|
![]() |
#4621 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
http://i15.photobucket.com/albums/a3...0/DSCN3659.jpg Evo ova slika...Tu ja crkavam od bolova dok se fiš samozatajno smješka : bonker2 : hitthewa : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4622 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4624 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I nemoj se sad guzičarit sa spikom riknula-mi-ploča... Dakle-da si samo odvojio 3kn na dan mogao si doći, a ziher si ta to vrijeme spičkao i više love na bezvezarije..... Nek ti bude krivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4626 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() A i ne kenjaj, sad si se nažderal pa si raspolozen zahebavat ![]() I ne siri dezinformacije, ploca mi radi, samo kad se njoj to da ![]()
![]() |
![]() |
#4627 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4629 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Fakat je bilo prejebeno. Food za 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4630 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mladi luk je bio mrak, maznuo sam tri komada. A i juha od vrganja sa krumpačem je bila izvrsna: nuts : A tek šampinjoni sa roštilja...mljac... Vidiš-bilo je hrane i za biljojede ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4632 |
Super Moderators
|
Danas-pola guske (oko 2kg), mladi krumpač u toj masti, mljac...kristalka i za desert slana štrudla od sira ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4633 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ja sam imala za ručak neku musaku s krumpirima, paprikom, lukom i još svašta-nešto.. +zelena salata..njami :clap: još da mi je sladoled sad.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4634 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ja ne vidim neko meso.... ![]() ![]() ili je to skriveno da se ne vidi ![]()
![]() |
![]() |
#4637 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za ručak je bio onaj Cekinov marinirani picek u celofanu i moram priznat da je dobro slan. Prilog pire krumpir i zelena salata. Desert bučnica i torta od jagode i vanilije + sitni kolači. Jučer smo bili krsni kumovi pa se je navuklo kolača za cjeli tjedan. A da ne pričam kako sam se usvinjio. ![]()
![]() |
#4639 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hehehe ![]() ja sam danas pekla lazanje...i bas su dobro ispale ![]()
![]() |
#4640 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() neg velki doživotni precjedniče i veeelki predcjedniče bratstva, sledeći put molim da buju posle 15. v mesecu jer meni oko 15 sjeda plaća, a da bi došel mi trebaju pare ak je 10. onda sam dekintiran.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4642 | |
driver
|
Citiraj:
1. Članovi koji ne smiju na Žderonje 2. Članovi koji smiju samo u pratnji : goood : Šalu nastranu, a kaj bu sirota s 30 ili više klipana koji žderu mladi luk, nalijevaju se Žujom, podriguju, hvale svoja računala...ako joj zbog alibija moraš pokazati kamo ideš, odvedi je jedan dan offline kod Bake i počasti je klopom.
![]() |
![]() |
#4643 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
eee vidis danas bi mogao napraviti caneleone sa spinatom ![]() ![]() btw jucer sam ispekao domaci kruh |
![]() |
![]() |
![]() |
#4644 | |
Moderator
|
Citiraj:
Di je skriveno?
![]() |
![]() |
#4645 | |
driver
|
zima je...
Citiraj:
Za neznalice, to izgleda ovako : http://img71.imageshack.us/img71/9106/dscf19096zv.jpg Na sljedećim Žderonjama ću pitati gradivo iz kolegija ČUŠPAJZI S MESOM a prof. Mitzek će propitati kolegij SUHO MESO U KUĆANSTVU. Tko se ne spremi, pada godinu ! Također podsjećam da skupite potpise kod prof. Jelca iz kolegija PREZVURŠT, HLADETINA, FILEKI - EKONOMIČNA KUHINJA.
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 13.03.2006. u 11:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4646 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4647 |
Super Moderators
|
Ja obožavam špinat.: nuts : U stanju sam uzeti komad kruha i sam maznuti 1/2kg špinata... Makar-nekak ga u zadnje vrijeme najviše radim u kombinaciji pire/špinat+hrga pečenog carskog mesa ![]() Nije ni blitva loša kad se napravi kao špinat. Hamm-nije bed, možeš solo, možeš sa njom...samo je pitanje koliko će joj se svidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4648 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ak' još neznaš da si bolestan odi brzo na hitnu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4649 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A špinat mogu i solo...ti sam tiho budi, ko da ne znam da se u tvojoj kući jede zelenje ![]() I to naveliko. Ostalo mi je nekaj pečene guske od jučer-baš bi i mogao napraviti fini pire sa vrhnjem, špinat i ostatak mesa. Kad ste me već podsjetili na špinat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4650 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
forumash pod stegom ![]() najte da vas paske chuje... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|