|
![]() |
#4712 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Potez za notes.... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4714 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4717 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sine Galacticos era je davno prosla, za vrijeme kad su u realu igrale svjetske zvijezde, danas osim C.Ronalda i sad odnedavno Balea nemate ni jednu zvijezdu ![]() Kakvi galacticosi, Ronaldo Figo Zidane Beckham Carlos, Raul, Hierro i da ne nabrajam dalje, to su bile zvijezde i vrhunski igraci, i ti isti igraci su osvajali lige, kupove, itd itd... Ovo su bakraci, i njihova era ce uvijek biti ova nedorecena
#4719 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Čovjek je ponovio najbolju sezonu iz BVBa (golovi + asistencije), uz sve ozljede koje je imao kroz sezonu, za mene potpuno dovoljno ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#4720 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4722 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ne znam tko će biti pobjednik, no sve manje vjerujem da će to biti Real Madrid, ozljede su ih uništile.
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 09.05.2014. u 16:28. |
|
![]() |
![]() |
#4724 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam dal pokusavas biti ali ti si jedna jako losa varijanta poznatog nam varana, decki sve lijepo argumentiraju a ti se iz svoje rupe nedas... Real i omjer uloze no/dobivano u zadnjih nekoliko sezona bi samo neki nasi vladajuci shvatili. Ocito se dobro zaradjuje od prodaje dresova posto bitne stvari izostaju ![]()
#4727 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4733 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa nije sezona gotova,polako,jos se moze i Primera i LP osvojit... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4734 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#4735 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
U Realu Rakitic ide na mjesto Di Marie,odnosno Isca,ako malo pratite. Ideal za sljedecu sezonu: Casilles,lijevi bek Junior ili Coentrao;stoperi Peponja,Ramos i mogao bi sletjeti Kjelini? Desni bek Carvajal. Ispred njjih Modric i Alonso,lijevo Ronaldo desno Bale,takozvanu desetku ili ofanzivnog veznog igrat ce Raketa,spica Suarez! i ja zadovoljan,mijenja to i sustav u 4-5-1,sto bude ojacalo Real u defanzivi,pogotovo ako dode Giorgio,a napred budu ionako neprikosnoveni s raketom ,kikijem ,baleom i suarezom. Hala! |
![]() |
![]() |
#4738 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4740 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad je potpisao novi ugovor na pocetku godine, stavili su klauzule u slucaju u da udu ili ne udu u Lp. Kod ulaska cifra je bila iznad 100 milijuna. Valjda su nesto naucili oko cijenkanja nalon zadnjih godina. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|