|
![]() |
#4682 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#4685 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
HaHa Madrid! ![]() ![]() Iskreno, kao navijac Barce od kad znam za sebe, volio bih da Atletico Madrid osvoji Primeru i ligu prvaka. Svaka im cast na svemu sto su pokazali do sada ( s malim budgetom, pametnom kupnjom/dovodenjem igraca i odlicnim trenerom ). |
![]() |
![]() |
#4686 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kako bi to rekao doktor faca, calma, calma ![]()
![]() |
#4687 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4688 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#4689 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Calma,calma...nije sve u Primeri...ima nesto i u LP... ![]() Citiraj:
Gledao sam 2. poluvrijeme...uzas...nemogu se sastat s loptom.Ovaj Morata je takva slapa,da nebi uspio u Kamen Ingradu,Benzema klasika kao u zadnje vrijeme.... Zadnjih 20min su poceli igrat ko Barca i Bayern,a to nemogu smislit,od Morate,pa do Casillasa i sl. Zato i jesu primili gol i neka su im ga uvalili,sad bi ih sve kaznio sa 2tjednom placom i dao pare za otete djevojcice u nigeriji... |
|
![]() |
![]() |
#4690 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
[QUOTE=dh41400;2589826]Bez obzira na konačan ishod Primere - ovo su tekme zbog kojih ju pratim ![]() Btw nadam se da sada vide svi koliko Modrić znači Realu - današnja igra bez glave i repa kada njega nema. Nema Reala bez gazde iz Zadra ![]() Je, vidio sam jučer koliko Modrić znači Realu . Onaj tupavi pep da je samo malo bolje posložil njemce danas bi o Realu pričali ko i o Liverpulu. |
![]() |
![]() |
#4691 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa ako sad nije ocito da je klupa prekratka ,Ivane,kad bude? Ude panjina Morata,i trener nema kog ubacit nego stavlja Juniora na zadnjeg veznog.A da je primera bitna je,al je Real nije zasluzio kao ni Barca.Mada svi kazu gotovo,treba Barca dobit Elče,i Atletico Malagu,kako se stvari odvijaju,sve je moguce.A i da city popusi doma od Newcastlea! |
![]() |
![]() |
#4693 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4694 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
[QUOTE=freddie;2570010] Ja recimo navijam za Real ( barem u španjolskoj ) i volio bi da on bude prvak, makar prvak će bit Barcelona koja je još uvijek svemirski brod naspram ova dva kluba. Ovo sam napisao 27.3.2014 |
![]() |
![]() |
#4695 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Real je pokazao dvije stvari sinoc: 1. bez Ronalda i Balea su smijesna ekipa 2. puno losije igraju utakimice u kojima onima moraju dominirat sa posjedom lopte od onih gdje igraju na kontre/polukontre |
![]() |
![]() |
#4696 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kao i Barcelona bez Messija i Inieste, Bayern bez Robbena i Riberyja, Liverpool bez Suareza i Gerrarda, kao i njemačka košarkaška reprezentacija bez Nowitzkog, hrvatska rukometna repka bez Duvnjaka itd itd itd... No shit ![]() |
![]() |
![]() |
#4697 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#4698 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Kroos i Müller ![]() Neko je nategnuo čašiću rakije previše ![]()
![]() |
#4703 | |||||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Opa ... skupila se ekipica za vilama i trulim povrćem ![]() ![]() ![]() U prvenstvu definitivno nije. Citiraj:
Ima tu nešto ... ![]() Citiraj:
Zašto? Nemam pojma. Citiraj:
A i nekako mi se čini da su oni prvenstvo otpisali/izgubili već na gostovanju kod Seville ... Citiraj:
Ovo sam napisao 08.05.2014. ![]() Šerlok Holmz ![]() Citiraj:
![]() Vidjeti ćemo što nam se sprema pred kraj svi natjecanja, jer je očito da nitko, ali ama baš nitko ne može predvidjeti razvoj događaja u PL-u, CL-u ili La Ligi. |
|||||
![]() |
![]() |
#4704 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Citiraj:
Jel ti s ovim stvarno zelis rec da nekom igracu nacionalno prvenstvo nije bitno!!?? mislim....igram ispred kuce 4 vs 4 s najboljim frendovima pa bi radje nogu slomio nego igra s 50% ... nisi mi jasan?! edit: moram editirat....iskreno nisi zdrav ako mislis da jedna ekipa(profesionalna ekipa) moze i namjerno sabotira prvenstvo radi tw vase sheme "decime" bla bla,koju iskreno imaju manje sanse osvojit nego sta su imali sanse osvojit prvenstvo prije valladolida!mislim...ispadas smjesan! al nek si ti nasao opravdanje,bar je originalnije od svih do sad sta smo procitali! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4705 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Bitnije je prodati što više dresova i što više para od TV prava pokupiti, koga briga za trofeje ![]()
![]() |
![]() |
#4707 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Navijac sam barce i naravno volio bih da osvoji prvenstvo ali dio mene sumnja da bi to bilo losije za klub dugorocno nego drugo mjesto. Lose stvari bi se pomele pod prag i ostao bi ovaj trener koji po meni ne zasluzuje barcu, par igraca je odigralo kriminalno sezonu i drzi ih se samo jer izdvojena velika suma novca za njihovo dovodjenje. Drugi dio mene sumnja da barca u ovakoj losoj formi i messijem koji je vec na svjetskom prvenstvu u mislima moze probiti atleticov bunker Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 09.05.2014. u 08:24. |
|
![]() |
![]() |
#4708 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prvenstva se dobivaju na malim utakmicama, ne kaže se to tako uzalud ![]() I Atletico, I Real i Liverpool su kiksali pred kraj sa slabijim protivnicima, i đabe će im bit na kraju nabrajat tko je sve podamfao od njih ako spuše prvenstvo ![]() Na kraju su u španjolskoj već otpisanu Barcelonu vratili u život ![]()
#4709 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja nisam rekao da su oni nezasluženo prošli ili da nisu bili bolji, jer jesu, oni odigrali predobro, a Bayern se nije ni pojavio na terenu ![]() ali kad se pogleda zadnjih 10 godina u klubu, te zbog čega je P€r€z već jednom odlepršao iz kluba, onda ti je sve jasno ![]()
![]() |
#4710 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|