|
![]() |
#4531 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Kažeš joj: "Turn Wifi Off/On" "Start Flashlight" (ona uključi moj Flashlight XT) Uglavnom joj za sve kažeš "Start" pa ime aplikacije. Ili kažeš "Ime_Aplikacije" i željenu radnju. Jedino ima probleme sa našim imenima. Tipa ako joj kažem "Cortana, make Skype call", ona mi kaže "kog da nazovem", ja joj kažem "Call Branka", ona meni kaže da ne može naći nikog tko se zove "Bank". ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4534 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko sam vidio, to ovisi o samoj aplikaciji. Neke imaju mogućnost odabira boje, a neke samo mogućnost da automatski povuku boju teme. Sviđaju mi se ove transparentne sad. Par tjedana da svi developeri naprave takve, pa ću napokon moć imat crnu pozadinu s bijelim ikonicama, a da nije high contrast fora.
#4539 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel bude updatea za HTC 8S na kraju il ne? I jel bu konačno napravili da ne kasni sve živo i mrtvo na svim mogućim i nemogućim VOIP i MOIP appovima? Pošto su najavili prepisivanje deamona za iste na nasljedniku ovog,zasad, polu-OSa. |
![]() |
![]() |
#4542 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
jel tko zna kako da mi video ide preko cijelog ekrana kad ha upalim na nekoj stranici to je prije sam radio sad nevidim opciju |
![]() |
![]() |
#4544 |
The mighty pirate
|
Ma tko te ljuti? ![]() Kaj si očekivao, čim izađe nova verzija nečeg, odmah svi jure da vide i probaju. Otkrio sam još jednu novu stvar koja nije nigdje spomenuta, ali i par bugova. Zna li tko gdje se mogu prijaviti bugovi? Ovo što sam otkrio je da Here Drive sad prenosi glasovnu navigaciju na bluetooth slušalicu, ako je ona spojena. Upozorenja za prekoračenje brzine srećom ne prenosi ![]()
#4545 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4546 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#4547 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 15.04.2014. u 13:08. |
|
![]() |
![]() |
#4550 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
lol 120 stranica, a manje od 600 postova (uključujući postove tipa "alarm function is working fine for me."). |
![]() |
![]() |
#4551 |
The mighty pirate
|
Tražio sam official, i na kraju našao http://discussions.nokia.com/t5/Soft.../bd-p/swupdate Možda troši 1% /h u standby, ali mjerio sam danas u Here Drive+ Punjač od 2.1A koji je dosad uredno držao 1020 napunjenom kroz cijelo korištenje navigacije sad ne može držati korak. Gubim 6% baterije već u pola sata.
#4554 |
The mighty pirate
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.04.2014. u 13:57. |
![]() |
![]() |
#4555 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
ljudi ovo nije konacna verzija, ocekujte jos koji update da poprave bugove, uostalom dolaze i 2 nova gdr-a pa mozda korisno donesu meni za sad sve radi bez problema, jedino sad cekam da svi updateau aplikacije i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|