 128k i moci ce podrzavati vece modove. Tada ce i eldaba raditi. No, ima ljudi koji se zale da niti to ne radi. Zato sam opravio one brojke iz patcha koje sam postavio, kao i sve ostale stvari. Sada nam od patcha fali samo PB i neke nove oznake za zastave (animirane). Jucer sam i to postavio ali sam izbacio jer bi trebao napraviti i PCEmod_v4, pa sam odustao od toga. Neki nisu skinuli niti 2 niti 3. Molim vas da mi ukazete na eventualne greske koje uocite. Ne mogu bas sve sam vidjeti.
![]() |
#4759 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
sad je nas par probavalo el dabu. daklem ovako... ako smo svi gore, i call vote-amo el dabu u bilokojem gametypeu - radi. ali se nitko novi ne mozhe ukljuchiti u igru. bad command byte. probao sam postaviti el dabu na ctf, i da se onda ukljuchimo u igro. nitko nije uspio. a ctf je podrzhan gametype.
![]() |
#4760 |
Feldwebel
|
Problem je u tome što meni, na mom serveru, radi. ne radi na našem. Problem mi je testirati tako. Kada sam je postavljao, probao sam je i radila je bez problema. Nemojte je uključivati više. Vidjeti ću što se još može učiniti oko toga. To ne mogu dok ste vi gore. Opet po noći.
![]() |
#4762 |
Feldwebel
|
Rekao bi da je to 2 minute. Ne znam koliko mi treba. Ionako stalno nešto petljam. Neka igraju ostalo i zabavljaju se (ja ne smijem). Imaju barem Rhine i Harbor pa njih mogu igrati. One sigurno rade kako treba.
![]() |
#4764 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4766 |
Feldwebel
|
U tijeku su završne pripreme i prilagodbe za prelazak na verziju v1.2. Prema zadnjim testiranjima sve radi kako treba. Čak i ono što u origianlnom patchu ne radi. Neke stvari ipak ne mogu ispraviti. Vjerojatno će update servera ići po noći ili rano ujutro. Nema potrebe da obavještavam nikoga o tome jer će i sam vidjeti zbog ćega se neće moći spojiti. Nadam se da će onda i ElDaba proraditi kako treba. A i ostale stvari koje mi nisu radile. Budemo sve polako vidjeli i našli što je najbolje za nas.
![]() |
#4767 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Više mi ništa nije jasno. Ako se nočas ili ujutro server updatea, hoču li ja patchiranjem svoje igre i skidanjem ovog najnovijeg PCX moda biti u stanju igrati na serveru? Sve mape?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 15.04.2006. u 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4768 |
Feldwebel
|
Kada updateam server napisati ću u stickyu thread gdje će sve biti objašnjeno potanko. Što treba imati, što treba ukloniti i što napraviti. Sve da ne bi bilo problema oko toga.
![]() |
#4769 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4770 |
Banned