Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.04.2006., 18:56   #4621
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor m4Dm4X
Inace kada se nas jedno 5-6 dogovori da se igra RO mi svakog novog igraca obavijestimo da se igra RO, ali bez obzira na to automat u ruke i deri po nama... Kak se je bila lijepa ekipica slozila za KO (kundaks only ) i uzivali smo u kundakboxingu. A kaj se tice veceri nikad ne zahtijevamo RO jer je to nemoguce izvesti nego sam kroz popodne, ali se onda nadje neki pametan koji sve pokvari

da,to sam zaboravio,unatoc tome sto novopridosli VIDI,a i receno mu je da se igra RO,ne obazire se i glumi facu s automatom.

: bonker :
dautanecII je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 19:12   #4622
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor dautanecII
ovo je dosta sebican stav,kritike treba racionalno prihvatit,izvrsit evaluaciju istih,i ako nemres ili ne zelis sam donest finalnu odluku,uvijek postoji voting.
btw.da li ce se konacno ugasit defaultni force respawn?(objasnio besmislenost istog)
sebichni stav ovdje _ne_ postoji. da se postuju sve odluke igracha na serveru,
server nebi nalichio na nishta.
ovo shto je trenutno uvedeno, ujedno je i najbolje i dobar je izbor.
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.04.2006., 19:26   #4623
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Vidim server još ne radi
Rak ima kakvih novsti?
Kaj ćemo večeras
MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 19:27   #4624
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor dautanecII
da li ce se konacno ugasit defaultni force respawn?(objasnio besmislenost istog)
Jednostavno nisam znao na koji dio tvoga posta odgovoriti prije a onda sam zaključio da je potpuno besmislen pa ću napisati samo ovo: meni nema večeg gušta nego kad 30 ljudi igra CTF - makar su se neki žalili kak je to prviše ljudi i neznam ja kaj, čak i na pucnjeve i bombe
Istina je da je to non-stop akcija koja ne podnosi - odnosno pogubna je za umjetnike, šetače i šuljače ali meni se sviđa. Da odmah razjasnim onima koji to brkaju sa TDM-om meni najmrskijom varijantom igre. Ako neko igra TDM za vrijeme CTF-a izgubit će svaki puta iako će se moči pohvaliti sa omjerima tipa 150 killova i 10-ak smrti. Sad uvjeravati tebe ili bilo koga da je to tako nemam namjeru jer ti znaš da je CTF najbolji kada ima 8-ero ljudi samo sa gevinatčama, bez dimnih, bez bombi, da nije previše sunčano, da nije preoblačno, da nije prebučno i da po mogučnosti tvoj neprijatelj stoji na ulici dovoljno dugo bez pucanja da ga možeš jednostavnije ubiti.....

Poanta je u tome da svi osobno nešto vole a nešto ne vole te samim tim uvjeravati ljude da ste baš VI taj koji jedini ima pravo nije najbolji put.

Pitanje: imamo 74 člana - ako sad kad je konačno izašla bar neka pomoč u igri protiv bugova i onih sinova prostitutki - čitera - ljudi možda navale na igru u istom trenutku - kaj bu onda bilo?????????

RO ne CTf ne HTF ne DM ne TDM ne TENIS ne BELA ne..................

Uvijek će biti ljudi koji misle da znaju najbolje i da su jedino oni u pravu.

Samo ovdje su se ljudi svađali za puno manje i to kad nas je bilo puno manje.
Kaj misliš zašto sam preuzeo server i rekao da ga od sada ja plačam a ako neko želi pomoči - da se igramo i opuštamo kad nam to prilike dopuste a ne svađamo - taj je dobrodošao. Pa da nisam sada ne bi bilo ovog servera.
Isto tako koliko ljudi ulazi a da se ne udostoje ni pročitati najosnovnija pravila?
Pa onda nalaze za shodno da Rak, Atha ili ja prekidamo svoju zabavu za koju nemamo baš 24 sata na raspolaganju i da baš njima objašnjavamo zašto je nešto tako kako je?
Ili pitanja ko je to a čovjek je uredno objavljen u stikyju? Ili to što judi mjenjaju nickove bez da pošalju obavijest meni? Ili ... tako do sutra.

Uredništvo se ispričava ako je slućajno pregazilo neke veličine ali vas moli da uzmete u obzir da je to potpuno slučajno i benigno.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 19:33   #4625
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor MisterM
Uvijek će biti ljudi koji misle da znaju najbolje i da su jedino oni u pravu.

Samo ovdje su se ljudi svađali za puno manje i to kad nas je bilo puno manje.
Kaj misliš zašto sam preuzeo server i rekao da ga od sada ja plačam a ako neko želi pomoči - da se igramo i opuštamo kad nam to prilike dopuste a ne svađamo - taj je dobrodošao. Pa da nisam sada ne bi bilo ovog servera.
Isto tako koliko ljudi ulazi a da se ne udostoje ni pročitati najosnovnija pravila?
Pa onda nalaze za shodno da Rak, Atha ili ja prekidamo svoju zabavu za koju nemamo baš 24 sata na raspolaganju i da baš njima objašnjavamo zašto je nešto tako kako je?
Ili pitanja ko je to a čovjek je uredno objavljen u stikyju? Ili to što judi mjenjaju nickove bez da pošalju obavijest meni? Ili ... tako do sutra.
Ne bih volio biti u tvojoj koži moram priznati ... tiba imat zivce ka tovar!
G0RKI je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 19:42   #4626
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Da bi donekle udovolji sve volje odlučio sam napraviti mod koji će to činiti. Evo nekoliko stvari koje bi taj mod morao sadržavati.

- Dio bi imao vrištanje, sprint i avione.
- Dio bi imao samo nešto od tih stvari.
- Netko bi bogao imati trpiwire, ali bi on mogao ubiti samo jedan dio ljudi koji to prihvača. Eventualno bi mod pitao igrača da li želi da ga tripwire ubije.
- Postavio bi dimne koje neki igrači ne bi vidjeli, ali bi bili u nemogućnosti vidjeti igrača iza dima.
Ubijanje bombama bi isto tako postavio na upit. "Da li želite da vas ubije bomba MaxMaxa?". Odgovor bi bio: "Ako je više od 15 m - NE!" ili "Ako je manje od 5 m - DA.
- Dio igrača bi imao samo RO, dok bi ostatak imao ostalo naoružanje. Ekipa sa ostalim naoružanjem ne bi mogla ubiti onoga koji igra RO dok ne uzme gevintaču, ali bi onaj sa RO mogao ubiti ostale na upit: "da li želite da vas ubije Zule sa Kar98k?".
- svima bi umjesto glasovnih poruka postavio psovke i vrijeđanja
- svima bi postavio bindane naredbe (server side) tako da pritiskom na F3 vrijeđaš protivnikovu majku, a pritiskom na F4 oca. Onaj s druge strane ne bi to vidio da se ne uvrijedi.
- Igra bi bila DM-TDM-LTS-HTF-HQ-SD-CTF. Svatko bi trčkarao prema svom cilju.
- Svaki bi igrač upisivao broj metaka koji je potreban da ga ubije.
- Svaki igrač bi upisivao proizvoljan broj bombi. Onaj koji ne nosi bombe ne bio se mogao bombom ubiti. Onaj koji nosi samo jednu je nedodirljiv ako je protivnik već jednu bacio.
- Razno

Kada napravim taj mod, onda ću i pokrenuti server.

Druga je mogučnost Bash Only
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.

Zadnje izmijenjeno od: RAK. 12.04.2006. u 19:58.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 19:49   #4627
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ajmo na dozu.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 20:04   #4628
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM
Jednostavno nisam znao na koji dio tvoga posta odgovoriti prije a onda sam zaključio da je potpuno besmislen..../cut/....

ja stvarno ne znam kaj je besmisleno u mom postu upucenom RAK-u a vezanih za konkretne stvari,dakle osim kaj si naveo svoja osobna stajalista glede onog kaj ti se svidja ili ne svidja,s cime volis igrat i kako,sto zaista i nema neke velike veze s onim o cemu sam pisao,nisam naisao u cijelom poduzem postu,adresiranog meni (najvjerojatnije) odgovor na ovo(copy/paste):

-force respawn be trebao bit iskljucen,jer je bezvezarija.

kad zaginem,u vecini slucajeva me vraca na bombasko popriste gdje ekipa skuplja bezvrijedne killove.drzim da pojedinac sam treba i mora odlucit kad ce se respawnat (normalno S&D je ovdje iskljucen).niko se nije sjetio da covjek i tijekom,samo,20-minutnog igranja mozda bi trebao na WC,ili popit vode i sl,a bez da anonimci skupljaju killove na figuri koja stoji,mislim da je tu sve jasno i ne kuzim zakaj se igra s force respawnom,uopce?

dakle zanima me hoce li force respawn bit ukljucen ili nece?
to da li cu ja igrat RO na PcE serveru ili necu,ili necu uopce igrat,je moja osobna stvar i nije tema diskusije.
Staro 12.04.2006., 20:10   #4629
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
backup je uvijek tu negdje, ja naletim kad se najedem, svi ostali gore na Dozu...

@RAK - već sam izjavio kako te u potpunosti podržavam, jer kako smo svi ustanovili, sa demokracijom se ne može niš... ja sam u POTPUNOSTI zadovoljan serverom, te svaka promjena će biti dobro primljena.

e da, i treba mi pomoć oko konfiguriranja ZA da mi proradi ICS...

tolko od mene, vidimo se preko nišana...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 20:11   #4630
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor RAK
Da bi donekle udovolji sve volje odlučio sam napraviti mod koji će to činiti. Evo nekoliko stvari koje bi taj mod morao sadržavati.

- Dio bi imao vrištanje, sprint i avione.
- Dio bi imao samo nešto od tih stvari.
- Netko bi bogao imati trpiwire, ali bi on mogao ubiti samo jedan dio ljudi koji to prihvača. Eventualno bi mod pitao igrača da li želi da ga tripwire ubije.
- Postavio bi dimne koje neki igrači ne bi vidjeli, ali bi bili u nemogućnosti vidjeti igrača iza dima.
Ubijanje bombama bi isto tako postavio na upit. "Da li želite da vas ubije bomba MaxMaxa?". Odgovor bi bio: "Ako je više od 15 m - NE!" ili "Ako je manje od 5 m - DA.
- Dio igrača bi imao samo RO, dok bi ostatak imao ostalo naoružanje. Ekipa sa ostalim naoružanjem ne bi mogla ubiti onoga koji igra RO dok ne uzme gevintaču, ali bi onaj sa RO mogao ubiti ostale na upit: "da li želite da vas ubije Zule sa Kar98k?".
- svima bi umjesto glasovnih poruka postavio psovke i vrijeđanja
- svima bi postavio bindane naredbe (server side) tako da pritiskom na F3 vrijeđaš protivnikovu majku, a pritiskom na F4 oca. Onaj s druge strane ne bi to vidio da se ne uvrijedi.
- Igra bi bila DM-TDM-LTS-HTF-HQ-SD-CTF. Svatko bi trčkarao prema svom cilju.
- Svaki bi igrač upisivao broj metaka koji je potreban da ga ubije.
- Svaki igrač bi upisivao proizvoljan broj bombi. Onaj koji ne nosi bombe ne bio se mogao bombom ubiti. Onaj koji nosi samo jednu je nedodirljiv ako je protivnik već jednu bacio.
- Razno

Kada napravim taj mod, onda ću i pokrenuti server.

Druga je mogučnost Bash Only
IMPOSIBLE!!! A ja sam samo molio da igraci koji dodju po danu kad se igra RO ili prihvate gevintachu ili pricekaju drugu mapu da se igra normalnim oruzjima dalje...
Nisamo trazio nikakve posebne modove niti nista slicno samo da neki igraci imaju malo obzira prema dogovoru
maX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.04.2006., 20:14   #4631
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor dautanecII
ja stvarno ne znam kaj je besmisleno u mom postu upucenom RAK-u a vezanih za konkretne stvari,dakle osim kaj si naveo svoja osobna stajalista glede onog kaj ti se svidja ili ne svidja,s cime volis igrat i kako,sto zaista i nema neke velike veze s onim o cemu sam pisao,nisam naisao u cijelom poduzem postu,adresiranog meni (najvjerojatnije) odgovor na ovo(copy/paste):

Aha sada si mi objasnio što su MOJE želje. A ja naivan sam ukazivao da ti pišeš o SVOJIM željama.

Force respawn ostaje kak je.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 12.04.2006., 20:22   #4632
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Da i tako to biva

1. Server ne radi dok god se firma od koje smo ga unajmili ne udostoji poduzeti neke korake koje mi ne možemo - nema Zrinskih i Frankopana - nismo mi ugasili server - patch problemi.

2. Neka mi neko pokaže ili kajgod kada se ja nisam pridružio skupini prema načinu dotadašnje igre, nego sam forsao svoju volju.

3. Imate i boljih rešenja od Doze - nažalost izgleda da je ovaj dan izgubljen.

MM
Staro 12.04.2006., 20:23   #4633
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM
Aha sada si mi objasnio što su MOJE želje. A ja naivan sam ukazivao da ti pišeš o SVOJIM željama.

Force respawn ostaje kak je.

ma ti si serif,samo ti de,kaj bi rekli bosanci............uz ovakvo ljubazno tumacenje pravila i propisa daleko cete dogurat,anyway,nemoras mi slat password,bez mene,hvala!
Staro 12.04.2006., 20:24   #4634
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

ajmo svi zapliti jednu grupnu ,
i skok na dozu.
Staro 12.04.2006., 20:31   #4635
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor dautanecII
ma ti si serif,samo ti de,kaj bi rekli bosanci............uz ovakvo ljubazno tumacenje pravila i propisa daleko cete dogurat,anyway,nemoras mi slat password,bez mene,hvala!
Pa-pa: hello2 :
I hvala - naime več imam dvoje djece.

Članstvu - još jedan perfektan primjer nekoga ko NE ČITA dva-tri posta ranije. Ali brani se od zločeste horde malih zelenih koji su mu se usudili nešto pripomenuti u svoj njegovoj nedodirljivosti.
Bah

PS - zanimljiva ideja WC mod - bu se Rak naradil: lol2 :
Staro 12.04.2006., 20:37   #4636
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
E Rak imam jednu molbu...Nije ništa posbno ali ako ljudima ne paše onda zanemari to...
Naime ovako, da li je moguće staviti mod na naš server da uz oružja britanaca i švaba bude ruski rifle mosin nanagat?
Samo to...
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 20:37   #4637
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor atha
ajmo svi zapliti jednu grupnu ,
i skok na dozu.
Koji gay: nono :
Staro 12.04.2006., 20:39   #4638
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM

PS - zanimljiva ideja WC mod - bu se Rak naradil: lol2 :

tesko je shvatit,blago receno,ignorantski stav,popracen pateticnim humorom,covjeka koji bi trebao vodit racuna o tome da barem postavke COD2 budu nastimane kak se spada i da to ne lici na prciju na kojoj se igraju djeca do 10god. sad shvacam zakaj su neki odustali od ovog svega,a iskreno nit meni nije jasno kaj mi je ovo sve trebalo.

PcE COD2 serveru>>>over&out :clap:
Staro 12.04.2006., 20:50   #4639
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

jel ti vidish tko je sve odustao, i da si trenutno ti jedini koji neshto prigovara?
mah, ionako nema veze, rekao si "pa-pa", pa eto i tebi "pa-pa".

Staro 12.04.2006., 20:55   #4640
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Citiraj:
Autor dautanecII
tesko je shvatit,blago receno,ignorantski stav,popracen pateticnim humorom,covjeka koji bi trebao vodit racuna o tome da barem postavke COD2 budu nastimane kak se spada i da to ne lici na prciju na kojoj se igraju djeca do 10god. sad shvacam zakaj su neki odustali od ovog svega,a iskreno nit meni nije jasno kaj mi je ovo sve trebalo.

PcE COD2 serveru>>>over&out :clap:
Dajem jedan prijedlog. Dakle, preuzmeš server sa svim financijskim obvezama i napraviš upravo onakav server kakav želiš. Rješenje je jednostavno, lako izvedivo i prilično brzo.

Tako ćeš nam pokazati kako se to zapravo radi. Na dobitku bi bili svi, čime bi se ispunila osnovna ideja ovoga servera. Osobito bi bio sretan ja jer bi dobio server upravo po mojem mjerilu. Sve moje želje bi bile ispunjene. Isto tako i želje ostalih igrača.

Evo samo nekoliko mojih želja, pa da vidim kako će biti upravo po mojem mišljenju i kako ćeš to izvesti da se ne kosi s tvojim:

- CTF only
- dimne uključene
- bombe uključene
- sva oružja uključena
- oznake suigrača isključene
- oružja prepravljena
- Health na 140%
- Call Vote u prvih 30 sekundi svake mape
- Kick player isključen
- kompas isključen
- AntiKemper na 15 sekundi
- teamkill
- forcerespawn isključen
Elegantan kao leopard

Staro 12.04.2006., 20:55   #4641
Virus7
Premium

Datum registracije: Jul 2003
o jebate ja nist ne kuzim?!?!?
Virus7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 21:08   #4642
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Citiraj:
Autor RAK
Dajem jedan prijedlog. Dakle, preuzmeš server sa svim financijskim obvezama i napraviš upravo onakav server kakav želiš. Rješenje je jednostavno, lako izvedivo i prilično brzo.
ma gle,mi smo COD/UO igrali u igraoni vise od godine i pol,i neke stvari poput force respawna,kill cam-a i sl. gluposti se iskljucuju.dobro,oke,vi drzite da pricam besmislice,u redu necu sudjelovat i svi sretni.
niko ne prica nist niti protiv tebe ni MMChea koji nasrce bezveze na mene,a bez da se uopce udostoji objasnit zasto bi force respawn trebao bit ukljucen.
to je zaista egocentricno i bahato.
uopce ne govorim,u ovom trenutno da li bi ili ne,server trebao bit samo S&D,DM,RO....jel treba izbacit bombe,snajper......
poanta je,iznio sam primjedbu na postavke u samom gejmanju,a odgovor.....?

:confused:
Staro 12.04.2006., 21:40   #4643
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Odgovor je vrlo jednostavan.

Ti si iznio svoje vizije kako bi server trebao izgledati. Ja sam iznio svoje viđenje. Niti jedno trenutno ne postoji na serveru jer je velika većina ljudi rekla neko svoje viđenje. Na serveru se igra onako kako je dogovoreno. Dogovor je nejednak bahatom i egocentričnom ponašanju. Dakle, zaista nemaš pravo da mi to kažeš zbog servera.

Dobro ti je i Atha rekao. Moraš primjetiti kako si jedini koji se buni zbog nečega. Svi su prihvatili da ne može biti baš onako kako oni žele.

Forcerespawn disable je glup zbog toga što te ovako igra tjera da igraš, a ne da se skrivaš od protivnika. Osim toga, ima i jedan bug u tome, a zove se freespectate. To ni u kojem slučaju ne želim dopustiti.

Ostalo izneseno u vezi igara, postavki i sl. je tvoje privatno mišljenje na koje imaš pravo. Dopusti da i ja imam pravo na svoje privatno mišljenje. I dopusti da 70-tak igrača odlučuje kako će igrati. Bez obzira na sve, ovaj je server sasvim dobar balans njihovih želje. Gotovo je nevjerojatno da se mogao postići, ali se uspjelo u tome. Dokaz tome je da igraju na njemu, ne žale se, a ponekad mi upute i kakvu pohvalu iako sam samo postavio nekakav mod.

Dopusti da admin ima svoje mišljenje o nekim detaljima. Barem imam neko zadovoljstvo u tome što radim. Samo mi je Svevišnji svjedok da sam više radio na konfiguraciji servera nego u igranju. A to je stoga što poštujem mišljenje 70-tak ljudi i želim udovoljiti njihovim željama. Ne volim cviliti jer sam si sam tako odredio, ali svako malo se pojavi netko kao ti pa mu to moram pripomenuti.

Moju egocentričnost i bahatost ostavi po strani kada je server u pitanju. Ne poznaješ me da mi to možeš reći. Isto tako ne poznaješ MM-a. To je čovjek kojem zadnjem na ovom svijetu možeš davati takve pridjeve.
Elegantan kao leopard

Staro 12.04.2006., 21:43   #4644
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
mene isto nekad zajebava force respawn, al sto sad, kod nas je jos dobro u usporedbi s nekim stranim serverima.

Gle mogao si staviti poll pa bi s evidjelo kome smeta a kome ne. Gabre svai put popizdi na M4D-a i Scorpia. Na scorpia jer ga nemre ubit a na M4D-a zbog bombi s ocima.

Slazem se da je RAK bio sarkastican al to je njegov nacin, istina i meni isto nekad smeta al jebi ga.

I sad se smatras uvrijedjenim i odlazis nakon sto ti je doduse dosta ostro receno da nema nis od tvojih zelja, sorry al to mi je malo bedasto. Po toj logici svatko bi se mogao urijediti, ja sam za prsainu i dim, vecian ne zeli pa se eto ne bunim.

Mene zna ubit u pojam da se kod nas dosta kampira, al eto tako je kako je, i jedino kod nas i na jos jednom serveru je moguca fair igra, na ostalima je vecinom cheaterski pakao.

Drago mi je da se ubojice gushta i oni kaj ne citaju pravila koja su napravljena upravo zato da ne bude sitaucija ko na drugim serverima, lete sa servera zato da se ostali mogu gushtat i igrat bez nerviranja jer igra je tu da bi se covjek opustio a ne nervirao, nerviram se dovoljo oko drugih stvari.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.04.2006. u 22:08.
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 21:47   #4645
Alucard
Proud To Be Bakran

Alucard's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Staro 12.04.2006., 21:48   #4646
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
meni se ipak čini da niste shvatili šta sam htio reći.
ja ne govorim o "only" modu. ja govorim o nekim osnovama bon-tona.

u svakom slučaju cijenim trud svih koji sudjeluju u poslu postavljanja i održavanja cod2 servera. nisam to nikada radio, ali pretpostavljam da pojede tonu slobodnog vremena. zato admini, bravo! : goood :
znam da je teško zadovoljiti ukuse svih igrača. server je ovakav kakav je sasvim ok, a ako ja dam neku primjedbu to je samo zato što želim da bude još i bolji.
tu svakako spada i ponašanje igrača koji se napucavaju na njemu kao što je lijepo navedeno u pravilima u sticky-ju...
mislim da se i inaćenje navedenih igrača koji dođu na server tipa: "koji ste vas četvorica faktor, ja ću po svom" kada po prijašnjem dogovoru 3-4 igrača igra neki "only" mod, također može svrstati u vrijeđanje, zar ne?

pa koliko puta sam i ja uletio sa npr.garandom i nakon što me se upozori da neka šačica igrača igra RO, lijepo i kulturno uzimam rifle i deri, iako znam da će me većina opako zgaziti u DM sa puškama... slijedeću mapu se dogovorimo i idemo dalje bez prepucavanja. nikada nisam vidio onaj bezobrazluk zbog kojeg se sve ovo raspisalo.

@dautanecII: nadam se da tvoja odluka nije konačna i da si se oprostio od nas u afektu...
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 21:49   #4647
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Server će proraditi kroz 45-60 minuta, ovisno o vremenu uploada.

Verzija igre je ostala nepromijenjena.
Elegantan kao leopard

Staro 12.04.2006., 21:53   #4648
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

weeee....
vech sam mislio u krpe, a sada ostajem.

rache,shto kazhu papci?
Staro 12.04.2006., 22:05   #4649
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Jao! Vec sam mislio da budem "morao" vecer popuniti sa dosadjivanjem u Oblivionu, ali sad vidim da ima Boga Dolazim cim server proradi!!!
maX je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2006., 22:25   #4650
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Nakon malo igranja na dozi mogu sa 100%-tnom sigurnošću reć da imamo najbolji server a bome i igrače
Čak je i atha bolji od ovih s kojima smo maloprije igrali
Eh da server još ne radi
EDIT: Radi Move out soldiers
MRKONJA je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge