|
![]() |
#4681 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() evo vam i slike nevjernici... znam, sada chete rechi da nije moj, i da je napravljen u photoshopu, ali do-bro. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4682 |
Moderator
|
@darth vader pobrishi iz main direktorija sve nevezano za pce server. dakle one sa z ispred. ili daj screenshto direktorija, pa da ti kazhemo shto da sve maknesh.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4683 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() |
#4687 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() |
#4688 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovak-upravo sam počeo raditi listu za Žderonje (21.04), debeli kemper se je već zapisao, navodno će doći i Zule pa možete "popričati" ugodno i sa njim ![]() Atha-ako misliš dolaziti zekonju pošalji barem dva dana prije ![]() Dakle-tko dolazi nek se piše na listu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4694 |
Moderator
|
kako neche brojati dane, pogledaj, jelc ga je vech zabiljezhio za bakinu kuhinju, i hoche da ga poshaljem dva dana ranije da stignu pripremiti pac. ![]() @amd kazhesh da je zavrshio u roli. :\ znam da biste svi to voljeli, ali nemzhe! ![]() @rak taman sam tipkao, pretekao si me. ![]() ![]()
![]() |
#4695 |
Feldwebel
|
![]() |
#4698 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@panorama sve osim defaultnih i PCE mod v2 bergstein hill400 cityhall eldaba i ako imaš onaj iw_blood |
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Kao što se već neki rekli važna je atmosfera kad se igra a ne score koji je nekima očito jedino mjerilo kvalitete: suicide Dođi koji put možda ti se i svidi, a do tada ganjaj statistiku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4702 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Onda sorry Mrki nisam te ja bas shvatio, NHF ![]() Ovo sta kazes za logosoft je istina, ima i chitera a i nekulturne djece, ali to samo kad nema admina. Kad je admin na serveru onda je mir i tisina. Budem mozda veceras dosao na vas server da vidim mod, pa se vidimo preko nisana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4703 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4704 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4705 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
sam sa na serveru, smrc, nek se jos netko spoji... zippo i spermic igraju na Bih netu pa ce valjda doletit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Što se tiče razlike između mog i tvog skilla ja ne velim da igram bolje od tebe ili bilo koga, naprotiv ali isto tako ima boljih igrača od tebe(khm roller ![]() Što se našeg društvanca sa servera tiče jedino zule parira za nekakav klan(iako se on masu puta prosere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4709 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Kada se već nabrajaju najbolji igrači, morate se složiti da smo Atha i ja najbolji na serveru. Kada kažem "morate se složiti" to zaista i mislim. To je zapovijed. Što bi još bilo da ne moramo kick ovoga, ban onoga, podesi ovo, napravi ono, kako da napravin to, pa još uglavni ljubimci i lsnažnije trećine.... Vidjeli bi svog vraga.
![]() |
![]() |
#4710 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pazi da nebuš na Žderonjama prošao kak i Zed. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|