|
![]() |
#4741 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas cijeli dan problemi s notifikacijama, ne zvone ni viber ni whats ni nis, a kad otvorim app uredno nova poruka ? lumia 925, probao i restart i wifi i 3g i ne pomaze. Jel ima tko ovakvih problema ?
#4742 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4743 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
sin nije skinio tvorničku foliju s telefona nego je preko nje naljepio novu foliju koja je uzrokovala ovaj problem u svakom slučaju hvala vam svima na pomoći |
|
![]() |
![]() |
#4744 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4745 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
[QUOTE=nathan.fake;2583534]svi kontakti na WP8(.1) su ti vec na cloudu (Outlook.com)... Tražim kontakte na outlook.com ali ih nemogu nači,(gdje točno se to treba nalaziti)jel bi oni trebali biti tamo uvezeni automatski ili sam to ručno trebao prebaciti? |
![]() |
![]() |
#4746 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4747 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Odaberem one drive i imam opciju people,preko koje me opet vrača na outlook.com. Napomena da sam kontakte prebacivao sa iphona na 925 preko bluetoota. edit: Riješeno,preko kompa sve uredno šljaka,dok na iPad-u pristup opciji kontakti nije moguć iz meni nepoznatog razloga(safari i MS se vole jelda) Hvala nathan.fake na pomoči. Zadnje izmijenjeno od: dabomba. 23.04.2014. u 23:22. Razlog: riješen problem |
|
![]() |
![]() |
#4748 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Radi sve, ja sam neki dan vracao svoj telefon sa ruskog roma nazad na tvornicki rom koji dolazi sa Huawei W1 u teletini, zakasnio sam jer dok sam prefleso sa ruskim romom vec je MS obustavio nadogradnju na 8.1 za sve telefone koji su javljali 80183309 error pri nadogradnji. Inace ide 8.1 na W1 samo eto, tko je brz bio pa apdejto sa ruskog roma, ja zakasnio ![]() Kako sam vratio nazad tvornicki rom tako sam naravno odmah i aplikacije nazad vracao pa tako i HERE Drive + itd... skoro sve sto ide na nokia tel. ide i na W1 ili htc ili bilo koji non nokia. Treba vam Fiddler i onda treba editovati "Rules" i sejvati to pa ponovo pokrenuti i vrlo je vazno da je racunalo na kojem se Fiddler pokrece i telefon koji skida aplikacije preko WiFi da su na istoj mrezi. Rules se edituje da se ime telefona koji imate ubaci umjesto nokia navedenog u rules. Naprimjer: Code:
// Replace oemId=HUAWEI with oemId=NOKIA oSession.PathAndQuery = oSession.PathAndQuery.Replace ("oemId=HUAWEI", "oemId=NOKIA"); Proxy se u telefon unosi klasicno s time da pod IP ide vasa IP od mrezne na kompu a port je 8888. Evo ove 3 aplikacije su sve za Nokia telefone a i cameru sam instalirao isto i radi sve osim manualnog fokusa. ![]() Dakle sve ovo radi na 8.0 a sad dali ce raditi sa 8.1 neznam, nisam stigo apdejtat na vrijeme ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4750 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Desavalo se meni na L920, pogresno zalijepio foliju i morao skidati. Svakako vrijedi pogledati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4751 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#4752 | |||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4755 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4756 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4757 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakav posljednji pozdrav, daj se saberi. Nokia Corporation mijenja ime u Microsoft Mobile i to je sve što krajnjeg korisnika može tangirati. Nokia će ostati Nokia kao brand. Lumia ostaje Lumia.
#4758 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() MS je kupio "Nokia Devices & Services" odjel.. to je (bio) vecinski dio Nokie zaduzen za razvoj, proizvodnju mobitela i svega sto uz to ide... taj odjel je sad poznat kao "Microsoft Mobile"... MS Mobile ima pravo sljedecih 10god izdavat mobitele pod brandom "Nokia" i u blizoj buducnosti se to nece mjenjat.. tako da se za korisnika nista ne mjenja... Nokia (ostatak koji MS nije kupio) i dalje postoji... tu spadaju NSN, HERE (NAVTEQ) i Advanced Technologies, kao i svi Nokia patenti... samo sto vise nece radit mobitele :P Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 25.04.2014. u 22:36. |
|
![]() |
![]() |
#4760 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Možda ponovno počnu radit monitore? ![]() Ali, budimo realni - Nokia zadnjih 10g su mobiteli... ovo ostalo je dosta manje značajno.
#4761 | |
Premium
|
Nokia se rijesila odjela koji je godinama poslovo s gubitkom, MS je dobio gotov odjel sa strucnjacima, postrojenjima, proizvodima i tradicijom... tak da im je win-win... Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 26.04.2014. u 10:13. |
|
![]() |
![]() |
#4762 |
Premium
|
Frendu mi dosadio Ativ S a meni stalno prčkanje po S3 pa kao možda bi se mjenjali.. Pa par pitanja za vlasnike Ativ s. Ono kako ste zadovoljni s uređajem? Hoće li i on dobijati nadogradnju na 8.1 ? Idu li na njega HERE Maps ? Čisto gledam isplati li mi se mjenjati .. Malo davim pa kome se ne da odgovoriti nek slobodno ignorira post ![]() |
![]() |
![]() |
#4764 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4765 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4766 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Postoji li bilokoji način da se provjeri da li je mob zaključan osim stavljanja kartice ? Lumia 925 je u pitanju ? |
![]() |
![]() |
#4767 | |
Premium
|
Citiraj:
2. Da, ja vec vrtim dp 8.1 ali biti ce uskoro i službena 3. Da prije sa proxy hackom a od 8.1 najnormalnije možeš skinuti navigaciju |
|
![]() |
![]() |
#4768 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4770 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Aerize Explorer sam skinuo, pokrenuo, vidio da radi i evo, mislim da sam ga jučer izbrisao. Dok sam bio na Androidu File Explorer je meni osobno imao smisla zbog kontantnog prčkanja po sistemu i brisanja sistemskih aplikacija koje mi nisu trebale (a to je redovito bio jedan poveći broj) te zbog brisanja smeća koje su ostavljale izbrisane aplikacije (što je znalo nekad biti i preko pola gigabajta). Sad kad imam sve na OneDriveu koji je jako dobro ukorijenjen u sam OS i kad ne trebam čistiti bloatware sustava - zbilja nemam potrebe za FM-om. Jedini problem koji sam imao je bio upload file-ova preko browsera i odabir dotičnih u nekoj aplikaciji (nor. photo editoru). Sa WP8.1 je došao file picker koji je eto riješio i taj problem. Još samo da taj file picker implementiraju za stavljanje mail attachmenta u reply-ju i ja sam sretan.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 26.04.2014. u 16:45. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|